Benim de öyle oluyor, normal diye düşünüyorum, bazen birkaç hareket hissediyorum sonra uzun süre sessizlik. Güçleniyorlar yavaş yavaş düzene girecek hareketler.Kızlar 23 haftalık hamileyim,bazen günde üc defa kuvvetli tekme hissediyorum,sabahları yataktan kalkarken aniden kalkıncada hissediyorum,ama bi bazen oluyoki mesala bugün,ne sabh kalkarken ne eğilip doğrukurken şuana kdr hiç hissetmiyorum,aranızda böyle olan varmı
Geçmiş olsun canım, hastalık hakkında bir fikrim yok ama inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın. Nasıl öğrendiniz?Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Benim de öyle oluyor, normal diye düşünüyorum, bazen birkaç hareket hissediyorum sonra uzun süre sessizlik. Güçleniyorlar yavaş yavaş düzene girecek hareketler.
Bilmiyordum ptesi gitcem bi sorayim bakim saolasin canimyok canım bütün kasılmalar kramplar için veriyorlar
Tamam canım baktım çok güzel modeller var örgü sabahlığı sen mi aldın? Pınar mı adın?? Güle güle kullan canım..ayy tesekkur ederim canim :) sezgin neye gidiyorum bi aksilik olmazsa dogum edirnede olcak benim.. burdan yazayim :) iki sayfa var aldigim biri pijamasepeti, orda pierre cardin falan karisik markalar var.. digeri cossybyaquabutik sadece aqua fabrika depodan satis birinci kalite.. bak insallah bulursun :)
İnsallah iyi haberler alırsın canım.Dua et bol bol iyi şeyler düşün.Allah saglık versin ...[/QUOTE]OTE="rt213125, post: 36979033, member: 596913"]Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Canim benim cok gecmis olsun rabbim melegine sifalar versin inşallah.. bu hastaligi bi tanidikta duydum 25 yasida ogrendi kiz meger dogustanmis.. allah'im bu mübarek günde bu güzel vakitte dualarini kabul etsin evladina sifalar versin inşallah. .
yok canım dört sene yaşadık eşim memur oraya gittim ilk evlenince şimdi memleketteyiz
canım ödem olmuş dikkat etmen lazım doktora söyle tansiyonunu da kontrol et düzenli
kolay gelsin canım benim oğluşda 3,5 yaşında bez sorumuz olmasaydı bu sene çok istiyordum maalesef psikolojik olarak tutuyor kakayı bırakamadık bir bıraksak vermek istiyorum
aaa ne ilginç ilk oğlumda çok girerdi gazlıydı
neyse bitmiş canım ayrıntılı güzel çıkar inşaallah
ohh uyu canım uyu 4 senedir ben sabah 6 da ayaktayım oğlum sağolsun 10 ne demekti unuttum:)
Rabbim şifa versin canım
rabbim şifa versin canım inş iyi sonuçlar alısın
maşşah canım :) doktorlar öyle malesef ben dayanamıyorum 15 te bir gidiyorum doktora o bana hep ayda gel diyor bu sefer üstüne basab basa söyledi resmen ama dinlermiyim bilmemson gittiğimde 1 dk yatmışımdır anca ultrason koltuğunda hiç bişi göremedim bende
Geçmiş olsun canım, hastalık hakkında bir fikrim yok ama inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın. Nasıl öğrendiniz?
İnsallah iyi haberler alırsın canım.Dua et bol bol iyi şeyler düşün.Allah saglık versin ...
canım çok geçmiş olsun...İlk defa duydum ne oldunu da bilmiyorum ama Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur bebişinin TESTLERİN HERŞEYİN TERTEMİZ ÇIKAR
Cok cok gecmis olsun,insallah hicbisecigi yoktur bebeginin,bu karacigerdeki olayi dr detayli ultrasondami gordu yoksa kendi dr un rutin kontroldemi gordu cnm,nasil neye gore teshis koydu merak ettim
Kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum..22 haftalık olduk kötü bişi oldu umarım sonu hayır olur kimselerede anlatamıyorum.. Bebeğimin karaciğerinde mikrokalsifikasyon varmış 2 yerinde hiç böyle bişi başına gelen varmı ?? Toxo-rubella-cmv enfeksiyon testleri yapıldı ayrıntılı ultrasonada haftaya gircez testlerde hafta çıkacak sonuçları Allahım yardımcımız olsun çok korkuyorum çünkü çok tehlikeli
Selam annisler . Kontrolden ve şeker yüklemesinden geldik.. cok kötu bi tat degil ama boş migdeye hicte hos olmadi yani :) kuzum iyi Allaha sükür 450 gram olmusuz herseyimiz iyi . Göremedim o ayri bazen doktorlar cok bencil olabiliyor ultrason kagitinda bile belli degil kuzumsonucu öglen 3 gibi telefonla bildirecekler önümuzdeki çarsambada ayrintilimiz var yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim.. sormadan ayarladi doktor
Kızlar 23 haftalık hamileyim,bazen günde üc defa kuvvetli tekme hissediyorum,sabahları yataktan kalkarken aniden kalkıncada hissediyorum,ama bi bazen oluyoki mesala bugün,ne sabh kalkarken ne eğilip doğrukurken şuana kdr hiç hissetmiyorum,aranızda böyle olan varmı
Geçen sene daha çok yapmıştım ama bu sene de taze fasulye kavurdum domatesle 5-6 torba, bamya 2 torba, barbunya 1 torba, kırmızı biber közleme 3-4 torba kahvaltılık, patlıcan közleme 3-4 torba kahvaltılık olarak yaptım. Tarhana erişte dışarıdan alıyorum, turşuyu, domates suyunu annem gönderiyor, yeter. Belki birkaç şey daha yaparım malum evde kalabalık olacak birde üstüne çalışıyorum zaten hazırda olunca yemek hazır gibi oluyor.Kızlar kışlık hazırlık yapıyormusunuz malum tam doğum dönemi kolaylık olur bizlere
slm kızlar grip olupta doktora gideniniz var mı boğaz ağrısı ve burun akıntısı ve acayip baş ağrısı yardım lütfen
aynen ya bebeğimize geçer mi grip çok korkuyorum
şimdiden afiyet olsun cnm. Geçen sene bende karnıyarık için patlıcan kızartıp koymuştum difrize ama sanki patlıcanlarda bir koku olmuş veya hamilelikten bana öyle geldi, hiç yemek haline getirmeden attım ama emeğime acıdım al taşı tuzlu suya koy kızartAfiyet olsun şimdiden:) geçen sene kv ile beraber yapmıştık bu sene bana söylemeden yapmış sağolsun domates konservesini fasulyeyede az yardım ettim, patlıcanım kaldı, biber kurum vardı, şimdi şey denedim biber kavurma bakalım nasıl olacak buzluk hali:) birde reçel yaptım şimdi azcık, patlıcanı ben islim kepaplık kızartıyorum nasıl büyük kolaylık oluyor pişirirken
geçmez diye biliyorum ama fenayım
ben gittim canım antibiyotik ve parol verdi aslında öksürük şurubu da verdi ama kendi doktorum onu kullanmamamı söyledi o antibiyotiği alıca kendime gelebildim ancakslm kızlar grip olupta doktora gideniniz var mı boğaz ağrısı ve burun akıntısı ve acayip baş ağrısı yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?