2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar 23 haftalık hamileyim,bazen günde üc defa kuvvetli tekme hissediyorum,sabahları yataktan kalkarken aniden kalkıncada hissediyorum,ama bi bazen oluyoki mesala bugün,ne sabh kalkarken ne eğilip doğrukurken şuana kdr hiç hissetmiyorum,aranızda böyle olan varmı

Benim de öyle oluyor, normal diye düşünüyorum, bazen birkaç hareket hissediyorum sonra uzun süre sessizlik. Güçleniyorlar yavaş yavaş düzene girecek hareketler.

Geçmiş olsun canım, hastalık hakkında bir fikrim yok ama inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın. Nasıl öğrendiniz?

Benim de öyle oluyor, normal diye düşünüyorum, bazen birkaç hareket hissediyorum sonra uzun süre sessizlik. Güçleniyorlar yavaş yavaş düzene girecek hareketler.

Napim : ( elimde degil cok korkuyorum Allah a emanet,ilkini kaybedince buna bisey olcak diye aklim cikiyor,nerdeyse 5,5 aylik olduk,kaldi 3,5 ay,bebk odasi almaya gidelim diyor esim,ama ben halen bekleyelim diyorum,kararsizim iste

Tamam canım baktım çok güzel modeller var örgü sabahlığı sen mi aldın? Pınar mı adın?? Güle güle kullan canım..

İnsallah iyi haberler alırsın canım.Dua et bol bol iyi şeyler düşün.Allah saglık versin ...[/QUOTE]

Cok cok gecmis olsun,insallah hicbisecigi yoktur bebeginin,bu karacigerdeki olayi dr detayli ultrasondami gordu yoksa kendi dr un rutin kontroldemi gordu cnm,nasil neye gore teshis koydu merak ettim

canım çok geçmiş olsun...İlk defa duydum ne oldunu da bilmiyorum ama Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur bebişinin TESTLERİN HERŞEYİN TERTEMİZ ÇIKAR

Geçmiş olsun canım, hastalık hakkında bir fikrim yok ama inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın. Nasıl öğrendiniz?

hepinize teşekkür ederim ne olduğunu bile bilmiyorum ama enfeksiyonun bebek üzerinde yaratacağı etkilerin ne denli kötü olduğunu biliyorum Allahtan tek dileğim yavrumuzu sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etmesi bu mübarek günün hürmetine Rabbim sesimi duyar inşallah..Enfeksiyon testlerim temiz çıksın nolur dua edin Doktorum ayrıntılı ultrasonuyla radyolağa gitmeden önce şöyle bi organlarına göz atalım dedi dün öyle öğrendik şimdi test sonuçları ve radyologtan çıkacak sonuçları bekliyor .. ama ben bir hafta nasıl beklicem bilmiyorum ailem de dahil hiçkimseye bişi demedim bi arkadaşıma söyledim çatlıcak gibiyim
divdiga ben duydum böle bişi demişssin canım nasıl bişi olduğunu biliyormusun?

İnsallah iyi haberler alırsın canım.Dua et bol bol iyi şeyler düşün.Allah saglık versin ...

Cok cok gecmis olsun,insallah hicbisecigi yoktur bebeginin,bu karacigerdeki olayi dr detayli ultrasondami gordu yoksa kendi dr un rutin kontroldemi gordu cnm,nasil neye gore teshis koydu merak ettim[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun...İlk defa duydum ne oldunu da bilmiyorum ama Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur bebişinin TESTLERİN HERŞEYİN TERTEMİZ ÇIKAR

Amin ...detaylıya haftaya giricem ama doktorumun detaylı ult. cihazı var onda dün şöyle bi gözatalım radyologtan önce dedi öyle gördü rutin kont dü sizin anlayacağınız...

Cok cok gecmis olsun,insallah hicbisecigi yoktur bebeginin,bu karacigerdeki olayi dr detayli ultrasondami gordu yoksa kendi dr un rutin kontroldemi gordu cnm,nasil neye gore teshis koydu merak ettim

Amin ...detaylıya haftaya giricem ama doktorumun detaylı ult. cihazı var onda dün şöyle bi gözatalım radyologtan önce dedi öyle gördü rutin kont dü sizin anlayacağınız...[/QUOTE]

Mutlaka ikinci bir radyolog doktor cihazda baktır..Çok geçmiş olsun...

Hayırlı cumalar kızlar Nasılsıniz bakalım bugün :)

Çok çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim şu mübarek günde şifa versin inş çok önemli birsey değildi . Sen içini ferah tut kendini de bebeğini de üzme cnm .

Valla bende bir özlemle Bebeğimi göreceğim diye bakıyorum ekrana ama hicbirsey anlamıyorum . Bu arada inş şeker testi normal çıkar cnm :)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun ins sonuçların iyi çıkacak moral çok önemli unutma canım duaların seninle

Canim tekmeleri henuz sa it degil bendede oluyo bazen korkma canim

Kızlar kışlık hazırlık yapıyormusunuz malum tam doğum dönemi kolaylık olur bizlere
Geçen sene daha çok yapmıştım ama bu sene de taze fasulye kavurdum domatesle 5-6 torba, bamya 2 torba, barbunya 1 torba, kırmızı biber közleme 3-4 torba kahvaltılık, patlıcan közleme 3-4 torba kahvaltılık olarak yaptım. Tarhana erişte dışarıdan alıyorum, turşuyu, domates suyunu annem gönderiyor, yeter. Belki birkaç şey daha yaparım malum evde kalabalık olacak birde üstüne çalışıyorum zaten hazırda olunca yemek hazır gibi oluyor.

şimdiden afiyet olsun cnm. Geçen sene bende karnıyarık için patlıcan kızartıp koymuştum difrize ama sanki patlıcanlarda bir koku olmuş veya hamilelikten bana öyle geldi, hiç yemek haline getirmeden attım ama emeğime acıdım al taşı tuzlu suya koy kızart ama közlediğim patlıcanlar güzeldi.

slm kızlar grip olupta doktora gideniniz var mı boğaz ağrısı ve burun akıntısı ve acayip baş ağrısı yardım lütfen
ben gittim canım antibiyotik ve parol verdi aslında öksürük şurubu da verdi ama kendi doktorum onu kullanmamamı söyledi o antibiyotiği alıca kendime gelebildim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…