Rabbim yar ve yardımcın olsun canımKizlar çok bunaldim ben
1 yil ara ara 1 yildir da sürekli ders calisiyorum
11 aydir dershaneye gidiyorum
Sinavima 1 hafta kaldi
Hayatimda herşey erteledim bu yüzden
Ama bebegi ertelemedim sinavdan sonra doğacak şekilde istedim
Ayaklarimi uzatip tembellik yapamadim daha masa basinda ders calistim hep
Duaya çok ihtiyacim var
1 hafta kaldi ve çok stres oluyorum.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Gözun aydin canim tembellik yapamasanda bebisinin hareketlerinin tadini cikae.. benimkide assagida tepigi hep kassıklarima yiyorum bugun sordum doktora normal dediBende ayin 29 unda son kez cinsiyet sorup ondan sonra hazirliklara tam anlamıyla baslayacagim
Bu cinsiyet değişimleri beni korkuttu bugün
Gidip hemen çok beğendiğim hastane cikisini alacagim
O zamana hala kalirsa tabi
Ve şükürler olsun dun bebegin hareketlerini hissetmiş gibi olmuştum
Sabah daha belirgin hissettim
Ve an itibariyle çok net hissettim
Yalniz hareket karnimin çok asagisinda
Sizde de mi öyle kizlar ?
Ben de bu siteden almak istiyorum ama small küçük gelir mi diye endişe ediyorum 36 bedenim. Sen beden seçimini nasıl yapacaksın?Canim bende lohusa sepetinden su modelleri begeniyorum almak istiyorum
Sen hangisini al-Din begenmedin ?
Eki Görüntüle 1247886 Eki Görüntüle 1247886
Teşekkürler cevabin için canimcanım benim.ben geçen sezeryan oldum bu ikinci bebeğim.henüz 2013 te doğurmuştum.arka arkaya oldu.hastane için gecelik al daha rahat oluyor.sezeryan olursa sonda fln takabilirler birde kolunda devamlı serum olucak kısa kollu olmalı.lolları dantelli kırmızı,beyaz pembe gecelik var.onun beyazını aldım hastaneye evede yeni eklenen takımlar arasında pembe sabahlıklı tütlü gibi sabahlığı onu aldım.denedim resim ekleme hata verdi ondan böyle anlattım uzun uzun
Güle güle kullan canim gerçekten çok guzelleriviiiiit canim o benim :) tesekkur ederimmm ama o sabahligi cok begendim super bisiy
Bence doğum sonraki halimizi düşünerek almamiz gerekBen de bu siteden almak istiyorum ama small küçük gelir mi diye endişe ediyorum 36 bedenim. Sen beden seçimini nasıl yapacaksın?
Canim hangi siteden almistin ?picamalarim geldiiiii :) benim bile bekledigimden guzeller krem kare yaka olan pijama takimi heleeee ah nasil anlatsammm he durusu hem danteli hem kumasi pek bi begwmdim ben onu :)
Eki Görüntüle 1247932
Eki Görüntüle 1247937
Eki Görüntüle 1247936
Eki Görüntüle 1247934
Teşekkürler cevabin için canim
Ablam da devlet hastanesinde ebe oda doğuma giderken uygun geceliklerden al onunla gir doğuma diyor
Ablam da 1 ay sonra doğum yapacak tecrübelerini yazarim
Güle güle kullan canim gerçekten çok guzeller
Bence doğum sonraki halimizi düşünerek almamiz gerek
Bende normalde m beden oluyor ama lohusalik pijama bedenleri nasil olur bilmiyorum
Canim hangi siteden almistin ?
Buda benim kizim ayşenaz
maaşallah masal hanima.. adi gibi güzel ömrü olsun inşaallahEki Görüntüle 1247928 kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo
kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masalim ellerinizden opeeeer
Macro testi nedir CNm bana sadece toxoplazma ıgg-ıgm rubella ıgg-ıgm ve cmv testleri yapıldı.. Dr um durumu size tam açıklayamıyorum ama bu enfeksiyon Allah korusun çocukta işitme gbi problemler yaratabilir ama ben kötü bişi olduğunu düşünmüyorum dedi tabi bu beni hiç teselli etmediMacro testi banada yapildi sinirda cikmisti benim sonra avidite testi var o yapiliyor yani ne zaman gecirdigini soyluyor 3 ay ve oncesi yaziyordu bebegim 4 aylikti o zaman doktorum soyle anlatti o enfeksiyon sende sadece burun akintisi yapar ama bebekte 30 haftalardan sonra beyinde sorun olabilir yani 3 ay once gecirdiysen bebege gecme riski yuksek cunku bebek 4 aylik sonra baska arkadaslarini aradi ve devlet hastanesindeki doktor sakin korkma inanki herkeste boyle cikiyor dedi sende korkma canim allaha dua et ben oyle yapiyorum hersey olacagina varicak ins sonucunda guzel cikar icin rahatlar cok gecmis olsun
Buda benim kizim ayşenaz
Eki Görüntüle 1247928 kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo
kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masali
ellerinizden opeeeer
Günaydın mervecim haftalar yaklastikca heycan stres vs ne varsa ustune üstüne geliyor gibi dimi ve ben gibi tembel var mi bilmem ama kizimin daha hic bisi yokKızlar ya saka maka 15 haftam kaldı.....
Günaydın kızlar ve güzel bebislerimiz
Bütün gece uyuyamadim migde ağrısından resmen olucek gibiyim bu ağrı beni iyice soğuttu yemek yemekten sabahtan ağrıyla uyandım simdi doktorumla konusu çam ilaç almaya giducem yoksa bu ağrı beni öldürecek bir saat uyku ile duruyorum hadi görüşürüz
Maşallah çok şeker ya
Bizde onu operiz masallah sana eger benimde kizim olsaydi adi masal olacakti adiyla yasasin prenses
Günaydın kızlar ve güzel bebislerimiz
Bütün gece uyuyamadim migde ağrısından resmen olucek gibiyim bu ağrı beni iyice soğuttu yemek yemekten sabahtan ağrıyla uyandım simdi doktorumla konusu çam ilaç almaya giducem yoksa bu ağrı beni öldürecek bir saat uyku ile duruyorum hadi görüşürüz
herkese günaydınn :)
bugün hastalığım hafiflemiş gibi şükürler olsun
sesim de daha iyi sanki
bugün beğendiğimiz bebek arabasını almaya gideceğiz siyahını görmüştük adam kırmızı yok demişti sanki yoksa getirtiriz artık
sizce kız bebeğe siyah araba nasıl olur siyahı da çok hoşuma gitmişti aslında
bu araba
Eki Görüntüle 1248024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?