2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Gözun aydin canim tembellik yapamasanda bebisinin hareketlerinin tadini cikae.. benimkide assagida tepigi hep kassıklarima yiyorum bugun sordum doktora normal dedi

kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo

kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masalim ellerinizden opeeeer

Teşekkürler cevabin için canim
Ablam da devlet hastanesinde ebe oda doğuma giderken uygun geceliklerden al onunla gir doğuma diyor
Ablam da 1 ay sonra doğum yapacak tecrübelerini yazarim
iviiiiit canim o benim :) tesekkur ederimmm ama o sabahligi cok begendim super bisiy
Güle güle kullan canim gerçekten çok guzeller

Ben de bu siteden almak istiyorum ama small küçük gelir mi diye endişe ediyorum 36 bedenim. Sen beden seçimini nasıl yapacaksın?
Bence doğum sonraki halimizi düşünerek almamiz gerek
Bende normalde m beden oluyor ama lohusalik pijama bedenleri nasil olur bilmiyorum

Canim hangi siteden almistin ?

sagol canimmm daha guzelleri senin olsun :) instagramdan almistim ben canim markasina gore de gayet uygun fiyata kisa kollu olduklari icin :)

Buda benim kizim ayşenaz

oyyyss yerim seni minnakk.. maaşallah saçlara bak simsiyah sacli birnkiz olacak galiba bu prenses Allah bagislasin canim..

maaşallah masal hanima.. adi gibi güzel ömrü olsun inşaallah yerim çok tatlilarr

Macro testi nedir CNm bana sadece toxoplazma ıgg-ıgm rubella ıgg-ıgm ve cmv testleri yapıldı.. Dr um durumu size tam açıklayamıyorum ama bu enfeksiyon Allah korusun çocukta işitme gbi problemler yaratabilir ama ben kötü bişi olduğunu düşünmüyorum dedi tabi bu beni hiç teselli etmedi 22 haftalığız artık Allah büyük.. Buarada sanada mı karaciğerde mikrokalsifikasyon var demişti Dr un??

günaydın kızlar ben bayadır giremiyorum normalde yazamasamda okuyarak takip etmeye çalışıyordum ama onuda yapamadım..ayrıntılı ultsasonumda bebeğe kan giden damarlarda daralma başlamış artık daha çok takip altında olmam gerekiyor iki gün önce aşırı kusma şikayetiyle doktora gittim serum falan takıldı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum...neyse acildeki doktor bütün kan idrar tahlillerimi yaptı açlık şekerim 98 ve idrardada +1 şeker çıktı muhtemelen gebelik şekerin var dedi...allahım zaten elimde tansiyon aleti (ilk gebeliğimde yüksek tansiyon nedeniyle 37 haftalık almışlardı kızımı 2 kilo doğmuştu)şimdi birde şeker çıkarsa ne yapıcağımı şaşırdım şuanda riskli gebelik uzmanı arıyorum...istanbulda varsa tavsiyesi olan sevinirim..bizden haberler pek iç açıcı değil yinede şükürler olsun yavrum karnımda kıpır kıpır..bana moral veriyor...

Gunaydın kızceler nasılsınız ...
Aymehım canm cok geçmiş olsun.. Rabbim sanada bebeginede acil şifalar versin

Buda benim kizim ayşenaz

Maşallah çok şeker ya

Bizde onu operiz masallah sana eger benimde kizim olsaydi adi masal olacakti adiyla yasasin prenses

Günaydın kızlar ve güzel bebislerimiz
Bütün gece uyuyamadim migde ağrısından resmen olucek gibiyim bu ağrı beni iyice soğuttu yemek yemekten sabahtan ağrıyla uyandım simdi doktorumla konusu çam ilaç almaya giducem yoksa bu ağrı beni öldürecek bir saat uyku ile duruyorum hadi görüşürüz

geçmiş olsun canm ya iyi haberlerle gel inş

herkese günaydınn :)

bugün hastalığım hafiflemiş gibi şükürler olsun

sesim de daha iyi sanki

bugün beğendiğimiz bebek arabasını almaya gideceğiz siyahını görmüştük adam kırmızı yok demişti sanki yoksa getirtiriz artık

sizce kız bebeğe siyah araba nasıl olur siyahı da çok hoşuma gitmişti aslında

bu araba

ayyy cok gecmis olsun canim.. ben de kac gundur mide yanmasindan kavruluyordum ejderha gibiydim resmen cayir cayir yaniyordu midemden girtlagima kadar.. doktorum ilac verdi kullanmaya basladim.. sen de git bakalim veriri biseyler insallah cabucak da gecer

cok gecmis olsun canim.. araba konusuna gelince ben.siyahi daha cok begeniyorum, daha asil geliyor bana :) biz de kizimiza siyah dusunuyoruz.. hem renkli renkli cicilerimizle icinde daha cok parlar bebiklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…