2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bazı insanlar erkekçi bazı insanlarda kızcı oluyor. Herhalde senin kv ninde gönlünden kız geçiyor. Benimde annem senelerdir kız bebek ister devamlı över kızları erkekleri yerer dolayısıyla benimde kafamda gönlümde hep bir kız bebek oldu onu istedim bunu Allah ta biliyor.Ama şunu öğrendim şartlanma çok kötü bir şeymiş. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz gün bir heyecanla gittim oraya doktor bebeğe bakıyor ben ağzının içine derken evet oğluşumuz gösterdi kendini dedi ve o an kaynar sular döküldü başımdan dondum kaldım, yüzüm asıldı, üzüldüm yani açıkçası en güzel günümde. O gece sabaha kadar uyuyamadım neden istediğim bişey olmuyor diye halbuki Elhamdülillah. Sonra annemlere söyledim erkekmiş diye annemde anneannemde ehh hayırlısı belki değişir dediler her dediklerinde içim içimi yedi.
Derken 3lü testimin sonucunda bifida spina denilen hastalığa sebep olan afp hormonunun yüksek olduğu sonucu çıktı ve o an yıkılmak neymiş üzülmek neymiş gördüm ertesi gün tekrar doktora gittim ama korkunç bir geceydi ağlamayı geçtim her yerim yandı sanki. Allah ımdan çok özürler diledim sen yoktan evlat verdin ben nankörlük ettim nolur affet diye. Ertesi gün doktor ben ultrasonda böyle bir şey göremiyorum ama ayrıntılı ultrasona gönderelim çok iyi bir yere için rahat etsin dedi ve randevuyu hem doluluk hemde haftayı doldurmadığımdan 18 gün sonraya alabildim. O günlerde kısmen işkenceyle geçti. Ayrıntılıda da doktor göremiyorum şu an böyle bir şey ama boy uzunluğu 1 hafta geride dedi şimdi 8 ekimde tekrar gidicem ayrıntılıya kafaya taktım takmadım değil az çok içimde bir sıkıntı var yine de.
Bunları şimdi sana neden anlattım bilmiyorum birden yazını okuyunca aklıma geldi.Allah herkese neyi kısmet ettiyse o olur bir adım ileri geri olmuyor. Onun emri, verdiği başımın üstüne demek lazım. Bunları hep biliyoruz ama malesef uygulamada bazen yanlışlar yapıyoruz ama ben dersimi aldım. Hepimizin evlatları hayırlı olsun inşallah.

Aymeh cim çoook geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alacaksın bebeğinin.

Hümeyracım ben hala bulamadım yazı stili sabitlemeyi, aslında aramadım da

Sılam nerde sılam Hiç öesajını görmedim geldiğimden beri, azcık geçmişe de bakmıştım orada da yoktu Hayır olsun inşallah.

Evet kızlar nihayet aldıklarımı ekledim ciciler sayfasına.
Bebek arabamızı, yeni aldığımız tüm eşyaları ve U şeklindeki hamile yastığımla ilgili yorumları orada bulabilirsiniz

Ön gösterim yapayım, zaten hala salonun ortasında duruyor. Seyretmekten bi hal olduk, bayılıyoruz kendisine. Eşim diyor alıp çıksak Mustafa'ya tatilden aldığımız eşeğimiz var oyuncak. Onu koyalım üzerini örtelim kimse görmez, azcık gezelim şu arabayla diyor Dedim uzakta yapalım o işi komşular deli sanacak bizi

Öncelikle eşinin teklifine gülmekten yıkıldım Cicilerinizin hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, Allah bebeklerimizle gezeceğimiz günleri göstersin sağlıcakla...

iviiiiit canim o benim :) tesekkur ederimmm ama o sabahligi cok begendim super bisiy
Örgü sabahlık evet çok hoş Edirne de soğuk oluyo kışın iyi olur sanada.. Ama tek sabahlık için biraz pahalı buldum annem lizöz örmüştü bana beyaz onu giyerim..kapitoneli bi pijama takımı var sabahlığı çok şık onu almayı düşünüyorum.. Beğendim sayfaları valla Sağol canım

alemsiniz valla çok güzel görünüyor canım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş

Bugün çok sessiz burasi yaa herkea geziyor sanırım hafta sonu diye.. bizim babamız çalıştığı için evdeyiz malesef.. Şu ciciler sayfasini nasil bulabilirim kizlar bira onlara bakayim bari :)

Dişinde sorun yaşayan var mı kızlar? Benim diş etlerimde kanama var. Dünden beri de ağrı var ağzımın içinde. Bugün müsait dişçi bulamadık. Haftaiçi gidicez kısmet ise.

Herkese selamlar epeydir giremiyordum herkes iyidir umarim bayramdan sonra bende baslicam bebek alisverisine cokk heyecanli:) hic bilmiyorum ilk bebek olunca ne almaliyim kacar tane almaliyim rastgele alicam artik..

Anladım CNm Allah'a sığınıyoruz ... Benim sadece toxoplazma ve rubellaya bakılmıştı temiz çıkmıştı hatta doktorum hamilelik boyunca tekrar yaptırmaya gerek yok demişti ama karaciğerde gördüklerinden sonra tekrar yaptıralım diyip cmv de yaptırdı inş bişi çıkmaz çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Perşembeye kadar dayanmam gerek.Rabbim inş sağlıkla sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize kimseyi boynu bükük gözü yaşlı bırakmasın..

ay canim çok güzel görünüyor güle güle kullanan.. markasi ne ne kadara aldiniz acaba... ben de araştırmaya basliycam da..

Dişinde sorun yaşayan var mı kızlar? Benim diş etlerimde kanama var. Dünden beri de ağrı var ağzımın içinde. Bugün müsait dişçi bulamadık. Haftaiçi gidicez kısmet ise.
ah canim al benden de o kadar hatta ben de soracaktim sen önce davranmissin. diş etlerin sürekli kaniyor ve inmiş durumda ne yersem yiyim agri yapiyor.. kalsiyum eksikliğinden diyorlar ama o kadar sut yoğurt tüketiyorum daha nasip kalsiyum eksikliği olacak anlamiyorum

benimde iki üç gündür çok kanıyor hamilelikten olurmuş .
benim de yaa sürekli kaniyor ve diş etlerin şişmiş durumda çok aciyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bugün bebeğim çok hareketsiz normalde gün içinde en az 4 5 kez sert hareketini hissederdim bugün birkaç ufak dokunmalar hissttim sadece neden ki
Korkma cnm bu haftalarda normalmiş hepimiz yaşadık 24. Haftaya kadar düzensiz oluyomuş ve bütün gün uyuya biliyormuş minnaklar.

kizlar bugün bebeğim çok hareketsiz normalde gün içinde en az 4 5 kez sert hareketini hissederdim bugün birkaç ufak dokunmalar hissttim sadece neden ki
canım yoorgunsanda fazla hissetmeyebilirsin,bende bugün baya Bi temizlik yaptım o yüzden benimkide vurmuyo pek şimdi tatlı bişeyler yedim bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım umarım herşey düzelirr içinş ferah tut iyi düşün emi ...

İnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m
çook sevidim canım gözün aydın şükürler olsun :)

banada oluyor canım merak etme baazen hareketlerini hissetmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…