bazı insanlar erkekçi bazı insanlarda kızcı oluyor. Herhalde senin kv ninde gönlünden kız geçiyor. Benimde annem senelerdir kız bebek ister devamlı över kızları erkekleri yerer dolayısıyla benimde kafamda gönlümde hep bir kız bebek oldu onu istedim bunu Allah ta biliyor.Ama şunu öğrendim şartlanma çok kötü bir şeymiş. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz gün bir heyecanla gittim oraya doktor bebeğe bakıyor ben ağzının içine derken evet oğluşumuz gösterdi kendini dedi ve o an kaynar sular döküldü başımdan dondum kaldım, yüzüm asıldı, üzüldüm yani açıkçası en güzel günümde. O gece sabaha kadar uyuyamadım neden istediğim bişey olmuyor diye halbuki Elhamdülillah. Sonra annemlere söyledim erkekmiş diye annemde anneannemde ehh hayırlısı belki değişir dediler her dediklerinde içim içimi yedi.GGeçmiş olsun canım iyi olmama sevindim arabanın siyah olması super benim ilk bebisim erkekti lacivert kırmızı arabanız yani siyahtan kız için olur
Benim ikinci oglum zaten ama kayinvalidem israrla kiz diyor belki degirse diyip duruyo
Öncelikle eşinin teklifine gülmekten yıkıldımAymeh cim çoook geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alacaksın bebeğinin.
Hümeyracım ben hala bulamadım yazı stili sabitlemeyi, aslında aramadım da
Sılam nerde sılamHiç öesajını görmedim geldiğimden beri, azcık geçmişe de bakmıştım orada da yoktu Hayır olsun inşallah.
Evet kızlar nihayet aldıklarımı ekledim ciciler sayfasına.
Bebek arabamızı, yeni aldığımız tüm eşyaları ve U şeklindeki hamile yastığımla ilgili yorumları orada bulabilirsiniz
Ön gösterim yapayım, zaten hala salonun ortasında duruyor. Seyretmekten bi hal olduk, bayılıyoruz kendisine. Eşim diyor alıp çıksak Mustafa'ya tatilden aldığımız eşeğimiz var oyuncak. Onu koyalım üzerini örtelim kimse görmez, azcık gezelim şu arabayla diyorDedim uzakta yapalım o işi komşular deli sanacak bizi
Eki Görüntüle 1248186 Eki Görüntüle 1248187 Eki Görüntüle 1248188 Eki Görüntüle 1248191
Örgü sabahlık evet çok hoş Edirne de soğuk oluyo kışın iyi olur sanada.. Ama tek sabahlık için biraz pahalı buldum annem lizöz örmüştü bana beyaz onu giyerim..kapitoneli bi pijama takımı var sabahlığı çok şık onu almayı düşünüyorum.. Beğendim sayfaları valla Sağol canımiviiiiit canim o benim :) tesekkur ederimmm ama o sabahligi cok begendim super bisiy
Aymeh cim çoook geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alacaksın bebeğinin.
Sılam nerde sılamHiç öesajını görmedim geldiğimden beri, azcık geçmişe de bakmıştım orada da yoktu Hayır olsun inşallah.
Bebek arabamızı, yeni aldığımız tüm eşyaları ve U şeklindeki hamile yastığımla ilgili yorumları orada bulabilirsiniz
Ön gösterim yapayım, zaten hala salonun ortasında duruyor. Seyretmekten bi hal olduk, bayılıyoruz kendisine. Eşim diyor alıp çıksak Mustafa'ya tatilden aldığımız eşeğimiz var oyuncak. Onu koyalım üzerini örtelim kimse görmez, azcık gezelim şu arabayla diyorDedim uzakta yapalım o işi komşular deli sanacak bizi
Eki Görüntüle 1248186 Eki Görüntüle 1248187 Eki Görüntüle 1248188 Eki Görüntüle 1248191
Bugün çok sessiz burasi yaaherkea geziyor sanırım hafta sonu diye.. bizim babamız çalıştığı için evdeyiz malesef.. Şu ciciler sayfasini nasil bulabilirim kizlar bira onlara bakayim bari :)
benimde iki üç gündür çok kanıyor hamilelikten olurmuş .Dişinde sorun yaşayan var mı kızlar? Benim diş etlerimde kanama var. Dünden beri de ağrı var ağzımın içinde. Bugün müsait dişçi bulamadık. Haftaiçi gidicez kısmet ise.
Anladım CNm Allah'a sığınıyoruz ... Benim sadece toxoplazma ve rubellaya bakılmıştı temiz çıkmıştı hatta doktorum hamilelik boyunca tekrar yaptırmaya gerek yok demişti ama karaciğerde gördüklerinden sonra tekrar yaptıralım diyip cmv de yaptırdı inş bişi çıkmaz çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Perşembeye kadar dayanmam gerek.Rabbim inş sağlıkla sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize kimseyi boynu bükük gözü yaşlı bırakmasın..o testi bana normal kontrolde istedi digerlerini yaparken bunuda tapalim dedi torch testi diye geciyor onlarin adi hepsinin toplami yani yapti cmv igm sinirda cikti hemen avidite tedti istedi bu testte ne zaman gecurdigini gormek icin orda 3 ay ve oncedi yazdi bebegim 4 aylikti ama ama benim bebekte bisey gorunmedi rutin yaparken gordu sonra bana aminosentez istermisin dedi bebege gecmismi bakalim dedi ben istemedim ama hic uzulme internetten aylarxa arastirdim bisey olmayan bebekler cok benim bebejte suan bisey yok ama garanti vermiyo doktorum 30 haftadan sonrada ins olmaz diyoruz ana hic uzulme onemli olan test sonucun bol bol dua et cnm Allahtan hayirlisi
ay canim çok güzel görünüyor güle güle kullanan.. markasi ne ne kadara aldiniz acaba... ben de araştırmaya basliycam da..Aymeh cim çoook geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alacaksın bebeğinin.
ah canim al benden de o kadarDişinde sorun yaşayan var mı kızlar? Benim diş etlerimde kanama var. Dünden beri de ağrı var ağzımın içinde. Bugün müsait dişçi bulamadık. Haftaiçi gidicez kısmet ise.
benim de yaabenimde iki üç gündür çok kanıyor hamilelikten olurmuş .
Korkma cnm bu haftalarda normalmiş hepimiz yaşadık 24. Haftaya kadar düzensiz oluyomuş ve bütün gün uyuya biliyormuş minnaklar.kizlar bugün bebeğim çok hareketsiznormalde gün içinde en az 4 5 kez sert hareketini hissederdim bugün birkaç ufak dokunmalar hissttim sadece neden ki
canım yoorgunsanda fazla hissetmeyebilirsin,bende bugün baya Bi temizlik yaptım o yüzden benimkide vurmuyo pek şimdi tatlı bişeyler yedim bekliyorumkizlar bugün bebeğim çok hareketsiznormalde gün içinde en az 4 5 kez sert hareketini hissederdim bugün birkaç ufak dokunmalar hissttim sadece neden ki
Çok geçmiş olsun canım umarım herşey düzelirr içinş ferah tut iyi düşün emi ...günaydın kızlar ben bayadır giremiyorum normalde yazamasamda okuyarak takip etmeye çalışıyordum ama onuda yapamadım..ayrıntılı ultsasonumda bebeğe kan giden damarlarda daralma başlamış artık daha çok takip altında olmam gerekiyor iki gün önce aşırı kusma şikayetiyle doktora gittim serum falan takıldı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum...neyse acildeki doktor bütün kan idrar tahlillerimi yaptı açlık şekerim 98 ve idrardada +1 şeker çıktı muhtemelen gebelik şekerin var dedi...allahım zaten elimde tansiyon aleti (ilk gebeliğimde yüksek tansiyon nedeniyle 37 haftalık almışlardı kızımı 2 kilo doğmuştu)şimdi birde şeker çıkarsa ne yapıcağımı şaşırdım şuanda riskli gebelik uzmanı arıyorum...istanbulda varsa tavsiyesi olan sevinirim..bizden haberler pek iç açıcı değil yinede şükürler olsun yavrum karnımda kıpır kıpır..bana moral veriyor...
çook sevidim canım gözün aydın şükürler olsun :)İnanamıyorum amniyosentez sonucu temiz çıktı 3 hafta nasıl geçti bilmem çıldırdı m
kizlar bugün bebeğim çok hareketsiznormalde gün içinde en az 4 5 kez sert hareketini hissederdim bugün birkaç ufak dokunmalar hissttim sadece neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?