2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Siyahta cok guzel canim
Ayri bir agirligi var
Gönül rahatligiyla al bence

cok gecmis olsun canim.. araba konusuna gelince ben.siyahi daha cok begeniyorum, daha asil geliyor bana :) biz de kizimiza siyah dusunuyoruz.. hem renkli renkli cicilerimizle icinde daha cok parlar bebiklerimiz

ay ne kararsız bir anneyim ben ya fikirlerim heran değişiyor sanırım siyaha yöneleceğim

geçmiş olsun canm ya iyi haberlerle gel inş

Tskler sagol canim

Tskler sağol canım aynen öyle ya birde yanıyordu

Günaydın annişler nasılsınız..

Aslıtopaloglu geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bu arada hep soruyum soruyum diyorum kalıyor, Sıla arkadaşımız nerde , nerdeyse 1 haftadır göremiyorum onu

GGeçmiş olsun canım iyi olmama sevindim arabanın siyah olması super benim ilk bebisim erkekti lacivert kırmızı arabanız yani siyahtan kız için olur
ikinci masal olut belki canim tesekkur ederizzzz

Benim ikinci oglum zaten ama kayinvalidem israrla kiz diyor belki degirse diyip duruyo

Siyahta cok guzel canim
Ayri bir agirligi var
Gönül rahatligiyla al bence

o zaman tmmdır saolun arkadaşlar siyaha kara kıldım haftasonuçalışması var eşimin bitince gideceğiz artık bu arada bebek arabamızı kayınpeder alıcak dedemiz çok heyecanlı ama çaktırmıyorum sanıyor

o testi bana normal kontrolde istedi digerlerini yaparken bunuda tapalim dedi torch testi diye geciyor onlarin adi hepsinin toplami yani yapti cmv igm sinirda cikti hemen avidite tedti istedi bu testte ne zaman gecurdigini gormek icin orda 3 ay ve oncedi yazdi bebegim 4 aylikti ama ama benim bebekte bisey gorunmedi rutin yaparken gordu sonra bana aminosentez istermisin dedi bebege gecmismi bakalim dedi ben istemedim ama hic uzulme internetten aylarxa arastirdim bisey olmayan bebekler cok benim bebejte suan bisey yok ama garanti vermiyo doktorum 30 haftadan sonrada ins olmaz diyoruz ana hic uzulme onemli olan test sonucun bol bol dua et cnm Allahtan hayirlisi

Maşallah yerim onun minik burnunu

Günaydın annisler ve melekleri bebeğim güçlü olmuş iyice karnım sağa sola şekil değiştiriyonasıl vuruyo yaaa şaşırdım miniğim benim minikler çok tatlı ya ultrason görüntüleri az geliyo artık bizde 10 unda yeni resimleri alırız artık doktorum seri halinde çekiyo sağolsun.

benimde ilk gün bu muymuş dedim ama ertesi gün kolumu 30 dereceden yukarı kaldıramadım, 2.gün 90 derece bugün 3. gün biraz acısa da kaldırıyorum ama üstüne dayanmak falan acıtıyor yine.

çok kir ve toz belli eder çünkü bazen merdiven altında balkonda falan tutuluyor olmadı devamlı söker yıkarsın artık

çok kir ve toz belli eder çünkü bazen merdiven altında balkonda falan tutuluyor olmadı devamlı söker yıkarsın artık

o iş biraz kötüymüş ama ıslak mendille falan sildimi tamamdır zaten bebişi toz içinde yatırmaktansa kirleri tozları görüp temzlemek daha mantıklı birde apt da oturuyoruz sanırım arabamızın bagajında saklarız kullanmaya başladıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…