- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Siyahta cok guzel canimherkese günaydınn :)
bugün hastalığım hafiflemiş gibi şükürler olsun
sesim de daha iyi sanki
bugün beğendiğimiz bebek arabasını almaya gideceğiz siyahını görmüştük adam kırmızı yok demişti sanki yoksa getirtiriz artık
sizce kız bebeğe siyah araba nasıl olur siyahı da çok hoşuma gitmişti aslında
bu araba
Eki Görüntüle 1248024
cok gecmis olsun canim.. araba konusuna gelince ben.siyahi daha cok begeniyorum, daha asil geliyor bana :) biz de kizimiza siyah dusunuyoruz.. hem renkli renkli cicilerimizle icinde daha cok parlar bebiklerimiz
geçmiş olsun canm ya iyi haberlerle gel inş
ayyy cok gecmis olsun canim.. ben de kac gundur mide yanmasindan kavruluyordum ejderha gibiydim resmen cayir cayir yaniyordu midemden girtlagima kadar.. doktorum ilac verdi kullanmaya basladim.. sen de git bakalim veriri biseyler insallah cabucak da gecer
GGeçmiş olsun canım iyi olmama sevindim arabanın siyah olması super benim ilk bebisim erkekti lacivert kırmızı arabanız yani siyahtan kız için olurherkese günaydınn :)
sesim de daha iyi sanki
bugün beğendiğimiz bebek arabasını almaya gideceğiz siyahını görmüştük adam kırmızı yok demişti sanki yoksa getirtiriz artık
bu araba
Eki Görüntüle 1248024
ikinci masal olut belki canimtesekkur ederizzzz
Tskler canim bu arada sanada gunaydinGünaydın annişler nasılsınız..
Aslıtopaloglu geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Bu arada hep soruyum soruyum diyorum kalıyor, Sıla arkadaşımız nerde , nerdeyse 1 haftadır göremiyorum onu
Siyahta cok guzel canim
Ayri bir agirligi var
Gönül rahatligiyla al bence
GGeçmiş olsun canım iyi olmama sevindim arabanın siyah olması super benim ilk bebisim erkekti lacivert kırmızı arabanız yani siyahtan kız için olur
Benim ikinci oglum zaten ama kayinvalidem israrla kiz diyor belki degirse diyip duruyo
o testi bana normal kontrolde istedi digerlerini yaparken bunuda tapalim dedi torch testi diye geciyor onlarin adi hepsinin toplami yani yapti cmv igm sinirda cikti hemen avidite tedti istedi bu testte ne zaman gecurdigini gormek icin orda 3 ay ve oncedi yazdi bebegim 4 aylikti ama ama benim bebekte bisey gorunmedi rutin yaparken gordu sonra bana aminosentez istermisin dedi bebege gecmismi bakalim dedi ben istemedim ama hic uzulme internetten aylarxa arastirdim bisey olmayan bebekler cok benim bebejte suan bisey yok ama garanti vermiyo doktorum 30 haftadan sonrada ins olmaz diyoruz ana hic uzulme onemli olan test sonucun bol bol dua et cnm Allahtan hayirlisiMacro testi nedir CNm bana sadece toxoplazma ıgg-ıgm rubella ıgg-ıgm ve cmv testleri yapıldı.. Dr um durumu size tam açıklayamıyorum ama bu enfeksiyon Allah korusun çocukta işitme gbi problemler yaratabilir ama ben kötü bişi olduğunu düşünmüyorum dedi tabi bu beni hiç teselli etmedi22 haftalığız artık Allah büyük.. Buarada sanada mı karaciğerde mikrokalsifikasyon var demişti Dr un??
Maşallah yerim onun minik burnunuEki Görüntüle 1247928 kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo
kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masalim ellerinizden opeeeer
benimde ilk gün bu muymuş dedim ama ertesi gün kolumu 30 dereceden yukarı kaldıramadım, 2.gün 90 derece bugün 3. gün biraz acısa da kaldırıyorum ama üstüne dayanmak falan acıtıyor yine.Eki Görüntüle 1247928 kizlaaar ben geldim cok sukur saglamim :) seker yuklemem yapilmadi uc hafta sinra cagirdi doktorum risksiz gruptasin gebelik sekeri varsa bile bu kadar erken cikmayabbilir dedi.. asimi oldum pek bisey hissetmedim aa bu muymus dedim ama az once sacimi.toplamak icin kolumu kaldirirken farkettim kiiiiii agri basliyooooo
kizimi da gordummmm.. kuzum buyumus 28 cm 512 gram olmus yavrum :) teyzeleri masalim ellerinizden opeeeer
Bu da benim baturalpimmmmmm
çok kir ve toz belli eder çünkü bazen merdiven altında balkonda falan tutuluyor olmadı devamlı söker yıkarsın artıkherkese günaydınn :)
sesim de daha iyi sanki
bu araba
Eki Görüntüle 1248024
İyi olmaz mı maşallah kuzunaakızlar 500 gram 28 cm iyi miiii???????
iyi canım çok iyi maşallah. Benimki de büyür inşallah ufağız birazkızlar 500 gram 28 cm iyi miiii???????
çok kir ve toz belli eder çünkü bazen merdiven altında balkonda falan tutuluyor olmadı devamlı söker yıkarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?