2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin canim tesekkur ederim :) fiyati paylasmak istemem affina siginarak. Ama jokerde suan %30 indirim var bak bence

Amin canim tesekkur ederim :) fiyati paylasmak istemem affina siginarak. Ama jokerde suan %30 indirim var bak bence

canım öncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben ist Ümraniye de oturuyorum. Burda hemen hemen her çocuk mağazasında prematüre bebişler için stantlar var. çok fazla ürün koymuyorlar ama ihtiyacını görür mutlaka.
sağlıkla kalın...

Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??
benim bu hafta belirginleşti göbek deliğimin üstünde . oğlumdayken 2 aylıkken vardı bunda ancak çıktı. mide yanmasına ben ayran içiyorum. bide renie duo şurup

belki de benim de diş etlerim şişti canım. bir doktora görünmekte fayda var.

Kızlar bizde arabamızı aldık :) cicler sayfasına da diğer aldıklarımı da ekleyeyim bari :) ay arabaya bakmaya doyamıyom yaaa insan bi garip oluyomuş valla :)

iyi günlerde kullanın canm çok güzel
hhayirli olsun baybforwe arabanix guzel gunlerde kulanin

teşekkür ederiz canm
Kizlar gobeginizde siyah cizgi cikti mi? Ben de henuz cizgi mizgi yok bir de mide yanmasina ne iyi gelir??

benim göbek deliğimin altından iniyor aşağı doğru

Merhaba annişler dün herkes araba alma modundaymış sanırım biz de dün aldık arabamızı , daha önce paylaşmıştım chicco nun iki tane trio modeli arasında kalmıştım, i move olanı üretimden kaldırdılar dedi çok şikayet geldiği için oradaki kız bende diğer modeli aldım geçtim, bizimki de gri- siyah, güzel günlerde kullanalım inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…