2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yemek yapiyordum giremedim...evet adamakilli bi hastane cikisi qlmak mantikli. Simdi bende bi liate yapip kizcemin acil ihtiyaclarini yarin alacam allah izin verirse.

bence pembesi güzel bide sezeryan olursan hastaneden böyle bişey isterler benim ilk doğumda istemişlerdi.uzun geceliğim vardı ama eşime demiş hemşire getirin diye oda yazık evden getirmiş.

ay sezeryan olmam inş canım ama belli değil elbisede giymek istiyorum bunu beğendim alsam mı ne :)
çok tatlı pembe

saol canm yorum için

çok saol canım marka babymax montereo travel sistem bebek arabası
fiyat 680 tl idi indirim yaptırdık 550 ye aldık

Bence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.

kısa almam canım caten pjama takımını da uzun alıcam inş gerek kalmaz seruma falan

gözümüz iyice korkuyor zaten bebek doğduktan sonra yaşamayacam diye düşünmeye başladım

taze annemize hemen bir sorum olcak :) normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? normalse gerçekten çok mu zor biraz anlatırmısın bizi korkutmadan :)

Canim bebek kiyafetleri çok indirime girmiyor ki
Çünkü bizim alacaklarimiz simdi 0-3 aylik grup oluyor onlarda penye yazli misli oluyor.
Daha ileriki yaslarda sezonda değilde sezon sonunda mantikli almak.bence dediğin gibi
canım çok güzelmiş çok beğendim bu markanın internetten satışı var mı? sen nerden aldın
İnternetten aldim canim
Ben .unnado.com dan aldim
Ablam da bunun krem rengini benden daha önce butikbebe.com dan almisti
Ara ara kampanyaya giriyor takip et kampanyaları denk gelirsin mutlaka
24. haftama girdim tam 7 kg aldm canm
Bende bu ay aldim baya kilo
Toplamda 7 kilo almus oldum

kızlar saat 6yı bekliyorum valla bugün çok kötü oldum şurda oturmak istemiyorum bugün de böyle devam ederse yarın için rapor alacam

Kizlar
Bazilari hazirlik içim erken diye düşünüyorlar ama unutlamayin biz kis annesiyiz
Aralikta doğum tarihimize gireceğiz, sonra heran hergun olabilir ocakta da aralilta da.
Zaten aralik karli kadim yagmurlu soğuk geçiyor ülkemizin birçok yerinde
Onun için acil ihtiyaclarimizi 10. Ayda bitirmek en mantiklisi
Bende bayramdan sonra baslayacagim inşallah
Acil ihtiyaclarimizi zaten tamamladıktan sonra diğerlerini disari ciktikca beğendiğimiz oldukça da aliriz.

kızlar buda benim ikinci oğluma aldıklarım:) ilkten olanları gördünüz bir iki parça yeni alayım dedim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/

çok tattlılar yaa bayılıyorum filli takıma bende kızçeme almak istiyorum markası ne canım yada nette satılıyormu

Bende 24 hafta 6 kilo aldım 75 oldum bir 6 kılo daha alırım gıbı 80 gecmesem keşke

kızlar bizim kilolar nereye gidiyor almış başlarını gidiyorlar inş aldığımıza değiyordur bebişler besleniyordur

kızlar saat 6yı bekliyorum valla bugün çok kötü oldum şurda oturmak istemiyorum bugün de böyle devam ederse yarın için rapor alacam

canım rabbim yardımcın olsun valla bende yeni geldim formasyondan in
sanlarımız o kadar kötü olmuşki otobüste yer bile vermiyor biri kalkmadan oturamıyorum bazen 20-30 dakka ayakata gidiyorum
içimden aynen şöyle yapmak geçiyor resmen herkese

,

Dinlenemiyorum ki eve gidecem 7de yemek yok yapıp yememiz oldu 8.30 mutfağı topla meyve ye bilmem ne oldu 10 zaten ne kaldı ki uykum gelecek yatacam hopp bi daha sabah aynı şey
öğretmenlere o kadar özeniyorum ki arkadaşım 1 de gidiyor eve ohhhhh herşeyini yapıyor

haftasonu temizlik yaptım ütü oldu dağ gibi

kızlar bübchen diye bir marka var hiç duydunuz mu ben şampuanı filan bübchen almayı düşünüyorum önerir misiniz?
canım çok bilinen memnun kalınan bir marka Alman malı oluyor
neyin var canım
çok çok haklısın canım sonrası zaten yıka ütüle yerleştir, buzluğa bir şeyler yap at derken zaman kalmıyor

canım civilden aldım üçlü tek alt olarak minidamlanın kalitesi çok güzel bu markanın, 3 ü 24 liraydı, dediğinin üstüde varmış bilmiyordum görünce alıcam:) malum benim eksiğim yok bir iki yeni olsun diye aldım

bak canım http://www.minidamla.com.tr/index.php?islem=kategori&menuID=30 hastane çıkış setide varmış:) çok tatlı

http://www.civilim.com/minidamla-sirk-hayvanlari-ic-dis-zibin

http://www.civilim.com/minidamla-penye-3-lu-tek-alt-0-3-ay

rabbim yardımcın olsun canm valla

ohh çok saol canm hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…