bence pembesi güzel bide sezeryan olursan hastaneden böyle bişey isterler benim ilk doğumda istemişlerdi.uzun geceliğim vardı ama eşime demiş hemşire getirin diye oda yazık evden getirmiş.
çok tatlı pembe
canım emeklerin boşa çıkmasın inşaallah
canım hem altta hem midede oluyor çünkü dik duruyorlar elleri ayakları aynı anda oynayınca aynı anda iki yerde hissedebiliyorsun şimdi yerleri geniş rahat hareket ettiği için pozisyonu çok değişir her an her yerde hissedebilirsin
güle güle kullan canım
maşaallah kuzuna canım
canım inşaallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar
adıyla yaşasın
maşaallah canım
maşaallah kuzuna
hadi gözün aydın canım sevindim
çok güzel bayıldım tam modelini fiyatını yazarmısın
çok güzel canım
henüz yok canım
hayırlı olsun
canım ben sağsalim vaktinde doğsun inşaallah
canım o bende çok sık oluyor dr a sormayı unutuyorum kasığımdan bacağıma vuruyor ya da belimden bacağıma ve çok ağrıyor geçmiş olsun
amin
canım sılanın küçük oğlu sünnet oldu o yüzden onla ilgileniyordu
face e genel olarak karşıyım hiç hesabım yok:)
Allah kolaylık versin canım zor taşınma
ben çok beğendim bence al
canım bebek senin depondan beslenir sen güçsüz kalırsın çok kötüysen dr serum takar
geçmiş olsun bir haftadan önce geçmiyor maalesef
canım geçmiş olsun inşaallah doğumun kolay olur
ilk 3 ay 700 gr aldım, 12-16 arası 1 kilo, 16-20 arası 1 kilo,20-24 arası 1,700 aldım
hiç gelmesin o zaman pesss yani
geçmiş olsun
hoş geldin
canım serum takılsın o zaman
nice sağlıklı yıllara canım oğluşun hayırlı bir evlat olsun inşaallah
canım mantıklı kaliteli süt çünkü ben oğlum 3 aylıkken oldum regli ve ondan sonra sütüm azaldı hiç aklıma gelmemişti bu
canım ben paradontaks kullanıyorum tadı berbat onu söylüyüm bulantın varsa hç tavsiye etmem ama en doğalı o, diş eti kanamama faydası yok maalesef
hadi bekliyoruz:)
burun kanaması gebelikte normal canım kan basıncı artıyor kanayınca tansiyonuna bak mutlaka
ben aldım canım imkanın varsa al koy derim
Bence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.
cok hosmus saglıkla gıydrırısın ınsallah :)O kadar çok marka var ki
Gidip bakarak almani tavsiye ederim
Çok uygun fiyatlilar 1 yikamada sekli semali değişiyor
Güzel olanların fiyatları 60 TL fen basliyir
Ben bir tane zero ten bayb aldim çok beğendim kalitesiniEki Görüntüle 1249802
24. haftama girdim tam 7 kg aldm canmKızlar kilo alımınız nasıl 22.23.24. Haftalarda olan arkadaş lar paylaşabilir misiniz? Ben sanki 2 hafta da hızlı aldım 3 kg 22.hafta toplam 5 kg.
Kizlar merhaba sizlerin heyecaninizi yasamak ve belki merak ettikleriniz varsa belki yardimci olabilecegim birseyler vardir diye girdim. Benim suanda 2,5 aylik bir bebegim var. Insanin hamileyken o kadar kafasina takilan seyler oluyorki hele birde ilk hamilelikse. Onu mi alayim bunu mu alayim ne zaman alayim igneden iplige herturlu geceleri bile kafaya takilan dusunculer. Bunlarin hepsi o kadar guzel gunler o kadar guzel heyecanlarki. Hamilelik zor falan diye dusunulur o zamanlar. Mumkun degil ozellikle calismayan hamilelik dunyanin en kolay seyi. Bebeginiz dogunca Allahim lavobaya bile gidecek vakit olmuyor. Alisverisi sonra yaparim demissiniz yalan. Hamilelikte de son aylarda iyice gobeginizde agirlasiyor bel agrisi falan ayakta durmak bile zor. Ayrintili ultrasonumuz temiz ciktigi zaman baslamistim ben alisverise. Neden bilmiyorum ama insan hamileligini ozluyor ya. Bu gunlerin tadini cikarin. Allah hepinize bebeginizi vaktinde saglicakla ve kolayca kucaginiza almayi, hastane yuzu bile gormeden bir omur mutlulukla yasamayi nasip etsin. Herhangi bir sey sormak isterseniz seve seve taze anne olarak yardimci olurum. Kendinize iyi bakin
Yenidogan bebek bakim setini hangi marka alalim kafam karisti hangisini onerirsiniz arkadaslar
taze annemize hemen bir sorum olcak :) normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? normalse gerçekten çok mu zor biraz anlatırmısın bizi korkutmadan :)Kizlar merhaba sizlerin heyecaninizi yasamak ve belki merak ettikleriniz varsa belki yardimci olabilecegim birseyler vardir diye girdim. Benim suanda 2,5 aylik bir bebegim var. Insanin hamileyken o kadar kafasina takilan seyler oluyorki hele birde ilk hamilelikse. Onu mi alayim bunu mu alayim ne zaman alayim igneden iplige herturlu geceleri bile kafaya takilan dusunculer. Bunlarin hepsi o kadar guzel gunler o kadar guzel heyecanlarki. Hamilelik zor falan diye dusunulur o zamanlar. Mumkun degil ozellikle calismayan hamilelik dunyanin en kolay seyi. Bebeginiz dogunca Allahim lavobaya bile gidecek vakit olmuyor. Alisverisi sonra yaparim demissiniz yalan. Hamilelikte de son aylarda iyice gobeginizde agirlasiyor bel agrisi falan ayakta durmak bile zor. Ayrintili ultrasonumuz temiz ciktigi zaman baslamistim ben alisverise. Neden bilmiyorum ama insan hamileligini ozluyor ya. Bu gunlerin tadini cikarin. Allah hepinize bebeginizi vaktinde saglicakla ve kolayca kucaginiza almayi, hastane yuzu bile gormeden bir omur mutlulukla yasamayi nasip etsin. Herhangi bir sey sormak isterseniz seve seve taze anne olarak yardimci olurum. Kendinize iyi bakin
Canim bebek kiyafetleri çok indirime girmiyor kiyenidoğan kıyafetlerini en son alışveriş olarak aralık gibi almayı planlıyorum, indirime girmiş olacaklar.. Yeni doğduklarında ciltleri çok hassas olduğu için kalitelisini almayı planlıyorum. Hatta Mark and Spencer ve mothercare de beğendiklerim oldu ama sezon fiyatları aşırı yüksek.. Bugünlerde 0-3 ya da 3-6 aylık indirimde olan kıyafetlerini almaya başladım...
İnternetten aldim canimcanım çok güzelmiş çok beğendim bu markanın internetten satışı var mı? sen nerden aldın
Bende bu ay aldim baya kilo24. haftama girdim tam 7 kg aldm canm
Bende 24 hafta 6 kilo aldım 75 oldum bir 6 kılo daha alırım gıbı 80 gecmesem keşke24. haftama girdim tam 7 kg aldm canm
Canim bebek kiyafetleri çok indirime girmiyor ki
Çünkü bizim alacaklarimiz simdi 0-3 aylik grup oluyor onlarda penye yazli misli oluyor.
Daha ileriki yaslarda sezonda değilde sezon sonunda mantikli almak.bence dediğin gibi
mothercarden 2. ne %50 indirimle aldım.. nisan mayıs gib giyebileceği kadife altlar, uzun kollu zıbınlar..
suana kadar toplamda 7 kılo aldım bende saunda hala almadım ama bu sekılde yersem bayaaalacam...kızcemde 22 haftalıkken 415 gramdı24. haftama girdim tam 7 kg aldm canm
kızlar buda benim ikinci oğluma aldıklarım:) ilkten olanları gördünüz bir iki parça yeni alayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/
Canim bebek kiyafetleri çok indirime girmiyor ki
Çünkü bizim alacaklarimiz simdi 0-3 aylik grup oluyor onlarda penye yazli misli oluyor.
Daha ileriki yaslarda sezonda değilde sezon sonunda mantikli almak.bence dediğin gibi
İnternetten aldim canim
Ben .unnado.com dan aldim
Ablam da bunun krem rengini benden daha önce butikbebe.com dan almisti
Ara ara kampanyaya giriyor takip et kampanyaları denk gelirsin mutlaka
Bende bu ay aldim baya kilo
Toplamda 7 kilo almus oldum
Bende 24 hafta 6 kilo aldım 75 oldum bir 6 kılo daha alırım gıbı 80 gecmesem keşke
kızlar saat 6yı bekliyorum valla bugün çok kötü oldum şurda oturmak istemiyorum bugün de böyle devam ederse yarın için rapor alacam
,çok tattlılar yaa bayılıyorum filli takıma bende kızçeme almak istiyorum markası ne canım yada nette satılıyormu
kızlar bizim kilolar nereye gidiyoralmış başlarını gidiyorlar inş aldığımıza değiyordur bebişler besleniyordur
canım rabbim yardımcın olsun valla bende yeni geldim formasyondan in
sanlarımız o kadar kötü olmuşki otobüste yer bile vermiyorbiri kalkmadan oturamıyorum bazen 20-30 dakka ayakata gidiyorum
içimden aynen şöyle yapmak geçiyor resmen herkese
canım çok bilinen memnun kalınan bir marka Alman malı oluyorkızlar bübchen diye bir marka var hiç duydunuz mu ben şampuanı filan bübchen almayı düşünüyorum önerir misiniz?
neyin var canımkızlar saat 6yı bekliyorum valla bugün çok kötü oldum şurda oturmak istemiyorum bugün de böyle devam ederse yarın için rapor alacam
çok çok haklısın canım sonrası zaten yıka ütüle yerleştir, buzluğa bir şeyler yap at derken zaman kalmıyorKizlar
Bazilari hazirlik içim erken diye düşünüyorlar ama unutlamayin biz kis annesiyiz
Aralikta doğum tarihimize gireceğiz, sonra heran hergun olabilir ocakta da aralilta da.
Zaten aralik karli kadim yagmurlu soğuk geçiyor ülkemizin birçok yerinde
Onun için acil ihtiyaclarimizi 10. Ayda bitirmek en mantiklisi
Bende bayramdan sonra baslayacagim inşallah
Acil ihtiyaclarimizi zaten tamamladıktan sonra diğerlerini disari ciktikca beğendiğimiz oldukça da aliriz.
çok tattlılar yaa bayılıyorum filli takıma bende kızçeme almak istiyorum markası ne canım yada nette satılıyormu
kızlar bizim kilolar nereye gidiyoralmış başlarını gidiyorlar inş aldığımıza değiyordur bebişler besleniyordur
sanlarımız o kadar kötü olmuşki otobüste yer bile vermiyorbiri kalkmadan oturamıyorum bazen 20-30 dakka ayakata gidiyorum
bak canım http://www.minidamla.com.tr/index.php?islem=kategori&menuID=30 hastane çıkış setide varmış:) çok tatlıçok tattlılar yaa bayılıyorum filli takıma bende kızçeme almak istiyorum markası ne canım yada nette satılıyormu
,
Dinlenemiyorum ki eve gidecem 7de yemek yok yapıp yememiz oldu 8.30 mutfağı topla meyve ye bilmem ne oldu 10 zaten ne kaldı ki uykum gelecek yatacam hopp bi daha sabah aynı şey
öğretmenlere o kadar özeniyorum ki arkadaşım 1 de gidiyor eve ohhhhh herşeyini yapıyor
haftasonu temizlik yaptım ütü oldu dağ gibi
canım çok bilinen memnun kalınan bir marka Alman malı oluyor
neyin var canım
çok çok haklısın canım sonrası zaten yıka ütüle yerleştir, buzluğa bir şeyler yap at derken zaman kalmıyor
canım civilden aldım üçlü tek alt olarak minidamlanın kalitesi çok güzel bu markanın, 3 ü 24 liraydı, dediğinin üstüde varmış bilmiyordum görünce alıcam:) malum benim eksiğim yok bir iki yeni olsun diye aldım
bak canım http://www.minidamla.com.tr/index.php?islem=kategori&menuID=30 hastane çıkış setide varmış:) çok tatlı
http://www.civilim.com/minidamla-sirk-hayvanlari-ic-dis-zibin
http://www.civilim.com/minidamla-penye-3-lu-tek-alt-0-3-ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?