Pozitif olmasindan ziyade index araliklari var canim ondan doktorun sorun yok demistir demekki bebisin iyi cok cok sevindim yazilanlari okuma herkes farkli soyler ama en iyisini doktorlar bilir emin ol risk olsaydi coktan dusukten bahsederlerdi yada aminiyosentezden,icini ferah tutu allahin izniyle hic bisey olmayacak rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi hepimizin insallah...Benimle aynı durumdasın diye mesajını alıntılayayım dedim CNm test sonuçlarım çıktı bugün rubella IGG pozitif ..CMV IGG pozitif doktor takip edicez bi sorun gözükmüyor dedi ama internette hiç güzel şeyler yazmıyo içim ferah değil bunalıyorum :-((( Perşembe ayrıntılı ultrasondan sonra doktoruma muayene olucam ozaman ayrntılı konuşcaz inş..
Şifa dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ayrıca..
İndex aralığı dediğin referans aralığıysa referans aralığının üzerinde.IGM sonuçlarım negatif doktorum takip halinde olucaz demiş eşime Perşembe sonuçları kendim göstericem .. Umarım bir sorun yoktur korktuğum tek şey bebeğimin bu virüslerden etkilenmesi:-((( senin IGG miydi pozitif çıkan? Avidite testi istermi acaba doktorum? Allahım bebeğim daha doğmadan daha kucağıma alıp kokusunu duymadan canımdan can gidiyo kaç gündür Annemin kıymetini hiç bilememişim ayağının altına paspas olsam yetmezmiş :-(((Pozitif olmasindan ziyade index araliklari var canim ondan doktorun sorun yok demistir demekki bebisin iyi cok cok sevindim yazilanlari okuma herkes farkli soyler ama en iyisini doktorlar bilir emin ol risk olsaydi coktan dusukten bahsederlerdi yada aminiyosentezden,icini ferah tutu allahin izniyle hic bisey olmayacak rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi hepimizin insallah...
Kuzum benim inşallah herşey yolundadırBenimle aynı durumdasın diye mesajını alıntılayayım dedim CNm test sonuçlarım çıktı bugün rubella IGG pozitif ..CMV IGG pozitif doktor takip edicez bi sorun gözükmüyor dedi ama internette hiç güzel şeyler yazmıyo içim ferah değil bunalıyorum :-((( Perşembe ayrıntılı ultrasondan sonra doktoruma muayene olucam ozaman ayrntılı konuşcaz inş..
Şifa dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ayrıca..
Canim bu gitti gidiyor da kargo dahil 45-50 fiyat araligindakızlar ben bunu alıcam http://www.e-bebek.com/chicco-kozmetik-canta-seti_CHI-564200-K
evet jane muum (6,6 kg) ve graco nun (6,5 kg) arabaları hafif,,,Kızlar biz daha almak için acele etmiyoruz ama bebek mağazalarını gezdik baya. Birşey almadan çıkabilmek de bi sınav ama almak zaten kolay vakti geldiğinde. Herşey normal olursa daha dört ay var doğuma.
Bebek arabalarına bakmak için gittiğimizde satıcı beni narin buldu bana ağır arabalarda çok zorlanacağımı söyledi ve hep hafif arabalar gösterdi. Gerçekten ben hiç o açıdan bakmamıştım. Siz de arabanın ağırlığını dikkate alın diye söylüyorum.
bence değil, bir zıbın, üstüne tulum şapka ve eldivende iş görür,,, zaten her halükarda bir battaniye vardır,,,Kızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
İndex aralığı dediğin referans aralığıysa referans aralığının üzerinde.IGM sonuçlarım negatif doktorum takip halinde olucaz demiş eşime Perşembe sonuçları kendim göstericem .. Umarım bir sorun yoktur korktuğum tek şey bebeğimin bu virüslerden etkilenmesi:-((( senin IGG miydi pozitif çıkan? Avidite testi istermi acaba doktorum? Allahım bebeğim daha doğmadan daha kucağıma alıp kokusunu duymadan canımdan can gidiyo kaç gündür Annemin kıymetini hiç bilememişim ayağının altına paspas olsam yetmezmiş :-(((
benim de otururken kuyruk sokumumda ağrı hissettiğim oldu çevremdekiler kendimi fazla yormamam gerektiğini söylemişlerdi.iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir.. öncesinde canını sıkmamaya çalış ultrasonda çıkar heralde..
Pozitif olmasindan ziyade index araliklari var canim ondan doktorun sorun yok demistir demekki bebisin iyi cok cok sevindim yazilanlari okuma herkes farkli soyler ama en iyisini doktorlar bilir emin ol risk olsaydi coktan dusukten bahsederlerdi yada aminiyosentezden,icini ferah tutu allahin izniyle hic bisey olmayacak rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi hepimizin insallah...
Kuzum benim inşallah herşey yolundadır
Hayirli haberlerini bekliyorum
Canim bu gitti gidiyor da kargo dahil 45-50 fiyat araliginda
Bir orayi da incele istersen
Slm msjı görünce yazmak istedim.önemli olan ıgm sonuçlarıdır.hamilelikteki enfeksiyonu gösterir.ıgg nin pozitif olması demek önceden geçirdiğin enfeksiyon.yani korkulack hiçbirşey yok boşuna panikliyorsunuz.benim testlerim de aynen sizinki gibi çıktı ve dr kesinlikle herşey normal endişe edilcek bişey yok dedi,içiniz rahat olsun
geçmiş olsun canımDün bahçede üşüttüm herhalde karnıma ağrı giriyo
canım bübchende iyi marka iyice araştır içine sineni alırsın, kullandıklarım nivea, bioderma ve uni baby, hepsinden de memnun kaldım açıkcası uni baby fiyatı uygun hem de içeriği güvenilir geldi bana, nivea şampuanını bir sene kullandım çünkü bebekler her gün yıkansada her yıkamada sabun şampuan kullanılmıyor haftada bir ya da iki kere kullandım, niveanın pişik kremi hala var memnunum ama işte israil takıntısı var onu da yeni öğrenince niveadan vazgeçtim, bioderma da kaliteli araştır canım bize dr u tavsiye etti cildi pul pul kuruyordu oğlumunbübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?
en güzeli kafan rahat değil mi şimdi bende yıkadım yerleştirdim ama ütülemedim belki bir daha yıkarım diye:) kendiminkileride alsam rahat olucam bendeBen de alışverişi geçe bırakmayın diyen arkadaşlara katılıyorum. Oğlumda biçok şeyi aLMIş olmama rağmen son aylarda dışarı çıkıp bişeyler almak işkence gibiydi. Hele bi Ulus'a bebek şekeri için gidip ağrıdan dolayı eve geri dönüşüm vardı unutamam. O yüzden şimdiden yapın bence hele ki ilk bebekse çok alıncak şey oluyo. Ben oğlumdan kalanları yıkadım ütüledim bile. Şu anda rahatım valla. Ama inş yine de zamanını bekler :)
canım bir tane hastane çıkış seti al onlarda kalite kalite fiyatı değişiyor tabi yok bana pahalı gelir dersen sadece beşli takımlardan al 3-4 tane ona uygun battaniye alırsınKizlar bebislerimizin cicileri bolumune baktimda yine anlamadim :)) simdi ben yarin ne alim bizim ilk bebek ne en gerekli ve kacar tane..bide su şampuan sabun olayını Netlestirelim ne alsak cok pahali olmayan ama saglikli..bez olarakta molfix yenidogan vardi a101de 15liraya..iyimidir bebegimiz icin alsammi bilemedim beni aydinlatinnnnnn nolurrrrr
canım benden gelmedi bazılarından geliyormuş göğüs ucunla oynama, zararı yok süt gelmesininKizlar sizinde gogsunuzden sivi geldi mi bugun sabah bi uyndim gogsumden bi islaklik geldini farkettim bi baktim biraz akmis sizde de oldu mu
hoş geldinHepinize sağlıklı ve keyifli gebelikler diliyorum hanımlar
Selam vermek istedim muhabbetinizi bölmedim umarım
Günaydın canım , benmki şaşmaz 5-6 arası hangisi denk gelirse uyanır:)Gunaydinnn.....bende burdayim kizim erken uyandi "anne kalk aciktimm"diye bagiriyor yatagindan mecbur kalktim yoksa daha uykum varrneyse biz kahvaltiya karnimdaki de tepiklere basladi acikti galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?