2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pozitif olmasindan ziyade index araliklari var canim ondan doktorun sorun yok demistir demekki bebisin iyi cok cok sevindim yazilanlari okuma herkes farkli soyler ama en iyisini doktorlar bilir emin ol risk olsaydi coktan dusukten bahsederlerdi yada aminiyosentezden,icini ferah tutu allahin izniyle hic bisey olmayacak rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi hepimizin insallah...

İndex aralığı dediğin referans aralığıysa referans aralığının üzerinde.IGM sonuçlarım negatif doktorum takip halinde olucaz demiş eşime Perşembe sonuçları kendim göstericem .. Umarım bir sorun yoktur korktuğum tek şey bebeğimin bu virüslerden etkilenmesi:-((( senin IGG miydi pozitif çıkan? Avidite testi istermi acaba doktorum? Allahım bebeğim daha doğmadan daha kucağıma alıp kokusunu duymadan canımdan can gidiyo kaç gündür Annemin kıymetini hiç bilememişim ayağının altına paspas olsam yetmezmiş :-(((

Kuzum benim inşallah herşey yolundadır
Hayirli haberlerini bekliyorum

Canim bu gitti gidiyor da kargo dahil 45-50 fiyat araliginda
Bir orayi da incele istersen

evet jane muum (6,6 kg) ve graco nun (6,5 kg) arabaları hafif,,,
ama arabalar hafifleştikçe fiyatları artıyor,,,, birde tek elle kapatabilme özelliğine bak derim,,,,
hatta mağazada kendin aç kapa dene arabayı

Bir orayi da incele istersen[/QUOTE]
burdan almıyorum sadece göstermek için onu paylaştım. yinede söylediğin için saol.

rkadaşlar zaman daraldıkça karnım büyüdükçe telaşlaanıyorum inş herşey istediğimiz gibi olr

Slm msjı görünce yazmak istedim.önemli olan ıgm sonuçlarıdır.hamilelikteki enfeksiyonu gösterir.ıgg nin pozitif olması demek önceden geçirdiğin enfeksiyon.yani korkulack hiçbirşey yok boşuna panikliyorsunuz.benim testlerim de aynen sizinki gibi çıktı ve dr kesinlikle herşey normal endişe edilcek bişey yok dedi,içiniz rahat olsun

iyi geceler kizlar, doktor size magnezym verdi mi? sabah yataktan kalkerken bacaginiza kramp giriyo mu? bende ara ara oluyo ama ilac icmemi gerektiricek kadarda onemli degil bence.tek derdim kuyruk sokumum acıyor. sizde var mi bu sikayetler
benim de otururken kuyruk sokumumda ağrı hissettiğim oldu çevremdekiler kendimi fazla yormamam gerektiğini söylemişlerdi.

canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir.. öncesinde canını sıkmamaya çalış ultrasonda çıkar heralde..

Kuzum benim inşallah herşey yolundadır
Hayirli haberlerini bekliyorum

Bir orayi da incele istersen

HEpinize günaydın .. ve hepinize ayrı ayrı teşk ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.. Testlerim okadar korkulacak sonuçta değilmiş evet ama bebeğimin karaciğerindeki mikrokalsifikasyonlar (kireçlenme gibi bişey demişti doktorum) dilerim Allahtan perşembe günü görünmez dilerim önemli bişey değildir testler için yaşadığım buruk sevinci perşembe günü tam olarak yaşarım inşllah..

Dün bahçede üşüttüm herhalde karnıma ağrı giriyo
geçmiş olsun canım
bübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?
canım bübchende iyi marka iyice araştır içine sineni alırsın, kullandıklarım nivea, bioderma ve uni baby, hepsinden de memnun kaldım açıkcası uni baby fiyatı uygun hem de içeriği güvenilir geldi bana, nivea şampuanını bir sene kullandım çünkü bebekler her gün yıkansada her yıkamada sabun şampuan kullanılmıyor haftada bir ya da iki kere kullandım, niveanın pişik kremi hala var memnunum ama işte israil takıntısı var onu da yeni öğrenince niveadan vazgeçtim, bioderma da kaliteli araştır canım bize dr u tavsiye etti cildi pul pul kuruyordu oğlumun

deterjan olarak dalan roxy i tek geçerim, hacı şakir dalin granül oluyor onlar çamaşıra yapışabiliyor hoşuma gitmedi, dalanınki toz halinde çok memnunum ben, çevremde bebeği olan herkese tavsiye ettim hepside memnun, civilde bulursun öyle her yerde olmuyor
en güzeli kafan rahat değil mi şimdi bende yıkadım yerleştirdim ama ütülemedim belki bir daha yıkarım diye:) kendiminkileride alsam rahat olucam bende
canım bir tane hastane çıkış seti al onlarda kalite kalite fiyatı değişiyor tabi yok bana pahalı gelir dersen sadece beşli takımlardan al 3-4 tane ona uygun battaniye alırsın
iç zıbın mutlaka al en az 3 tane çünkü göbeği düşene kadar giydirmek kolay oluyor onu
4-5 tane çıt çıtlı bady al bunları hep yeni doğan alıcaksın 50 cm diye yazar içinde , yeni doğanlar 50-56 cam olur hastane çıkışının ikisini 50 cm al ikisini 56 cm al
2 tane tulum al ayak kısmı çoraplı bulursan çok daha iyi
civil mağazası varsa yaşadığın yerde fiyatları uygun her marka var, marka sorarsan benim en beğendiğim mini damla ama yok ben bakar dokunur alırım dersen farketmez, çok renkli alma ne kadar renk o kadar kimyasal demek

bez olarak ben molfix kullandım hep hiçşikayetim olmadı, civilde set halinde var iki tane bez biri bir numara biri iki numara bir alt açma örtüsü, iki ıslak mendik 40 küsür liraydı

ıslak mendil bebeğe zaten kullanmıycaksın canım pamuk ve suyla sileceksin ilk bir yıl, evde öyle yaparsın misafirlikte uni baby ıslak pamuk havlu var yeni doğan için onu kullanırsın

bak bu linke resimli liste yapmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/page-31
Kizlar sizinde gogsunuzden sivi geldi mi bugun sabah bi uyndim gogsumden bi islaklik geldini farkettim bi baktim biraz akmis sizde de oldu mu
canım benden gelmedi bazılarından geliyormuş göğüs ucunla oynama, zararı yok süt gelmesinin
Hepinize sağlıklı ve keyifli gebelikler diliyorum hanımlar
Selam vermek istedim muhabbetinizi bölmedim umarım
hoş geldin

Gunaydinnn.....bende burdayim kizim erken uyandi "anne kalk aciktimm"diye bagiriyor yatagindan mecbur kalktim yoksa daha uykum varrneyse biz kahvaltiya karnimdaki de tepiklere basladi acikti galiba:)

Gunaydinnn.....bende burdayim kizim erken uyandi "anne kalk aciktimm"diye bagiriyor yatagindan mecbur kalktim yoksa daha uykum varrneyse biz kahvaltiya karnimdaki de tepiklere basladi acikti galiba:)
Günaydın canım , benmki şaşmaz 5-6 arası hangisi denk gelirse uyanır:)

Herkese günaydın. Bugün boş günüm, keyif günüm. Hepimiz için sağlıklı, huzurlu ve bol pıtırtılı bir gün olsun :)
Bu arada gerçekten kimseler yok gibi bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…