2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar biz daha almak için acele etmiyoruz ama bebek mağazalarını gezdik baya. Birşey almadan çıkabilmek de bi sınav ama almak zaten kolay vakti geldiğinde. Herşey normal olursa daha dört ay var doğuma.
Bebek arabalarına bakmak için gittiğimizde satıcı beni narin buldu bana ağır arabalarda çok zorlanacağımı söyledi ve hep hafif arabalar gösterdi. Gerçekten ben hiç o açıdan bakmamıştım. Siz de arabanın ağırlığını dikkate alın diye söylüyorum.

Uni Baby nin fiyati nasildi su yeni dogan setlrdenmi asldin.bide diyorumki bu ay deterjani sampuani kremi vs alim odeyim onumuzdeki ayda cok acil olanlari alim aslinda ne alip nrden başlayacağım bilmiyorum si nasil bi yol izliyorsunuz.herseyin en uyisi olsun istiyorum ama maddiyat cok zorluyor nasil yqosam bilmiyorum bu aya kadar bekledik ama kimseden şunu da ben alirim gibi bir şey gelmedi son gune kadarda biri birsey getirecek diye beklemek istemiyorum en azindan şu elzem ihtiyaclari alsam icim rahat edecek

Bence kimseden birşey gelmeyecek gibi düşün önceliklerini belirle. Ilk zaman neye ihtiyaç olur diye düşün önce onları al. Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez diye bir atasözümüz var.

Bence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.
canım serum benim iki elimde vardı sezaryendi benimki kolumda yoktu
mantıklı canım bebek arabası

uni baby gayet iyi ben aldım üçlü ıslak pamuk mendil şampuan pişik kremi alıcam birde, şimdi kendimede oğlumada uni baby şampuan kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yaptı

canım hiç bir şey almadıysan önce bebeğe iç zıbın, hastane çıkışı, battaniye, çorap patik,port bebe gibi ilk kullanacağı şeyleri almakla başla ve kendine gecelik pijama takımı al, Allah korusun hepimizinki vaktinde gelir inşaallah ama erken doğum diye bşr durum var ve bence 7. ayda çantalarımız hazır olmalı hadi bebeği öyle bir durumda hemen vermiyorlar ama biz hastanede olucaz mecburen hastanede giyeceklerimiz hazır olmalı diyorum, o yüzden ilk yazdıklarımı almaya başla, ciciler sayfamıza bak orda liste var fikir edinirsin kafanı karıştıran ne varsa sor elimden geldiğince yardımcı olurum

Canim maddiyat zorluyorsa seni
Alacaklar ini aciliyet sirasina gore al
Öncelikle kendi ve bebeğinin hastane cantasini hazırlayarak başla
Hastane cikisi gecelik battaniye vs gibi
Bir liste yapmani tavsiye ederim
Ben öyle yaptim aklima geldikçe yaziyorum
Malumn.ilk çocuk benimki
Tecrubesizim bu konuda
Sende öyle yapliste hazirla ve yavaş yavaş al

Kizim olacak teyzesi allah nasip ederse
Maşallah
Ben zafergul e yazmistim ama yanlis alinti olmuş
Hala cinsiyetini ogrenemedigi için hazirliklara baslamamistab

Tlfndan girince yazamıyorum kusura bakmayın. En basta kizimin temel ihtiyaclarini alim bem önümüzdeki ayda gidim kendime gecelik vs alim yani bi bakima hastane cantami hazirlayim.ben araba almakta kararsizm tam kis bebeği arabamizda var dr vs ziyaretlerinde babamiz getirip götürür bi tek anakucagi alim diyorum tasima koltugu yani..bidr kizlar ev tipi anakucagina gerek varmi sizce..besik olarak ne dusundunuz benim yerim yok su kucuk besiklerden ali diyorum yatakodama sigdirabilirm anca onu o bile daraltie yurunecek yer kalmaz ama napim. .ayy kafam cooook karışık

Kizlar merhaba sizlerin heyecaninizi yasamak ve belki merak ettikleriniz varsa belki yardimci olabilecegim birseyler vardir diye girdim. Benim suanda 2,5 aylik bir bebegim var. Insanin hamileyken o kadar kafasina takilan seyler oluyorki hele birde ilk hamilelikse. Onu mi alayim bunu mu alayim ne zaman alayim igneden iplige herturlu geceleri bile kafaya takilan dusunculer. Bunlarin hepsi o kadar guzel gunler o kadar guzel heyecanlarki. Hamilelik zor falan diye dusunulur o zamanlar. Mumkun degil ozellikle calismayan hamilelik dunyanin en kolay seyi. Bebeginiz dogunca Allahim lavobaya bile gidecek vakit olmuyor. Alisverisi sonra yaparim demissiniz yalan. Hamilelikte de son aylarda iyice gobeginizde agirlasiyor bel agrisi falan ayakta durmak bile zor. Ayrintili ultrasonumuz temiz ciktigi zaman baslamistim ben alisverise. Neden bilmiyorum ama insan hamileligini ozluyor ya. Bu gunlerin tadini cikarin. Allah hepinize bebeginizi vaktinde saglicakla ve kolayca kucaginiza almayi, hastane yuzu bile gormeden bir omur mutlulukla yasamayi nasip etsin. Herhangi bir sey sormak isterseniz seve seve taze anne olarak yardimci olurum. Kendinize iyi bakin

Ayy kizlar sizde mide yanmasi var bende mide agrisi nedenini cozemedim gecirecek ilacda yok allah beterinden korusun..
Ben kizima bisey almiyorum su ikinci ayrintilimizi iyi atlatirsak oyle baslamayi dusunuyorum.. halamiz sagolsun devamli biseyler aliyor kv annem sen alma biz alicaz diyorlar o da kötü ya begeniyorum almiyorum onlarda kırılmasın diye pöff

Cok şekerler güle güle giysin cnm kundak battanıyeyı gördüm sanki bi sitedede aklıma gelmiyo nerden aldın cnm
sağol canım , lcw dan canım nette beğenmiştim malını görünce aldım dün, dışı kadife içi penye, 30 lira fiyatıda uygun

aynen canım önce bebişinin ve senin hastane çantan hazır olsun, portatif beşikleri diyorsun onları 6 aydan sonra güvenle kullanamazsın yerin darsa park beşiklerin dar modellerini al canım

ay aynen canım bende de mide yanması hat saffada ama çözümü buldum gibi midem ne zaman yansa mutlaka birşeyler yiyorum diniyor yanması yoğurt en iyisi hemen kesiyor yanmayı tavsiyem yoğurt yiyebiliyorsan dene mutlaka..

Evet bide o besikler 160 lira ee park yatakta var o fiyata diyorum kendime en iyisi park yatak almak sanirim kac tane nevrwsim falan alacaksinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…