Ben de sorularımı unutuyordum. Artık soru listesiyle gidip sıradan soruyorum:)Sağol cnm hep unutuyorum sormayı ya kullanayim bari doktora gidip ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra aklıma geliyor sormak istediklerim :)
Kuzum hala göstermedi mi cinsiyetiniBebegimizin sampuanini vs simdiden alsak cokmu erken sizce
Bence kimseden birşey gelmeyecek gibi düşün önceliklerini belirle. Ilk zaman neye ihtiyaç olur diye düşün önce onları al. Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez diye bir atasözümüz var.Uni Baby nin fiyati nasildi su yeni dogan setlrdenmi asldin.bide diyorumki bu ay deterjani sampuani kremi vs alim odeyim onumuzdeki ayda cok acil olanlari alim aslinda ne alip nrden başlayacağım bilmiyorum si nasil bi yol izliyorsunuz.herseyin en uyisi olsun istiyorum ama maddiyat cok zorluyor nasil yqosam bilmiyorum bu aya kadar bekledik ama kimseden şunu da ben alirim gibi bir şey gelmedi son gune kadarda biri birsey getirecek diye beklemek istemiyorum en azindan şu elzem ihtiyaclari alsam icim rahat edecek
Kizim olacak teyzesi allah nasip ederseKuzum hala göstermedi mi cinsiyetini
Doktor beni oksurtuyordu bebek o zaman pozisyon değiştiriyor değiştirdiği pozisyonlar bakmisti cinsiyeti ne
canım serum benim iki elimde vardı sezaryendi benimki kolumda yoktuBence güzel. Ben çok üşürüm kışın o yüzden ben de uzun kollu istiyorum. Yalnız birisi yazmış kolumuza serum falan takarlarsa kısa kollu daha iyi olur diye kafam karıştı.
mantıklı canım bebek arabasıKızlar biz daha almak için acele etmiyoruz ama bebek mağazalarını gezdik baya. Birşey almadan çıkabilmek de bi sınav ama almak zaten kolay vakti geldiğinde. Herşey normal olursa daha dört ay var doğuma.
Bebek arabalarına bakmak için gittiğimizde satıcı beni narin buldu bana ağır arabalarda çok zorlanacağımı söyledi ve hep hafif arabalar gösterdi. Gerçekten ben hiç o açıdan bakmamıştım. Siz de arabanın ağırlığını dikkate alın diye söylüyorum.
Uni Baby nin fiyati nasildi su yeni dogan setlrdenmi asldin.bide diyorumki bu ay deterjani sampuani kremi vs alim odeyim onumuzdeki ayda cok acil olanlari alim aslinda ne alip nrden başlayacağım bilmiyorum si nasil bi yol izliyorsunuz.herseyin en uyisi olsun istiyorum ama maddiyat cok zorluyor nasil yqosam bilmiyorum bu aya kadar bekledik ama kimseden şunu da ben alirim gibi bir şey gelmedi son gune kadarda biri birsey getirecek diye beklemek istemiyorum en azindan şu elzem ihtiyaclari alsam icim rahat edecek
Bence kimseden birşey gelmeyecek gibi düşün önceliklerini belirle. Ilk zaman neye ihtiyaç olur diye düşün önce onları al. Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez diye bir atasözümüz v
Cok dogru vqllahi ilk torun olunca bizde farkli umduk ama simdilik bise yok bense dedim tirnagin varsa basini kasi
Cok şekerler güle güle giysin cnm kundak battanıyeyı gördüm sanki bi sitedede aklıma gelmiyo nerden aldın cnmkızlar buda benim ikinci oğluma aldıklarım:) ilkten olanları gördünüz bir iki parça yeni alayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/
Canim maddiyat zorluyorsa seniUni Baby nin fiyati nasildi su yeni dogan setlrdenmi asldin.bide diyorumki bu ay deterjani sampuani kremi vs alim odeyim onumuzdeki ayda cok acil olanlari alim aslinda ne alip nrden başlayacağım bilmiyorum si nasil bi yol izliyorsunuz.herseyin en uyisi olsun istiyorum ama maddiyat cok zorluyor nasil yqosam bilmiyorum bu aya kadar bekledik ama kimseden şunu da ben alirim gibi bir şey gelmedi son gune kadarda biri birsey getirecek diye beklemek istemiyorum en azindan şu elzem ihtiyaclari alsam icim rahat edecek
MaşallahKizim olacak teyzesi allah nasip ederse
Zehir canim ama butun macunlatda var iste bi onarimda bide gunluk korumada yok diye biliyorumSağol cnm zararlı mı yani floroid denen şey ?
Aynen canim zaten 36haftaya kadar halletmis olsak yetr diye düşünüyorumYanlız değilsin cnm ben de almadım bişey daha cinsiyeti göstermedi bekliyorum ondan sonra inşallah. sağlıklı olsunlar da alırız :)
sağol canım , lcw dan canım nette beğenmiştim malını görünce aldım dün, dışı kadife içi penye, 30 lira fiyatıda uygunCok şekerler güle güle giysin cnm kundak battanıyeyı gördüm sanki bi sitedede aklıma gelmiyo nerden aldın cnm
Tlfndan girince yazamıyorum kusura bakmayın. En basta kizimin temel ihtiyaclarini alim bem önümüzdeki ayda gidim kendime gecelik vs alim yani bi bakima hastane cantami hazirlayim.ben araba almakta kararsizm tam kis bebeği arabamizda var dr vs ziyaretlerinde babamiz getirip götürür bi tek anakucagi alim diyorum tasima koltugu yani..bidr kizlar ev tipi anakucagina gerek varmi sizce..besik olarak ne dusundunuz benim yerim yok su kucuk besiklerden ali diyorum yatakodama sigdirabilirm anca onu o bile daraltie yurunecek yer kalmaz ama napim. .ayy kafam cooook karışık
ay aynen canım bende de mide yanması hat saffada ama çözümü buldum gibi midem ne zaman yansa mutlaka birşeyler yiyorum diniyor yanması yoğurt en iyisi hemen kesiyor yanmayı tavsiyem yoğurt yiyebiliyorsan dene mutlaka..Ayy kizlar sizde mide yanmasi var bende mide agrisi nedenini cozemedim gecirecek ilacda yok allah beterinden korusun..
Ben kizima bisey almiyorum su ikinci ayrintilimizi iyi atlatirsak oyle baslamayi dusunuyorum.. halamiz sagolsun devamli biseyler aliyor kv annem sen alma biz alicaz diyorlar o da kötü ya begeniyorum almiyorum onlarda kırılmasın diye pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?