canım çok bilinen memnun kalınan bir marka Alman malı oluyor
neyin var canım
çok çok haklısın canım sonrası zaten yıka ütüle yerleştir, buzluğa bir şeyler yap at derken zaman kalmıyor
canım civilden aldım üçlü tek alt olarak minidamlanın kalitesi çok güzel bu markanın, 3 ü 24 liraydı, dediğinin üstüde varmış bilmiyordum görünce alıcam:) malum benim eksiğim yok bir iki yeni olsun diye aldım
canım çok bilinen memnun kalınan bir marka Alman malı oluyor
neyin var canım
çok çok haklısın canım sonrası zaten yıka ütüle yerleştir, buzluğa bir şeyler yap at derken zaman kalmıyor
canım civilden aldım üçlü tek alt olarak minidamlanın kalitesi çok güzel bu markanın, 3 ü 24 liraydı, dediğinin üstüde varmış bilmiyordum görünce alıcam:) malum benim eksiğim yok bir iki yeni olsun diye aldım
bübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?
Ben de alışverişi geçe bırakmayın diyen arkadaşlara katılıyorum. Oğlumda biçok şeyi aLMIş olmama rağmen son aylarda dışarı çıkıp bişeyler almak işkence gibiydi. Hele bi Ulus'a bebek şekeri için gidip ağrıdan dolayı eve geri dönüşüm vardı unutamam. O yüzden şimdiden yapın bence hele ki ilk bebekse çok alıncak şey oluyo. Ben oğlumdan kalanları yıkadım ütüledim bile. Şu anda rahatım valla. Ama inş yine de zamanını bekler :)
Kizlar bebislerimizin cicileri bolumune baktimda yine anlamadim :)) simdi ben yarin ne alim bizim ilk bebek ne en gerekli ve kacar tane..bide su şampuan sabun olayını Netlestirelim ne alsak cok pahali olmayan ama saglikli..bez olarakta molfix yenidogan vardi a101de 15liraya..iyimidir bebegimiz icin alsammi bilemedim beni aydinlatinnnnnn nolurrrrr
bübchenin fiyatı bana çok uygun geldi halamın kızı 100ml şampuana 100tl verince bübchen bedava göründü gözüme
bir de kıyafetleri yıkamak için sıvı olmayan detarjan ne önerirsin?
o testi bana normal kontrolde istedi digerlerini yaparken bunuda tapalim dedi torch testi diye geciyor onlarin adi hepsinin toplami yani yapti cmv igm sinirda cikti hemen avidite tedti istedi bu testte ne zaman gecurdigini gormek icin orda 3 ay ve oncedi yazdi bebegim 4 aylikti ama ama benim bebekte bisey gorunmedi rutin yaparken gordu sonra bana aminosentez istermisin dedi bebege gecmismi bakalim dedi ben istemedim ama hic uzulme internetten aylarxa arastirdim bisey olmayan bebekler cok benim bebejte suan bisey yok ama garanti vermiyo doktorum 30 haftadan sonrada ins olmaz diyoruz ana hic uzulme onemli olan test sonucun bol bol dua et cnm Allahtan hayirlisi
Benimle aynı durumdasın diye mesajını alıntılayayım dedim CNm test sonuçlarım çıktı bugün rubella IGG pozitif ..CMV IGG pozitif doktor takip edicez bi sorun gözükmüyor dedi ama internette hiç güzel şeyler yazmıyo içim ferah değil bunalıyorum :-((( Perşembe ayrıntılı ultrasondan sonra doktoruma muayene olucam ozaman ayrntılı konuşcaz inş..
Şifa dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ayrıca..
OTE="paptyaa_, post: 37018061, member: 313230"]taze annemize hemen bir sorum olcak :) normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı? normalse gerçekten çok mu zor biraz anlatırmısın bizi korkutmadan :)[/QUOTE]
Canim ben sezeryanla dogum yaptim. Korkutmak yok gerci normal dogum yasamadim ama ben bastan yasama ihtimalim olsaydi normal dogumu tercih ederdim. En basta sebeplerden birisi bebisinizle kendiniz ilgilenirsiniz. Sezeryanla olursa o aldiginiz hazirlayip raflara koydugunuz cicileri bebeginize giydiremiyorsunuz bile, bebeginizi herkes kucaktan kucaga alirken siz yattiginiz yerden anca seyrediyorsunuz. Onlarin kokularina alismasi zaten cabasi. Bilmiyorum belki herkez bu kadar agir atlatmaz ama ben sezeryani zor atlattim. Ele muhtac oluyorsunuz. Normal dogumda sanci cekmek zor olsa gerek ama artik epiduralle dogum yapabiliyorsunuz. Bu da sancilari az hissetmenizi sagliyor