2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım mide yanması için elma kurusu yemeyi denesene geciriyormus

Ayy disciden ciktim bi disimi cekcekti acelesi yok dedi bende acelesi yok madem dogum sonrasina kadar gelmem artik hocam dedim kadin dogumdan nasil olsa haberimiz olur kasin yok dio ya

Hımm doğru lcw nette görmüştüm mağazasına gidince bakayım bende alayım fıyatı gayet iyi

Kızlar selam...
Dün kasıklarım ve bacaklarımın sızlamasıyla uyandım. Korktum birşey mi oluyor diye. Sizde de oluyor mu hiç?

Sevgili anne adayları,
birkaç arkadaşınız hatırlatma yapmış ama birkez daha yazmakta fayda var, facebook grupları açılmasına karşı değiliz fakat açılan gruplar için konular üzerinden grup kurduk katılın vb yazılar yazılarak gruba yönlendirme yapılması yasaktır.

Gruplara yönlendirme yapan üyeler önce uyarılır, uyarıya rağmen ısrarla gruba davet etmeleri durumunda üyelikleri sonlandırılır.
Ayrıca bu gruplar sebebiyle üyeler konulara isim soyadlarını yazıyor, daha sonra deşifre oldum diyerek isimlerinin geçtiği yorumları sildirmek istiyorlar, ki silmek yasaktır.

Hanımlar, her ne kadar burası bir kadın paylaşım platformu olsa da herkesin ziyaretçi olarak okuyabileceğini unutmayınız ve sonradan pişman olacağınız paylaşımlarda bulunmayınız lütfen zira yasal sorumluluklarımız gereği üyelerin paylaşımlarını saklamakla yükümlü olduğumuzdan silme işlemi yapmıyoruz.

Hepinize sağlıklı doğumlar dileriz.

Ayy disciden ciktim bi disimi cekcekti acelesi yok dedi bende acelesi yok madem dogum sonrasina kadar gelmem artik hocam dedim kadin dogumdan nasil olsa haberimiz olur kasin yok dio ya
3. Tremestere girdik kanal tedavim var gidip gitmeme konusunda endiseliyim bende...

Yenidogan bebek bakim setini hangi marka alalim kafam karisti hangisini onerirsiniz arkadaslar

Yenidogan bebek bakim setini hangi marka alalim kafam karisti hangisini onerirsiniz arkadaslar
O kadar çok marka var ki
Gidip bakarak almani tavsiye ederim
Çok uygun fiyatlilar 1 yikamada sekli semali değişiyor
Güzel olanların fiyatları 60 TL fen basliyir
Ben bir tane zero ten bayb aldim çok beğendim kalitesini

Yok yok seyi diyorum su sampuan pisik kremi falan olan set varya uni sebamed nivea onlar

yenidoğan kıyafetlerini en son alışveriş olarak aralık gibi almayı planlıyorum, indirime girmiş olacaklar.. Yeni doğduklarında ciltleri çok hassas olduğu için kalitelisini almayı planlıyorum. Hatta Mark and Spencer ve mothercare de beğendiklerim oldu ama sezon fiyatları aşırı yüksek.. Bugünlerde 0-3 ya da 3-6 aylık indirimde olan kıyafetlerini almaya başladım...

canım çok güzelmiş çok beğendim bu markanın internetten satışı var mı? sen nerden aldın

Evet bide o besikler 160 lira ee park yatakta var o fiyata diyorum kendime en iyisi park yatak almak sanirim kac tane nevrwsim falan alacaksinz

canım nevresim iki takım vardı bende sana kalmış

Kızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
seti mi diyorsun canım istersen kendin ayrı ayrı yap ama aynı fiyata denk geliyor, tulumda alırsın çok kullanışlı oluyor, fiyat olarak civil uygun canım yaşadığın şehirde yoksa netten alabilirsin daha önce aldım ben güvenilir

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/ birde bu konuya bakarsan orda daha iyi yardımcı olunur burda arada kaynamasın mesajın
Kızlar ben internetten hamile salopeti aldım.Bayramda giymeyi düşünüyorum.sizce çok mu spor kaçar ne dersiniz?
niye olsun canım hamilesin sen ne giysen olur:)

ilk oğlumda nivea kullandım memnundum ama artık kullanmıycam israilin oduğu için, birde bioderma ürünleri bitkisel fiyatı biraz çok ama memnun kalmıştım, musteladan sebamedden memnun kalanda çok, ben şimdi uni baby aldım hem yerli malı hem de içeriği güvenilir geldi hatta şimdi oğlumda bende bebek şampuanını kullanıyoruz memnunum, yeni bebeğimede aldım bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Kızlar kimsecikler yok nerdesiniz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…