şart değil aslında canım her şey ayrı ayrı da alınıp bi takım yapılabilir ya da elindekilerden götürülebilirKızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
Kızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
Ayy kizlar sizde mide yanmasi var bende mide agrisi nedenini cozemedim gecirecek ilacda yok allah beterinden korusun..
Ben kizima bisey almiyorum su ikinci ayrintilimizi iyi atlatirsak oyle baslamayi dusunuyorum.. halamiz sagolsun devamli biseyler aliyor kv annem sen alma biz alicaz diyorlar o da kötü ya begeniyorum almiyorum onlarda kırılmasın diye pöff
Bikac damla sutte iyi gelir bende hamileligimin baslarinda yasamistim benim surec az ters gidyo gibimide yanması için tatlı elma yemeyi de deneyin.. ekşi elma pek işe yaramıyor ama tatlı elma iyi geliyor
Hımm doğru lcw nette görmüştüm mağazasına gidince bakayım bende alayım fıyatı gayet iyisağol canım , lcw dan canım nette beğenmiştim malını görünce aldım dün, dışı kadife içi penye, 30 lira fiyatıda uygun
aynen canım önce bebişinin ve senin hastane çantan hazır olsun, portatif beşikleri diyorsun onları 6 aydan sonra güvenle kullanamazsın yerin darsa park beşiklerin dar modellerini al canım
Geçmiş olsun canım. Benim kendiliğinden geçti ama gene de doktora dişlerimi göstericem.ağrım var
3. Tremestere girdik kanal tedavim var gidip gitmeme konusunda endiseliyim bende...Ayy disciden ciktim bi disimi cekcekti acelesi yok dedi bende acelesi yok madem dogum sonrasina kadar gelmem artik hocam dedim kadin dogumdan nasil olsa haberimiz olur kasin yok dio ya
Canim hastane cikisini ayri ayri da Alsan ayni fiyata denk gelirKızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
O kadar çok marka var kiYenidogan bebek bakim setini hangi marka alalim kafam karisti hangisini onerirsiniz arkadaslar
Yok yok seyi diyorum su sampuan pisik kremi falan olan set varya uni sebamed nivea onlarO kadar çok marka var ki
Gidip bakarak almani tavsiye ederim
Çok uygun fiyatlilar 1 yikamada sekli semali değişiyor
Güzel olanların fiyatları 60 TL fen basliyir
Ben bir tane zero ten bayb aldim çok beğendim kalitesiniEki Görüntüle 1249802
O kadar çok marka var ki
O kadar çok marka var ki
Evet bide o besikler 160 lira ee park yatakta var o fiyata diyorum kendime en iyisi park yatak almak sanirim kac tane nevrwsim falan alacaksinz
seti mi diyorsun canım istersen kendin ayrı ayrı yap ama aynı fiyata denk geliyor, tulumda alırsın çok kullanışlı oluyor, fiyat olarak civil uygun canım yaşadığın şehirde yoksa netten alabilirsin daha önce aldım ben güvenilirKızlar hastane cikisi sartmi. Ona alternatif daha uygun bişey yapamazmiyiz sizce
niye olsun canım hamilesin sen ne giysen olur:)Kızlar ben internetten hamile salopeti aldım.Bayramda giymeyi düşünüyorum.sizce çok mu spor kaçar ne dersiniz?
Yenidogan bebek bakim setini hangi marka alalim kafam karisti hangisini onerirsiniz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?