- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
hiç de spor olmaz hamileyiz bizzzzz
sorma kardeşimin nişanı var 9unda abiye almadım valla elbiseyle abiye arası bişey aldım başka bi yerde de giyerim diye
kardeşim de diyor abla sen hamilesin ne bulursan onu giyersin
Günaydın güzel anneler. Doğum iznine çıkıp işten ayrılacağım günü iple çekiyorum.
ya hamile kıyafeti bir de güzel olanları bulmak o kadar zor ki.. o nedenle çok da fazla hamilelik kıyafetine yatırım yapmamak lazım
Herkese tatlı günaydınlar
Bu sabah uyandım kalkmak istemedim eşim dedi tamam yat hadi birlikte arabayla gideriz azıcık geç kaldı işe tabi ama sağolsun
Ve kızımın tepiklerini ilk defa hissetti babası da sabah aç karnına rahat vermiyor kalk kalk diyo doyur benieşimde 15 dk tuttu elini hissetti
bizimkide acıkınca durmuyorr tepik üstüne tepik
Bende en çok süt içtiğimde çılgın hareketlerini hissediyorum :)
Bulunduğum şehirde il sağlık müdürlüğü düzenliyor sanırsam canım , 2 günlük bi program . Dün normal doğumla ilgili bilgiler verdiler sonrasında hamile egzersizleri gösterdiler . Bugün de anne sütü önemi filan anlatılacakmış, diş hekimi, psikolog gelecekmiş. İnsana kendi aylarında hamilelerle birarada olmak da iyi geliyor o da ayrı bi güzelliğiNerede başladım canım? Bilgi verir misin..
abooo bunlar b,ssürü para tutar yaf. :) şimdiden almak lazım evet. sen de başla ben de halledim yavaştan. haftaya memlekette olcam orda ucuza bulurum büyük ihtimal alim bikaç bişey. haydi bre bismillah!evet süper olurdu:)
:) şimdide sildim ohh rahatladım
Sevgili annişler
Doğuma az zaman kaldı artık pozitif ve güzel şeyler paylaşalım.. Korkularımızı sancılarımızı vs bilinçaltımıza yaymayalım:)
Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle sağlık ve mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza alacağız:) içeride onlar çok mutlu hafif sancı sandığımız şeyler de bedenimizin hazırlıkları...
Biz bebek odamızı aldık daha doğrusu ablamdan kalma beşik vardı ikea ve sonra da çocuk odası aldık oldu da bitti maşallah:))
Kıyafet çılgınlığım da sürüyor tabi:) artık almamam lazım..:))
Sizler Nasılsınız inş her şey yolundadır...
sorma kardeşimin nişanı var 9unda abiye almadım valla elbiseyle abiye arası bişey aldım başka bi yerde de giyerim diye
kardeşim de diyor abla sen hamilesin ne bulursan onu giyersin
Benim kaynanamda aradi elbise al kendine parasi benden güzel birşey olsun bayramlik 100-150 TL dedi.ya hamile kıyafeti bir de güzel olanları bulmak o kadar zor ki.. o nedenle çok da fazla hamilelik kıyafetine yatırım yapmamak lazım
Benim kiz da babasından korkiyor o elini her koyduğunda hareketi kesiliyor :)Herkese tatlı günaydınlar
Bu sabah uyandım kalkmak istemedim eşim dedi tamam yat hadi birlikte arabayla gideriz azıcık geç kaldı işe tabi ama sağolsun
Ve kızımın tepiklerini ilk defa hissetti babası da sabah aç karnına rahat vermiyor kalk kalk diyo doyur benieşimde 15 dk tuttu elini hissetti
ALTTAKİNİ BEĞİNDİM BEN AMA ONUN KARNI YOKBenim kaynanamda aradi elbise al kendine parasi benden güzel birşey olsun bayramlik 100-150 TL dedi.
Bende kirmizi yada bordo sik birşey istiyorum ama bulamicam sanirim. En son beğendiğim 2 model var onları diktirebilirim Eki Görüntüle 1250703 Eki Görüntüle 1250704
Benim kiz da babasından korkiyor o elini her koyduğunda hareketi kesiliyor :)
Garibin hissedemedi daha tam daha
Magnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı değişik bişey arıyorum da bebeğim erkek bu arada o Çin takvimi de yalan çıktı
Sevgili annişler
Doğuma az zaman kaldı artık pozitif ve güzel şeyler paylaşalım.. Korkularımızı sancılarımızı vs bilinçaltımıza yaymayalım:)
Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle sağlık ve mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza alacağız:) içeride onlar çok mutlu hafif sancı sandığımız şeyler de bedenimizin hazırlıkları...
Biz bebek odamızı aldık daha doğrusu ablamdan kalma beşik vardı ikea ve sonra da çocuk odası aldık oldu da bitti maşallah:))
Kıyafet çılgınlığım da sürüyor tabi:) artık almamam lazım..:))
Sizler Nasılsınız inş her şey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?