ben yükleme yaptırmadım .. kendim takip ediyordum ..2 kaşık pilav yesem hemen 155 lere 160 lara çıkıyordu.. o yüzden gereksiz yere glikoz yükletmek istemedim..Sağol cnm 3 gundur diyetteyum 2 kg verdim birde yürüyüş yapiyorum inan bana daha iyi gelsi sanki yiyip oturuyordum senin jaç çıkmiştı
sana da, sılanın oğlu sünnet olmuştu dün yazdı iyileşmiş kreşe başlamış gelir artık sanırımHayırlı sabahlar tatlı annişler sılam gözükmüyor nerelerde ki merak ettim...
keyfin bol olsun canım:) face kaçtı herkesHerkese günaydın. Bugün boş günüm, keyif günüm. Hepimiz için sağlıklı, huzurlu ve bol pıtırtılı bir gün olsun :)
Bu arada gerçekten kimseler yok gibi bu aralar
günaydııınn. sonbahar gelmiş olmasına rağmen enerjim tavan moral motivasyon yerinde aman maşallah diyim :) kıpır kıpır içim. o zaman yağmur yağıyor içim kıpır kıpır yarabbi şükür şükür
Çok güzel olmuş canım , inşaallah normal olur doğumunGünaydın kızlar dün gebelik okuluna başladım iki gün sürüyor, normal doğumla ilgili güzel güzel bilgiler verdiler. Son trimesterde de bebek bakımıyla ilgili eğitim olacakmış
havayla inatlaştım zannımca. gökyüzünü karartmış olabilirsin ama içimi karartamazsın diyerektensana da, sılanın oğlu sünnet olmuştu dün yazdı iyileşmiş kreşe başlamış gelir artık sanırım
keyfin bol olsun canım:) face kaçtı herkes
birde ben maşaallah diyeyim sana nasıl oluyor o enerji patlaması formül istiyorum:)
ben deee 7 kasım 2014 cumaGünaydın güzel anneler. Doğum iznine çıkıp işten ayrılacağım günü iple çekiyorum.
Ben de öyleyim. Kuzumun kaç haftalık olduğundan çok izne kaç haftam kaldığını sayıyorum nerdeyse :) izne son 9 hafta :)Günaydın güzel anneler. Doğum iznine çıkıp işten ayrılacağım günü iple çekiyorum.
İnşallah canım normal olsun diye hamile egzersizine de gidiyorum ama bakalım artı hayırlısıÇok güzel olmuş canım , inşaallah normal olur doğumun
geçmiş olsun canım
en güzeli kafan rahat değil mi şimdi bende yıkadım yerleştirdim ama ütülemedim belki bir daha yıkarım diye:) kendiminkileride alsam rahat olucam bende
hoş geldin
Saol canim oyleymis baktim bende nettende vücut kendini hazırlıyor demekkiİlk hamileligimde olmustu baya korkmustum ama doktorum normal demisti sadece sikma sakin sut bezlerinden oluyormus
evet süper olurdu:)havayla inatlaştım zannımca. gökyüzünü karartmış olabilirsin ama içimi karartamazsın diyerektenkeşke hergüne uyarlanabilir bi formülü olsa
Günaydın güzel anneler. Doğum iznine çıkıp işten ayrılacağım günü iple çekiyorum.
az kalmış kızlar sabır:) hep evde olmakta çok bunaltıyor, hep diyorum bütün hanımlar çalışsın ama yarım gün:)Ben de öyleyim. Kuzumun kaç haftalık olduğundan çok izne kaç haftam kaldığını sayıyorum nerdeyse :) izne son 9 hafta :)
inşaallah canım hayırlısı ne ise o olsunİnşallah canım normal olsun diye hamile egzersizine de gidiyorum ama bakalım artı hayırlısı
canım benimki maalesef sezaryen o yüzden gecelik şart oğlumda uyduruk almıştım bir tane şimdi boyu dizimdeevet cnaım ya çok rahatladım sadece kendiminkiler kaldı benim de. ama zaten kendime yeni bişey almayı düşünmüyorum. oğlumda kırmızı bi gecelik almıştım neyseki. annemden kalan bir de pembe gecelik var.onlar yeter hastanede çünkü giyilmiyo evde altın soğuk oluyo. pijama gibi şeyler daha pratik evde. e normal olursa hastanede bi gece kalıosun zaten sadece. o yüzden gecelik falan almıcam. belki üzerine şık bi sabahlık alırım. ilk dönem misafir kabul etmeyi düşünmüyorum o yüzden zaten gecelikle kimsenin yanında gözükmek zorunda da kalmıcam. oğlumda helak olmuştum hem uykusuzluk hem misafir. ilk dönemi atlatıp sonra inşallah. o zamana da zaten normal kıyafetlerim olur. aslında iyi hatırlattın ben şu gecelikleri de bi yıkayıp ütüleyim :)
herkese günaydın..
biz de chicco nun bebek bakım setini aldık. içinde yıkama seti yağı kremi fln fln bişeyler vardı hepsi o kadar güzel kokuyor ki
Gunaydin kizlarbugun tam temizlik modundayim esimi gonderdimden bari temizlik yapıyorum kizcem isyan cekti artik kahvltini yap aciktim diye tepikleyip duruyor yavrum herkesin gunu guzel gecsin inşallah
Katılıyorum canım alıp hazır etmek lazım ki son ana kadar eksik bitmiyorslm alışveriş için daha üç ayımız var diyoruz ama zaman hemen geçiyor bide karnımız büyüdükçe gezmesi zor olur. bi yerden alınamıyoki bunlar bakıcaksın model gezeceksin fiyatlarını uygununu bulacaksın derken yorucu bi şey bu iş. son ayada bırakamazsın o yüzden yavaş yavaş almak gerek. gerçi ben pek bişey almıycm kıyafet dışında ama yinde olsun. şimdiden yola çıkmak lazım değilmi annişler.
ben oğluma da onu almıştım. çok uzun süre gidiyor bide çok kaliteli. sadece pudra vardı onu çıkarmışlar içinden sanırm. pudrayı ben hiç kullanmadım. geçen yıla kadar durdu paketiyle öylece görümceme verdim. ihtiyaç olmadı hiç pişik önleyicsi çok iyibenim oğluma hep sürdüm hiç bikere bile pişik olmadı.herkese günaydın..
biz de chicco nun bebek bakım setini aldık. içinde yıkama seti yağı kremi fln fln bişeyler vardı hepsi o kadar güzel kokuyor ki
Günaydın kızlar dün gebelik okuluna başladım iki gün sürüyor, normal doğumla ilgili güzel güzel bilgiler verdiler. Son trimesterde de bebek bakımıyla ilgili eğitim olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?