2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağol cnm 3 gundur diyetteyum 2 kg verdim birde yürüyüş yapiyorum inan bana daha iyi gelsi sanki yiyip oturuyordum senin jaç çıkmiştı
ben yükleme yaptırmadım .. kendim takip ediyordum ..2 kaşık pilav yesem hemen 155 lere 160 lara çıkıyordu.. o yüzden gereksiz yere glikoz yükletmek istemedim..

Hayırlı sabahlar tatlı annişler sılam gözükmüyor nerelerde ki merak ettim...
sana da, sılanın oğlu sünnet olmuştu dün yazdı iyileşmiş kreşe başlamış gelir artık sanırım
Herkese günaydın. Bugün boş günüm, keyif günüm. Hepimiz için sağlıklı, huzurlu ve bol pıtırtılı bir gün olsun :)
Bu arada gerçekten kimseler yok gibi bu aralar
keyfin bol olsun canım:) face kaçtı herkes

birde ben maşaallah diyeyim sana nasıl oluyor o enerji patlaması formül istiyorum:)

Günaydın kızlar dün gebelik okuluna başladım iki gün sürüyor, normal doğumla ilgili güzel güzel bilgiler verdiler. Son trimesterde de bebek bakımıyla ilgili eğitim olacakmış
Çok güzel olmuş canım , inşaallah normal olur doğumun

havayla inatlaştım zannımca. gökyüzünü karartmış olabilirsin ama içimi karartamazsın diyerekten keşke hergüne uyarlanabilir bi formülü olsa

geçmiş olsun canım
en güzeli kafan rahat değil mi şimdi bende yıkadım yerleştirdim ama ütülemedim belki bir daha yıkarım diye:) kendiminkileride alsam rahat olucam bende
hoş geldin

evet cnaım ya çok rahatladım sadece kendiminkiler kaldı benim de. ama zaten kendime yeni bişey almayı düşünmüyorum. oğlumda kırmızı bi gecelik almıştım neyseki. annemden kalan bir de pembe gecelik var.onlar yeter hastanede çünkü giyilmiyo evde altın soğuk oluyo. pijama gibi şeyler daha pratik evde. e normal olursa hastanede bi gece kalıosun zaten sadece. o yüzden gecelik falan almıcam. belki üzerine şık bi sabahlık alırım. ilk dönem misafir kabul etmeyi düşünmüyorum o yüzden zaten gecelikle kimsenin yanında gözükmek zorunda da kalmıcam. oğlumda helak olmuştum hem uykusuzluk hem misafir. ilk dönemi atlatıp sonra inşallah. o zamana da zaten normal kıyafetlerim olur. aslında iyi hatırlattın ben şu gecelikleri de bi yıkayıp ütüleyim :)

herkese günaydın..
biz de chicco nun bebek bakım setini aldık. içinde yıkama seti yağı kremi fln fln bişeyler vardı hepsi o kadar güzel kokuyor ki

Gunaydin kizlar bugun tam temizlik modundayim esimi gonderdimden bari temizlik yapıyorum kizcem isyan cekti artik kahvltini yap aciktim diye tepikleyip duruyor yavrum herkesin gunu guzel gecsin inşallah

havayla inatlaştım zannımca. gökyüzünü karartmış olabilirsin ama içimi karartamazsın diyerekten keşke hergüne uyarlanabilir bi formülü olsa
evet süper olurdu:)
Günaydın güzel anneler. Doğum iznine çıkıp işten ayrılacağım günü iple çekiyorum.

Ben de öyleyim. Kuzumun kaç haftalık olduğundan çok izne kaç haftam kaldığını sayıyorum nerdeyse :) izne son 9 hafta :)
az kalmış kızlar sabır:) hep evde olmakta çok bunaltıyor, hep diyorum bütün hanımlar çalışsın ama yarım gün:)
İnşallah canım normal olsun diye hamile egzersizine de gidiyorum ama bakalım artı hayırlısı
inşaallah canım hayırlısı ne ise o olsun
canım benimki maalesef sezaryen o yüzden gecelik şart oğlumda uyduruk almıştım bir tane şimdi boyu dizimde o yüzden lohusa geceliklerinin malını seviyorum likralı çekmiyor bir tane mavi gecelik alıcam inşaallah gayet uygunua buldum 25 lira bir tane de mavi sabahlık o da 25 di sanırım birde pijama mavi:) o da 40 liraydı hepsi lohusa için yani, ben kendim bir tane geceliğimin üstüne polardan kolsuz sabahlık dikicem hastanede iyi olur, diğer sabahlğı evde giyerim bana da gelenler hasta ziyareti şeklinde gelir canım beş dk. uzun oturma şeklinde toptan mevlüt gibi yapıcam okumalı iki aylıkken falan inşaallah o zaman alıcam, iki çocukla zor olur çünkü sana da bana da bir günde çıkarırım diyorum, zaten buzluğa yapıp atıcam yine de börek çörek, kv gil olurlar onlar misafirle ilginirler zaten inşaallah tabi, ilkinde gurbetteydim çok gelen olmadı ama yoruldum bu sefer keyif yapmak istiyorum her şey içimde kaldı çünkü

birde iki alt üstünede düz iki penye alırım malum çok terliycez onlarda gayet uygun buldum tek altlar 10 lira üstüne peney 5 lira tamamdır tabi birde şal almam lazım hastane için, atlet çamaşır, emzirme sütyeni, bu söylediklerimin hepsi 200 tutar

varsa yıka hazır olsun tabi canım kafan rahat olur
herkese günaydın..
biz de chicco nun bebek bakım setini aldık. içinde yıkama seti yağı kremi fln fln bişeyler vardı hepsi o kadar güzel kokuyor ki

güle güle kullanın

Gunaydin kizlar bugun tam temizlik modundayim esimi gonderdimden bari temizlik yapıyorum kizcem isyan cekti artik kahvltini yap aciktim diye tepikleyip duruyor yavrum herkesin gunu guzel gecsin inşallah

aynen canım sabahın 7 sinde süpürdüm toz aldım:) şimdide sildim ohh rahatladım

slm alışveriş için daha üç ayımız var diyoruz ama zaman hemen geçiyor bide karnımız büyüdükçe gezmesi zor olur. bi yerden alınamıyoki bunlar bakıcaksın model gezeceksin fiyatlarını uygununu bulacaksın derken yorucu bi şey bu iş. son ayada bırakamazsın o yüzden yavaş yavaş almak gerek. gerçi ben pek bişey almıycm kıyafet dışında ama yinde olsun. şimdiden yola çıkmak lazım değilmi annişler.

Katılıyorum canım alıp hazır etmek lazım ki son ana kadar eksik bitmiyor

herkese günaydın..
ben oğluma da onu almıştım. çok uzun süre gidiyor bide çok kaliteli. sadece pudra vardı onu çıkarmışlar içinden sanırm. pudrayı ben hiç kullanmadım. geçen yıla kadar durdu paketiyle öylece görümceme verdim. ihtiyaç olmadı hiç pişik önleyicsi çok iyibenim oğluma hep sürdüm hiç bikere bile pişik olmadı.

Günaydın kızlar dün gebelik okuluna başladım iki gün sürüyor, normal doğumla ilgili güzel güzel bilgiler verdiler. Son trimesterde de bebek bakımıyla ilgili eğitim olacakmış

Nerede başladım canım? Bilgi verir misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…