2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ikeadan aldığınız beşikten memnunmuydu ablan

Canım iki beşik modeli varmış sanırım ablam önü inmeden modelden aldı 2 yaşına kadar kullanılabiliyor sonra yatak alması gerekti gerekecek... Yani önü inen beşiklerden alırsan çocuk 4 yaşına kadar kullanabilir..

Takip edip gitmen ne güzel :) ben de katıldım 2 günlük bir kursa da onun için sordum:) inş sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

ben hamileyken saçımı kestirdim canım.. çünkü çook uzun saçım vardı artık baş edmiyordum.

Gecen sene kuran kursuna giderken hocamiza sormuştu bir bayan
Hocamiz kuranda öyle birşey olmadigini batil inanç olduğunu söylemişti.

kadife olan elbise çok güzelmiş
hisseder yakında o da

Ayyy gerçekten kayınvalidesi ile iyi anlaşan hatunları kıskanıyorum. Ne güzel yahu. Kayınvalidem 2 ay aradan sonra(aynı şehirde olmamıza rağmen) dün akşam gördü beni ve sıfır ilgi. Hatta bana 3. kez kaç aylık hamile olduğumu sordu.

İnşallah canım içini ferah tut güzel haberlerle dön.

amannnn sormasın boşver benimki de cinsiyeti öğrenene kadar ilgiliydi kız çıkınca vazgeçti
aman iyi oldu valla ne kadar uzak o kadar iyi

ben de inanmıyorum cok saçma ama kestiremiyorum da saçlarımın uçları pert. kendime diyorum saçmalama git accık aldır ucundan diye ama yok gidemiyom kalmış şurda üç ay diyom aman ne bileyim işte duygusallıktan zaar yoksa biri benim yaptığımı yapsa cok kınardım onu haha

amannnn sormasın boşver benimki de cinsiyeti öğrenene kadar ilgiliydi kız çıkınca vazgeçti
aman iyi oldu valla ne kadar uzak o kadar iyi

Sende bendensin canım. Bebeğimize önce kız dediler bizim kimse yüzüme bakmıyordu. Geçen hafta Pazartesi erkek olduğunu öğrendik şimdi kıymetli(!) oldum. Böyle bir şey olamaz.

Sende bendensin canım. Bebeğimize önce kız dediler bizim kimse yüzüme bakmıyordu. Geçen hafta Pazartesi erkek olduğunu öğrendik şimdi kıymetli(!) oldum. Böyle bir şey olamaz.
bizimkiler de tam tersi erkek olduğunu öğrenince amaan tırt moduna girdiler kız hastaları ama kötü anlamda değil ben seviyo

ben iyi anlaşıyom ama çok zor oluyo. iyi niyetli ama biraz patavatsız kendisi. o yüzden hep duymazdan gelmem gerekiyo hep yanlış anlamamam gerekiyo :S o da biraz yorucu oluyo. allahtan uzakız

Benim ailem çok memnun halinden erkek olsaydı da sorun yoktu çünkü biz mi belirliyoruz Allah ne verdiyse o yani ama k.validem hüsrana uğradı ohh iyi oldu ona

bizim de şu ana kadar çok bi problememiz olmadı yapar eder getirir ama çocuk konusunda beni bezdirdi
evlendim ilk ay bana çocuk sormaya başladı yeter ya dedim ne zaman istersem o zaman yaparım dedim kapadı çenesini. 1 yıl diyordum mayısta evlendim nisan da Allah ım nasip etti
rüyasında erkek bebek görmüş işte
ya tamam erkek bebek sevebilirsin de bu ne ya kız olduğunu duyunca " ben sana erkek olsun demedim mi " dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…