- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
canım ikeadan aldığınız beşikten memnunmuydu ablan
Bulunduğum şehirde il sağlık müdürlüğü düzenliyor sanırsam canım , 2 günlük bi program . Dün normal doğumla ilgili bilgiler verdiler sonrasında hamile egzersizleri gösterdiler . Bugün de anne sütü önemi filan anlatılacakmış, diş hekimi, psikolog gelecekmiş. İnsana kendi aylarında hamilelerle birarada olmak da iyi geliyor o da ayrı bi güzelliği
Slm kızlar ilaclarimi yazdirdim sağlık ocağında dinlenip kuaföre gidicem saçlarımı duzelttiricem kas bıyık aldircam.sac kestirmek iyi değilmiş de bilmem ne ya allah bilir hurafe bunlar ben inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz :)
Yarin terziye gidip beğendiğim modelleri gösterecekALTTAKİNİ BEĞİNDİM BEN AMA ONUN KARNI YOK
Gecen sene kuran kursuna giderken hocamiza sormuştu bir bayanSlm kızlar ilaclarimi yazdirdim sağlık ocağında dinlenip kuaföre gidicem saçlarımı duzelttiricem kas bıyık aldircam.sac kestirmek iyi değilmiş de bilmem ne ya allah bilir hurafe bunlar ben inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz :)
benim sıpam da aynı ben elimi koyunca duruyor ne olduğunu anlamaya mı çalışıyor acababenim bebişim elimi koyunca hareket etmeyi bırakıyor anlıyor sanki hareket edince bakıyosam bile duruyor. babası bi türlü hissedemedi.
Benim kaynanamda aradi elbise al kendine parasi benden güzel birşey olsun bayramlik 100-150 TL dedi.
Bende kirmizi yada bordo sik birşey istiyorum ama bulamicam sanirim. En son beğendiğim 2 model var onları diktirebilirim Eki Görüntüle 1250703 Eki Görüntüle 1250704
Benim kiz da babasından korkiyor o elini her koyduğunda hareketi kesiliyor :)
Garibin hissedemedi daha tam daha
benim bebişte öyle ya.eşim hissedemedim bi türlü o koyuyo elini duruyobenim bebişim elimi koyunca hareket etmeyi bırakıyor anlıyor sanki hareket edince bakıyosam bile duruyor. babası bi türlü hissedemedi.
aşırı drecede bi heyecan kapladı içimi.3,15 te detaylı randevumuz var ve ben kıpır kıpırım.Hem bebeğimi göreceğim için sevinç hemde azıcık korku.Allahım inşallah bi sorun çıkmaz.Hayırlısıyla gidip gelelim inşallah.
Ayyy gerçekten kayınvalidesi ile iyi anlaşan hatunları kıskanıyorum. Ne güzel yahu. Kayınvalidem 2 ay aradan sonra(aynı şehirde olmamıza rağmen) dün akşam gördü beni ve sıfır ilgi. Hatta bana 3. kez kaç aylık hamile olduğumu sordu.
ben de inanmıyorum cok saçma ama kestiremiyorum daSlm kızlar ilaclarimi yazdirdim sağlık ocağında dinlenip kuaföre gidicem saçlarımı duzelttiricem kas bıyık aldircam.sac kestirmek iyi değilmiş de bilmem ne ya allah bilir hurafe bunlar ben inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz :)
amannnn sormasın boşver benimki de cinsiyeti öğrenene kadar ilgiliydi kız çıkınca vazgeçti
aman iyi oldu valla ne kadar uzak o kadar iyi
bizimkiler de tam tersi erkek olduğunu öğrenince amaan tırt moduna girdiler kız hastalarıSende bendensin canım. Bebeğimize önce kız dediler bizim kimse yüzüme bakmıyordu. Geçen hafta Pazartesi erkek olduğunu öğrendik şimdi kıymetli(!) oldum. Böyle bir şey olamaz.
Ayyy gerçekten kayınvalidesi ile iyi anlaşan hatunları kıskanıyorum. Ne güzel yahu. Kayınvalidem 2 ay aradan sonra(aynı şehirde olmamıza rağmen) dün akşam gördü beni ve sıfır ilgi. Hatta bana 3. kez kaç aylık hamile olduğumu sordu.
Sende bendensin canım. Bebeğimize önce kız dediler bizim kimse yüzüme bakmıyordu. Geçen hafta Pazartesi erkek olduğunu öğrendik şimdi kıymetli(!) oldum. Böyle bir şey olamaz.
bizimkiler de tam tersi erkek olduğunu öğrenince amaan tırt moduna girdiler kız hastalarıama kötü anlamda değil ben seviyo
ben iyi anlaşıyom ama çok zor oluyo. iyi niyetli ama biraz patavatsız kendisi. o yüzden hep duymazdan gelmem gerekiyo hep yanlış anlamamam gerekiyo :S o da biraz yorucu oluyo. allahtan uzakız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?