2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anam bu milletin gozu delirtcek kadin kilo almamissin ama gobegin asagida dedi simdilik bi skintimiz yok dedim eve gectim simdi kasiklarim agriyor yaa

hahaha ben öyle sipariş etmiştim ama iadesi de yok napalım deseydin amaan takma canım boşver he de geç. :*

ay çok üzüldüm canım ya. ay gelinim olcak çocuğumu doğurcak ve ben ilgilenmicem ha! cidden çok tuhaflar. benim kv çok iyidir çok severim valla. Allah başımızdan eksik etmesin derim hep.

hahaha ben öyle sipariş etmiştim ama iadesi de yok napalım deseydin amaan takma canım boşver he de geç. :*

valla ya benim içimden hep kız geçiyordu çünkü bana görürsen bak erkek falan diye inatlaşıyordu çocuk gibi valla
gerçek yüzünü görmüş oldum bende ona göre davranıyorum zaten çok mıç mıç samimi değildim daha da mesafe koydum.
Bi de kurban ı inşallah bu sene annemler teyzemlerle kesecez biz ona da bozuldu herhalde
altınlar benim istediğim yerde keserim modundaydım... geçen sene onlarla kestik bu sene benim ailemle. hiç kusura bakmasınlar

bende beğeniyorum o beşikleri bakalım ama içindeki yatağı beşikten pahalı sanırım

güle güle kullanın beşiğinizi canım
abooo bunlar b,ssürü para tutar yaf. :) şimdiden almak lazım evet. sen de başla ben de halledim yavaştan. haftaya memlekette olcam orda ucuza bulurum büyük ihtimal alim bikaç bişey. haydi bre bismillah!
sorma canım dedim ya 200 ortalama bana çok açıkcası hayat zor çocuğun olunca kendime aldığım fazla geliyor, öbür aya inşaallah alıcam hepsini birden alamıyoruz maalesef, o yüzden bin liralık iki bin liralık arabaları duyunca ben böyle oluyorum tabi herkes bütçesine göre alıyor bu ay bebişiminkini tamamlıyım ben diğer aya benimkini inşaallah sonra doğuma iki ay kalacak o zamanda bez stoklarız
ben kestirdim canım batıl inanç neticede
Magnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı değişik bişey arıyorum da bebeğim erkek bu arada o Çin takvimi de yalan çıktı
canım şu sayfaya bak http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elerinin-bebek-sekerleri-kapi-susleri.754728/
yok artık çok ilgiliymiş
inşaallah güzel olacak canım kuzunun iyi haberlerini yazacaksın
aaaa sen çok ayıp etmişsin niye siparişe uymadın şaka gibi ya
Anam bu milletin gozu delirtcek kadin kilo almamissin ama gobegin asagida dedi simdilik bi skintimiz yok dedim eve gectim simdi kasiklarim agriyor yaa

oo öyle gözü olan çok canım hemen oku kendine aman diyeyim

kızlar acil bir yardım edin bu hafta da kafama bunu taktım çünkü. Şimdi şu portatif sallanan beşikler var biliyorsunuz. Ben bebeğe yatak odası almayı düşünüyorum ancak ilk sene yalnız yatırmak doğru olmaz diye bu beşiklerden alayım hem sallanır dedim. Bu beşiklerden arkadaşımda kullandı 3-4 sene önce ve şiddetle tavsiye ediyor ve bende şimdi bu beşiklerin peşine düştüm.
2 çeşitte takıldım
  • 1. si elektrikli sallanan beşikler; yerinde de gördüm elektrikli olmaları çok kullanışlı gece ağladığında aç sallasın ayrıca müziği de yar. Bana göre dezavantajı gözüme biraz küçük geliyor birazda sanki hemen kırılabilir bişey gibi geldi.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/crystal-bebek-besigi-ninni-sallanir-otomatik-128336464

• Arkadaşımın tavsiye ettiği 3-4 sene önce kullandığı üründe sallama özelliği yok ama 1 yaşına kadar rahat kullandı ve rahat etti ama bütün gece salladığını bilirim sanki içi daha büyük ve daha sağlam
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yonca-bambam-bebek-uyku-sepeti-besik-123580764

tabi bu sağlamlık falan benim öngördüğüm veya uydurduğum bişey sizin bu 2 çeşit hakkında bilginiz özellikle elektrikliyle ilgili var mı? varsa lütfen bilgilendirin kafama takıldı

zaten en iyisi cok mıç mıç olamamak biraz mesafe olmalı bence de. ben de kocama kıyamadığımdan hamile hamile taa kayseriye gidiyom sakarya dan :S ama kurbanı annemlerle kesiyoz mecburen ordan buraya nasıl getirelim. üf gözümde büyüyo gitmesi gelmesi ama napalım.. kociş için herşey

Selam kızlar detaylı ultrasona girdim sonunda kalbindeki leke önemli değil kalbinde problem yok dedi gelişimi de haftasına göre normal bir sorun yok dedi
gözün aydın canım

canım ilk dediğinin baby 2 go olanını gördüm bende çok alçak yüksek olmadığı için vazgeçtim yoksa otomatik sallanan beşik hayalimdi oğlumun döneminde yoktu o yüzden çıkınca alıcam ikiciye dedim ama dediğim gibi yerden yüksekliği cazip gelmedi

yonca bam bama karar verdim çünkü nette hep olumlu yorumlar var ben ikinci modeli alıcam

Bende bayramin 3. Gunu kayseriye gidip 1 gün kaynanamda kalip annemlere gececem
Ama o bile gözümde büyüyor hic gitmek istemiyorum

Tecrübem yok ama uzun süreli kullanmayı düşünüyorsun elektrikli şeyler ne kadar güvenli böyle kullanımlar için ben kendi adıma güvenemiyorum..2. de güzel ama 2. büyüklüğünde ebadında manuel sallamalı istendiğinde sabitlenen beşiklerde var biraz daha araştırsan belki daha faydalı olur diye düşünüyorum..

Detaylı ultrason için 3 saat sıra bekledik üniversite hastanesinde annem de eşim de giremedi yasakmış. Doktor da bana kızdı yanında daha önce yapılan test sonuçlarını niye getirmedin sizin gibiler buraya hastane olarak görmüyor burası bir hastane size evde süs olarak kullanın diye test yapılmıyor sen kesin özele gidiyorsundur burayı hastane gibi görmüyorsunuz sonrada bizden bilgi istiyorsunuz hepiniz böylesiniz dedi ben ise randevu alırken sormuştum yanımda getirme gereken birsey test sonucu ultrason kagidi gibi diye yok getirme demislerdi doktor öyle deyince bana bu şekilde bilgi verilmedi bilmiyordum dedim ve arkasından yukarıda yazdıklarımı arka arkaya söyledi kısa bir sürede baktı ben ekrandan birsey anlamadım hiç bilgi de vermedi organları yüzü falan demedi göremedim birsey en sonunda haftasına göreherseyi normal kalbinde de sorun yok leke önemsiz dedi şükür sağlıkliymis

Hangisi derin ise onu al canim
Çünkü bunlar küçük olduğu için bebek 6 aylikken krnarindan tutup kalkiyor. Düşmesin allah korusun.

kızlar güzel haberlerle gelmişsiniz çook sevindim valla :)

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…