Anam bu milletin gozu delirtcek kadin kilo almamissin ama gobegin asagida dedi simdilik bi skintimiz yok dedim eve gectim simdi kasiklarim agriyor yaa
hahaha ben öyle sipariş etmiştim ama iadesi de yok napalım deseydinbizim de şu ana kadar çok bi problememiz olmadı yapar eder getirir ama çocuk konusunda beni bezdirdi
evlendim ilk ay bana çocuk sormaya başladı yeter ya dedim ne zaman istersem o zaman yaparım dedim kapadı çenesini. 1 yıl diyordum mayısta evlendim nisan da Allah ım nasip etti
rüyasında erkek bebek görmüş işte
ya tamam erkek bebek sevebilirsin de bu ne ya kız olduğunu duyunca " ben sana erkek olsun demedim mi " dedi
ay çok üzüldüm canım ya. ay gelinim olcak çocuğumu doğurcak ve ben ilgilenmicem ha! cidden çok tuhaflar. benim kv çok iyidir çok severim valla. Allah başımızdan eksik etmesin derim hep.Ayyy gerçekten kayınvalidesi ile iyi anlaşan hatunları kıskanıyorum. Ne güzel yahu. Kayınvalidem 2 ay aradan sonra(aynı şehirde olmamıza rağmen) dün akşam gördü beni ve sıfır ilgi. Hatta bana 3. kez kaç aylık hamile olduğumu sordu.
hahaha ben öyle sipariş etmiştim ama iadesi de yok napalım deseydinamaan takma canım boşver he de geç. :*
Aynen canim ya catlicam simdiokumak lazım sürekli kendimizi ya valla
Canım iki beşik modeli varmış sanırım ablam önü inmeden modelden aldı 2 yaşına kadar kullanılabiliyor sonra yatak alması gerekti gerekecek... Yani önü inen beşiklerden alırsan çocuk 4 yaşına kadar kullanabilir..
güle güle kullanın beşiğinizi canımSevgili annişler
Doğuma az zaman kaldı artık pozitif ve güzel şeyler paylaşalım.. Korkularımızı sancılarımızı vs bilinçaltımıza yaymayalım:)
Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle sağlık ve mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza alacağız:) içeride onlar çok mutlu hafif sancı sandığımız şeyler de bedenimizin hazırlıkları...
Biz bebek odamızı aldık daha doğrusu ablamdan kalma beşik vardı ikea ve sonra da çocuk odası aldık oldu da bitti maşallah:))
Kıyafet çılgınlığım da sürüyor tabi:) artık almamam lazım..:))
Sizler Nasılsınız inş her şey yolundadır...
sorma canım dedim ya 200 ortalama bana çok açıkcası hayat zor çocuğun olunca kendime aldığım fazla geliyor, öbür aya inşaallah alıcam hepsini birden alamıyoruz maalesef, o yüzden bin liralık iki bin liralık arabaları duyunca ben böyle oluyorumabooo bunlar b,ssürü para tutar yaf. :) şimdiden almak lazım evet. sen de başla ben de halledim yavaştan. haftaya memlekette olcam orda ucuza bulurum büyük ihtimal alim bikaç bişey. haydi bre bismillah!
ben kestirdim canım batıl inanç neticedeSlm kızlar ilaclarimi yazdirdim sağlık ocağında dinlenip kuaföre gidicem saçlarımı duzelttiricem kas bıyık aldircam.sac kestirmek iyi değilmiş de bilmem ne ya allah bilir hurafe bunlar ben inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz :)
canım şu sayfaya bak http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elerinin-bebek-sekerleri-kapi-susleri.754728/Magnet yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı değişik bişey arıyorum da bebeğim erkek bu arada o Çin takvimi de yalan çıktı
yok artık çok ilgiliymişAyyy gerçekten kayınvalidesi ile iyi anlaşan hatunları kıskanıyorum. Ne güzel yahu. Kayınvalidem 2 ay aradan sonra(aynı şehirde olmamıza rağmen) dün akşam gördü beni ve sıfır ilgi. Hatta bana 3. kez kaç aylık hamile olduğumu sordu.
inşaallah güzel olacak canım kuzunun iyi haberlerini yazacaksınaşırı drecede bi heyecan kapladı içimi.3,15 te detaylı randevumuz var ve ben kıpır kıpırım.Hem bebeğimi göreceğim için sevinç hemde azıcık korku.Allahım inşallah bi sorun çıkmaz.Hayırlısıyla gidip gelelim inşallah.
aaaa sen çok ayıp etmişsin niye siparişe uymadınbizim de şu ana kadar çok bi problememiz olmadı yapar eder getirir ama çocuk konusunda beni bezdirdi
evlendim ilk ay bana çocuk sormaya başladı yeter ya dedim ne zaman istersem o zaman yaparım dedim kapadı çenesini. 1 yıl diyordum mayısta evlendim nisan da Allah ım nasip etti
rüyasında erkek bebek görmüş işte
ya tamam erkek bebek sevebilirsin de bu ne ya kız olduğunu duyunca " ben sana erkek olsun demedim mi " dedi
Anam bu milletin gozu delirtcek kadin kilo almamissin ama gobegin asagida dedi simdilik bi skintimiz yok dedim eve gectim simdi kasiklarim agriyor yaa
zaten en iyisi cok mıç mıç olamamak biraz mesafe olmalı bence de. ben de kocama kıyamadığımdan hamile hamile taa kayseriye gidiyom sakarya dan :S ama kurbanı annemlerle kesiyoz mecburen ordan buraya nasıl getirelim. üf gözümde büyüyo gitmesi gelmesi ama napalım.. kociş için herşeyvalla ya benim içimden hep kız geçiyordu çünkü bana görürsen bak erkek falan diye inatlaşıyordu çocuk gibi valla
gerçek yüzünü görmüş oldum bende ona göre davranıyorum zaten çok mıç mıç samimi değildim daha da mesafe koydum.
Bi de kurban ı inşallah bu sene annemler teyzemlerle kesecez biz ona da bozuldu herhalde
altınlar benim istediğim yerde keserim modundaydım... geçen sene onlarla kestik bu sene benim ailemle. hiç kusura bakmasınlar
gözün aydınnnn :)Selam kızlar detaylı ultrasona girdim sonunda kalbindeki leke önemli değil kalbinde problem yok dedi gelişimi de haftasına göre normal bir sorun yok dedi
gözün aydın canımSelam kızlar detaylı ultrasona girdim sonunda kalbindeki leke önemli değil kalbinde problem yok dedi gelişimi de haftasına göre normal bir sorun yok dedi
kızlar acil bir yardım edin bu hafta da kafama bunu taktım çünkü. Şimdi şu portatif sallanan beşikler var biliyorsunuz. Ben bebeğe yatak odası almayı düşünüyorum ancak ilk sene yalnız yatırmak doğru olmaz diye bu beşiklerden alayım hem sallanır dedim. Bu beşiklerden arkadaşımda kullandı 3-4 sene önce ve şiddetle tavsiye ediyor ve bende şimdi bu beşiklerin peşine düştüm.
2 çeşitte takıldım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/crystal-bebek-besigi-ninni-sallanir-otomatik-128336464
- 1. si elektrikli sallanan beşikler; yerinde de gördüm elektrikli olmaları çok kullanışlı gece ağladığında aç sallasın ayrıca müziği de yar. Bana göre dezavantajı gözüme biraz küçük geliyor birazda sanki hemen kırılabilir bişey gibi geldi.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yonca-bambam-bebek-uyku-sepeti-besik-123580764
- Arkadaşımın tavsiye ettiği 3-4 sene önce kullandığı üründe sallama özelliği yok ama 1 yaşına kadar rahat kullandı ve rahat etti ama bütün gece salladığını bilirim sanki içi daha büyük ve daha sağlam
tabi bu sağlamlık falan benim öngördüğüm veya uydurduğum bişey sizin bu 2 çeşit hakkında bilginiz özellikle elektrikliyle ilgili var mı? varsa lütfen bilgilendirin kafama takıldı
Bende bayramin 3. Gunu kayseriye gidip 1 gün kaynanamda kalip annemlere gececemzaten en iyisi cok mıç mıç olamamak biraz mesafe olmalı bence de. ben de kocama kıyamadığımdan hamile hamile taa kayseriye gidiyom sakarya dan :S ama kurbanı annemlerle kesiyoz mecburen ordan buraya nasıl getirelim. üf gözümde büyüyo gitmesi gelmesi ama napalım.. kociş için herşey
kızlar acil bir yardım edin bu hafta da kafama bunu taktım çünkü. Şimdi şu portatif sallanan beşikler var biliyorsunuz. Ben bebeğe yatak odası almayı düşünüyorum ancak ilk sene yalnız yatırmak doğru olmaz diye bu beşiklerden alayım hem sallanır dedim. Bu beşiklerden arkadaşımda kullandı 3-4 sene önce ve şiddetle tavsiye ediyor ve bende şimdi bu beşiklerin peşine düştüm.
2 çeşitte takıldım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/crystal-bebek-besigi-ninni-sallanir-otomatik-128336464
- 1. si elektrikli sallanan beşikler; yerinde de gördüm elektrikli olmaları çok kullanışlı gece ağladığında aç sallasın ayrıca müziği de yar. Bana göre dezavantajı gözüme biraz küçük geliyor birazda sanki hemen kırılabilir bişey gibi geldi.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yonca-bambam-bebek-uyku-sepeti-besik-123580764
- Arkadaşımın tavsiye ettiği 3-4 sene önce kullandığı üründe sallama özelliği yok ama 1 yaşına kadar rahat kullandı ve rahat etti ama bütün gece salladığını bilirim sanki içi daha büyük ve daha sağlam
tabi bu sağlamlık falan benim öngördüğüm veya uydurduğum bişey sizin bu 2 çeşit hakkında bilginiz özellikle elektrikliyle ilgili var mı? varsa lütfen bilgilendirin kafama takıldı
Hangisi derin ise onu al canimgözün aydın canım
canım ilk dediğinin baby 2 go olanını gördüm bende çok alçak yüksek olmadığı için vazgeçtim yoksa otomatik sallanan beşik hayalimdi oğlumun döneminde yoktu o yüzden çıkınca alıcam ikiciye dedim ama dediğim gibi yerden yüksekliği cazip gelmedi
yonca bam bama karar verdim çünkü nette hep olumlu yorumlar var ben ikinci modeli alıcam
Detaylı ultrason için 3 saat sıra bekledik üniversite hastanesinde annem de eşim de giremedi yasakmış. Doktor da bana kızdı yanında daha önce yapılan test sonuçlarını niye getirmedin sizin gibiler buraya hastane olarak görmüyor burası bir hastane size evde süs olarak kullanın diye test yapılmıyor sen kesin özele gidiyorsundur burayı hastane gibi görmüyorsunuz sonrada bizden bilgi istiyorsunuz hepiniz böylesiniz dedi ben ise randevu alırken sormuştum yanımda getirme gereken birsey test sonucu ultrason kagidi gibi diye yok getirme demislerdi doktor öyle deyince bana bu şekilde bilgi verilmedi bilmiyordum dedim ve arkasından yukarıda yazdıklarımı arka arkaya söyledi kısa bir sürede baktı ben ekrandan birsey anlamadım hiç bilgi de vermedi organları yüzü falan demedi göremedim birsey en sonunda haftasına göreherseyi normal kalbinde de sorun yok leke önemsiz dedi şükür sağlıkliymis
Slm kızlar ilaclarimi yazdirdim sağlık ocağında dinlenip kuaföre gidicem saçlarımı duzelttiricem kas bıyık aldircam.sac kestirmek iyi değilmiş de bilmem ne ya allah bilir hurafe bunlar ben inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz :)
Teşekkür ederimgözün aydınnnn :)
Teşekkür ederimgözün aydın canım
canım ilk dediğinin baby 2 go olanını gördüm bende çok alçak yüksek olmadığı için vazgeçtim yoksa otomatik sallanan beşik hayalimdi oğlumun döneminde yoktu o yüzden çıkınca alıcam ikiciye dedim ama dediğim gibi yerden yüksekliği cazip gelmedi
yonca bam bama karar verdim çünkü nette hep olumlu yorumlar var ben ikinci modeli alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?