2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

En azından sağlıklı haberini almışsın, gözünaydın..

kızlarr tam 24+0 da şeker yüklemesi yaptırmıştım bebeğimin ağırlığı 610 gram çıktı doktorum minyon bir bebek olacak sanırım dedi. hergün muz yemeye başladım muz çocuğa kilo olarak geçiyormuş sanırım?
bunun dışında kuzumun kilo alması için ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı? boyu falan haftasına göre normal boyuna göre 23+6 çıktı 1-2 günden de sorun olmaz zaten. ama kilo olarak minyon dedi sanırım

Cnm haftada en az 2 kez biftek ye bak nasil kilo aliyor

ayyyy üniversite hastanelerini hiç sevmiyorum boş ver canım bende göremedim ben sordum her şey yolunda mı diye
Hangisi derin ise onu al canim
Çünkü bunlar küçük olduğu için bebek 6 aylikken krnarindan tutup kalkiyor. Düşmesin allah korusun.
yonca bam bam alıcam canım sen diğer arkadaşa yazdın sanırım:) demiştimya ben mutfakat odada gözümün önünde olsun diye alıcam yoksa beşiğimiz var

canım çok az değil ki kilosu gayet güzel bence, bak bazen ileri bazen geri çıkar, protein ağırlıklı beslen canım karbonhidrata çok yüklenme

kızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel

bilmiyorum işte beni tek cezbeden tarafı gece sallanırsa bende uyursam ertesi gün iş yerinde ayakta uyumamak olmuştu

araştırmayı internetten kullanıcı yorumlarından yapmaya çalıştım ama pek sonuç vermedi satıcıya sorsak o da güzel abla, bu da güzel abla. Hee hepsi güzel :)

bilmiyorum işte beni tek cezbeden tarafı gece sallanırsa bende uyursam ertesi gün iş yerinde ayakta uyumamak olmuştu

canım yerden yüksekliği önemli değilse al onu, benim için önemli çünkü oğlum zarar verebilir alçakta olduğu için, birde sezaryen benimki eğilmem zor oluyor

canım keşke tek dert sallama olsa oğluma neler almadık ki salıcak ana dizi çingene beşik bile yaptırdık ama o benim ayağımı tercih etti, yani bebeğin sevmeye bilir belkide hiç sallamaya gerek kalmaz, biz gaz yüzünden salladık mesela

ben kaçar iyi akşamlar kızlar

Benim de Komşum verecek öyle bir beşik
Oturma odasında mutfakta dediğin gibi gozumun önünde olur

2 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…