Detaylı ultrason için 3 saat sıra bekledik üniversite hastanesinde annem de eşim de giremedi yasakmış. Doktor da bana kızdı yanında daha önce yapılan test sonuçlarını niye getirmedin sizin gibiler buraya hastane olarak görmüyor burası bir hastane size evde süs olarak kullanın diye test yapılmıyor sen kesin özele gidiyorsundur burayı hastane gibi görmüyorsunuz sonrada bizden bilgi istiyorsunuz hepiniz böylesiniz dedi ben ise randevu alırken sormuştum yanımda getirme gereken birsey test sonucu ultrason kagidi gibi diye yok getirme demislerdi doktor öyle deyince bana bu şekilde bilgi verilmedi bilmiyordum dedim ve arkasından yukarıda yazdıklarımı arka arkaya söyledi kısa bir sürede baktı ben ekrandan birsey anlamadım hiç bilgi de vermedi organları yüzü falan demedi göremedim birsey en sonunda haftasına göreherseyi normal kalbinde de sorun yok leke önemsiz dedi şükür sağlıkliymis
Evet çok şükürEn azından sağlıklı haberini almışsın, gözünaydın..
Cnm haftada en az 2 kez biftek ye bak nasil kilo aliyorkızlarr tam 24+0 da şeker yüklemesi yaptırmıştım bebeğimin ağırlığı 610 gram çıktı doktorum minyon bir bebek olacak sanırım dedi. hergün muz yemeye başladım muz çocuğa kilo olarak geçiyormuş sanırım?
bunun dışında kuzumun kilo alması için ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı? boyu falan haftasına göre normal boyuna göre 23+6 çıktı 1-2 günden de sorun olmaz zaten. ama kilo olarak minyon dedi sanırım
teşekkür ederim bu hafta denemeye başlıyorumCnm haftada en az 2 kez biftek ye bak nasil kilo aliyor
ayyyy üniversite hastanelerini hiç sevmiyorum boş ver canım bende göremedim ben sordum her şey yolunda mı diyeDetaylı ultrason için 3 saat sıra bekledik üniversite hastanesinde annem de eşim de giremedi yasakmış. Doktor da bana kızdı yanında daha önce yapılan test sonuçlarını niye getirmedin sizin gibiler buraya hastane olarak görmüyor burası bir hastane size evde süs olarak kullanın diye test yapılmıyor sen kesin özele gidiyorsundur burayı hastane gibi görmüyorsunuz sonrada bizden bilgi istiyorsunuz hepiniz böylesiniz dedi ben ise randevu alırken sormuştum yanımda getirme gereken birsey test sonucu ultrason kagidi gibi diye yok getirme demislerdi doktor öyle deyince bana bu şekilde bilgi verilmedi bilmiyordum dedim ve arkasından yukarıda yazdıklarımı arka arkaya söyledi kısa bir sürede baktı ben ekrandan birsey anlamadım hiç bilgi de vermedi organları yüzü falan demedi göremedim birsey en sonunda haftasına göreherseyi normal kalbinde de sorun yok leke önemsiz dedi şükür sağlıkliymis
yonca bam bam alıcam canım sen diğer arkadaşa yazdın sanırım:) demiştimya ben mutfakat odada gözümün önünde olsun diye alıcam yoksa beşiğimiz varHangisi derin ise onu al canim
Çünkü bunlar küçük olduğu için bebek 6 aylikken krnarindan tutup kalkiyor. Düşmesin allah korusun.
kızlarr tam 24+0 da şeker yüklemesi yaptırmıştım bebeğimin ağırlığı 610 gram çıktı doktorum minyon bir bebek olacak sanırım dedi. hergün muz yemeye başladım muz çocuğa kilo olarak geçiyormuş sanırım?
bunun dışında kuzumun kilo alması için ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı? boyu falan haftasına göre normal boyuna göre 23+6 çıktı 1-2 günden de sorun olmaz zaten. ama kilo olarak minyon dedi sanırım
kızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel
Eki Görüntüle 1250957 Eki Görüntüle 1250958 Eki Görüntüle 1250959 Eki Görüntüle 1250960
Sağol canım iki numara önde gidiyor diğer sayfada da sordum da:)Oyum 2 numaraya !!
bence 2. resimkızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel
Eki Görüntüle 1250957 Eki Görüntüle 1250958 Eki Görüntüle 1250959 Eki Görüntüle 1250960
gözün aydın canım
canım ilk dediğinin baby 2 go olanını gördüm bende çok alçak yüksek olmadığı için vazgeçtim yoksa otomatik sallanan beşik hayalimdi oğlumun döneminde yoktu o yüzden çıkınca alıcam ikiciye dedim ama dediğim gibi yerden yüksekliği cazip gelmedi
yonca bam bama karar verdim çünkü nette hep olumlu yorumlar var ben ikinci modeli alıcam
bilmiyorum işte beni tek cezbeden tarafı gece sallanırsa bende uyursam ertesi gün iş yerinde ayakta uyumamak olmuştu
Gozun aydin canimSelam kızlar detaylı ultrasona girdim sonunda kalbindeki leke önemli değil kalbinde problem yok dedi gelişimi de haftasına göre normal bir sorun yok dedi
araştırmayı internetten kullanıcı yorumlarından yapmaya çalıştım ama pek sonuç vermedi satıcıya sorsak o da güzel abla, bu da güzel abla. Hee hepsi güzel :)Tecrübem yok ama uzun süreli kullanmayı düşünüyorsun elektrikli şeyler ne kadar güvenli böyle kullanımlar için ben kendi adıma güvenemiyorum..2. de güzel ama 2. büyüklüğünde ebadında manuel sallamalı istendiğinde sabitlenen beşiklerde var biraz daha araştırsan belki daha faydalı olur diye düşünüyorum..
bilmiyorum işte beni tek cezbeden tarafı gece sallanırsa bende uyursam ertesi gün iş yerinde ayakta uyumamak olmuştu
sayfadakilerin çoğu kayboldu canım face sağolsun sildi süpürdüAntalyali arkdaslar vardi kayboldular sanki
Benim de Komşum verecek öyle bir beşikayyyy üniversite hastanelerini hiç sevmiyorum boş ver canım bende göremedim ben sordum her şey yolunda mı diye
yonca bam bam alıcam canım sen diğer arkadaşa yazdın sanırım:) demiştimya ben mutfakat odada gözümün önünde olsun diye alıcam yoksa beşiğimiz var
canım çok az değil ki kilosu gayet güzel bence, bak bazen ileri bazen geri çıkar, protein ağırlıklı beslen canım karbonhidrata çok yüklenme
2 numarakızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel
Evet ya paylasimlar cok azaldisayfadakilerin çoğu kayboldu canım face sağolsun sildi süpürdüönceden sayfayı okumam bir saat sürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?