2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
amin canım bi de yaptıracaklara tavsiyem asla tek gitmeyin kaç kere bayılacak gibi oldum eşim tuttu beni gözünün önü kararıyor ve elin ayağın boşalıyor

benimde bayramdan hemen önce ama bayramdan sonra mı olsam diyorum yarın hemşiremi arayıp soracağım olur derse bayramdan sonra vurulacağım

Birkac gun gecikmeden bir sey olmaz canim, hemsire bana 4 hafta sonra gel once olmasin ama sonrasi birkac gun sorun degil dedi.

bir kaç günden birşey olmaz canım ...
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Birkaç gün geciktiriyorum o zaman gönül rahatlığıyla :)

Sıkıntı olmaz canım birinci doz sonrası en az 4 hafta geçecek sonra vurulabilirsin benim de geçen hafta olmam lazımdı ama ıolamadım yakında olurum herhalde

canım ben dr brown almıştım gazı azaltıyor diye başkasına da ihtiyacım olmadı iyiidi yani

amin canım bi de yaptıracaklara tavsiyem asla tek gitmeyin kaç kere bayılacak gibi oldum eşim tuttu beni gözünün önü kararıyor ve elin ayağın boşalıyor
ayy çok kötü ya benim gideceğim zamanda eşim gündüz işe gitcek bi sonraki haftaya alsam hiç fena olmıcak sanırım.
Kv falanda gelir ama ben eşimi isterim
Daha öncede okumuştum ama tekrar hatırlattığın iyi oldu canım saol...

Geçmiş olsun, inşallah düşer de gerek kalmaz insüline. 50likten önce 100lük mü yapıldı sana? Ben de tırsıyorum bu yüklemeden, tatlı bir şeyler yediğimde bile kötü oluyorum, nasıl geçecek bakalım. Gerçi Selçuk Bey yaptır demedi bana ama sana yapıldıysa bana da yapılacak demektir

canım bana perşembe 50 lik yapıldı 153 çıkınca yüksek dedi nezih bey bugünde 100 lük yapıldı bana nezih bey şart koşmadı canım illa yaptıracaksın demedi zararlarını anlattı ailende varsa şeker yaptırmalısın diyince bende yaptırdım annemle babamda da şeker var çünkü belki selçuk bey de zorunlu tutmaz.

Benim şeker yüklememde carsamba kızımda yurdışında yapmadılar bir sorunda olmadı sankı bundada yaptırmasam ne olur Türkiye'de var bu yükleme ezıyeti ((

kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.

Bebek Bakım derken Tırnak makası vs bakım çantasından değil de krem şampuan vs bahsediyorsun sanırım. ÇOĞU anne sebamedi kullanıyor ablam da yeni doğum yaptı çok memnun. Ama bana kalırsa ben de malzemeler alsam bile oldukça az kullanacağım şampuan yağ vs gerek yok bence. Iyi kalite soğuk sıkım Zeytinyağı en Güzeli oh mis :)

Canım en çok Dr brown öneriliyor kolik bebeklere de yararlı oluyormuş. Bebeğe baştan bunları verebilirsin almazsa denemeye yanılma yoluyla birkaç tane denersin. Herkes bebeği huysuzsa Tecrübe ederek buluyor genelde..

Geçmiş olsun canım yüklemeden tırsıyorsan şekeri Ölçüm cihazı ile takip edip fikir edinebilirsiniz doktorlar buna da açık. Ya da bir kere kan yoluyla 3 aylık şeker ortalamanın tahlilini isteyebilirsin şimdiden geçmiş olsun

Benim şeker yüklememde carsamba kızımda yurdışında yapmadılar bir sorunda olmadı sankı bundada yaptırmasam ne olur Türkiye'de var bu yükleme ezıyeti ((

Evet normal doğum oranının yüksek olduğu gelişmiş ülkelerde yok ama bi tek tr De değil sanırım:) benim Amerika'daki doktorum da istedi şeker yüklemesini...

kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.
Bakım setlerinde neler var bilmiyorum ama ben bübchen'in banyo köpüğüyle şampuanını sipariş ettim, bir de uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil (saf su+pamuk). En çok tavsiye edilenler bunlardı tecrübeli değilim ama :) set alınca hepsi aynı marka olacak diye hiç bakmadım setlere. Ama dediğim gibi tecrübeli değilim, sadece cevap vermek istedim.

çok doğru söylüyorsun hayat çok pahalı en adi ve ucuz bebek arabasını alsan 400tl 4 ayda anca ödersin zaten fakat dediğin gibi mahalle baskıcıları ne gerek var daha erken alırsınız edersiniz derken doğuma gireceğiz doğduğunda da küçücük bebişimle avmlerde dolaşmak istemiyorum kendime bebeğimle özel alan yaratmak istiyorum ama anlaşılamıyor şu an bebek büyütmek eskisi gibi değil hayat ve zaman daha farklı belki eskiden hemen alınmazmış ama zaten erkenlik bi zaman da kalmadı daha ne kadar erken olabilir ki buradaki bazı arkadaşlar 7 aylık olacaklar nerdeyseee
işte alıcam alıcam alıcammmmm daha bisürü eksiğimiz var

arkadaşlar merhaba bebek doğduğu zaman evde ve hastanede ne gibi şeyler dağıtıcaksınız fikir olarak sizlere soruyum dedim birde bebeğim odasını ve eşyalarını sizlere göstermek istiyorum ama fotoğraf yükleyemiyorum tabletten mi acaba bilemedim ya.... aaaaa bide süt sağma makinası ne öneriyorsunuz cici anneler ???

alıp ödeseler zaten öyle konuşamazlar di mi ben anneme dedim ki anne millet bebeğe çul çaput alacak onun yerine hepsi toplanıp iyi bi bebek arabası alsınlar çul çaput ucuz biz de alırız dedim o işlerine gelmez diyor

canım bence geç kalmadınız aslında başlamak için tam zamanı biz ufak tefek başladık almaya ama bu ay biraz ara verip nasipse bayramda bebek arabasını alacağımm

canım ben gelenlere güllü lokum ikram edeceğim.. kızımız olacak pembeli beyazlı lokumlar alırım bir de bizim buralarda loğusa şerbeti var o yapılır gelene ikram edilir.. her gelene bebek şekeri vermicem yoksa altından kalkamam

ya maşşalah zaten etraf anca bir şey desin.. hiçkimse diyor mu bütçeniz nasıl ayarlayabildiniz mi kendinizi.. bence hiç takmayın kızlar her şey hallolur

Az önce alıntı yaptım ama düzgün olmadı tekrar yazayım. Ben avent düsünüyorum. Internette avent ve dr. brown tavsiyeleri fazlaydı.
Bir de senin vesilenle ben de bir şey sorayım tecrübeli annelere :) bu avent'in saklama kaplarını alıp ona uygun biberon başlıkları alarak saklama kaplarını biberona dönüştürmek mi daha mantıklı, yoksa biberon setini alıp yanına kapatma diskleri alarak biberonları saklama kabına dönüştürmek mi? Hepsi birbirine uyumluymuş zaten, ama hangisi daha kullanışlı ve ekonomik olur acaba?

Anladım arkadaşım teşekkür ederim. Benim de anneanne ve dedemde var şeker. Zararlarını anlattıktan sonra zorunlu tutmasa bile gidip yaptırırım herhalde, hiç istemesem de tekrar geçmiş olsun, inşallah diyet düzeltir durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…