- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
Biri temizlik mi dedi :) Çılgınlar gibi temizlik yapiyorum koltuklarimi siliyorum mutfak dolabimi buzdolabi ic dis temizledim her gun camasir atiyorum resmen kendimi temizlige verdim üstüne bi de işe gidiyorum bende panik atak gibi bisey oldu kizlar sürekli temizlik yapiyorum ya bisey olursa erken dogum falan heryer temiz olsun duzenli olsun hastaneye falan yatarsam eve gelenler evi temiz bulsun diye kafayi bozdum yani temizlikle allah sonumu Hayır etsin![]()
oh maşşalh canım hareket edenin kolay doğumu olur diyorlar inş senin deöyle olur
bende miskinliği severim fazla da kilo alıyorum o yüzden biraz oyalanıyorum ev işleri ile yavaş yavaş yoksa kepçe ile kaldıramıcaklar beni bu gidişle

geçmiş olsun canım benim de bugün aşım var 2-3 gibi giderim işleri azaltıyım biraz datetanoz aşısı oldum dün akşam kolum hafif ağrıyor üst kısmı... onun dışında başka bir şey olmadı çok şükür.. şeker yüklemem de 10 ekimde. yaptıracağım karar verdim![]()

Evim öyle pis ki anlatamam
pazar güya eşimle camları silecektik hasta oldum zaten yeni taşındığım için perdeler halılar falan temiz sadece mutfak dolaplarının yüzünü alacaktım ama hasta oldum
Bi cuma var arefe o gün de mezarlığa falan gidilir ne nasıl yetişir bilemem
Annem de kızıyo sanki ne olmuş senin camlarına diye
çalışırken zor canım geçmiş olsun

haftada 2 gün okula gidiyorum da ev altüst oluyor

Bende kahvaltimi yaptim guzelceee oturdum pc basina cok isim var yapilmasi gereken ama yapicak halim yok bi turlu gecmedi kansizligim hamiligimden bu yana 3 kutu demir hapi bitirdim ama yok duzelmiyor
persembe gunu kontrolum vardi oglumun poposu ayaklari asagida kafasi yukardaymis o yuzden asagiya cok baski yapiyor ve altimda agri oluyor doktor doguma yakin zaman olmadigi icin sorun olmucani soyledi zaten normal dogumda yapmicam o yuzden sorun degil ama cok asagida olmasi altima agri yapiyor penguen gibi yuruyorum resmen bacaklarim ayrik ayrik
gogsumun alt kism bos oglum asagida oldugu icin ve gogsumun altindaki kurek kemiklerim batiyor resmen karnim davul gibi gerginn o kadar gerginki cirt diye yirtilcak diye korkuyorum derim yumusatici krem suruyorum hem catlatlara hemde gerginlige iyi gelen iyi geliyor ama oda bi yere kadar etkisi
son 3 ayin icine girdik bidahaki kontrolumde yani 28 inci haftamda kan uyusmazligi icin igne yaptircam benim gibi kan uyusmazligi olanlar unutmasin ignesi yaptirmayi cok onemli bu igne hem bizim hemde bebek icin
cumadan itibaren 2 hafta okullar tatile giriyor ara tatil basliyor bizim burda buyuk oglusum evde olucak abisi evde kaldimi kucukte krese gitmek istemiyor bakalim nasi olcak ..
ayrica kizlar esimin isiyle ilgili sorunlar var lutfen dua edin hakkimizda hayirlisi olsunn son zamanlarda esimde bende bu isten dolayi cok dusunceliyiz cok onemli bi karar vermesi gerek ama o kararin sonucunda nasil olucak isyerindeki durumlar bilemiyoruzz offfff zorr bu isler dualarinizi bekliyorum![]()
canım bu iğne ne için bende de var kan uyuşmazlığı ama birşey çıkmadı daha önceki testlerde temiz çıktı doktorumun böyle birşey söylediğini hatırlamıyorum yarın gideceğim sanırım inş unutmam da sorarım