- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
Sagolasin canim hosbuldum bende sizleri cok ozledimHoşgeldin sılam ozlettin kendini umarım artık buradasın oğluşun da iyi olmuş sevindim

oyyy senin bebisin cinsiyeti hala belli dgilmi baya utangac olucak anlasilan ama genelde gec belli eden bebekler kiz oluyor ogluslar bacaklarini ayiirip yatiyor rahat rahat o yuzden mal mulk meydanda olunca belli ediyorlar kendilerini hemenYarın doktora gidicem inşallah bebişim iyidir ve cinsiyeti gösterir miniğim :) bugün rüyamda erkek olduğunu gördüm ultrasonda hayırdır inşallah isim olarak erkek ise doğa tuna düşünüyoruz doğa değişebilir ama Eşim dedi ama bakalım. kız ise doğa deniz kesin bu ama kız sa çok heyecanlıyım dua edin bize lütfen annisler karışık duygular içindeyim. ..

cinsiyetiniz belli olmadan isimler tam olmasada belli olmus ne guzel ben 16 nci haftadan beri biliyorum cinsiyeti ismimiz yok hala

canim bende sizleri cok ozledim ama sunnetti sifreyi unutmamdi derken uzak kaldim insallah doguma kadar burdayim artiksıla hakkaten özlettin kendini

canim benim ya bende cok ozledim hepiniziSılacım çok özlettin kendini hoşgeldinn

hahahayy gel ben yolayim kiz senianamm ben ağda için randevu almayı unuttuummdoludur simdi kuaförüm
başkasına da gidemem napçam ben yeaaa
![]()

canim ozelden yaz lutfen burdan arada kayniyor ismi belli olanlar ozelden yazsin listemize ekleyelm efe de guzel isimbenim de ekler misiinn :) efe olarak çok kıskandım da![]()

canim doktorundaki calisanlar unutmamasi gerek bana igne icin receteyi verdi bu sefer gittigimde bidahaki sefere igne yapilacak dediler gelirken eczaneden alip gidicem bidahaki sefere.dogum sonrasindada sukur ikisindede benim soylememe gerek kalmadan hastanedeki hemsireler gelip yaptilar hemen ama sen illaki guvendigin bikac kisiye daha soyle hatirlatsinlar sana cok onemli bu igne insallah unutulmaz ama biz yinede onlemimizi alalimkızlar hepimize yardımları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Şimdi daha fazla aydınlandım bu konuda.Artık kafamda soru işaretim kalmadı çok şükürİyiki varsınız
Bu arada bizde kan uyuşmazlığı var 28.Haftayı 4 gözle bekliyorum şimdi aklımda unutmam inşallah..Ve doğum sonrasını özellikle.Çünkü o karışıklıkta unutabiliyoruz hemşire ve doktorlarında unuttuğunu düşün
En iyisi ben eşimi şimdiden bol boll tembihliyim.Gerçi Sağlık ocağına ilk gittiğimizde ebe saolsun en ince ayrıntısına kadar uyarmıştı bizi özellikle doğum sonrası için doktorlar unutabiliyomuş.Hatta ondada varmış onunkini unutmuşlartabi bildiği için uyarmış bence en önemli olan doğum sonrası malum unutulabilir o gelen aaşkın heyecanıylaa.
![]()