2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar şu son hafta itibariyle bebeğim inanılmaz hareketlendi.. Ne çabuk büyüyorlar.. Sanki enteresan hareketler yapıyormuş gibi hissediyorum.. Gece ilk defa hareketine uyandım.. O bile güzel .. Bazen ilk karşılaşacağımız zamanın hayalini kuruyorum ; çok duygulanıyorum. Çok heyecenlıyım .. Nasıl bir çocuk olacak karakteri nasıl olacak çok merak ediyorum...

Resmen tırstımmmm

Alsam mı napsam bilemedim canım, geçen burada çanta muhabbeti vardı bulamıyorum orayı da
canım gittigiyordan eklenmişti, bence model güzel boyutuda büyükse al
aynen canım sağlık olsunda
aferin sana böyle temizlik yaparsan doğurursun tabi, çok yorma kendini
canım çok geçmiş olsun
canım buralar malum bayramda gelenler mecburen yapılıyor işte
ayy canım sözümü geri alıyorum, zormuş işin:) en azından temizlikçi alma imkanın var benim eşim asla aldırmaz

dün kv de görümcede yaptılar Allah razı olsun
Canım eşinin işi inşaallah istediğiniz gibi sonuçlanır
canım bende riske atmak istemedim yaptı kv gil sağolsunlar
canım niye öyle yazdın kimse bir şey dememiş yanlış anladın heralde, küsmek yok öyle:)
canım ben kız gördüm erkek çıktı
Canım inşaallah bir daha ki kontrolde normale dönmüş olur,Ya Şafi de elini karnına koyup sürekli
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 1. saat sonucum 185, doktor dahiliye uzmanına gitmemi söyledi, korktum hiç beklemiyordum bunu Yüksek çıkan arkadaşlar yorum bekliyorum bu arada 75 gr yapıldı.
canım korkam diyetle düzeliyor, geçmiş olsun
Gunaydınnnnn canlarrr.. Bende hastalar kervanına katıldımmm oğlumda hastaydıı ondan bana geçtiii herkesler iyidir inşallah :*
geçmiş olsun canım

Canım arada olur öyle negatif duygula hormonlar sağolsun, annelik demek endişe demek, iyi olacak inşaallah bebeğin sağsalim doğar büyür kuzun inşaallah

Gunaydiinn herkese :)

Biz bebisimle Mozart dinliyoruz son zamanlarda inanılmaz hareketli :) suan içimde dans ediyor sanırım :)

Doktora gidecek tüm arkadaşlar inş hayırlı haberlerle gelir :)

Gunaydınnnnn canlarrr.. Bende hastalar kervanına katıldımmm oğlumda hastaydıı ondan bana geçtiii herkesler iyidir inşallah :*

Geçmiş olsun cnm

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 1. saat sonucum 185, doktor dahiliye uzmanına gitmemi söyledi, korktum hiç beklemiyordum bunu Yüksek çıkan arkadaşlar yorum bekliyorum bu arada 75 gr yapıldı.

korkma canım benimde 175 çıkmıştı diyetle düştü çok şükür sana da diyet verirler dikkat edersen bişeycik olmaz ben taa 200 küsürlerden diyetle düşürenlerle konuştum sıkma canını

Dün unnadoda gördüm canım, kullanışlı gibi geldi sipariş verdim bakalım beğenmezsem yollarım geri

Günaydın canlarim esimle kahvaltı ettik yayildim koltuga hemen sanki çok is yaptım masam toplancak bekliyor beni :)
Larkinim firsatim oldukca burdayım inşallah son uc ayimizi hep birlikte güzel paylasimlarla gecirelimm en zor döneme girdik başıma gelecekleri bildigim icin hazirlikliyim.ama cok zor bi dönem bizi bekliyor hazırlıklı olun kızlar tam iki ay rahat ettim bulantilardan sonra simdilerde dayanılmaz bi bel agrim var kopuyor sanki belim agridan nefes sikisikligi darlik gelmesi gogsumun altındaki batmalar vs derken busuru sey sayabilirim suan normal bir şekilde oturamıyorum illa yayilmam lazım koltuga :)
Ama son aylar tadini da çıkarmak lazım inanin hamilelik gunleride ozleniyor hamileler gordukce :)

Darkim geçmiş olsun canım :)

Dün unnadoda gördüm canım, kullanışlı gibi geldi sipariş verdim bakalım beğenmezsem yollarım geri
inşaalleh beğenirsin canım bende bayramdan sonra bakayım inşaallah nasip olursa

SLM kizlar dun kontrol ve seker yuklemesi vardi kontrolumuzda hersey yolunda haftasiyla uyumlu cok sukur 792 grm lmus pasam 50gr yukleme sonucu 146 cikti doktor yuksek dahiliye git dedi bayram sonrasi dedi sizlerinki kacti degerleriniz doktorunuz ne dedi

canım benim 175 di doktorum diyet verdi 1 ay diyetle geçirdim sonra tokluk şekeri ölçtü düşmüş çok şükür senin ki çok yüksek değilmiş aslında 140 sınır diye biliyorum

Günaydınlarrr
Hic ama hic yataktan cikasim yok biri beni kahvaltiya cagirsa ne hos olur
Bugun saglik ocagina kan ve vitamin ilaclarino yazdirmaya gitcem ama ben doktora gitmek istiyorum
Esim bosuna gitme diyo senin derdin baska diyooo
Evet baska.hala bebegimin cinsiyetinden emin degilim niye boyleyim ben ya
17.haftamda istanbula ailemin yanina gittigimde ozele gottik kiz dedi ama kesin demedi benziyo dedi
21.haftada burdaki doktorumda kiz dedi ama oda kesin demedi
Detaylida ise bebegim saolsun kpadi orasini ayakcigiyla
Ah melegim brn burda meraktan oluyom sen gizliyon kendini annene yazik degilmi
Krsin bise demediklerinden emin olamiyoruz bi iki bise aliyorum pembe pembe sonra eve gelince pisman oluyorum ya erkekse diyree
Cok kotu cikmazdayim bayramdan sonra seker yuklemem var ve ben yine istanbula gidicem melegime bisey almadan gelemem ki
Yine pembe pembe alirim daha evime gelmeden pisman oolurum huyum kurusun
Esimde diyo kiz diye göstermiyor iste kendini. Keske bende net olabilsem..

Kızlar eşim kızımıza ebrar ismini koyslım diyor nasibse...ebrar isminde tanıdıklarınız var mı karekterleri nasıl oluyor?

Kızlar mrb hep sağlık sorunlarıyla geliyorum forma geçen hafta şeker yüklemesi Yaptılar 186 çıktı tokluk dün yine gittim 100 lük yükleme Yaptılar öğleden sonra gitcem ama netten baktım sonuçlara yine yüksek bide tansiyonum var ve sadece 4 kilo almışım kilo almam gerekiyormuş nasıl yapsam bilmiyorum tuzsuz yiiorum bir aydır tansiyon kapı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…