Evet ben civikdenn kizimin esyalarini alirken arada kaynatyim markasi lansinoh mu ne varya o 60li.baskada bise almadm dahaGöğüs pedi süt aktığında koymak ićin mi 60li.de mi oluyor?
Şekerli su içince iyimiydin nasil oldun? Neye göre yapiyorlarki kimene 50 lik kimine yuzluk bu mgleri neye göre ayarliyolarsa merak ettimKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 1. saat sonucum 185, doktor dahiliye uzmanına gitmemi söyledi, korktum hiç beklemiyordum bunuYüksek çıkan arkadaşlar yorum bekliyorum bu arada 75 gr yapıldı.
Cok rahat ictim yanimda limon olmasina ragmen kullanmadim, grami neye gore belirleniyor hicbir fikrim yok.Şekerli su içince iyimiydin nasil oldun? Neye göre yapiyorlarki kimene 50 lik kimine yuzluk bu mgleri neye göre ayarliyolarsa merak ettim
Cnm 59 grda 168 çıktı yürüyüş yaptim şekerle alakalı hiçbişiy yemedim makarna pirinç hamur işi tuzlu yağlıofizmir senin şeker yüklemen yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum, kaçtı? Bir de diyet mi yapıyorsun, benim de yüksek çıktı telaşlandım biraz...
Sana 1 hafta sonra 100 lük yapacaklar o biraz daha ağır yanliz gitme ben bayılmıştım diyetine çok dikkat etCok rahat ictim yanimda limon olmasina ragmen kullanmadim, grami neye gore belirleniyor hicbir fikrim yok.
Biberonda ilk resimdeki göğüs ucuna benzer uclu olani tercih et canim hem emzirip hem biberon vericegin icin cocugun agzina gogus ucu gibi olan baslik daha iyi olur yabancilik çekmez hemde o başlıklar daha küçük ve kullanışlı oluyor :)kızlar biliyorum çok soru soruyorum ama kafama biberonla ilgili bişe takıldı.
iki çeşit biberonu var aventin biri pes biri pp sanırım.
resim olarakta iki çeşit var.aşşağıdaki gibi.siz bunların hangisini kullanıyorsunuz
1-
2-Eki Görüntüle 1259745 Eki Görüntüle 1259747
1.olan set 90 lira 2.olan 75 lira civarında.
ilk resimdeki göğüs ucuna benzediğinden daha çabuk mu kavrar bebeğimiz.onumu tercih etmeliyim??
Canim icini ferah tut inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır rabbim yardımcın olsun dualarimiz seninle ve bebeginle ...inşaallah öyle olur okadar testler yaptırıp temiz çıkıp daha sonra rutin kontrolde çıkması çok kötü şaşkınım ama bende okudum iyi olan çok kişi var ama insan elinden bişey gelmiyo çok zor bi durum 3 hafta nasıl geçer bayramım çok zor geçecek anlaşılan bide ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum acaba etkisi olmuşmudur diye düşünüyorum
Hiç öyle düşünme, seninle hiç ilgisi yoktur bu durumun. Stres bebeği tabi ki etkiler ama böyle bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bebeğinin bünyesi yapmıştır bunu, yaptığı gibi de yok edecektir inşallah.inşaallah öyle olur okadar testler yaptırıp temiz çıkıp daha sonra rutin kontrolde çıkması çok kötü şaşkınım ama bende okudum iyi olan çok kişi var ama insan elinden bişey gelmiyo çok zor bi durum 3 hafta nasıl geçer bayramım çok zor geçecek anlaşılan bide ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum acaba etkisi olmuşmudur diye düşünüyorum
İnşallah ama 3 hafta gözümde okadar büyüdüki nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardım etsin çok zor bu kadar gelmişken artık herşeyin hayırlısıCanim icini ferah tut inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır rabbim yardımcın olsun dualarimiz seninle ve bebeginle ...
İnşallah geçer ama stresi bile yetiyo insanaHiç öyle düşünme, seninle hiç ilgisi yoktur bu durumun. Stres bebeği tabi ki etkiler ama böyle bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bebeğinin bünyesi yapmıştır bunu, yaptığı gibi de yok edecektir inşallah.
Seni cok iyi anlıyorum cok zor bi durumdasin.bunun stresi bile yeter,sen Allahin izniyle iyisini dusun iyisi olsun hayirlisiyla.Allah büyüktur.İnşallah ama 3 hafta gözümde okadar büyüdüki nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardım etsin çok zor bu kadar gelmişken artık herşeyin hayırlısı
Aynisi bendede var sanirsin dunyalari yiyorum birde burnum tikaniyor zor nefes aliyorum sanirim hamilelikten oluyorKizlar iyi aksamlar. Bir kac gundur ozellikle aksam yemeklerinden sonra acaip rahatsiz oluyorum sanki midemi tika basa doldurmusum gibi bi his. Oysa ki az yiyorum. Bu aksam ymk bile yiyemedim okdr siskinlik var ki. Gaz degil heralde yani bilmiyorum. Size oluyor mu
Rabbim beni böyle sıkıyor artık hakkımızda hayırlısı ama demekki bu testlerin garantisi yok demekki bunu anladımSeni cok iyi anlıyorum cok zor bi durumdasin.bunun stresi bile yeter,sen Allahin izniyle iyisini dusun iyisi olsun hayirlisiyla.Allah büyüktur.
Aynisi bendede var sanirsin dunyalari yiyorum birde burnum tikaniyor zor nefes aliyorum sanirim hamilelikten oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?