kızlar ilk bebeğim oldğu için bazı şeyleri bilmiyorum,bu biberonları Allah korusun emmezlerse diyemi alıyoruz,emzirirsek gerek olmıycakmı ?cnm ben n11den setini aldım 75liraya daha uyguna geliyor tek almaktansa set düşünebilirsin
canım bişey soracağım kasılmaların varmış bende de oldu 1 gece hastanede yattık ilaç olarak ne verdiler sana bana adalat corono diye bi ilaç verdi dr agır bi ilaç gibi geldi ama mecbur kullanıyorum
kızlar ilk bebeğim oldğu için bazı şeyleri bilmiyorum,bu biberonları Allah korusun emmezlerse diyemi alıyoruz,emzirirsek gerek olmıycakmı ?
evet canım aynı doktor :) sana haber vermişler sanırım, beni niye unutmuşlar yaaaSezincim Ankaradasin sanirim.. Benim dr da normal dogumu cikti iptaloldu randevu.. acaba ayni dr mu diye merak ettim. Benim dr un ismi cemil..
:) çok güzel aydınlattın t.ederimBenimde ilk bebeğim, bende çok bilmiyorum ama.
Öncelikle bulunsun diye aldım.
Birde Avent ve Dr.Brown un biberonlarını anne memesini taklitle yapılıyor.
Yani sütünü sağıp vermen gerekirse kolay geliyor diye bebek alışmıyor biberona.
Bu biberonları da emerken emek sarf ediyor, anneyi emdiği gibi.
Yani emmezse için değilde birine bırakmak gerekirse, sağdığın sütü içebilsin diye bu bir.
Benim aldığım sette 2 değişik başlıklı 4 biberon var Aventin.
6. aydan itibaren su vermeye başlayacağımız için biberon yine lazım.
He diyeceksin ben gerekirse alırım, o oda mantıklı
Ama ben fiyatı da uygun olduğu için almak istedim:)
Doktorlara göre sıradan bir durum herhalde, ne rahatmış seninki de valla pes!aynisini çarsamba günu yasadim canim bir heves gidiyoruz doktora bulamamak kötü.benimkide bayram tatilini uzatmisbide rapor verecekti bana ortada kaldim anlayacagin
sağol canım desteğin için
sağol canım bebeğimin iyi olduğunu duysaydım en azından
sağol canım ben artık sabır dilemekten yoruldum zaten
canım yarına randevu yokcumartesine var o günde beyefendi evde onsuz gitmek istiyorum o görmesede olur umrunda değil zaten
yok canım bir ara yükselmişti ama 38 lira çok değil ilk oğlumda daha çok veriyorduk 4 sene önce, doğum ücreti 1000 lira o biraz çok geliyor ama benim umrumda değil artık bulsun
canım devlet hastanesinde aslında drlar iyi çoğu iyi yani ama eski bina doğumu orda yapmak istemiyorum 5-6 kişilik odalar var kümes gibi
ben oğlumda iki sene kullandım inci gibi dişleri var canım sıkıntı yapmaz asla kullan derim zaten her bebek istemiyor emziği
çok iyi canım
maşaallah canım bebeğine, kilona takılma sonuçta bebeğinde iri hepsi sana değil o kilonun:)
ah canım kıyamam sana seninde işin zormuş ağlama demesi kolay tabi sende sakin olmaya çalış lütfen
neye sinir oluyorum ona göre çok iyi bir eşmiş kendisi ne yapıyormuş ki ne eşler varmış benim nazımı çekiyormuş peesss diyorum artık!
ne diye ağlıyormuşum ne varmış bunda ruhsuz meraksız sen hiç mi merak etmiyorsun bebeğimiz nasıl diye, birde doğunca benden çok sahiplenir biliyormusun sen dokuz ay ilgilenme sonra oğlum yavrum yaşama sebebim de!!! Deli oluyorum
canım inşaallah normal olur normal doğum taraftarıyım tabi bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olsun dr unla şimdiden konuş
maşaallah canım bebeğine, ayyy bir tane daha ruhsuz hepsi örgütlenmiş bu eşlerin
canım sağol, ikinciyi yapmasaydım derken o üzülsün diye dedim yoksa gerçekten onun için değil oğlumun kardeşi olsun diye yaptım
canım ilk oğlumda kullandım memnundum ama benim israil takıntım var öyle olduğunu öğrenince bıraktım şimdi uni baby kullanıyorum ama güzel şampuan sen bilirsin, büyük boyu bir sene gidiyor zaten
canım kötü olmuş çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını
canım çok güzelmiş ben beğendim
Canım sana iyi yolculuklar, kendini ihmal etme. sepetin de çok güzel olmuş, bayılacaklar bence :)9 saatlik bir yolculuğa cikiyorum bu gece
Ablamin doğumu için yanina gidiyorum
Yola cikmadan mide bulantisi için hap alacagim
İnşallah sorunsuz geçer yolculuk
Molalarda yuruyecegim.
Evden ayrilali 4 gün oldu ama evini eşini özledik şimdiden
Rabbim kisa zamanda kavusmayi nasip etsin.
Kızlar ben diyorum ki biz doğumdan sonra daha çok sıkıntılar çekeceğiz
Artık öyle gelmeye başladı. Yeni bir bebeğin varlığı, etraftan insanlar, kocalar, susmayan kayınvalideler, görümceler, ilgiyi fazla kaçıranlar, hiç ilgilenmeyenler, sütün yetti yetmedi, aç bu çocuk,
benim doğumumda şöyle olmuştu, ben şöyle yapmıştım............
İçim daraldı
Eflalim ne olur üzme kendini lütfen
Düşündüklerinde söylediklerinde her şeyin de sana yüzde yüz hak veriyorum. Ne kadar kızsan da haklısın sonuna kadar.
Ama kendini üzmekle kalıyorsun, ne olur bu kadar üzme.
Birde insan düşündükçe düşündükçe dahada sinirleniyor, olmadık şeyler düşünüyor, ağlamaya başlıyor, işler daha kötüye gidiyor yani.
Sabır değil Allah'tan kolaylık istiyorum senin için.
Çünkü sabır isteyince olay olduğu gibi kalıp senin sabrın artabilir,
ama ben yaşadıklarının kolaylaşmasını istiyorum hayırlısıyla inşallah.
Gerilmeni anlıyorum, ilkini tecrübe ettin, kötü deneyimlerin oldu, şimdi yine aynıları olacak diye endişelisin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, kolaylıklar versin, eşine anlayış kalbine merhamet versin.
İnşallah bu sefer her şey yolunda istediğin gibi hayırla olur
Mrssuperfine canım bazen hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmuyor di mi. Aslında bunu yaşamın her alanında biliyoruz da;
Bebek işinde birde hayal kurmanın yanında aşırı heveste ediyoruz, sonra bir bakıyoruz ki, herkes aynı hayatı yaşıyor, heves edip her şeyin en güzeli olmasını isteyen yalnızca biziz. Ne gerek varlar... Bunların hiçbiri kullanılamayacakkiler...
Kiminin kocası bunları diyor, kiminin de çevresi...
O yüzden doğum sonrası için endişeliyim.
Evet şimdiden bunu düşünüp moralimi bozmamalıyım, ama endişeliyim
İnşallah okuyorsunuzdur arkadaşlar. Her giripp okuduğumda yazmaya vaktim olmuyor, o yüzden çook gerilere gidip alıntı yapmıyorum, ki sevmiyorumda pek alıntı yapmayı açıkçası. Ama inşallah denk gelip okuyorsunuzdur.
Sezincim 30 km yolda iş çıkışı hiç az değil. Birde bunun stresi heyecanı hiç hiç az değil.
Çok kötü olmuş keşke haber verselermiş. Ne olur sanki bir haber verseler. İnsanlar işlerini ona göre ayarlasalar.
Olsun ne diyelim vardır bunda da bir hayır...
Hihami kapı süsün çoook güzel olacağa benziyor
Ebrubirolcum ben n11.com'dan aventin yenidoğan biberon setini aldım 2 ay önce. Oradan televizyon, bile aldık çok memnunuz gönderim hızından ve hizmetinden.
minione ciimm çok güzelmiş tesbih keselerin, tesbihlerin, güllerin, kavanoz ve şişelerin.
O tesbih kesesinden bende alacaktım ilk fikime göre.
Ben mevlütte hem yasin hem tesbih hemde onları koyacak güzel karton poşet arayışındaydım.
Ama 150 adet istediğim için çoook pahalıya gelecek diye toplamda vazgeçtim.
Lavanta bohçası yapacaktık kendimiz. Ki tanesine 4 TL den kapı açıyorlar.
Şimdi bohçaları kare yastıklara döndürdük. Malzemelerini kumaşlarını aldık. Yaptığımız zaman paylaşırım inşallah..
akgökçencim equeen cim çook ama çoook geçmiş olsun. Hepimizin yavrularını Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla inşallah.
İnşallah sağlık sıhhat afiyet ve hayırla zamanında doğumlar olur. Çok geçmiş olsun.
Doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın. Maşallah sübhanallah bebişlerinize.
Her zaman hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Şeker yüklemesi fazla çıkan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Bir arkadaşımız daha vardı aynı doktora giden ama üzücü bir şekilde aramızdan ayrıldı. Doktorumuz çok iyi sağolsun, sekreterin ihmalidir diye düşünüyorum. Çünkü randevuyu 5 hafta önce aldım ve dün arayıp teyit etmiştim, kendi dedi bana yarın 18:30'da randevunuz diye. Bu akşam kapıda kaldık aradım, aaa randevunuz mu vardı diyor. Neyse bişey demedim, gerilmek istemedim ama çok üzüldüm. Bu gibi durumlar hiç bir yerde olmamalı aslında, ne devlette ne özelde, herkesin cep telefonu var, aramak ne kadar zor olabilir ki? Sen de boş yere bir sürü yol gitmişsin yazık değil mi? Bebişi görünce unutmuşsundur hepsini, darısı başımıza dediğin gibi :)[/QUOTE]sezin ve berna, hakkaten koca ankarada iyi tesaduf yani:) aynı sey bugun benımde basıma geldi. ben karsın selim ilçesinde öğretmenlik yapıorum. sarıkamıstakı randevuya gıttıgımde doktorun ızınde oldugunu ama sıstemde randevu verıldıgını soyledıler. gerisin geriye ters ıstıkamete karsa fakulteye gıtmek zorunda kaldık. neysekı orda hallettik iş uzasa da. darısı basınıza artık
Yok canim bizim eczanede 23 tl cik ama haklisin e bebekte synisini gordum 29 tl ben iki tane aldim 20 tl ye verdibu aventin biberonu ne kadar pahalı of bee 35-40 civarı her yerde butikbebeye gelşrse 30 tl ve altı hemen alacağım of
sezin ve berna, hakkaten koca ankarada iyi tesaduf yani:) aynı sey bugun benımde basıma geldi. ben karsın selim ilçesinde öğretmenlik yapıorum. sarıkamıstakı randevuya gıttıgımde doktorun ızınde oldugunu ama sıstemde randevu verıldıgını soyledıler. gerisin geriye ters ıstıkamete karsa fakulteye gıtmek zorunda kaldık. neysekı orda hallettik iş uzasa da. darısı basınıza artık
aynen canim bendede uykular paramparça simdiden.son aylarda hic uyuyamayacagiz galibaBu uykusuzluk ne olacak peki.. Hamileligin en buyuk etkisi uykusuzluk oldu bende
sıkma canini canim.insallah bebislerimiz bol rizkli dogar.güzel bi hayatlari olur☺Günaydın kizceler..nasılsınız bugun..ben bugun full taksitborc odemeyle gecirecem gunu..malssef artik basa cikamayinca borçlarla elimizdeki son bikezikkeri de satacaz..esim cok uzgun..bende tabi ama ona belli etmemeye çalışıyorum..bygun yine goreve gitti cunku onun çektiği sikinti ona yeter bide ben bunaltmayim dedim icime attim..alkah kimseyi kimseye muhtac etmesin kizlar.. daha bi senede cok yiprandik borctu harcti vs..bebegimin masrafları nekadar olur acaba merak ediyorum aylık..bari ona guzel bi hayat sunabilsek..keskw atansam bnde..ahhhh ah
Günaydın kizceler..nasılsınız bugun..ben bugun full taksitborc odemeyle gecirecem gunu..malssef artik basa cikamayinca borçlarla elimizdeki son bikezikkeri de satacaz..esim cok uzgun..bende tabi ama ona belli etmemeye çalışıyorum..bygun yine goreve gitti cunku onun çektiği sikinti ona yeter bide ben bunaltmayim dedim icime attim..alkah kimseyi kimseye muhtac etmesin kizlar.. daha bi senede cok yiprandik borctu harcti vs..bebegimin masrafları nekadar olur acaba merak ediyorum aylık..bari ona guzel bi hayat sunabilsek..keskw atansam bnde..ahhhh ah
aynen canim bendede uykular paramparça simdiden.son aylarda hic uyuyamayacagiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?