Nar hakkinda bilgisi olan var mi? Cok severim ve manavim ayiklayip yollardi bana gecen sene kase kase yerdim :) gorunce canim cekti:)
son 1 haftada 2 nar yedim ne olucak ki canm
Çok tesekkur ederim kizlar
Ulastik çok şükür evdeyiz
Simdi ablamin sancisinin gelmesini bekleyeceğiz :)
Canim benimki orta kalite
Çok kaliteli birşey istemedim çocuk küçükken kullanacak anlamaz zarar verir diye
İnşallah 12 yasinda felan çok güzel genç odalarından alirim
Sagolasin canim yazdiklarinda da çok haklisin
http://www.englishhome.com.tr/yildiz-pamuklu-bebe-battaniye-90x120.html
arkadşlar bu renk ne renk bebişime yıldızlı battiniye arıyorum ama sadece bunu bulabildim güzel mi sizce ne dersiniz alıyım mı pembeli beyazlı olsa daha hoşumagitcek ama yok bulamadm
canım bu gri gibi görünüyor ama hoş bir şeymiş..
var valla.bu nasıl diyet anlamadım şeker testine gircem pazartesi 3 günlük diyet veriyolar bal ve marmelat varcanım diyetindeki menüde sabah bal mı var bende şeker çıktı ama yinede yedim bu sabah reçel kahvaltıda canım istiyor
var valla.bu nasıl diyet anlamadım şeker testine gircem pazartesi 3 günlük diyet veriyolar bal ve marmelat var
senin listende ne var canım yazarmısın.
Bunlar bana şeker yükelemesi yapmadan verdiler..
AMA BENİM DE CANIMI İSTETTİN Bİ DE BENİM MİDEME ACAYİP DOKUNUYO YANar hakkinda bilgisi olan var mi? Cok severim ve manavim ayiklayip yollardi bana gecen sene kase kase yerdim :) gorunce canim cekti:)
banada yapılmadı direk yapcaklar 100 gr doktorum sordu ailende şeker hastası falan varmı diye ama şekeri yaptıracağım bölümdki bana listeyi tutuşturdu anlamadım gittibana 1 kere ölçüm yapılacak canm 100 gr lık o sonuca göre birşey verirler herhalde şimdi normal beslen dedi doktorum salı günü gideceğim inş iyi çıkar bu sefer sonuçlar
Bal recel meyve suları uzum kavun makarna pilav bu tarz şeyler şekeri yükseltiyorcanım diyetindeki menüde sabah bal mı var bende şeker çıktı ama yinede yedim bu sabah reçel kahvaltıda canım istiyor
50 gr yaptılar canım bana yüksek çıktı 100 lük yapacaklar şimdibanada yapılmadı direk yapcaklar 100 gr doktorum sordu ailende şeker hastası falan varmı diye ama şekeri yaptıracağım bölümdki bana listeyi tutuşturdu anlamadım gitti
herneyse sonuçlarımız inşallah iyi çıkarda gerek kalmaz listeye.
benimde bildiğim önce yaparlar testi yüksek çıkar bi kaç gün uygula derler sonrada tekrar yüksek dozda uygularlar yüklemeyi.
Bal recel meyve suları uzum kavun makarna pilav bu tarz şeyler şekeri yükseltiyor
Evet pekmezde balda recelde kola pilavvv50 gr yaptılar canım bana yüksek çıktı 100 lük yapacaklar şimdi
ee yememem mi lazım şimdi pekmezle reçel canm
eeee benim listemde bunların nerdeyse yarısı var.Bal recel meyve suları uzum kavun makarna pilav bu tarz şeyler şekeri yükseltiyor
Evet pekmezde balda recelde kola pilavvv
grisi de var ama kıza olmaz sanki lila gibi mor gibi anlamadm gri gibi de
grisi bu
http://www.englishhome.com.tr/yildiz-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-gri.html
merhaba canım o bendim sanırım şu kutluarsa eğer
Eki Görüntüle 1265462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?