2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı uğurlu olsun çilek çok pahalı cnm ona ne şüphe a ürünleri güzeldir saglikla inş

Hayırlı uğurlu olsun çilek çok pahalı cnm ona ne şüphe a ürünleri güzeldir saglikla inş

saol canım çok teşekkür ederm en beğendiğim 2 mobilya da ordaydı birsürü yer gezdik içime sinmedi hiçbiri
bende baktım aralarında uygun olana yöneldim :)

ofizmir geçmiş olsun canım

kızlar zaman geçtikçe doğum konusu iyiden iyiye germeye başladı beni normal doğum düşünen kimler var ve önceden normal doğum yapanlar bizi aydınlatın tecrübeli annişler

drum tamamen bana bıraktı hangisini istersen yaparım dedi biraz şaşırdım açıkçası normal doğum taraftarı deil mi acaba die korktuğumdan sanırım birazda işime geldi ,bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bazı drlar normal doğumun rskli olduğunu söylüyor en iyisi Bi fakülteye gitmek

Merhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.

Eklentiler

• image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 162
güle güle kullanın canm hayırlı olsun
bu tarz beşikleri ben de çok beğeniyorum ama sallanmaması düşündürüyor beni

Fiyatida cok uygunmus,cokk begendim,guzel gunlerde kullanin insallah

Canım doktorum bana normal doğum yapıcaksın dedi. Bana seçenek sunmadı. Ben de itiraz etmedim. Bir kaç doktora daha görün.

Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir

Tşk edeeim ama doktor dediki üşütme kasılmaları arttıyormuş kilo konusundada haklısın en fazla 1200 olur ne bu 9 ayfa doğar soğmaz okulamı gidecek bu
Çok geçmiş olsun canım, korktuk hepimiz. Çok şükür bebişin de sen de iyiymişsiniz, çok sevindim. Tekrar olmaz inşallah.

Göbek deligim cok kasınıyor bu göbegımden catlamaya baslıyorum mu demek acaba???

Canım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. En büyük parçaları halletmişsiniz ne güzel. Duvar kağıdı işi tam bir belaymış, bugün de biraz yaptık ama çok zor sinir bozucu ve yorucu bir iş. En iyisi sizin gibi ustaya bırakmak. Biz başladık bir kere bitecek artık. Muhtemelen önümüzdeki pazar da yapınca bitmiş olur. Şimdiki aklım olsa ustaya yaptırırdım.
Güle güle kullanın canım, çok güzelmiş. Boyasız olması daha sağlıklı diye biliyorum, iyi bir tercih olmuş.

Ofizmircim cok cok gecmis olsun canım. Allah korusun hepimizi.
Kizlar hepimize iyi aksamlar.
Bugun minigime bi iki parca bisey aldim.sampuan vss.takim olarak dusunmiyodum ama n11 de 45liraya nivea nin setini almayi dusunuyodum.ama bugün dolasirken bubchenin yine cantali seti 40 liraya gordum.Tabi arastirmadan almadim,yarin hastaneye gitcem diye rahat davrandim.Aslinda bubchenin iyi olduğunu hatirliyorum ama tamda emin degilim.
Sizce hangisini tercih edeyim.. bubchenin cantasi boyle degildi biraz daha adiydi sanirim.ama canta onemli degil benim icin cantamiz ayri zaten..

Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir

Damdan düşer gibi bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına
Ne oluyor paldır küldür neyini anlamadınızki ne demek
Biri sizi "28 hafta bitince 7 aylık hamile olunur, nerede aksini düşünen varsa müdahale edin" kulübüne mi aldı
Saygılı yazın
Genelde selam veririz biz önce

Bebek odaları alınmış bebişleriniz güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun :)
Biz oda takımı almayacağız, hem odamız müsait değil hem de lojmandayız. İnşallah birkaç sene sonra kendi evimizi alır da çıkarız orada yavruma oda takımı alırım. :)
Park yatak konusunda konuşmuştuk, bugün kv almış, mağazadan siparişini vermişler hafta içinde gelecek.
Son kararımız graco contour prestige oldu
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiş tam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.

Hayirli olsun gule gule kullanin ...

Ofizmir canım ne kadar korkuttun anlatamam. Elhamdülillah bir şey yokmuş.
Kaçırmış olabilirim, ne zaman gittin doktora bize yazdıktan sonra?
Ne dediler, neden antibiyotik verdiler?

Sezincim bende eşimi duvar kağıdına ikna etmeye çalışıyorum, küçüklüğünde vs evlerinde hep duvar kağıdı varmış, hiç istemiyor, ben hiç sevmiyorum deyip duruyor.
Gerçi ben birde salonun 1 duvarını istiyorum arada kaynasın diye, sessiz kalıp güldü en son ikna oluyor galiba
He birde ben eşime ne var kendimiz hallederiz çabucak, ustaya bile gerek yok, duvarlarımız saten zaten dümdüz çok kolay olur diyorum.
Şimdi sen yazınca ustaya verseydim diye korktum yahu

babyforwecanım hayırlı olsun mobilyanız iyi günlerde kullanın inşallah.
Duvar kağıdı yapan, bebek odası boyayan, bebek mobilyası alan ve hastane mevlüt vs süslemelerini hazırlayan herkese duyruluuuuuuurrrr Foto isteriiim her açıdan
Senin dediğin mykağıtçıma baktım şimdi bebek odası için çok beğendiğim olmadı ama indirim bölümü bir harikaydı.
10 TL'ye kadar inmiş rulolar

Minione harika olmuş hazırlıkların canım, hepsine bayıldım.
Hiç çok değil her şeyi paylaş ben 4 gözle bekliyorum yaptıklarınızı.
Hazırlıklarda abarttığını düşünen arkadaşlara ihtiyacım var

Kasılması olan arkadaşların hepsi şeker yüklemesi yaptırmışmıydı? Karatay efsanesi gerçek mi oluyor

Ebrubirol canım bende bubchenin çantasını beğendim diyecektim.
Çantamız var ama olsun yine kullanılır buda ekstra olsun. Bence ikisi de uygun. Karar senin.
Ama bubchenin çantasını yakından hiç görmedim ben.

Ben ciciler sayfasına gidiyoruuuum Haftalardır oraya hiç bakmadım, bakayım neler neler almışsınız

Canım ben sebamed ürünleri almayı düşünüyorum bir iki yerde tavsiye edildiğini okumuştum ama bilmiyorum aslında iyi mi değil mi? nivea ya da bübchen ya da diğer markalardan hangisi iyi hangisi sağlıklı hiç bir fikrim yok. Bu kozmetik işi en çok kafamı karıştıran konu. Bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsa ne iyi olur.
Bebişlerin direkt temas edeceği ürünler bunlar bence en önemli şey yanlış bir ürün seçmemek.
Çanta biraz cezbedici oluyor ama çok işlevsel olduğunu sanmıyorum, dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…