Hayırlı uğurlu olsun çilek çok pahalı cnm ona ne şüphe a ürünleri güzeldir saglikla inşkızlar herkese merhaba bu arada bugün gezdik dolaştık bebek odamızı çilekten aldık ama başka modelini aldık evdeki hesap çarşıya uymadı
beğendiğimiz softy modeline 4600-4800 civarı fiyat çıkardılar oda bize çok geldi en son baby kotton modeline karar kıldık cibinki uykuseti falan hepsini baby koton aldık takım olsun dedim şimdi sıra duvar kağıdı telaşında 10 gün sonra teslim olucakmış 10 gün içinde duvarları da halletmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
internette mykağıtçımdan 3 model beğendik numune istedik 3 gün sonra gelir en geç onlardan seçip beğendiğimizi alırız artık haftaya da usta çağırır hallederiz hayırlısıyla inş üstümden yük kalktı baya şimdidedn
Hayırlı uğurlu olsun çilek çok pahalı cnm ona ne şüphe a ürünleri güzeldir saglikla inş
Birde ordaki ebe dediki kasılmalarıniz varsa ılık bol su içeceksin dedi
güle güle kullanın canm hayırlı olsunMerhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.
Fiyatida cok uygunmus,cokk begendim,guzel gunlerde kullanin insallahMerhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.
Canım doktorum bana normal doğum yapıcaksın dedi. Bana seçenek sunmadı. Ben de itiraz etmedim. Bir kaç doktora daha görün.ofizmir geçmiş olsun canım
kızlar zaman geçtikçe doğum konusu iyiden iyiye germeye başladı beni normal doğum düşünen kimler var ve önceden normal doğum yapanlar bizi aydınlatın tecrübeli annişler
drum tamamen bana bıraktı hangisini istersen yaparım dedi biraz şaşırdım açıkçası normal doğum taraftarı deil mi acaba die korktuğumdan sanırım birazdaişime geldi ,bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bazı drlar normal doğumun rskli olduğunu söylüyor en iyisi Bi fakülteye gitmek
inşallah normal yapabiliriz canm hep beraber aslında çok istiyorum ama çok da korkuyorum,kan sulandırıcı kullanıyomusun canm sendeCanım doktorum bana normal doğum yapıcaksın dedi. Bana seçenek sunmadı. Ben de itiraz etmedim. Bir kaç doktora daha görün.
Çok geçmiş olsun canım, korktuk hepimiz. Çok şükür bebişin de sen de iyiymişsiniz, çok sevindim. Tekrar olmaz inşallah.Tşk edeeim ama doktor dediki üşütme kasılmaları arttıyormuş kilo konusundada haklısın en fazla 1200 olur ne bu 9 ayfa doğar soğmaz okulamı gidecek bu
Canım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. En büyük parçaları halletmişsiniz ne güzel. Duvar kağıdı işi tam bir belaymış, bugün de biraz yaptık ama çok zor sinir bozucu ve yorucu bir iş. En iyisi sizin gibi ustaya bırakmak. Biz başladık bir kere bitecek artık. Muhtemelen önümüzdeki pazar da yapınca bitmiş olur. Şimdiki aklım olsa ustaya yaptırırdım.kızlar herkese merhaba bu arada bugün gezdik dolaştık bebek odamızı çilekten aldık ama başka modelini aldık evdeki hesap çarşıya uymadı
beğendiğimiz softy modeline 4600-4800 civarı fiyat çıkardılar oda bize çok geldi en son baby kotton modeline karar kıldık cibinki uykuseti falan hepsini baby koton aldık takım olsun dedim şimdi sıra duvar kağıdı telaşında 10 gün sonra teslim olucakmış 10 gün içinde duvarları da halletmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
internette mykağıtçımdan 3 model beğendik numune istedik 3 gün sonra gelir en geç onlardan seçip beğendiğimizi alırız artık haftaya da usta çağırır hallederiz hayırlısıyla inş üstümden yük kalktı baya şimdidedn
Güle güle kullanın canım, çok güzelmiş. Boyasız olması daha sağlıklı diye biliyorum, iyi bir tercih olmuş.Merhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.
Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir
Hayirli olsun gule gule kullanin ...Bebek odaları alınmış bebişleriniz güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun :)
Biz oda takımı almayacağız, hem odamız müsait değil hem de lojmandayız. İnşallah birkaç sene sonra kendi evimizi alır da çıkarız orada yavruma oda takımı alırım. :)
Park yatak konusunda konuşmuştuk, bugün kv almış, mağazadan siparişini vermişler hafta içinde gelecek.
Son kararımız graco contour prestige oldu
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiştam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.
Canım ben sebamed ürünleri almayı düşünüyorum bir iki yerde tavsiye edildiğini okumuştum ama bilmiyorum aslında iyi mi değil mi? nivea ya da bübchen ya da diğer markalardan hangisi iyi hangisi sağlıklı hiç bir fikrim yok. Bu kozmetik işi en çok kafamı karıştıran konu. Bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsa ne iyi olur.Ofizmircim cok cok gecmis olsun canım. Allah korusun hepimizi.
Kizlar hepimize iyi aksamlar.
Bugun minigime bi iki parca bisey aldim.sampuan vss.takim olarak dusunmiyodum ama n11 de 45liraya nivea nin setini almayi dusunuyodum.ama bugün dolasirken bubchenin yine cantali seti 40 liraya gordum.Tabi arastirmadan almadim,yarin hastaneye gitcem diye rahat davrandim.Aslinda bubchenin iyi olduğunu hatirliyorum ama tamda emin degilim.
Sizce hangisini tercih edeyim..Eki Görüntüle 1267390 Eki Görüntüle 1267391 Eki Görüntüle 1267390 bubchenin cantasi boyle degildi biraz daha adiydi sanirim.ama canta onemli degil benim icin cantamiz ayri zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?