2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim tecrübem yok, erken doğum belirtilerini çok fazla bilmiyorum ama hepimizde oluyor sanırım bu korkular. İlk haftalardaki gibi aynı, en ufak değişiklik korkutuyor insanı. Doktoruna soracakmışsın zaten, en doğru yorumu o yapacaktır senin için.

Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız

Iyi olmanıza çok sevindim. Allah sağlıkla, huzurla ve zamanı geldiğinde kucağına almanı nasip etsin canım, yalnız kilosu konusunda banada bir hata varmış gibi geldi. En doğru bilgiyi bir dahaki kontrolünde alacaksın sanırım.

Stres kasılmaları arttırıyormuş canım, rahat olmaya ve bol bol dinlenmeye çalış bence, hem yarın dra da gidersin için rahatlar inşallah.

Tşk edeeim ama doktor dediki üşütme kasılmaları arttıyormuş kilo konusundada haklısın en fazla 1200 olur ne bu 9 ayfa doğar soğmaz okulamı gidecek bu

Kızlar ben de geçen gün yürüdüm 40 dk kadar çarşıda. Ağrı saplandı kasığıma. Zor gittim gideceğim yere. Demek ki çok yürümek ve ayakta kalmak iyi değil. Kayınvalidem de bebek alışverişi için çarşıya çıkalım dedi. Çarşıda da epey yürümek lazım. Gidiş- geliş v.s doktora sorucam olmassa gitmem.

Kizlarrrr seker yuklememin sonuclarini gordum bugun. Aclik 75, 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra sekerim 71 cikmis. Boyle biseyle karsilasan var mi acaba, cok dusuk cikmis sok icindeyim.

Eklentiler

• Screenshots_2014-10-12-15-53-37.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız

çok sevindim inş ağrılar tekrarlamaz daha canım kilosunda yanlışlık var arkadaşların dediği gibi

Cok gecmis olsun insallah zamaninda saglikla gelsin bebisin canim dikkat et kendine

Yarin nasipse 28. Hafta giricem peki 28. Haftayı bitirince 7 ayı bitirmişmi olucaz
hayır cnm hafta ay hesabı uymuyor bu hafta benim 27.haftam ama 7.aya girdim henüz. Senin dedğin hesaba göre düşünürsek 28.haftada 7 ay biter, 32.haftada 8 ay biter, 36.haftada 9 ay biter... derken 40. haftada doğum yapan 10 ayda doğumyapmış olur.

slm kızlar,

ofizmir,çok geçmiş olsun canım,şöyle bir göz atayım dedim yazını görünce panik yaptım.neyse ki önemli bişey yokmuş.

biz bugün bitiriyoruz 27. haftayı.zaman çok çabuk geçiyor.artık oğluşum daha hareketli neredeyse hiç rahat durmuyor
bebek odamızı aldık,küçük beşiğide halamız hediye aldı.eksikleri bitiriyoruz yavaş yavaş :)

yürüyüş bende yapamıyorum hemen belime ağrı giriyor zorlanıyorum.nasıl geçecek 3 ay bilmiyorum bu şekilde.Rabbim yardımcımız olsun,mide yanmalarımda başladı 3-4 gündür,saçları oluşuyordur diyor annem:)

Kizlarrrr seker yuklememin sonuclarini gordum bugun. Aclik 75, 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra sekerim 71 cikmis. Boyle biseyle karsilasan var mi acaba, cok dusuk cikmis sok icindeyim.
Benim de şekerim düşüktür, evde takibimi kendim yapıyorum, genellikle açlık 75 tokluk 2. saat 70 çıkıyor ama senin ilk saat 70 çıkmış çok ilginç. Doktorun ne diyecek acaba ben de merak ettim.

kızlar herkese merhaba bu arada bugün gezdik dolaştık bebek odamızı çilekten aldık ama başka modelini aldık evdeki hesap çarşıya uymadı
beğendiğimiz softy modeline 4600-4800 civarı fiyat çıkardılar oda bize çok geldi en son baby kotton modeline karar kıldık cibinki uykuseti falan hepsini baby koton aldık takım olsun dedim şimdi sıra duvar kağıdı telaşında 10 gün sonra teslim olucakmış 10 gün içinde duvarları da halletmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
internette mykağıtçımdan 3 model beğendik numune istedik 3 gün sonra gelir en geç onlardan seçip beğendiğimizi alırız artık haftaya da usta çağırır hallederiz hayırlısıyla inş üstümden yük kalktı baya şimdidedn

Ama 3 doktorla görüştüm 1 tane ebe hepsi aynısını söyledi 24-28 hafta arası 7. Ay biter dedi amann bende şaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…