- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
et yiyemiyorsun ya mesela kıymalı bişiyler de mi yiyemezsin benim çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama cevizi noooolluuurrrrr ihmal etme ben de hiç sevmem ağzımda kabukları kalır filan tiksinirim ama yemeye çalışıyorum salat çorba filan hiç yemem zaten mesela yumurta haşlanmış yiyemiyorsan patatesli yumurta yaparsın kıymmalı domatesli yumurta yaparsan veya peynirli yiyimi belki daha rahat olur ben sütten inanılmaz tiksinmiştim ilk aylarda hep kakaolu süt içtim filan ama şu an düzeldi bi de muzu hiçççç ihmal etme her gün 1 tane bizim de bitti dün muzumuz bugün eşime aldırıcam
bi de sende şeker çıkmış mıydı çıkmadıysa yaşpasta kazandibi sütlaç filan ye istersen sana da bbeğe de yarar benceben günde yarım yaşpasta rahat yerim hiç tıkamaz henüz 5 kg aldım
oo çok güzel duruyor canım iyi günlerde kullanın inş
Günaydın kızlarrrr
ben geldim bayağı yoğun günler geçirdim...
bayramdı kardeşimin nişanıydı... geçmişi okuyamadım çoktu nasılsınız ne var ne yok
muz ceviz peynir süt yumurta et epkmezBu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi
Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak
günaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı
Ay cnm bende hala tedirginim ama olsun cnm al herşey ini içinde kalmasın allahım korusun meleklerimizi inşallah içini ferah tut :)slm kızlar nasılsınız. burda bebekleri için oda hazırlayan alışveriş yapan insanlara o kadar özeniyorum ki , çünkü 28. haftadayım ama içimdeki korkular bir türlü geçmiyor. kızımı kucağıma alana kadar hiçbirşey almak içimden gelmiyor. sankiallah korusun büyü bozulacakmış gibime geliyor. şimdiye kadar hastane cıkısı ve gelen hediyeler dısında hiçbirşey almadımherşeyi doğumdan sonraya bıraktım.. zaten hala da bi isim bulamadım:S
oo çok güzel duruyor canım iyi günlerde kullanın inş
hoşgeldin canm
muz ceviz peynir süt yumurta et epkmez
1yada 1.5 ay sonra vurunman lazım geçmediyse git görün canm
oluyor canım benim bebiş geçen geriydi bu gittiğimde öne geçmiş şükürler olsun3 hafta sonra çağırdı beni bakalım o zamana kadar bu dediklerinizi harfiyen yapacam düzelme olur inşallah
günde 4 ceviz yesen yeter bence ne güzel şekerin de çıkmamış sütlaç pirinç patates kızartması bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor bilgin olsunçıkmadı canım dün oldum şeker yüklemesi 126 çıktı bi sorun yok dedi
zaten 4 5 ay hiç tatlı yiyemediğim için çıkması anormal olurdu
ceviz alacam bugün kuruyemişçiden ne yapayım günde ne kadar yiyeyim 1 avuç mu?
muz yiyorum evet magnezyum falan iyi zaten
herkeze duaları çook teşekkürler saat 1.5 da sonuçlar çıkacak inş yemek yemek ne güzel bir şey yarabbim sabahtan beri öldüm açlıktan yarım ekmeği lüplettim 15 dkkdaşimdi yine doğru doktora hastaneye abone oldum
6 tüp kanım gitti sabahtan beri 2. tetanoz aşımı da vurundum kurtuldum ama hala ellerim titriyo
Geçmiş olsun canım herşey yolunda olsun inşallah :)herkeze duaları çook teşekkürler saat 1.5 da sonuçlar çıkacak inş yemek yemek ne güzel bir şey yarabbim sabahtan beri öldüm açlıktan yarım ekmeği lüplettim 15 dkkdaşimdi yine doğru doktora hastaneye abone oldum
6 tüp kanım gitti sabahtan beri 2. tetanoz aşımı da vurundum kurtuldum ama hala ellerim titriyo
günde 4 ceviz yesen yeter bence ne güzel şekerin de çıkmamış sütlaç pirinç patates kızartması bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor bilgin olsunkendimden biliyorum 25+2 900 gramız çok şükür
şeker yüklemesi mi yapıldın canım?
bende dün 11.40 a kadar açtım zor oluyor inşallah çıkmaz şeker
Geçmiş olsun canım herşey yolunda olsun inşallah :)
2. yükleme yapıldı canım 100 gr ben 13.00 e kadar açtım şimdi yedim 15 dakikada hemen doktora gidicem sonuçlar için şimdi 1. yükleme de çıktı bakalım bunun sonucu ne olucak
aminn canım çook saolll
ama tabi bu annenin ve babanın genetik özelliklerine göre değişiyor eşim de ben de izbandut gibiyiz ben kısayım ama eşim çok uzun filan onların da mutlaka etkisi vardır tabiiMaşallahAllah ım böyle devam ettirsin inşallah
Benim bebeğim küçük kalmış yavrum iyi bakamadım
ama tabi bu annenin ve babanın genetik özelliklerine göre değişiyor eşim de ben de izbandut gibiyiz ben kısayım ama eşim çok uzun filan onların da mutlaka etkisi vardır tabii
ama böyle yapma olumlu düşün kötüyü çağırma arkadaşımslm kızlar nasılsınız. burda bebekleri için oda hazırlayan alışveriş yapan insanlara o kadar özeniyorum ki , çünkü 28. haftadayım ama içimdeki korkular bir türlü geçmiyor. kızımı kucağıma alana kadar hiçbirşey almak içimden gelmiyor. sankiallah korusun büyü bozulacakmış gibime geliyor. şimdiye kadar hastane cıkısı ve gelen hediyeler dısında hiçbirşey almadımherşeyi doğumdan sonraya bıraktım.. zaten hala da bi isim bulamadım:S
Ilk aşıdan dört hafta sonra yapılıyor ikinci aşı.günaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı
benim açlık 102 tokluk 130 çıkmış sonuçlarımı daha bugün görebildimgerçi dün doktorum arayıp söylemişti
süpermiş sonuçların vallaaçlık 85 şeker yüklemesi 126
Ben de yeni başladım almaya. Ben de büyüyü bozmak istemiyordum ama sonra düşündüm bizim yaşama garantimiz mi var da kendimize alışveriş yaparken düşünmüyoruz bunları diye. Her hafta bir iki parça alırsak doğuma kadar tamamlarız herşeyini. Allah'a emanet inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri.slm kızlar nasılsınız. burda bebekleri için oda hazırlayan alışveriş yapan insanlara o kadar özeniyorum ki , çünkü 28. haftadayım ama içimdeki korkular bir türlü geçmiyor. kızımı kucağıma alana kadar hiçbirşey almak içimden gelmiyor. sankiallah korusun büyü bozulacakmış gibime geliyor. şimdiye kadar hastane cıkısı ve gelen hediyeler dısında hiçbirşey almadımherşeyi doğumdan sonraya bıraktım.. zaten hala da bi isim bulamadım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?