2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çıkmadı canım dün oldum şeker yüklemesi 126 çıktı bi sorun yok dedi
zaten 4 5 ay hiç tatlı yiyemediğim için çıkması anormal olurdu
ceviz alacam bugün kuruyemişçiden ne yapayım günde ne kadar yiyeyim 1 avuç mu?
muz yiyorum evet magnezyum falan iyi zaten

oo çok güzel duruyor canım iyi günlerde kullanın inş
Günaydın kızlarrrr
ben geldim bayağı yoğun günler geçirdim...
bayramdı kardeşimin nişanıydı... geçmişi okuyamadım çoktu nasılsınız ne var ne yok

hoşgeldin canm

muz ceviz peynir süt yumurta et epkmez

1yada 1.5 ay sonra vurunman lazım geçmediyse git görün canm

Ay cnm bende hala tedirginim ama olsun cnm al herşey ini içinde kalmasın allahım korusun meleklerimizi inşallah içini ferah tut :)

oo çok güzel duruyor canım iyi günlerde kullanın inş

hoşgeldin canm

muz ceviz peynir süt yumurta et epkmez

1yada 1.5 ay sonra vurunman lazım geçmediyse git görün canm

3 hafta sonra çağırdı beni bakalım o zamana kadar bu dediklerinizi harfiyen yapacam düzelme olur inşallah

herkeze duaları çook teşekkürler saat 1.5 da sonuçlar çıkacak inş yemek yemek ne güzel bir şey yarabbim sabahtan beri öldüm açlıktan yarım ekmeği lüplettim 15 dkkda şimdi yine doğru doktora hastaneye abone oldum

6 tüp kanım gitti sabahtan beri 2. tetanoz aşımı da vurundum kurtuldum ama hala ellerim titriyo

günde 4 ceviz yesen yeter bence ne güzel şekerin de çıkmamış sütlaç pirinç patates kızartması bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor bilgin olsun kendimden biliyorum 25+2 900 gramız çok şükür

şeker yüklemesi mi yapıldın canım?
bende dün 11.40 a kadar açtım zor oluyor inşallah çıkmaz şeker

Geçmiş olsun canım herşey yolunda olsun inşallah :)

günde 4 ceviz yesen yeter bence ne güzel şekerin de çıkmamış sütlaç pirinç patates kızartması bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor bilgin olsun kendimden biliyorum 25+2 900 gramız çok şükür

Maşallah Allah ım böyle devam ettirsin inşallah
Benim bebeğim küçük kalmış yavrum iyi bakamadım

şeker yüklemesi mi yapıldın canım?
bende dün 11.40 a kadar açtım zor oluyor inşallah çıkmaz şeker

2. yükleme yapıldı canım 100 gr ben 13.00 e kadar açtım şimdi yedim 15 dakikada hemen doktora gidicem sonuçlar için şimdi 1. yükleme de çıktı bakalım bunun sonucu ne olucak
Geçmiş olsun canım herşey yolunda olsun inşallah :)

aminn canım çook saolll

2. yükleme yapıldı canım 100 gr ben 13.00 e kadar açtım şimdi yedim 15 dakikada hemen doktora gidicem sonuçlar için şimdi 1. yükleme de çıktı bakalım bunun sonucu ne olucak

aminn canım çook saolll

inşallah bu sefer çıkmaz
50 gram da kaç çıktı şekerin peki?

ama tabi bu annenin ve babanın genetik özelliklerine göre değişiyor eşim de ben de izbandut gibiyiz ben kısayım ama eşim çok uzun filan onların da mutlaka etkisi vardır tabii

bebeğimin boyunda sorun yok 33 cm yavrum uzun olacak dedi
bizim ailede kısa yok eşimde bende standartlar üstündeyiz
kardeşim de diyor abla bizim aileden kısa çıkmaz zaten bi o sevindirdi beni

ama böyle yapma olumlu düşün kötüyü çağırma arkadaşım

Ilk aşıdan dört hafta sonra yapılıyor ikinci aşı.

benim açlık 102 tokluk 130 çıkmış sonuçlarımı daha bugün görebildim gerçi dün doktorum arayıp söylemişti

Ben de yeni başladım almaya. Ben de büyüyü bozmak istemiyordum ama sonra düşündüm bizim yaşama garantimiz mi var da kendimize alışveriş yaparken düşünmüyoruz bunları diye. Her hafta bir iki parça alırsak doğuma kadar tamamlarız herşeyini. Allah'a emanet inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…