Biz travel sistem düşünüyoruz. Çarşı pazar vs gezerken bebek arabası olmadan nasıl taşıyacağız bebeği kullanmayanlar nasıl idare etmiş öyle. Oto koltuğu da araba için şart. Bebek arabasında arabanın ağırlığı, arkasının yatırılması ve kolay açılıp kapanması önemli.merhaba kızlar.nasılsınız.bugün itibarıyla 28.haftamıza girdik oğluşumla.bu topiği hep takip ediyordum ama daha birkaç gün önce fırsatım oldu mesaj yazmaya iş güç okul derken.yavaş yavaş bizde alışveriş yapalım diyoruz.bebek arabası konusunda hiç bişey bilmiyorum.sizce travel sistem mi yoksa normal olanlar mı iyi.bi arkadaşım kendiside 4 aylık hamiş travel sisteme hiç gerek yok puset çok bi işe yaramıyo zaten dedi.daha önce doğum yapan arkadaşlarda hiç kullanmadık bile dedi.ne yapmalı bebek arabasında hangi özellikleri aramalı?
süpermiş sonuçların vallaben açlığa şok oldum 102 resmen tokmuşum yaaa
Benim eşim alamazdı çünkü hiç anlamaz ne alınacak hangi marka olacak diye. Senin eşin baya hevesli demek ki. Ne aldıysa onu kullan bence hevesi kırılmasın.Merhaba herkeseee
Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?
Merhaba herkeseee
Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?
e ben yaptırmadım nolacak şimdi :SIlk aşıdan dört hafta sonra yapılıyor ikinci aşı.
kızlar bende hibor 3500 ve herhün 100 lük asprin kullanıyorum. artık coraspin midemin içine etti bırakmak istiyorum. 28. haftadayım siz kaç haftada bıraktınız ben de bırakmak istiyorum artıkbu arada ben de normal doğum istiyorum doktorum da hiçbir sakıncası yok dedi. sanırım daha once pıhtılaşma falan geçirilmediyse sorun olmuyor ama eger geçmişinde pıhtı falan atan bi kadınsa o zaman risk almamak için yapmıyolar. bi de doktor bana dedi ki doğumdan sonra da 2 ay igne kullancakmısım kan sulandırıcı. size de öyle bişey dedi mi ?
Merhaba herkeseee
hem de nasılllll yedim gece yatmadan önce bile 3 gofret yedimondan önceki günlerde tatlı yediysen
inşallah bu sefer çıkmaz
50 gram da kaç çıktı şekerin peki?
hem de nasılllll yedim gece yatmadan önce bile 3 gofret yedim
50 gr lık sonucum
açlık 89
şeker yüklemesi 156
kızlar şükürler olsun dr sonuçlarımın çok iyi olduğunu söyledi
değerlerim şöyle çıktı
açlık....................... 86
glukoz 1 saat.........141
glukoz 2 saat.........118
glukoz 3 saat..........85
hımm 145 üstü çıkınca 100 gramı yaparız demişti benimki de
önceki gün tatlı yemiş miydin
meyve suyu içmiştim akşam katı meyve sıkacağında sıkıp ama gündüz hatırlamıyorum
Hahahaahaaaa allah iyiligini versin fairytale,aynen bende aksam 9 dan sOnra bisi surmedim agzimakız öyle şeker ölçmeye gidilir mi tabiki çok çıkar
ben pazar akşam 8den sonra sadece meyve yedim
Yok cnm i bendede oluyor bağ yırtılsa duramazsın yürüyemezsin cnmDün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?