2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Biz travel sistem düşünüyoruz. Çarşı pazar vs gezerken bebek arabası olmadan nasıl taşıyacağız bebeği kullanmayanlar nasıl idare etmiş öyle. Oto koltuğu da araba için şart. Bebek arabasında arabanın ağırlığı, arkasının yatırılması ve kolay açılıp kapanması önemli.

Benim eşim alamazdı çünkü hiç anlamaz ne alınacak hangi marka olacak diye. Senin eşin baya hevesli demek ki. Ne aldıysa onu kullan bence hevesi kırılmasın.

ohh ne güzel işte seni baya bir kararsızlıktan kurtarmış hepside çok güzel güle güle kullanın canım

Canım ben daha hamileliğimin ilk haftalarındaydım iki bacağımın arkası avucum kadar morluk oldu.meğer kanım okadar sulanmışki oturduğum kısımda hemen kanama yapmış,ben kendiliğimden bıraktım sonra bi hematoloğa gittim o da bırakabilirsn cleksan yeter dedi.benim 2 değer heterozigot.kan sulandırıcı yeterli dedi.sende sor doktoruna.bir de doğumdan 1 ay kadar daha devam et dedi iğneye.

Chicco iyi marka ama emziği ağır diye duydum ben araştırmalarım sonucu.emzikte avent biberonda dr brown u çok öneriyorlar.ama chicco da iyidir bence.

Dün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum.

Dün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum.
Yok cnm i bendede oluyor bağ yırtılsa duramazsın yürüyemezsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…