2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:)uğrayamıorum canım yaa.nasılsın?

ya kızlar doğum çantalarımızı ne zaman hazırlayıp koymamız lazım ...?ayrıca 2 tetenoz aşısını yaptırdım diğeri gibi ya ağrıyıp duruyor

İnternetten araştırmış, öyle karar vermiş :) sadece senmi okuyacaksın diyor bana :) Evet heves kırılsın istemiyorum ama genede beraber almayı tercih ederim diyorum hala
Canım eşinin araştırıp ilgilenip sana sürpriz yapması çok güzel. Ama ben de olsam beraber almayı tercih ederdim haklısın. Bir taraftan eşimin başına ekşiyorum sen hiç araştırmıyorsun ilgilenmiyorsun diye, diğer taraftan bişey almak istediği zaman dur şimdi iyice araştıralım, fiyatı düşsün bekleyelim deyip hevesini kaçırıyorum. Ben de normal değilim anlayacağın.
Aldığı ürünler iyi marka hep, inşallah memnun kalırsınız. Biz ateş ölçer ve sterilizatörü weewell aldık, telsizi de weewell alıcaz.
kızlar şükürler olsun dr sonuçlarımın çok iyi olduğunu söyledi
değerlerim şöyle çıktı

açlık....................... 86
glukoz 1 saat.........141
glukoz 2 saat.........118
glukoz 3 saat..........85
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)
benim açlık 102 tokluk 130 çıkmış sonuçlarımı daha bugün görebildim gerçi dün doktorum arayıp söylemişti
Gözün aydın canım, sen de kurtardın :)
Dün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum.

Hhamileyken hapşurmak bile mesele. Umarım bu sızlama geçer. Bebeğe zararı olmasın yoksa ben çekerim sızıyı.

Canım o bana çok oluyor, genellikle sırtüstü yatarken. O yüzden hapşırık öksürük gelince hemen sola doğru doğruluyorum öyle hapşırıyorum o zaman kramp olmuyor. Ama nedenini hiç sormadım bak.

çok saol canm :)

ya kızlar doğum çantalarımızı ne zaman hazırlayıp koymamız lazım ...?ayrıca 2 tetenoz aşısını yaptırdım diğeri gibi ya ağrıyıp duruyor

2 hafta en geç 3 hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum canım odasını hazırlayıp bi kenara doğum çantamı koymayı düşünüyorum

veeee bende gripler kervanina katlmis bulunmaktayim 2 gundur gremedim nevar ne yok okuyamadim salya sumuk sekilde yatiyorum biraz kalkimda cicilerinize bakim dedim cok guzeller bende iyilesince atarim resim 2 ikinci tetanoz icin saglik ocagi aramadi yaptiranlar kacinci haftada ikinci dozu yaptirdi... herkez iyidir insallah

Cok gecmis olsun ben 2. Dozunu dun vuruldum 1 ay olmustu benide aramadilar ama ilkini oldugumda bana kart vermisti 1 at sonra geliceksin diye simdi 3. Dozu varmis oda nisanda bebekle geldiginde onuda vururuz dedi

Ben 30.haftadayim hersyi yikadim utuledim canta portbeb herbisey var 2.cocuk olunca hazirlamayi istemiyorum dogym cantami ya korkuyorum SAnki onu hazirlayinca erken gelecek diye ama korkumu yenip bu hafta sonu koyacam cantaya birseyler

geçmiş ılsun canım ben 2. dozumu bugün vurundum 1.5 ay oldu

Aslinda ikinci cocuk tecrubesi ve rahatligi var ancak her yasanacak seyi bilmek bazen insani korkutuyor kizimi erken dogurmadim ama iste

Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar

Aslinda ikinci cocuk tecrubesi ve rahatligi var ancak her yasanacak seyi bilmek bazen insani korkutuyor kizimi erken dogurmadim ama iste
Bende oyle 2. De ne olucak biliyoruz sezeryan yaptim kizimi buda oyle olucak hersey dun gibi aklimda ama kizimda oyle degildim bilincsizlik daha mi guzeldi acaba diyorum bazen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…