2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Üç kere kan vermek o gün beni de perişan etmişti. Eve gelince hep uyumuştum. Hastane insanı yoruyor.

87, member: 602088"]Arkadaslar hani su aventin yeni dogan biberon seti n11 de 69 lira ya,cogumunuzda sanirim almissiniz,ben yine gecenlerde kafa karismisti,kizlar ben sut vericeksem eger neden biberon gerek olsun deyince,sizlerde belki birine birakmak gerekebilir sutunu sagip biberonls vermen gerekebilir demistiniz,peki simdi bu sette 4 adet biberon var,tamam fiyat inanilmaz uygunda,gerek olup olmadigi belli degilken bu set yerine sadece bu takimin ufak boy bir adet biberonunu alsam kafi olmazmi peki kzlar[/QUOTE]
Canim bu benim.ikinci bebegim olcak ins birincide hic almadim gereklide olmadi cok sukur bebegimi emzirdim bi yere gideceksem.bile en fazla 2 saatligine gittim oda cok nadir oldu o yuzden hic biberon kullanmadim suanda da almsyi dusunmuyorum xok gerekirse zaten dogduktan sonrada alinabilir

Tansiyonu benim gibi genelde düşük olan var mı?

Benim de düşük... Soda ile dengelemeye çalışıyorum. Ayrıca geçen wc için bi soru sormuştun çok normal canım. Rahim büyüyor ve idrar torbasına baskı yapıyor çömeldikçe de acır.. Ama normal şeyler..

Canım perinatologlardan tut kadın doğumcu ve genetik doktorlarına kadar herkesle görüştüm hiçbir sakıncası yok, tıbbi açıdan net bit şey bu. İçin rahat olsun...

Hayırlı geceler annişler hepinize

Eflalim faranjit ve devamında da grip oldum ne yazık ki cumartesi gecesi başladı boğazım acımaya.
Ve dün gece en kötü gecemi yaşadım. Burnum tamamen tıkalıydı dün gece, boğazımda da doluluk hissi, sanki gece boyunca bir el vardı boynumda beni sıkan, zaten nefes darlığı çarpıntı çekiyorum dün gece mahvoldum.

Sabaha kadar uyuyamadım haliyle, yat kalk bilgisayara gel onu yap bunu yap.
Artık saat 5'te ağlıyordum hüngür hüngür.
Eşim nbetçi eczaneye telefon etti, eşim 6,5 aylık kullanabileceği burun spreyi var mı diye, var demişler.
Tam gidiyordu durdurdum, adamcağız zaten 6'da kalkıp işe gidecek.

Evde burun spreyi vardı bitmiş meğerse, dibinde 1 damla var yok sıkınca gelmiyor.
Yarıya kadar su doldurdum çeşmeden, çalkaladım sıktım burnuma, normal burun spreyleri gibi açmadı hemen ama açıldı sonra.
Bende namaz kılıp yattım, çok şükür 6'da uyuyakalmışım. Eşimin kalktığını duymamışım.
O da sağ olsun parmak ucunda hareket eder, eşyalarını alıp çıkar içeride bile giyinmez uyanacağım diye.

Birde yarın yani aslında bugün günüm var akraba günü vede bende
Bugün annemle ablam geldiler, sil, süpür, toz al temizlik yaptılar Allah razı olsun.
Hazırlıkların çoğunu da yaptık. Bir çok şeyi yapıp buzluğa atmıştım önceden çok rahat olacak çok şükür.

Hamile olma durumlarından dolayı masamın fotosunu buraya koyamayacağım Çok severim süslü masalar hazırlamayı

Veee aliexpress.com sitesinden alış-veriş yapmak için sponsor bulduum
Ablam al istediklerini ben veririm dedi Teyze candır

Şimdide yatıyorum. Allah rahatlık versin hepinize, yine yarın akşam görüşürüz inşallah

Günaydınnnn tatlı annikolar!!! Bugün itibariyle "bebeğinizi kucağınıza almanıza 99 gün kaldı " diyor hamilelik takvimim.
Tabi sezeryanı yaklaşık 10 gün öncesinde yapacak doktor, o yüzden kaldı 89 gün sayılı gün çabuk geçer artık diyorum ve hazırlıkları hızlandırmak için bu haftasonu gaza geliyorummm
Herkese güzel bir gün olsuunn

Geçmiş olsun canım, hamile olunca insan ne yapacağını şaşırıyor hastalıkta. Ne güzel Annenle ablan yardım etmişler. Benim ev rezil durumda valla, cumartesi bi gayret halledicem. Aliexpress cicilerini merakla bekliyorum, sonrasında da ablanın bebişine giymek nasip olur inşallah o cicileri.

günaydin annişler.malum dogum kisa denk geliyor bebeklerime mikrofiber yorgan almayi düsunüyorum ama karar vermedim.bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var.siz ne kullanacaksiniz?yada mikrofiber tavsiye eder misiniz

Tansiyonu benim gibi genelde düşük olan var mı?

benim ne zaman ölçülse 9-5 yada 9-6 çıkıyor

dün hastane mahvetti beni canım ,akıntı bende var ama hiç takmadım şimdiye kadar .vajina korumasız oluyormuş o yüzden akıntı olunca mikroplara karşı korunuyor diye dıydum
rabbim hepimize şifa versin inş zor günler başladı artık
hayırlısıyla kucağımıuza alalım da gerisi önemli değil

Herkes iyi maşallah okudum geçmişi ufak tefek şeyler hariç ... benim miniğim çok hareketsiz iki gündür neden acep hafif oynamalar dışında yoruldumu alp tuna m benim :) sizinde aynı oluyomu kızlar

senin yorgunluğun onada geçiyrdur canım bende öyle oluyor

ayy şahane olmuş maşşalah mavi puanlı mı yoksa yıldızlımı nerden aldınızbirde ve kaç aldınız çok soru sordum canm

Üç kere kan vermek o gün beni de perişan etmişti. Eve gelince hep uyumuştum. Hastane insanı yoruyor.

aynen öyle oldu canm şimdi daha iyiyim şükürler olsun

geçmiş olsun cnım acil şifalar diliyorum

Son düzenleme:
Kızlar gebelikle beraber bacaklarında varis başlangıcı olan var mı ve bunun için ne yapıyorsunuz? Varis başlamış bende ebeye gösterdim oda teyit etti bugün...
dr a gideceksin varis çorabı verir canım

Slm annisler yorucu bir günü daha bitirdim evime bi gitseydim ayaklarimi şöyle bi uzatim dinlenseydim bi de yemek yapilmis önüme konulmuş olsaydioff off cok sey mi istiyorum ya
hayır hakkın olanı istiyorsun
:)uğrayamıorum canım yaa.nasılsın?
hamdolsun canım günlük iş güç çocuk bebek derken geçiyor, arada haber ver kendinden
ya kızlar doğum çantalarımızı ne zaman hazırlayıp koymamız lazım ...?ayrıca 2 tetenoz aşısını yaptırdım diğeri gibi ya ağrıyıp duruyor
canım kendi ihtiyaçlarımıda almış olsam hemen yapar koyarım ben tez canlıyımda biraz:) bakalım bu ay bitmeden inşaallah alırsam gecelik pijama ped vs. hemen yapıcam
Kızlar doktorum benden şeker testini 29. Yada 30. Haftamda istedi. Neden acaba?

Bir de kızlar bu açlık tokluk şekeri nasıl yapılıyor?
canım kilo durumun iyiyse bazı dr lar geç istiyor, açlıkta akşam 9 dan sonra ben bir şey yemedim sabaha kadar yani ilk açlık alnıyor sonra heöen glukozu içiyorsun 60 dk sonra da tokluk kanı alınıyor bu sürede bir şey yiyip içmiyorsun, tokluğu verdikten sonra yemek serbest
Kizlar bebegim bir gun cok hareketli bir gun cok durgun normal mi bu durum? 25+4 olduk...
normal canım benim paşada öyle
geçmiş olsun canım
Ben 30.haftadayim hersyi yikadim utuledim canta portbeb herbisey var 2.cocuk olunca hazirlamayi istemiyorum dogym cantami ya korkuyorum SAnki onu hazirlayinca erken gelecek diye ama korkumu yenip bu hafta sonu koyacam cantaya birseyler
iyi yapmışsın canım çantanıda hazırla gitsin sen bırak artık bu vesveseleri bak bir şeyi çok dersen olur annesi sakin ol kuzun vakti dolunca Rabbim ne zaman uygun görürse gelecek strese sokma kendini:)
canım ben bir tane alıcam oğlumda bebedor almıştım bu sefer gaz önleyici ve anne memesi gibi olandan alıcam geçen eltime aldık nukun ki 28 di sanırım fiyatı civilden, set gereksiz geliyor bana çalışan annelere gerekirde ben evdeyim bir tane olsa yeter
canım hastane stresi yorgunluğu sarstı seni ondan ,bugün daha iyisindir inşaallah
canım o ağrılar bebek büyürkende olur aslında normal ağrılar
Herkes iyi maşallah okudum geçmişi ufak tefek şeyler hariç ... benim miniğim çok hareketsiz iki gündür neden acep hafif oynamalar dışında yoruldumu alp tuna m benim :) sizinde aynı oluyomu kızlar
evet canım mesele yükleme günü daha hareketliydi tabi akşama kadar gidip gelip şeker yedim ondan heralde bazen çok sakin oluyor bazen öyle bir ittiriyor ki canımı yakıyor
ayy çok güzel olmuş canım seçiminde güzelmiş sağlıkla kullanın
Teyzoşlari bebisimin emzik askisi nasilEki Görüntüle 1269631
çok güzelmiş güle güle kullanın
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende ne oturuyorsun uyusana diyorum sana bilmeden tuzlu su yapsaydın canım burnuna en iyisi o oluyor

inşaallah gününde rahat geçer

oo ne iyi teyze maşaallah canım
benim evde berbat canım birde ev hanımıyım yani çalışsam ne olur acaba, gerçi ilk kez bu kadar sürdü geçen hafta sildim yerleri hala silicem onun dışından her gün süpürge yapıyorum ama silmeyince berbat duruyor
günaydin annişler.malum dogum kisa denk geliyor bebeklerime mikrofiber yorgan almayi düsunüyorum ama karar vermedim.bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var.siz ne kullanacaksiniz?yada mikrofiber tavsiye eder misiniz
canım battaniye kullanırım muhtemelen yorgana güvenemiyorum bir yaşına gelene kadar yüzünü örter diye
günaydın herkese

günaydın

mikrofiber asla tavsiye etmem canım.. inglish home dan pamuk yorgan aldım ben çok güzel ...

saolasın canım buu bilgileri kontrolde paylaşıcam dr umla hala ısrar ederse bilemiyorum naparım

ben acıktım kahvaltı zamanı sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…