geçmiş olsun canımSelam kızlar uzun zamandır giremiyordum benim bel ve kaburgalarım fena ağrıyor. Ağırlasmaya başladım bile. Şekerimde azıcık yuksek çıktı diyet verdi Dr. Bir ay dikkat edeceğim . geçmişi okuyayım azcık
Slm kizlar kış için hamile elbisesi alacağım önerebileceginiz bi marka ya da site var mi?
Ayyy cook tatlı olmuş
Rapunzel ben etimed hastanesindi doğum yapmaya karar verdim Banu hanımda burdan oncede lokman hekimde çalışıyormuş bebek yoğun Bakım mevcutmuş sezeryan benimki Banu Hanım'dan olumsuz bir şey duymadım sen koruyamı gidiyorsun senin fikrinide almak istedimben elvankentteyim ünitköye çok yakınım yani
bebek yoğun bakımı yok diye biliyodum ben etimedde doğum ücreti ne kadarmış peki belki ben de 1 kere banu hanıma muayene olabilirim ücret uygunsa da orada yapabilirimRapunzel ben etimed hastanesindi doğum yapmaya karar verdim Banu hanımda burdan oncede lokman hekimde çalışıyormuş bebek yoğun Bakım mevcutmuş sezeryan benimki Banu Hanım'dan olumsuz bir şey duymadım sen koruyamı gidiyorsun senin fikrinide almak istedim
Doktor da bana dediki açken kan vericekmişim önce, sonra da güzel bir kahvaltı yapıp 2 saat sonra tekrar kan vericekmişim.dr a gideceksin varis çorabı verir canım
hayır hakkın olanı istiyorsun
hamdolsun canım günlük iş güç çocuk bebek derken geçiyor, arada haber ver kendinden
canım kendi ihtiyaçlarımıda almış olsam hemen yapar koyarım ben tez canlıyımda biraz:) bakalım bu ay bitmeden inşaallah alırsam gecelik pijama ped vs. hemen yapıcam
canım kilo durumun iyiyse bazı dr lar geç istiyor, açlıkta akşam 9 dan sonra ben bir şey yemedim sabaha kadar yani ilk açlık alnıyor sonra heöen glukozu içiyorsun 60 dk sonra da tokluk kanı alınıyor bu sürede bir şey yiyip içmiyorsun, tokluğu verdikten sonra yemek serbest
normal canım benim paşada öyle
geçmiş olsun canım
iyi yapmışsın canım çantanıda hazırla gitsin sen bırak artık bu vesveseleri bak bir şeyi çok dersen olur annesi sakin ol kuzun vakti dolunca Rabbim ne zaman uygun görürse gelecek strese sokma kendini:)
canım ben bir tane alıcam oğlumda bebedor almıştım bu sefer gaz önleyici ve anne memesi gibi olandan alıcam geçen eltime aldık nukun ki 28 di sanırım fiyatı civilden, set gereksiz geliyor bana çalışan annelere gerekirde ben evdeyim bir tane olsa yeter
canım hastane stresi yorgunluğu sarstı seni ondan ,bugün daha iyisindir inşaallah
canım o ağrılar bebek büyürkende olur aslında normal ağrılar
evet canım mesele yükleme günü daha hareketliydi tabi akşama kadar gidip gelip şeker yedim ondan heraldebazen çok sakin oluyor bazen öyle bir ittiriyor ki canımı yakıyor
ayy çok güzel olmuş canım seçiminde güzelmiş sağlıkla kullanın
çok güzelmiş güle güle kullanın
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bende ne oturuyorsun uyusana diyorum sana bilmedentuzlu su yapsaydın canım burnuna en iyisi o oluyor
inşaallah gününde rahat geçer
oo ne iyi teyze maşaallah canım
benim evde berbat canım birde ev hanımıyım yani çalışsam ne olur acaba, gerçi ilk kez bu kadar sürdü geçen hafta sildim yerleri hala silicem onun dışından her gün süpürge yapıyorum ama silmeyince berbat duruyor
canım battaniye kullanırım muhtemelen yorgana güvenemiyorum bir yaşına gelene kadar yüzünü örter diye
günaydın
Anladım canım teşekkür ederim.benimki de öyle istemişti açlık şekerim düşüktü o zaman
sorun yok yani kişiye göre değişiyor
Bebek yoğun bakımı ve 24 saat Dr var yoğun bakımda dedi int okumuştum 1 hafta yoğun bakımda kalmış bebekleri sezeryan 970 normal herhal 820 dediler 100 lira yek Kişilik oda fiyatı birde anlaşmalı kurumlara indirimleri varmış yani bize 1000 liraya gelecek yüzde 10 indirimle muayene 62 lira yapmışlar tahliller içinde ben Cumartesi gittim şeker yüklemesi yaptılar 100 lük iyi çıktı sonuçlar tahlil sonuçlarını Tlf baktı Banu hanım reçeteyi msj gönderdi gitmeye gerek kalmadı Dr Hanım'dan memnun kaldımbebek yoğun bakımı yok diye biliyodum ben etimedde doğum ücreti ne kadarmış peki belki ben de 1 kere banu hanıma muayene olabilirim ücret uygunsa da orada yapabilirim
Doğum fiyatı çok uygunmuş yaavv peki doktorun ilgisinden memnun musun her doruyu detaylı açıklıyor mu bu fiyatla ben de etimedde doğum yapabilirimBebek yoğun bakımı ve 24 saat Dr var yoğun bakımda dedi int okumuştum 1 hafta yoğun bakımda kalmış bebekleri sezeryan 970 normal herhal 820 dediler 100 lira yek Kişilik oda fiyatı birde anlaşmalı kurumlara indirimleri varmış yani bize 1000 liraya gelecek yüzde 10 indirimle muayene 62 lira yapmışlar tahliller içinde ben Cumartesi gittim şeker yüklemesi yaptılar 100 lük iyi çıktı sonuçlar tahlil sonuçlarını Tlf baktı Banu hanım reçeteyi msj gönderdi gitmeye gerek kalmadı Dr Hanım'dan memnun kaldım
bende biraz önce sgk yı aradım doğum parasıyla ilgili sormak istediklerimi sordum
Teşekkürler canim:)geçmiş olsun canım
hepimiz öyle ağırlaşmaya başladık ,rabbim yardımcımız olsun
hem uygun hem güzel ben budan aldm
http://www.defacto.com.tr/hamile-elbise-214178
Unutkanlık durumu nasıl arkadaşlar sizde birde sakarlık.. Hayatımda olmadığım kadar unutkan ve sakar biri oldum
Bende bugün 2.dozu oldum bitti aşıların dedi hemşire,3.dozu var mı dedim o eskidendi artık yapılmıyor dedi uygulamalar ilden ile degisiyor mu acaba?Cok gecmis olsun ben 2. Dozunu dun vuruldum 1 ay olmustu benide aramadilar ama ilkini oldugumda bana kart vermisti 1 at sonra geliceksin diye simdi 3. Dozu varmis oda nisanda bebekle geldiginde onuda vururuz dedi
Bir daha ekliyorum linki göbüş için bütün albümün linkini ekliyorum en sonda ki bugün ki fotom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
Kız o göbekmi benimkini görsen ödün kopar birde ilk yani
Benim doktorumda 2 doz yeter demisti ama saglik ocagi 3. De var dedi ama yaptirmicam bende 2 doz yetermisBende bugün 2.dozu oldum bitti aşıların dedi hemşire,3.dozu var mı dedim o eskidendi artık yapılmıyor dedi uygulamalar ilden ile degisiyor mu acaba?
ohhh aldım lohusa pijamamı ve geceliğimi ankara ümitköy sosyete pazarından ikisi 60tl tuttu bir işten daha kurtulmuş olduk
5 dozmuş burda da canım. Her sene bir kere olucakmışım aşı.2018 e kadar. 5 doz oluyormuş.Bende bugün 2.dozu oldum bitti aşıların dedi hemşire,3.dozu var mı dedim o eskidendi artık yapılmıyor dedi uygulamalar ilden ile degisiyor mu acaba?
Süpersin valla brn de yıkıcam bi ara inşallah sonra da hopopp çantayaohhh güle güle kullanın hesaplı anne olmak en güzeli :)) bugun bende inirimden 45 liraya bir pijama takımı aldım 160 dan düşmüş,birde sosyete pazarından 25 liraya gecelik,25 liraya da pijama takımı aldım,hepsini attım makınaya yıkandılar,pazardan aldıklarımı hastanede giyerim,diğerini mevlütte giydimmi tamam dır,yarın ütüleyim,birde onları süsleyip ,terlikle tacımıda süsleyip atarım fotolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?