- 11 Eylül 2014
- 122
- 373
- 358
- 32
Sanki daha doğuma çooook varmış gibi geliyor bana kızlar ya.
Canim ben bugun çok korktum birden ya çok az kaldı ne yapacağım diye .sanırım bebisimin eksikleri var ondan korktum daha eşyaları tam değil Odamıza boyanacak düşününce çok korktum bir an bana göre çok az zamn kaldı yaa ben korkmayacak korkutmayacaktim kendimi Of ya ben neden korkmaya başladım
maşşlah bebişine canım bende 5 kilo civarı doğmuşum senin gib hem bana benzesin kilolu olsun diyorum hemde normal doğum zor olur diye korkuyorum
ayrıca benim eşimde 1 ocak doğumlu vekızım 1 hafta önden gidiyor 4 ocak görünüyo doğum aynı süpris bizde de olabilir
canım bende 1 hafta önden gidiyorum bebişe göre 29 hafta olucak adet tarihine göre 27+5 sende ortasını bul git birgün bence
herzaman gidebilirsin canım musait olunca sıra almadan gösterebilirsin
takma kafana dilediğin gibi yaşa
yarısı bitti işimin canım silmek kaldı bi diğer yerleri de yarın yaparım zaten ellerimize sağlık
Benim eşim 1 ocak doğumlu aynı gün doğsa hediye olur eşime ne güzel :)
Benim de açlık 76 1. saat 185 çıktı, doktor şeker ölçüm cihazı verdi ölçüm yapıyorum normal çıkıyor, henüz kontrole gidemedim tekrar ama yediklerime dikkat etmeye başladım, beyaz ekmeği eve sokmuyorum artık.günaydın kızlar,şeker yüklemesi yaptırıp sonuçları yüksek olanlar var mı acaba? benim açlık 98 tokluk 172 çıktı ve doktor perhiz verdi
1 kilodan bişi olmaz canım vitaminli beslenmezsek bebek de çok iyi gelişmezkilo alsak da veririz hayırlısıyla korkmuyorum
ben son ay 2.3 kilo almışım sevinçten uçuyorum az diye
bende ilk 4 ay 6,5 verdim. sonraki aylar 1-1 derkennn, sonrasında 4 haftada 3 kilo almışımekmek, pasta, börek yasak dedi direk..zaten fazla kilo ile başlamıştım belkide o kusmalar nedeniyle verdiğim 6,5 kilo kurtardı beni ama dikkat etmezsem kötü olacak gibi sonuç..
Bebeğin kilosu 1 kg.. Ben tatlıya ve ballı süte bağlıyorum. Normal zamanda ayda belki bir kere tatlı yerim yada yemem ama hamilelikte fazla düştüm, birde süt hiç içmezdim şimdi içmeye çalışıyorum ama bal koyarak.. Beyaz ekmek felan haftada bir yiyorum hamurişine düşkünümdür ama hamilelikte canım istemiyor, tatlılar mahvetti beni..
yediklerin çok güzel çok sağlıklı kilo problemin yoksa ne ala. Ama ben şu fırlayan kilom dolasıyla kafayı yemek üzereyim. Her hafta 1 kilo alıyorum inanılmaz şekilde ama yemek derseniz aman aman bir şey yok eskiye göre ve çok üzülüyorum daha 3 ay var ve en hızlı kilo alınan dönem deniyor bunun üstüne daha 15 kg alırsam vay benim halime yerimden kalkamam 52 kilo ile hamile kaldım ve kilo sıkıntı veriyor. Senin program gibi o faydalı bu faydalı şunu ara öğünde bunu akşam yemeğinde diye program yapıyorum sonra bir tartılıyorumbırak yemeyeyim diyorum ama bu seferde çocuğa yazık diyorum............. diyorum da diyorum.................
bende alsam sevinecem işte az almışım ben maşallah hepinizin bebekleri 1000 gram olmuş ben 720lerdeya prametüre doğarsa
Benimde o haftalarda 700 gramdı bol et yedim ikiye katladı 3 haftada maşallah birde muz ve kaju
ben 4 ay hiç tatlı yemedim ve ben tatlıya bayılan bi insanım herkes şok oluyordu önümdeki tatlıları mutfağa bırakınca
hamilelik beni çok ters etkiledi... bi yandan diyorum hamilelikten sonra da böyle devam edersem bayağı zayıflarım
benim kuzenim 49la hamile kaldı 73le doğuma gitti 24 kilo aldı
sende öyle olma sakınbebeğim toparlansın da alayım kilo umrumda değil
Cok gecmis olsun cnm zencefil ihlamur tarcin elma kabugu ama en onemlisi zencefil oksuruge birebirya bir kizlar grip geciren arkadaslar öksurugunuzu nasil durdurdunuz nane limon kekik karabiber balli sut icmedigim kalmadi halen bogazim burnum tikali
evet canım 1 hafta 6 gün hata payı varmş doktorun doğru ölçtümü baktın mı sende ölçerken dr ölçümünden çok hata oluyorKızlar normalde 28.haftamizdayiz ama dün ultrasona göre böyle çıktı +/- demek 1 hafta 6 günlük hata payiyla mi demek istiyor ki?
Ölçüyordu 25-26 haftalik diyince 27 haftalik olmasi lazim 2 hafta geri de mi dedim oda yok böyle olabilir bi sorun yok gibi açıkladi..birde ultrasondan kalkip masasinin yanina gidince bana sonuçlara bakip sen daha iyi besleniyorsun dedi bende olumlu manada mi yoksa daha iyi beslen manasinda mi dedi anlayamadim...yani bebek 28.haftanin içinde olabilir bu hata payina göre dimi? Ve son adet tarihimin ilk günü 4 nisandı bunu 8 nisan yapalim deyip 8 nisan yazdi dosyama...böyle olunca bebek geridenmi geliyor diye taktım biraz dr. Herşey normal iyi dese de...evet canım 1 hafta 6 gün hata payı varmş doktorun doğru ölçtümü baktın mı sende ölçerken dr ölçümünden çok hata oluyor
sonuçt benim alabilecek gücüm var çok şükür eskiyen kıyafetlerini vermek isteyen akrabalarımız da durumu kötüolan alamayan insanlara versinler ama alayamayanlara verin diyemiyorum bebeğim yeni şeyler giysin istiyorum
foto fotooo
kızlar ben bu annemle napıcam bilmiyorum sürekli kıyafet alma bişiy alma diyip duruyor kendi de biraz almış ama genelde kuzenlerimin bebeklerinin kıyafetlerinden getirmiş yani sinir oluyorum hevesim var alasım geliyor alınca yok niye aldın ne gerek var zaten giyemezfalan filan ben de biliyorum çok giyemeyeceğini büyük alıyorum ama içimde kalıyor işte :S
ya bir kizlar grip geciren arkadaslar öksurugunuzu nasil durdurdunuz nane limon kekik karabiber balli sut icmedigim kalmadi halen bogazim burnum tikali
Canim benimde 14 nisan son adet tarihimÖlçüyordu 25-26 haftalik diyince 27 haftalik olmasi lazim 2 hafta geri de mi dedim oda yok böyle olabilir bi sorun yok gibi açıkladi..birde ultrasondan kalkip masasinin yanina gidince bana sonuçlara bakip sen daha iyi besleniyorsun dedi bende olumlu manada mi yoksa daha iyi beslen manasinda mi dedi anlayamadim...yani bebek 28.haftanin içinde olabilir bu hata payina göre dimi? Ve son adet tarihimin ilk günü 4 nisandı bunu 8 nisan yapalim deyip 8 nisan yazdi dosyama...böyle olunca bebek geridenmi geliyor diye taktım biraz dr. Herşey normal iyi dese de...
Resim boyutu büyük olduğu için yuklenmiyordur. Ekran fotosunu çekip resmin öyle yukluyorum ben. O zaman resim boyutu kuculuyorCanım İpad ve iPhone kullanıyorum bir türlü yükleyemiyorum yoksa ne ciciler birikti Mevlüt elbisesi odası abidesi duvar kağıdı vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?