2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mrb arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var ve cok üzülüyorum başka yaşayan biri varmı bilmek istedim.sol el bilegim çok ciddi bir şekilde ağrıyor birsey tutarken mont giyerken falan çok sanciyor doktoruma sordum kalsiyum eksikliğin den olabilirmi diye olmaz ondan dedi devam ederse fizik tedaviye gönderirim dedi.Sanirim film falanda cektiremem hamile olduğum için dimi ? Birde korkum doğumdan sonra devam ederse acisından dolayi bebegim le ilgilenemem (
Çok rahat bir hamilelik gecirmistim galiba kendime nazar değildim.varmi böyle ciddi bileklerinde ağrı olan? Neyapsam acaba

Bizde seni merak ediyorduk canım aman iyi olda önemli degil gelip yazman.

rabbim kolayını verir inş canım bende yarın iğne vurunacağım ct günü vurunacaktım yokmuş ecazene getirtiriz dedi bende ok dedim

Sılam aynı zamanda gelmişiz Özledim seninle konuşmayı, yazdıklarını okumayı...
Emre ismi çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Çokta uymuş abilerinin isimlerine. İnşallah hamilelik yorgunluğu geçince yetişeceksin her şeye inşallah.
Şimdi benimde işim bitmiş gibi düşünüyorum iş yaparken ama geçeceğine inanıyorum inşallah

Bende bu aralar akraba günümü atlattım, oturma odasını Ara odamıza taşıdık.
Mustafamın odasını boşalttık yani. Eşimle 3 duvarı boyayıp, 1 duvarı duvar kağıdı yapmaya karar verdik.
O odayı boşaltınca ev taşınıyormuş gibi birbirine girdi tabi. Eşim o kadar çok yoruldu ki
Sonra boya yapmaya kalkıştık. Ben kalorifer peteğini (döküm eski tip petek) boyadım.
Eşim tek katı boyadı, yok yapamayacağım galiba dedi, bıraktı. Zaten yorgundu.
Çok şükür eniştemlerin atölyesinde çalışan usta Pazar Pazar imdadımıza yetişti
Geldi boya yaptı, oturma odasını taşıdığımız odayı boyadı. Bu akşamda duvar kağıdını yaptı.
Ablam geldi ortalık topladık, boya kalıntılarını temizledi falan filan. Çok yoğunduk yani.
Televizyonu da salona taşıdık, TV ünitesi sipariş ettik..

1 haftadır çok sancım vardı. Ne olduğunu anlayamıyordum. Vajinama doğru makata doğru sancı, Mustafamın hareketleri kramp gibi sancılar falan filan derken bugün doktoruma gitmeyi istedim
Ablam geldi hemen gittik.
Muayanehanesine gittik, dediklerimi anlatınca muayene edelim bir dedi, canı sıkılır gibi oldu.
Ama aradan geldiğimiz için bir kaç hastasının muayenesini beklememizi istedi.

Bekledi girdik içeri. Vajinal ultrasonla baktı. Rahim ağzı sımsıkı kapalı kesinlikle erken doğum riski yok dedi. Hatta bu şekilde gördüğümüz servikslere hiç erken doğum riski yok bile diyebiliriz dedi.
Ama tabi ne olur bilinmez sonuçta...
Çok iyi çok normal korkacak endişe edecek hiçbir şey yok, hamileliğin tadını çıkar dedi.
Sonra hadi yüzünü de görelim dedi ve karından baktı. 4 boyutlu ultrasonla Mustafımızın yüzünü gördük yine Ama o kadar hareketliydi sürekli yüzünü kaçırıyordu
Ay ay ayy ne çirkin bir bebek bu böyle deyip bize takıldı yine doktorumuz..
Ama çoook tatlıyrdı çoook
Suyuda çok güzel her şey yolunda, hiçbir sorun yok dedi.
Sonra bu şekilde annenin şikayetlerini dikkate almak gerekir, önemli olabilir dedi.
Ablam neyden korkmamız gerekir Hocam dedi; kanama ve su gelirse derhal gelin dedi.

Ücret almadı sağolsun, zaten 1 Kasımda randevumuz alsaydı batardık
1 Kasımda yüzüne daha dikkatle bakacağız şimdilik yeter dedi

Ben İlahiyat okuyorum, Teknik Lise mezunu olduğum için Arapça hiç bilmiyorum o yüzden kursa gidiyorum.
Ev işleri, Arapça kursu diğer derslere çalışmak, bebek hazırlığı, mevlütte dağıtılacaklar, hastane süslemesi vs çok yoğunum. Zaten bu aralar pek keyfimde yok
Hatta hiç keyfim yok

Neyse öyle işte kızlar okuyorum yazdıklarınızı, alış-verişlerinizi çok beğeniyorum, az buçuk eksiklerimiz var onları daha sonra tamamlayacağız biz.
Hepinizle konuşmayı özledim.
Allah'a emanet olun. Dikkat edin kendinize

canim oncelikle cok gecmis olsun ayakta falan hamilelikte agri ve aksama oldugunu biliyorumde el bileginde ilk defa duydum insallah gecici birseydir dikkat et fazla yorma bilegini insallah cabucak gecer.
Bizde seni merak ediyorduk canım aman iyi olda önemli degil gelip yazman.
canim sagolasin inanin aksam nasil oluyor anlamiyorum sabah 7 de kalkiyorum okul icin simdi gozlerimi zor acik tutuyorum buyuk ogluma test kitab siparis etmek icin oturdum pc basina acmisken sizede yazayim dedim yoksa pc yi hic acmiyorum ne zamandir telefondan yazmak zor oluyor beceremiyorum okuyup cikiyorum genelde yazilanlari takiptesiniz ama yazamiyorum iste
rabbim kolayını verir inş canım bende yarın iğne vurunacağım ct günü vurunacaktım yokmuş ecazene getirtiriz dedi bende ok dedim
saolasin canim insallah.bende persembe gunu verdim ignenin siparisini getirtecekler benim icin persembe doktora giderken alirim artik eve getirmek istemiyorum eczanede nasil tutulmasi gerekiyorsa o sekilde muhafaza ederler zaten eczaciyada dedim persembe gunu alirim burda kalsin gelince diye.bu igne agir biraz daha onceden 4 kez vuruldugum icin biliyorum insallah agri sanci yapmaz yataga dusurmez beni ve vurulacaklari ama igne bana agir geliyor her seferinde biliyorum

mustafamin annesi larkinimm bende ozledim sizleri ama son zamanlar agir geciyor aksama kadar tospa gibi evin icinde dort donuyorumm ne isim bitiyor ne yorgunlugumm dun 7 ayimizi doldurduk 28+1 olduk bugun buyuyoruz buyudukcede agirlasiyoruz malum birde benim ucuncu olunca daha bi agir geciyor sanki birde her hamilelikte daha kolay olur derler yalann hamilelik cogaldikca daha zor oluyor supurge falan hic yapamiyorum artik karnim cok sikisiyor egilince esim evde oldugu surece elinden geldigince yapiyor iste ...
mustafamiz saglikliymis ya anneside azcik katlanicak artik agrilara artik son aylara geldik canm olucak arada boyle agri ve sancilar az kaldi meleklerimizi koklamaya unutucaz insallah onlari koklayinca herseyii miss cennet kokulari herseyi bi anda silip aticak gecmisteki tek guzel seyler kalicak aklimizdaa :)
gozlerim kapandi kapanicak yarin 7 de yine ayakta olmam gerek hepinizi cok opuyorum iyi geceler canlarim :)

hg sılam.aman siz iyi olunda arada gelsende yeter.işinde çok zor valla 3 çocukk ayy

aynı dert bendede başladı bacağımda vardı ağrı bu akşamda kolumda başladı bende tahmin ediyorum ki magnezyum eksikliğinden doktora gidince sormam lazım tuhaf bi ağrı gerçekten ayağımı uzatıyorum iki dakka durduramıyorum pozisyon değiştiriyorum hatta geçende kolum ağrımıştı ben tetanoz aşısına bağlamıştım ama bugünde ağrıyınca magnezyuma bağladım.artık yavaş yavaş hamilelik belirtilerimiz başlıyo..inşallah en hadif şekilde atlatırız

bi kaçak daha
aman aman dikkat et kendine özellikle mustafa ya
Allah korusun yani fazla yormamak lazım kendimizi..

Geçmiş olsun canım.. Bu bebim ikinci hamileligim ve ikisindede bilek agrısı yasadım.. Seni cok iyi anlıyorum..
Agrı artı şişmede vardı bende.. Canım bana dr um kalsıyum eksılgı olanılırde olmasda demişti..her kadında hamilelik degişik reaksiyon gmsterir.. Hiç agrımıyan yerler agrır.. Şişer dedi.. Mesela bnm bilegim geçti şkür derken şimdi vajınamın sol tarafı agrıyor.. Hemde fena.. Ytamıyprum.. Kalkamıyorum.. Hani şöle ayagınla halıyı düzeltirsin ya onu bile yapamıyorum.. Dr gittim hersey normal dedi.. Anlatmak istedigim böle agrılar normal.. Herhangı biyere vurduysan bilmeden oluyo ya öle yada üstünemi yattın .. Oluyo canım.. Cok agrırsa dr basvur agrı kesci igne vuruyolar genellkle dıkloron vurdular bana.. Evde varda minıset iç canım rahatlatır ve zararı yok .. Kullanabılcegımız ilaçlar yani ..
Birde sunu diyim sargılar varya canım .. Onlardan al.. Güselce sar bilegini oda hareketini kısıtladıgı için agrıyı azaltıyo..eczaneden al.. 5 lira falan.. Sar bilegini güzelce ohh..
Baska havluyu ütüyle ısıtıp agrıyan yere koy.. Öle öle asırı agrısını alırsın canım..
Bnm yaptıklarım bunlar.. İn geçer.. Bu arada korkma inş dogumdan sonra agrın olmaz .....
Tekrar cok geçmiş olsun

Sılamcım larkının kızlar özlüyoruz sizleri.. Ama bi yandan da siz iyi olun bebişler iyi olsun yeter...
Arada ıgrayın böle yine merak ediyoruz.. Öpüyorummm sizleri

Ay kızlar bende basladım temiLigime.. Oturma odam bitti.. Tek tek yapcam yormıcam kendimi..
Aksam bi sakarlık yaptım şükür rabbim korudu.. Bi kupa cay koydum kendime.. O arada sofrada bişi vardı ona uzanım derken pat kaynar cay swn dökül bacagıma ama nasıl bagırdum.. Yanıyorum diye..( rabbim cehennem atesinden korusun)
Hemen cıkarttım eşofmanımı direk banyoya fiskiyeyle soguk su kompress i bi 10 dk falan eşim tutdu napim..
Agladım ama basıl canım yandı ..
Sonra buz torbası koydum .. Şükür ki su toplamadı .. Ama sızlıyo hala.. O aradada tam kızımkucagıma gelıpdu sanıyelık farkla yawrum yanmadı.. Bnm sag baldır yandı kızımın bi yeri nokta kadar dahı olsa yansaydı napardım ben... Neseki su an bişi yok sadece sızlıo..
Rabbim korusun cümlemizi

Kizlar uyku seti şartmi..kullqnisli degil diyolar ama bikemdim paek yatak aldik bugun alsamiydim usurmu bebisim filelerden hava girerde

Bende almayı düşünmüyorum sadece nevresim takımı aldım 2 tane yeter.bir de
ben bebeğe elyaf yorgana karşıyım sağlıklı değil.pamuk yaptırıyorum

Allahım yatakta sagdan sola soldan saga dönmek ne büyük nimetmiş... Hapsırmak öksürmek korkmAdan ne büyük nimetmiş.. ;(
Aglamak istiyorum ya.. Sol taraftaki kasıgım bni mahvediyo... Hapsıramıyprum... Öksüremiyorum... Allahımm.. Sen yardım et

Ja
Kantaron yağı yanıklara iyi geliyor acısı da gidiyot sık sık sür...

L
Larkin ilahiyat önlisans mı? Bende onu bitirdim geçen yıl hayırlı olsun arapça çok zevkli bir dil gerçekten...cennet dili...

Çok grcmin olsun canim
Rabbim beterinden saklasin

teşekkür ederim 1000 liraya aldık ikinci tenteyi hediye verdiler türkiye distribütöründen aldık biz carmen gruptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…