2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

rabbim kolaylık versin canım ben artık iyi oldukça biryerleri temizliyorum erken doğum faln olur ev pis olmasın

geçmiş olsun bu arada rabbim beterinden korusun

Çok teşekkür ederim sanada gecmis olsun.evet sargı sardim biraz daha iyi oluyor ama malum evde is yaparken sürekli çıkarmak zorunda kalıyorum. Birtek okulda takabiliyorum. Birde dün akşam internette araştırdım sanırım ne olduğunu öğrendim. Hamile lerde olabiliyormus. Hamilelik Sonrası geciyormuş. işte buna sevindim.tuzu azaltmam gerekiyormuş.

kimsecikler yok kahvaltı yapıyım artık ,bende bebiş de bayram etsin dün tyollarda midemi bozmuşum sanırım akşam içimde ne varsa kustum sonra kendime zor geldim

tavsiyelerin için çok teşekkürler tatlım

Uykusuz bir gecenin ardından Günaydın kızlar.Kızımı okula bıraktım geldim.Az kaldı sabredin kızlar hepimizin şikayetleri var aşağı yukarı. .Ne yapalım Allah beterinden saklasın bizi

maşallah canım ya bu 3 isim de erkek olsa seçenekler arasındaydı Eren i kuzenim koydu ama mert i hala çok istiyorum zeynepimin bi kardeşi olursa erkek mert koyarım

Daha çok gel canım lütfen ceee yapıp gitme böyle

Canım çok güzel,güle güle sağlıkla kullanın inşallah.boyutu nasıl küçükmü sanki?ama çok hoş gözülüyor :)
ölçülerini bilemicem canm ama Bi büyük bide küçük olan boyut varya bu küçük olanı ama 3yaşa kadar yeterli olur bence

geçmiş olsun Mervecim

Bebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?
Canım özellikle doğum ne zaman olur dedim 28 Ocak dedi. Sezaryen olursa 1 hafta erken alırız dedi.
Bence bebekler dengeliyorlar zaman geçtikçe. Oğlum 1 hafta önde gidiyordu normalde şimdi 2 gün önde gidiyor.
Şunu öğrendim sadece bebekleri gelişimlerine göre sınıflandırıyorlarmış. %50 değer verdikleri bebek ortalama bir bebekmiş. Bizim bebeğimize gelişimi %78 dedi. Demek ki bu da doğum tarihini etkilemiyor.

Günaydın fıstıklar bogazım çok agrıyor kulaklarim bogazima kadar kaşınıyor faranjit oldum sanirim bogazimdan su bile icemiyorum adaçayı ile gargara yap gecer dediler ama 3 gündür geçmedi sizin var mi tavsiyeleriniz?

Canım aynen yaa sabahı sabah ediyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…