Kızlar ben sadece nacizane yaşadıklarımı yazdım yoksa normalde misafirime çok özenen bir insanımdır.Ama siz hastaneden misafirde kapıdan girdigi zaman durum degişiyor tabiki geleck insanlar biraz düşünceli olmalı yoksa kapıya geleni tabiki geri çeviremeyiz.Dogumdan sonra ruhen ve bedenen insan biraz zayıf düşüyor bu yüzden dinlenmek önemli.Dondurucuya koymak için yapılan yemekleride zaten bizim için demiştim kimse olmayınca yapacak hazır oluyor.Tabiki Allah yardım eder hepimize inşallah.Ama ben çok şanslı degildim bu konuda oyüzden paylaşmak istedim en azındantecrübesiz olan arkadaşlara fikir olur.
kıpırdadı gün içinde canım. acile gitmedim. doktorumu aradım. o da sorular sordu.
acil olsa hemen gel derdi ama yarın gel hızlıca bir bakalım dedi ultrasonla.
kıpırdadı gün içinde canım. acile gitmedim. doktorumu aradım. o da sorular sordu.
acil olsa hemen gel derdi ama yarın gel hızlıca bir bakalım dedi ultrasonla.
slm kacak geldi pofff inanin hic vaktim olmuyor gelmeye son zamanlarda iyice agirlastistim hic keyfim yok cumartesi bide popomun ustune dustumki sormayin fenaydim sukur bi sorun olmadi onun harici aksama kadar yari oturarak yari dinlenerek is yapiyorum ne isim bitiyor nede adam akilli dinleniyorumm ben 3 cocuga nasi yetiscem bilmiyorum
persembe gunu kontrolumuz var ayrica kan uyusmazligi icin ignemiz olucak insallah hersey yolunda ve sorunsuzdur en cokta kilosunu merak ediyorum oglumun ben baya kilo aldim ama oglusum ne durumda bilmiyorum daha:)
bu arada ismimize EMRE olarka karar verdik sukur sonunda tabi son anda bi degisiklik olmassa :)
mert,eren ve emre daltonlar olucak benim ogluslarim rabbim evlatlarimizin acilarini gostermesin insallah ...
insallah sizlerin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin eskisi gibi gelemiyorum ama elimden geldigince gelip kendimden haber vericem insallah hepinizi cok seviyorum iyi bakin bebislere ve kendinize :))