2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bence çok özellik farki yok. İçine alacagin file veya sünger ek olarak alirsan a101 sen alacagin is görür bence.

bence fark yok canım gayet güzel beende battaniyelere bakarım gidip persşembe unutmayım da uygun fiyatları

Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor(

Ben alıcam bide üstteki akrilik battanıyeye bakıcam

çook teşekkür ederim cevaplarınız için. ben de fazla para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyordum, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum. içimi rahatlattınız perşembe günü kayınvalideme söyleyeyim de baksın o zaman, benim en yoğun günüm perşembe

Ben e bebek ten aldım küveti falan canım giderli çok güzel bence büyük ve rahat kullanınca görücez artık :)

güle güle kullanalım inşallah. oyy ne güzel yıkanır bunun içinde kuzucuklar yaa, hayal gibi hâlâ

Heracım bu ayın sonuna doğum hastanesi açacaklarmış yakında nezih bey de ayrılacak hastaneden artık kendi hastanelerinde takip edeceklermiş hastalarını isleri yogundur simdi ondan ulasamamişsindir.

Bir ara duymuştum böyle bir şey ama şaşırdım yine de dün tekrar duyunca. Düzgün işleyen, sakin bir yer olur umarım. Ortadoğu gibi gelen geçen hanı olmasın yaa

Slm canlarim hepinizin sikayetlerini okudum merak etmeyin hepsi bu aylarda olması gereken normal şikayetler dogumdan sonra hepsi birden gecicek inşallah şuan en zor zamanlardayiz ve her geçen gün daha da zorlasacak malesef bebeklerimiz dogumda olması gereken kilonun 3 te 2 sine ulaştı haliyle agirlastik ve hareketleri daha sert artık.temizlik ve diğer islerinizi yaparken iki kez dikkat edin evde yanlizken sakin banyo yapmayin ani bi durumda yardimci olacak biri olsun mutlaka evde.
Ben ikinci hamileligimde banyoda kayip kafami kuvetin kenarına vurmustum esim evdeydi o yardimci olmasa banyoda kalirdim herhalde.
Benim sol göğüs altimda agrim cok etim geriliyor bicak saplaniyor sanki oraya persembe gunu kontrolum var ayrıntıli olucak inşallah burda 3 defa yapılıyor ayrıntılı ultrason bu sonuncusu inşallahh herseyi yolunda ve sagliklidir yavrumun.
Kan uyuşmazlığı olanlar igne vurulma zamanımız geldi sakin ihmal edip unutmayın cok onemli !!!
Öpüyorum koca gobeklerinizden :)

Magvital verdi doktorum, benimki de suda eriyenlerden...

Ye iç yan yat ohh wvu pislik götürüyor bwn aldım rlf iyun iynuyirum kızımda içerde oynuyor aksama babamız eve gelmesine yakın motoru takarız

kızlar benim bebiş iki gündür daha az hareket ediyor... ( ne yapsam bilemedim.. çok korkacak bir şey yoktur daha cuma günü doktordaydım ama ne bileyim işte off

Ye iç yan yat ohh wvu pislik götürüyor bwn aldım rlf iyun iynuyirum kızımda içerde oynuyor aksama babamız eve gelmesine yakın motoru takarız
Allah iyiligini versin güldürdün beni..ne yapalım vallahi halsizlikten parmagımı kaldıramıyorum ben bu gün yaa

Suanmodumu: yatıs olarakalmıs bulunmaktayım...
Sabah yemegii yaptım... Ama yapmam gerekn cok şey var...
Merveee kaldırr dötüüünüüüü

Kızlar bu kasıgımdakı vajınamdaki agrı nolcak.. Bn en iyisi bi randevu alayım... Dayanamıyorum ya...
Allahım.. Bebişim dönmüşmü acaba cok mmerak ediyorum

Ay valla su ana kadar iyi gidiyoduk bu kusma bas dönmesi nerden cikti bilmiyorum sabahtan beri ne yediysem cikardim az once bi tost yapim dedim en sade o belki kalır midemde simdilik cikarmadim duzeliyommu acaba yoksa tost yedigimden dolayimi cikmadi.yogurdu bile cikardim ya.kuru uzum hosafi yapim dedim onu icerim.sanirim bu aksamki menum tost 
Bu boyle giderse yarin doktora gorunme vakti geldi.
Kahvalti masamiz bile duruyo off ki ne off hic te sevmem.esimde ise gitti elindende bi halt gelmez saolsun.beceriksiz adam Allah dusurmesin valla

Geçmiş olsun ama süt, peynir vs yeme içme kusmaların bitene kadar.. Galeta ile felan idare etmeye çalış..

insanlara bu konularda bazen çok sinir oluyorum.İnsanlar daha yorgun argın hastaneden geliyorlar peşi sıra misafir geliyor, bir durun veya keşke anahtar verseydik bizden önce gelseydiniz diyesi geliyor insanın. Hastaneden sonra en az 4-5 gün müsaade edilmeli(ben aylar sonra gidebiliyorum o ayrı mesele).
Kızdığım bir diğer konu loğusa evine resmen gün oturmasına gider gibi bir gidiyorlar 3-4 saatten önce kalkmıyorlar ne ikram edeceksin şaşırıyorsun çaylar kahveler pastalar loğusa şerbeti burada maksat zaten insan saymak değilde kendini eğlemek ağırlattırmak gibi oluyor, ev sahibi zaten rahatsız o anacıkların yanakları kıpkırmızı oluyor hizmet etmekten.
Son olarak o 3-4 saat içerisinde her şeye karışmaları o öyle değil böyle o nasıl bu nasıl... yaaa sana ne bi git sorduk mu söylüyorsun o kadar biliyorsan hasta evinde bu kadar durulmaz önce onu öğren.
Neyse durduk yerde asabiyet yaptım ama çok içli dışlı, insanların hayatına müdahil olmayı sevmiyorum ve benim içinde aynı şeylerin düşünülmesini istiyorum. Loğusa evi bir nevi hasta evidir ziyaretlerin geç ve kısa olmasına ve hatta çok yakın değilse telefonla tebrik edilip varsa mevlütte tebriğin yapılmasını tercih ederim.

Geçmiş olsun ama süt, peynir vs yeme içme kusmaların bitene kadar.. Galeta ile felan idare etmeye çalış..
Bende tam tersi iyi gelir diye yemeye clisiyom yogurt falan sutude dusunmedim degil.zaten tostunda iyi gelmedigini demin gozlemledim.dediğin gibi kraker,galeta falan yiyim

Yorganı kafama kadar cekipppppp uyuyasımöm varrr...
Hmn hesap yapayın
Adam 7:30 da gelıyo 2 saatte işim biter motora baglarım.. Saat 15:40
Saat 17 e kadar yatarımmmm
Huhaaaa

Bende tam tersi iyi gelir diye yemeye clisiyom yogurt falan sutude dusunmedim degil.zaten tostunda iyi gelmedigini demin gozlemledim.dediğin gibi kraker,galeta falan yiyim

yok sakın..sarı leblebi biraz, kabak çekirdiği az az faydalı olabilir..nane limon iç birde..krakeride önermiyorum yağı dokunabilir..

Yorganı kafama kadar cekipppppp uyuyasımöm varrr...
Hmn hesap yapayın
Adam 7:30 da gelıyo 2 saatte işim biter motora baglarım.. Saat 15:40
Saat 17 e kadar yatarımmmm
Huhaaaa

Ayyy sen 30.haftaya girmişsin doğum yaklaşıuo inanamıyorum maşallah
Ohh dinlen bebiş doğunca zor oluyo.Bende şu anda ve şu aralar çok daralıyorum ve geriliyo karnım sanki içim de çok sıkılıyo en iyisi dua edeyim

Ha birde merve bebişin tam boyunu ve kilosunu öğrendinmi benim dr söylemiyo gelişimi iyi diyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…