Bence çok özellik farki yok. İçine alacagin file veya sünger ek olarak alirsan a101 sen alacagin is görür bence.
bence fark yok canım gayet güzel beende battaniyelere bakarım gidip persşembe unutmayım da uygun fiyatları
Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor(
Ben alıcam bide üstteki akrilik battanıyeye bakıcam
Ben e bebek ten aldım küveti falan canım giderli çok güzel bence büyük ve rahat kullanınca görücez artık :)
Heracım bu ayın sonuna doğum hastanesi açacaklarmış yakında nezih bey de ayrılacak hastaneden artık kendi hastanelerinde takip edeceklermiş hastalarını isleri yogundur simdi ondan ulasamamişsindir.
çok şirin gözüküyor ya, ben de mi yapsam kikızlar şöyle süsledim ama içime sinmedi kolonyayı daha açık pembe yapacağım sanırım birde fiyonk deniyim
etiket olarak da şuna karar verdim sanırm
Eki Görüntüle 1276805
Eki Görüntüle 1276806
Magvital verdi doktorum, benimki de suda eriyenlerden...Merhaba bizde 29+2 olduk kocaman göbeğim var...evimi taşıdım oğlum anaokuluna başladı derken giremedim bu ara herkesler iyidir inşallah...
Magnezyum ne kullanıyorsunuz doktorum yaZdı sağlık ocağına yazdırdım ama adam başka bişi yazdı herhalde suda eriyen şase'lerden içinde hiç hamilelikle ilgili bişi yazmıyor ayrıca magnezyum karbonat ve magnezyum oksit diyor doğru mudur?
Allah iyiligini versin güldürdün beni..ne yapalım vallahi halsizlikten parmagımı kaldıramıyorum ben bu gün yaaYe iç yan yat ohh wvu pislik götürüyor bwn aldım rlf iyun iynuyirum kızımda içerde oynuyor aksama babamız eve gelmesine yakın motoru takarız
Teşekkürler canım. Doktor dedi ki hormonlardan dolayı hamilelikte bağlar gevşermiş. Denge kaybı da olurmuş. O yüzden dikkat etmek lazım.geçmiş olsun canım yaaa
kışın kar da buzda düşmekten korkuyorum bende
kızlar benim bebiş iki gündür daha az hareket ediyor...( ne yapsam bilemedim.. çok korkacak bir şey yoktur daha cuma günü doktordaydım ama ne bileyim işte off
Ay valla su ana kadar iyi gidiyoduk bu kusma bas dönmesi nerden cikti bilmiyorum sabahtan beri ne yediysem cikardim az once bi tost yapim dedim en sade o belki kalır midemde simdilik cikarmadim duzeliyommu acaba yoksa tost yedigimden dolayimi cikmadi.yogurdu bile cikardim ya.kuru uzum hosafi yapim dedim onu icerim.sanirim bu aksamki menum tost 
Bu boyle giderse yarin doktora gorunme vakti geldi.
Kahvalti masamiz bile duruyo off ki ne off hic te sevmem.esimde ise gitti elindende bi halt gelmez saolsun.beceriksiz adam Allah dusurmesin valla
insanlara bu konularda bazen çok sinir oluyorum.İnsanlar daha yorgun argın hastaneden geliyorlar peşi sıra misafir geliyor, bir durun veya keşke anahtar verseydik bizden önce gelseydiniz diyesi geliyor insanın. Hastaneden sonra en az 4-5 gün müsaade edilmeli(ben aylar sonra gidebiliyorum o ayrı mesele).Haklısın canım... ama telefonla arayanlara güzel bir dille söylemek lazım.Zaten onların düşünmesi lazım aslında ama işte herkes aynı degil.Ben sadece yaşadıgımı anlatmak istedim çok zordu kimse yaşasın istedim
Bende tam tersi iyi gelir diye yemeye clisiyom yogurt falan sutude dusunmedim degil.zaten tostunda iyi gelmedigini demin gozlemledim.dediğin gibi kraker,galeta falan yiyimGeçmiş olsun ama süt, peynir vs yeme içme kusmaların bitene kadar.. Galeta ile felan idare etmeye çalış..
Bende tam tersi iyi gelir diye yemeye clisiyom yogurt falan sutude dusunmedim degil.zaten tostunda iyi gelmedigini demin gozlemledim.dediğin gibi kraker,galeta falan yiyim
Yorganı kafama kadar cekipppppp uyuyasımöm varrr...
Hmn hesap yapayın
Adam 7:30 da gelıyo 2 saatte işim biter motora baglarım.. Saat 15:40
Saat 17 e kadar yatarımmmm
Huhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?