2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ah canım yaa yani yuhhh onlarada insaf be ! Tamam belki sen bir şey yapmıyorsun evdekiler yapıyor ama insan biraz sakinlik huzur istiyor.Neden insanlar bu kadar anlayışsız bazen yaa.

Kizlar
Biraz önce anneme puding yerine çikolata sos vermisim. Pişirince fark ettik. Çikolata sosla ne yapabiliriz ?

Eflaalll:)
Kendim bebişimi görmüş kadar sevindim valla oh çok şükür:) nasılmış kuzun abisi de Gördü mü Kardeşini?

KIzlar ev temizliği colk zor geliyor artik..kocamla yaptik hattq brn oyle cok seyde yapmadım ama suan basimi kaldiramiyorum cok kotu oldum..yok bem hicbinis yapamayacak duruma gelmisim simdiden valla

Ptt kargoyla yaklaşık 1 ayda geliyor canm :)

Merhaba kızlar cok canim sikkin doktorum b12 ve ferritin testlerini yaptirmami istemisti sağlık ocaginda yaptırdım sonucunu watsaptan yolla dedi yolladım. Sonuclar dusuk igne yazacagim dedi bende sağlık ocagindaydim burda yazdirabilirmiyim diye sordum bir kaç soru daha sordum beni aradı 10 dk sonra bana bu kadar soru soracaksaniz arayın ben her zaman musait olamıyorum sonuçta dedi kusura bakmayin dedim sorduğum soruyu cevapladı ben konusuyordum tlf suratıma kapattı kala kaldım öyle çok sinirlendim ya .böyle bir terbiyesizlik olurmu kendisi dedi bana birsey olursa watsaptan yaz diye çok üzüldüm sinirlendim bir daha gitmek istemiyorum o doktora . Ben mi abartiyorum sizce haksizmiyim ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için tavsiye ettiğiniz modelleri arastiracagim :)

Yok canım bnm sen ne abartıcaksın.. Hem bişi olursa yaz diyip hmde öle fırclamaması lazım.. He müsait olmayabilri o anda ama bunuda güzel bi dille acıklayabılır.. Boswer sen üzüzlüp gerilme.. Dr larda birsürü insanlarla ugrasıyo.. Belki canı cok sıkılmıstır istemeden seni kırmıs olabılırde.. Sıkma canımı sen canı.gitmek istemessen gitme dr ada ama böle stres yapma

Kızlar dün oturma odaö bugun misafir odam temizledim.. Şükürler olsun.. Yatak odamıda toparladım.. Zaten herhafta dolapların içini silerim sirkeli suyla falan
Beşigimizide kurduk.. Yatak. Odam küçük olduu için otellerdeki gibi tam ucuucuna yaptık.. Güsel oldu ama..
Şükür büyük işlerim bitti..
Doguma yakın camları perdelerı hallederım askımla.. Oldu bitti inş..
İnş oghluma hazırlıgım baslıcak şimdide

Canim doktor CoK terbiyeaizlik etmiş. Hem cep numarasini verip hem neden rahatsız olmuş ki
Haklisin bozulmakta

Ohhh ne güzel misss olmuştur evin. Bacagin yanmisti sanirim nasip oldun canim ?

çok şirin gözüküyor ya, ben de mi yapsam ki

teşekkür ederim canm çok kolay yapabilirsin

kızlar benim bebiş iki gündür daha az hareket ediyor... ( ne yapsam bilemedim.. çok korkacak bir şey yoktur daha cuma günü doktordaydım ama ne bileyim işte off

canım kesin ters dönmüştür benimki öyle çok az hissediyorum alttan alttan tekmeliyo bazen ayakları yukarıda iken çok hissediyordum

en çok korktuğum şey bu

hem geçmiş olsun hem gözün aydın çoook sevindim benimkinin de ayakları aşağıda

maşşalh bebişe canım hepimizin bbekleri ters dönmüş demekki

canim normal kolonya mi bu rengi nasil veriyorsun

canım gül kolonyası vardı eyüpten ablam almıştı koyu pembe renginde
bende normal kolonya ile onu karıştırdım açık pembe oldu kokusu da çok güzel

Ptt kargoyla yaklaşık 1 ayda geliyor canm :)

ptt ye verildiği zamanı internetten ali expres sayfamızdan takip edebiliyormuyuz peki canm

herkese iyi akşamlar bugün kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulduk kurtulduk o ne pahalı iğneymiş normslde 3 tl ücret alınırdı benden eczaneye gittiğimde gerisini banka öderdi bu sefer benden 40 tl aldılar gerisini banka ödicek yine siz düşünün aynı oran

odamıza duvar kağıdı yaptırdık şükürler olsun
yakından ve uzaktan çektim ama rengi tam belli olmadı telofonu sallamışım çekerken
perşembe günü de mobilya ile çekerim inş perşembe gelicek mobilya
çok pembe oldu değişik geldi oda alışamadım ama doğru söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…