2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?

Ay evet minicik, hatta eşim fazla küçük degil mi dedi, zaten bebiş küçük ya dedim, gülmeye başladı
inşallah şu sticker ları da bir an önce halledebiliriz.:)

bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm
Bizde göktuğ koyucaz canım kısmet ise. Genelde beğeniyorlar ama. Bizim eşimle isimlerimizin ilk heceleri ayrıca. Beğeniliyor bu isim.

Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla

Canim sanci deyip gecme. Benim de olmustu onemsemenistim. Sonra icime sinmedi doktora gittik. Nst ye bagladilar. Erken dogum sinyalleri oldugunu soyleid doktor. Gozetim altina aldi. Yine burdan awah87 di galiba havva arkadasimjz da sancilarini onemsemedi ama sonra gitmis yine doktora erken dogum tehlikesiyle karsi karsiya dinleniyor su an. Hatta doktoru 32.haftaya kadar yatsin diye heyet raporu vermis. Sonra da ayrilacak izne. Aman deyim ihmal etmeyin kasilma ve agrilarinizi. Normal agrilar olabilir belki ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim.

Canım mobilya beşik mi ? Bende dün n11.com dan taşınabilir küçük beşik+yatak sipariş ettim de..90 liraya.ama cepten resim yuklenmiyo bilenyyardım edebilir mi

Ayyy cok merak ettim. Kullanisli mi ki acaba??

Kızlar oto koltugunda hangi marka tervihiniz yani ben 0-13 kg olandan alıcamda öyle cok pahalı istemiyorum bebesi. , babygo,sunnuy baby. Yani birçok marka var önereceğiniz varmı bir marka

Kızlar oto koltugunda hangi marka tervihiniz yani ben 0-13 kg olandan alıcamda öyle cok pahalı istemiyorum bebesi. , babygo,sunnuy baby. Yani birçok marka var önereceğiniz varmı bir marka

Cybex en hafifi veya maxi cosi var chicco var pusetini uyumlu bak canım

Geldiği zaman yazcam buraya :))

bnde bugun butik bebeden 7 li zıbın set siparişi verdim bakalım kalitesini begenirsem toplu olarak alacaklarım var onlarıda ordan sipariş ederim

bugun çok yoruldum kızlar bebişin sepet beşigini kurdum once kumaşini çikardım bi guzel yıkadım mis gibi oldular ve utuledim sonrada geçirip kırdum. Kurması bni çok ugrastrdı ama yaptım sonunda tulunude geçirince çok guzel oldu ya şimdide içine yorganını dikmeye geldi sıra

Günaydın kızlar dun hastanedeydik esimle idrar yolu enfeksiyonu olmusim nasil olur hic anlamadm okadar dikkat ettim ama berbat bir şey agrisi..buscopan yapıp gondrrdiler nasil geccek bilmiyorum dr randevuma daha iki hafta vat

Canım benim ablam bunun benzeri nunaleaf kullanıyor gün içinde çok kullanışlı em beneği oturtuyor hem de yemek yediriyor benişler bunu çok seviyor..

çok sağol cnm dün aldık bakalım bizmki de sever inşallah

Slm anneler,calisan anneler bisey sormak istiyorum ben calismiyorum ama esimin isyerinde calisiyo gibi gozukuyorum ssk odeniyor,suan 29. Haftaya girdim,30. Haftamda dr randevum var,isyerinin muhasebecisi aradi dr umdan bir belge alcakmisim ,oylemi oluyor nedir bu isler hic bilmiyorum ,tek bir evrak yeterlimi

Günaydın kızlar dun hastanedeydik esimle idrar yolu enfeksiyonu olmusim nasil olur hic anlamadm okadar dikkat ettim ama berbat bir şey agrisi..buscopan yapıp gondrrdiler nasil geccek bilmiyorum dr randevuma daha iki hafta vat
canim bende iki haftadir ayni problem var.ilacin yaninda bol bol su iciyorum gecsin diye

Canim 32.hafta doldugunda calisabilir raporu aliniyor 37.haftaya kadar calisabilmek icin. Ondan bahsediyor olabilir mi acaba? 32 ve 37. Haftalar arasindaki 5 haftalik izni dogum sonrasina aktarmak icin uygulaniyor bu durum. Ancak sen calismadigin icin boyle biseye gerek yok. 32.haftada direk dogum iznine cikiyormus gibi gosterecek heralde. Dogum iznine cikacagina dair rapor alacaksindir doktorundan. 32. Haftasi dolmustur izne cikabilir gibisinden sanirim. Doktorun zaten o raporun icerigi biliyordur.

Çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten müzdaribim. Dr önce tek kullanımlık bir saşe verdi geçmedi, sonra tek kullanımlık fitil verdi oda geciremedi en son 3 gün arayla 2 fitil kullandım onlarda tam geçiremedi şimdi sürekli su içip sıvı alıyorum. Yoksa tam olarak geçmiyor, ayrıca benim erken doğum riskim var bebeğim cok aşağıda, enfeksyonda tek başına bile erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun, bol bol su iç, dra ulaşabilirsen durumu anlatıp ilaç iste bence. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…