maşşalh canım bebişe :) hasret gidermişsiniz ne güzel :)
en iyisini yapmışsın canım :) sıhhatler olsun:)
minicik dimi canım o kilotlu çoraplar bende almıştım çekmecesini açıp açıp seviyorum :)
rabbim yokluğunu aratmasın çatlak dediğin nedir ki boşveeeer canm
bende arıyorım bulunduğum yerde etiketçiye gittim hiç güzel basmadı bende bastırmadım
Bizde göktuğ koyucaz canım kısmet ise. Genelde beğeniyorlar ama. Bizim eşimle isimlerimizin ilk heceleri ayrıca. Beğeniliyor bu isim.bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm
İpek ve duru ismini beğendim ben canım.Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa?zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla
Canım mobilya beşik mi ? Bende dün n11.com dan taşınabilir küçük beşik+yatak sipariş ettim de..90 liraya.ama cepten resim yuklenmiyo bilenyyardım edebilir mi
Kızlar oto koltugunda hangi marka tervihiniz yani ben 0-13 kg olandan alıcamda öyle cok pahalı istemiyorum bebesi. , babygo,sunnuy baby. Yani birçok marka var önereceğiniz varmı bir marka
Ben bebeconfort aldım. Bir de maxi cosi var bildiğim iyi olarak.Kızlar oto koltugunda hangi marka tervihiniz yani ben 0-13 kg olandan alıcamda öyle cok pahalı istemiyorum bebesi. , babygo,sunnuy baby. Yani birçok marka var önereceğiniz varmı bir marka
Evet canım ne yazıkki zor bir durum bende kızımda çok yaşadım hatta iltihap oldu antibiyotik kullandım.şimdi yine korkuyorum lansinoh krem aldım sürücem dogumdan önce
Canim sanci deyip gecme. Benim de olmustu onemsemenistim. Sonra icime sinmedi doktora gittik. Nst ye bagladilar. Erken dogum sinyalleri oldugunu soyleid doktor. Gozetim altina aldi. Yine burdan awah87 di galiba havva arkadasimjz da sancilarini onemsemedi ama sonra gitmis yine doktora erken dogum tehlikesiyle karsi karsiya dinleniyor su an. Hatta doktoru 32.haftaya kadar yatsin diye heyet raporu vermis. Sonra da ayrilacak izne. Aman deyim ihmal etmeyin kasilma ve agrilarinizi. Normal agrilar olabilir belki ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim.
Ayyy cok merak ettim. Kullanisli mi ki acaba??
Biz bundan aldık yuppigo'dan. Dolapta bekliyor tabi, inşallah memnun kalırız. Görünüş olarak güzel ama.
aynen cnm bizde yuppigodan aldık bekliyoruz bakalım hayırlısıyla kullansın bebişlerimiz:)
canim bende iki haftadir ayni problem var.ilacin yaninda bol bol su iciyorum gecsin diyeGünaydın kızlar dun hastanedeydik esimle idrar yolu enfeksiyonu olmusim nasil olur hic anlamadm okadar dikkat ettim ama berbat bir şey agrisi..buscopan yapıp gondrrdiler nasil geccek bilmiyorum dr randevuma daha iki hafta vat
Slm anneler,calisan anneler bisey sormak istiyorum ben calismiyorum ama esimin isyerinde calisiyo gibi gozukuyorum ssk odeniyor,suan 29. Haftaya girdim,30. Haftamda dr randevum var,isyerinin muhasebecisi aradi dr umdan bir belge alcakmisim ,oylemi oluyor nedir bu isler hic bilmiyorum ,tek bir evrak yeterlimi
Bencede cok hoş biseye benziyor kullanışlı olur mu acaba?
Çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten müzdaribim. Dr önce tek kullanımlık bir saşe verdi geçmedi, sonra tek kullanımlık fitil verdi oda geciremedi en son 3 gün arayla 2 fitil kullandım onlarda tam geçiremedi şimdi sürekli su içip sıvı alıyorum. Yoksa tam olarak geçmiyor, ayrıca benim erken doğum riskim var bebeğim cok aşağıda, enfeksyonda tek başına bile erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun, bol bol su iç, dra ulaşabilirsen durumu anlatıp ilaç iste bence. Allah şifa versin.Günaydın kızlar dun hastanedeydik esimle idrar yolu enfeksiyonu olmusim nasil olur hic anlamadm okadar dikkat ettim ama berbat bir şey agrisi..buscopan yapıp gondrrdiler nasil geccek bilmiyorum dr randevuma daha iki hafta vat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?