2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ben dalan bulamadığım için almıştım. Bunu da bulamasam kendim beyaz sabun rendelicektim ama güzel yıkıyo dediğin gibi

Kızlar oto koltugunda hangi marka tervihiniz yani ben 0-13 kg olandan alıcamda öyle cok pahalı istemiyorum bebesi. , babygo,sunnuy baby. Yani birçok marka var önereceğiniz varmı bir marka
Ben bebeconfort aldım. Bir de maxi cosi var bildiğim iyi olarak.
Bu markalara bakayım birde öneri cok önemli saolun kızlar

Cybex en hafifi veya maxi cosi var chicco var pusetini uyumlu bak canım
Hafif OLMASINA dıkkat edecem cunku beli kırılıyo bebekle taşırken insanın kızımınki yurtdışında kaldı o ağırdı zaten buradakilerinde kalıtesini bilmiyorum bide üçüncü cocugu düşünmediğim için cok parada vermek istemiyorum araştırmadayım suan

Gunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol diblenip c vitamini al, sıcak bişeyler iç. Ben her akşam 3, 4 tane mandalina yiyorum, yoksa her an grip olabilirim çok korkuyorum. Inşallah bir an önce atlatırsın.

Yanitladigin icin tesekkur ederim,haftaya tekrar dr a sorup ona gore o belgeyi aliyim o zaman

Idrar yolu enfeksiyonunda sürekli çişin varmış gibi tuvalete gitme istegi oluyor mu yoksa sadece idrar yaparken yanma olunca mi enfeksiyon oluyor? Benim sürekli çişim varmış gibi bi baski var tuvalete gidip gelmekten biktim..

tünaydın hanımlar mutlu pazarlar işlerimi bitirdim,eşim mesaide canım çok sıkılıyooo bende doğum yapanları okuyorum hastaneye giderken yanımıza tahin helvası almalıymışız süt yaparmış, hurma, zemzem suyu. Birde doğuma girerken göğüslere soğan sürülünce doğumdan sonra çatlak olmuyormuş ( bebek nasıl emcek soğanlı sütü ıyyy) Doğum çantamızı boool hazırlamalıymışız bebek kusabilir ve ilk kakası çok oluyormuş.Anne nin kanaması çok olabilirmiş.Şimdilik bu kadar.

Benim surekli tuvalete cikma istegim vardi uyku uyuyamiyordum ama bu enfeksiyondan oncede vardi ben siddetli sanciyla gittim dr a adet sancisi gibi..tek fark artik idrar yaparken de agrim okuyordu yanma yoktu ama

E
b Ebeler drla gorustu nstye bile bagladlar sancm okunca ama bise cikmadi bol bol suda iciyorum ama nebolacak bilmiyrm

E
b Ebeler drla gorustu nstye bile bagladlar sancm okunca ama bise cikmadi bol bol suda iciyorum ama nebolacak bilmiyrm

Benim surekli tuvalete cikma istegim vardi uyku uyuyamiyordum ama bu enfeksiyondan oncede vardi ben siddetli sanciyla gittim dr a adet sancisi gibi..tek fark artik idrar yaparken de agrim okuyordu yanma yoktu ama
Öncelikle cok gecmis olsun canim, peki doktordan sonra idrara çıkma istediğin devam ediyor mu hala?

O bende hep var cnm enfeksiyonla alakası yok cnm baskı yapıyo kuzular

O bende hep var cnm enfeksiyonla alakası yok cnm baskı yapıyo kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…