- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Canım ben dalan bulamadığım için almıştım. Bunu da bulamasam kendim beyaz sabun rendelicektim ama güzel yıkıyo dediğin gibibnde biraz once hacı şakir toz sabunla yıkadım ikinci kez durulama filan yapmadım tortu filan kalmamiş begendim ama dalinin bbk deterjanlarınıda almamak için kndimi zor tutuyorum onlar daha guzel kokusu filan ama toz sabunlar kimyasal olmadıgı için terch ettim
Bu markalara bakayım birde öneri cok önemli saolun kızlarBen bebeconfort aldım. Bir de maxi cosi var bildiğim iyi olarak.
Hafif OLMASINA dıkkat edecem cunku beli kırılıyo bebekle taşırken insanın kızımınki yurtdışında kaldı o ağırdı zaten buradakilerinde kalıtesini bilmiyorum bide üçüncü cocugu düşünmediğim için cok parada vermek istemiyorum araştırmadayım suanCybex en hafifi veya maxi cosi var chicco var pusetini uyumlu bak canım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol diblenip c vitamini al, sıcak bişeyler iç. Ben her akşam 3, 4 tane mandalina yiyorum, yoksa her an grip olabilirim çok korkuyorum. Inşallah bir an önce atlatırsın.Gunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
geçmiş olsun canımGunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Ay cnm çok geçmiş olsun bol c vitamini al dinlen bide su çok iç. .arı sütü içtim ben boğazım geçti çabuk iyilestimGunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Geçmiş olsun canimGunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Yanitladigin icin tesekkur ederim,haftaya tekrar dr a sorup ona gore o belgeyi aliyim o zamanCanim 32.hafta doldugunda calisabilir raporu aliniyor 37.haftaya kadar calisabilmek icin. Ondan bahsediyor olabilir mi acaba? 32 ve 37. Haftalar arasindaki 5 haftalik izni dogum sonrasina aktarmak icin uygulaniyor bu durum. Ancak sen calismadigin icin boyle biseye gerek yok. 32.haftada direk dogum iznine cikiyormus gibi gosterecek heralde. Dogum iznine cikacagina dair rapor alacaksindir doktorundan. 32. Haftasi dolmustur izne cikabilir gibisinden sanirim. Doktorun zaten o raporun icerigi biliyordur.
Ilac vrmediki bana hic. Sqdece orda igne yaptilar suyu bol icerim askinda ama anlamadm bu isicanim bende iki haftadir ayni problem var.ilacin yaninda bol bol su iciyorum gecsin diye
Benim surekli tuvalete cikma istegim vardi uyku uyuyamiyordum ama bu enfeksiyondan oncede vardi ben siddetli sanciyla gittim dr a adet sancisi gibi..tek fark artik idrar yaparken de agrim okuyordu yanma yoktu amaIdrar yolu enfeksiyonunda sürekli çişin varmış gibi tuvalete gitme istegi oluyor mu yoksa sadece idrar yaparken yanma olunca mi enfeksiyon oluyor? Benim sürekli çişim varmış gibi bi baski var tuvalete gidip gelmekten biktim..
b Ebeler drla gorustu nstye bile bagladlar sancm okunca ama bise cikmadi bol bol suda iciyorum ama nebolacak bilmiyrmÇok geçmiş olsun canım bende aynı dertten müzdaribim. Dr önce tek kullanımlık bir saşe verdi geçmedi, sonra tek kullanımlık fitil verdi oda geciremedi en son 3 gün arayla 2 fitil kullandım onlarda tam geçiremedi şimdi sürekli su içip sıvı alıyorum. Yoksa tam olarak geçmiyor, ayrıca benim erken doğum riskim var bebeğim cok aşağıda, enfeksyonda tek başına bile erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun, bol bol su iç, dra ulaşabilirsen durumu anlatıp ilaç iste bence. Allah şifa versin.
b Ebeler drla gorustu nstye bile bagladlar sancm okunca ama bise cikmadi bol bol suda iciyorum ama nebolacak bilmiyrmÇok geçmiş olsun canım bende aynı dertten müzdaribim. Dr önce tek kullanımlık bir saşe verdi geçmedi, sonra tek kullanımlık fitil verdi oda geciremedi en son 3 gün arayla 2 fitil kullandım onlarda tam geçiremedi şimdi sürekli su içip sıvı alıyorum. Yoksa tam olarak geçmiyor, ayrıca benim erken doğum riskim var bebeğim cok aşağıda, enfeksyonda tek başına bile erken doğuma neden olabiliyormuş Allah korusun, bol bol su iç, dra ulaşabilirsen durumu anlatıp ilaç iste bence. Allah şifa versin.
Öncelikle cok gecmis olsun canim, peki doktordan sonra idrara çıkma istediğin devam ediyor mu hala?Benim surekli tuvalete cikma istegim vardi uyku uyuyamiyordum ama bu enfeksiyondan oncede vardi ben siddetli sanciyla gittim dr a adet sancisi gibi..tek fark artik idrar yaparken de agrim okuyordu yanma yoktu ama
O bende hep var cnm enfeksiyonla alakası yok cnm baskı yapıyo kuzularIdrar yolu enfeksiyonunda sürekli çişin varmış gibi tuvalete gitme istegi oluyor mu yoksa sadece idrar yaparken yanma olunca mi enfeksiyon oluyor? Benim sürekli çişim varmış gibi bi baski var tuvalete gidip gelmekten biktim..
biz söyledıgımızde tepkı topladık KURAN DA gecmıyor dıye ama ben begenıyorummBizde göktuğ koyucaz canım kısmet ise. Genelde beğeniyorlar ama. Bizim eşimle isimlerimizin ilk heceleri ayrıca. Beğeniliyor bu isim.
O bende hep var cnm enfeksiyonla alakası yok cnm baskı yapıyo kuzularIdrar yolu enfeksiyonunda sürekli çişin varmış gibi tuvalete gitme istegi oluyor mu yoksa sadece idrar yaparken yanma olunca mi enfeksiyon oluyor? Benim sürekli çişim varmış gibi bi baski var tuvalete gidip gelmekten biktim..
aynen canımm feda olsunnBen de catladım hem de harita gıbı :) ama artık takmıyorum kafama cunku aynen elverıslıyse naparsan yap catlıyo demisti dr biz yine de onlemımızi aldık ama napalım oğlusa feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?