2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar dalan roxy i marketlerde bulamadım ya bnde haci şakirin toz sabununu aldım nası olurki acaba kullanan varmi hiç ?

benim ogluşda çok zor gosterdi yuzunu ya doktorla inatlaştı resmen ama doktor yuzunu çekmeyi basardı renkli fotoda verdi babasının kopyası ogluşum çok benzettim maşallah.
Aynen canim ya gostermedi yüzünü doktor da bize renkli fotoyla pipisini cekti verdi yüzünü göstermiyo bari bunu çekelim dedi:)

He bide lohusa şerbeti takımı alcaktim can dostum kankim ben alıcam hergün önünden geçiyorum işe giderken dedi bakalım nasıl bişey alcak süpriz artık
Bende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerim

Canim her ikisinde de iyisi de var kötüsü de. Fiyatından anlayabilirsin bunu. Tek markanin ürünlerini satmiyorlar. Birçok marka var.

Aynen bu evet :)) bende eşimi kaydettim indirimli oldu biri kötü yorum yapmış ama mesela sifonyer sipariş ettim ben onada aynı tarz yorum yapilmisti bi geldi eşim onu harika yaptı. Yani bazıları kurmayı bilmiyor ondan bu yorum.benimki gelsin haftaya gelir galiba.sana derim ona göre alırsın :)

Canım kozlenmis soğan mi ben çiğ diye duymustum. Anneme söylerim hastaneye giderken getirsin bari.insallah aceleye gelmez ya

Günaydın herkese mutlu bi cumartesi olur inşallah kacta yatarsam yatayım 9 da uyandırıýor beni oğlum cok aç bir sekilde uyanıyorum her sabah:)
cevabin için tesekkur ederim cnm evet bir suru marka var içinde bn birisine karar verip alicam bugun

sagliklı olsunlarda canim . Kilo aldırmak istersen gunde bir tane muz ye çok işe yarıyor benden tavsiye. Birde vitamin hapını geçirmeden iç onlarinda çok faydası var.
Muzu daha once denemistim baya ise yariyo evet unutmasam da alsam bari. Vitaminleri de unutmayayim o zmn sagol cnm

Bekliyorum cnm merak ettim ay çok heyecanlıyım süpriz olcak benimki :)

Bugün bayağı gezdik bazı eksikleri tamamlamak için ama yorgunluktan bittim, yerimden kalkacak halim yok, birde kızıma yenidoğan külotlu çorap aldım malum kış bebeği olacak üşümesin, birde elbiselerinin altına giydiririm inşallah. Ay böyle yazınca birden çok heveslendim, Allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersinn

kizlar gratise gittim malum indirim varmis.bayagi gec kalmisim hic birvsey kalmamis nerdeyse sadece sebamedin pisik kremini ve unibabynin yeni dogan islak mendilini bulabildim.keske sebamedin sampuan ve sabununu da bulabilseydim cok iyi olacakti.unibabynin sampuani nasildir aceba

Ya ben Göğüs yara çok korkuyorum ablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki
Evet canım ne yazıkki zor bir durum bende kızımda çok yaşadım hatta iltihap oldu antibiyotik kullandım.şimdi yine korkuyorum lansinoh krem aldım sürücem dogumdan önce

Ya ben Göğüs yara çok korkuyorum ablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki
Evet canım ne yazıkki zor bir durum bende kızımda çok yaşadım hatta iltihap oldu antibiyotik kullandım.şimdi yine korkuyorum lansinoh krem aldım sürücem dogumdan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…