Aynen canim ya gostermedi yüzünü doktor da bize renkli fotoyla pipisini cekti verdi yüzünü göstermiyo bari bunu çekelim dedi:)benim ogluşda çok zor gosterdi yuzunu ya doktorla inatlaştı resmen ama doktor yuzunu çekmeyi basardı renkli fotoda verdi babasının kopyası ogluşum çok benzettim maşallah.
Bende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerimHe bide lohusa şerbeti takımı alcaktim can dostum kankim ben alıcam hergün önünden geçiyorum işe giderken dedi bakalım nasıl bişey alcak süpriz artık
Canim her ikisinde de iyisi de var kötüsü de. Fiyatından anlayabilirsin bunu. Tek markanin ürünlerini satmiyorlar. Birçok marka var.Arkadasım çok tesekkur ederim tam aradıgım cevaptı. Kaç gundur nettende arastırıyorum bu forumada yazdım ama cevap bulamadım ya nerdeydin senAllah razı olsun cnm bi hamilenin duasını aldın . Peki bi soru daha sorcam cnm butik bebeden yada civilden alişveriş yaptınmı hangisinin malları daha kaliteli sence ?
Eki Görüntüle 1289155
sanırım bunu diyosun.bende böyle bişey arıyorum.Yeni üyelikte indirimi biliyorum canım biberonumu öyle almıştım 62 ye gelmişti.İnternetten böyle şey almaya güvenemiyorum pek.ben yeni kv üyelik yapar alırımsenin ürün bi gelsin bakalım.Biri kötü yorum yapmış kafam karıştı.
bu beşikten benim var canim kesinlikle tavsiye ederim çok kullanişli ve salkaması çok rahat gittigidiyorda bir suru modeli var bakarsan canim hemen hemen hepsi aynı oluyor zaten
hangi konuda cnm bişeymi sormuştun
bak canim gogusun hiç yara olmaması için garantili bi yontem soyleyim sana dogum yaptıktan sonra annene veya bi yakınına soyle bebegi emzirmeden sogan kozlesin getrsin onu gogsunun ucuna koy biraz kesinlikle hiç bi şekilde yara olmuyor canim çok denenmiş ve onaylnmiş bi yontem bu bn ilk dogumumda gogsumun ucu çok yara oldu ne çektim iki hafta boyunca geçmedi tam geçecek gbi oldu bebek emdikçe yara tazelendi kremler hç fayda etmedi ikinci dogumumda kesinlikle denicm bnu
Günaydın herkese mutlu bi cumartesi olur inşallah kacta yatarsam yatayım 9 da uyandırıýor beni oğlum cok aç bir sekilde uyanıyorum her sabah:)
cevabin için tesekkur ederim cnm evet bir suru marka var içinde bn birisine karar verip alicam bugunBende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerim
Canim her ikisinde de iyisi de var kötüsü de. Fiyatından anlayabilirsin bunu. Tek markanin ürünlerini satmiyorlar. Birçok marka var.
Muzu daha once denemistim baya ise yariyo evet unutmasam da alsam bari. Vitaminleri de unutmayayim o zmn sagol cnmsagliklı olsunlarda canim . Kilo aldırmak istersen gunde bir tane muz ye çok işe yarıyor benden tavsiye. Birde vitamin hapını geçirmeden iç onlarinda çok faydası var.
Nazli sipalarMasallah canim bizde dun görüştük oglumla o da yüzünü göstermedi elleriyle kapattı, bekledi baya bi doktor ama göstermedi yinede:)
çig degil cnm kozlnmş olacak çok etkili denemeye degerCanım kozlenmis soğan mi ben çiğ diye duymustum. Anneme söylerim hastaneye giderken getirsin bari.insallah aceleye gelmez ya
unutma cnm bn bugun aldım hergun yiyorum bebiş içinMuzu daha once denemistim baya ise yariyo evet unutmasam da alsam bari. Vitaminleri de unutmayayim o zmn sagol cnm
Bekliyorum cnm merak ettim ay çok heyecanlıyım süpriz olcak benimki :)Bende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerim
Canim her ikisinde de iyisi de var kötüsü de. Fiyatından anlayabilirsin bunu. Tek markanin ürünlerini satmiyorlar. Birçok marka var.
çig degil cnm kozlnmş olacak çok etkili denemeye deger
Evet canım ne yazıkki zor bir durum bende kızımda çok yaşadım hatta iltihap oldu antibiyotik kullandım.şimdi yine korkuyorum lansinoh krem aldım sürücem dogumdan önceYa ben Göğüs yara çok korkuyorumablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki
Evet canım ne yazıkki zor bir durum bende kızımda çok yaşadım hatta iltihap oldu antibiyotik kullandım.şimdi yine korkuyorum lansinoh krem aldım sürücem dogumdan önceYa ben Göğüs yara çok korkuyorumablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki
zümra :)Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa?zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?