- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Kullandım ben 30derecede çift durulama yıkadım tortu. Filan kalmadııkızlar dalan roxy i marketlerde bulamadım ya bnde haci şakirin toz sabununu aldım nası olurki acaba kullanan varmi hiç ?
Ayy canım benim yaa benimde kalbim ondan yana ama millet soruyor ne koyucaksın diye diyorum zümra düşünüyoruz hımmmm iyi fena degilmiş gibi bir hal alıyor yüzlerini geri düşünüyorum...zümra :)
bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrummAyy canım benim yaa benimde kalbim ondan yana ama millet soruyor ne koyucaksın diye diyorum zümra düşünüyoruz hımmmm iyi fena degilmiş gibi bir hal alıyor yüzlerini geri düşünüyorum...
Kizimin adi Duru Ipek cok begenip ikisinide koymudtum :)Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa?zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
Ben kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...catlak kremı ve bebeyağı surmeme ragmenn catladımm benn napcamm şimdiiiii....
aynen canim herkes karisio isim konusunda insan esiyle bile ters düsebilio.bence sen hangisini begeniyorsan onu koy herkes alisir nasil olursaÜff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa?zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrummAyy canım benim yaa benimde kalbim ondan yana ama millet soruyor ne koyucaksın diye diyorum zümra düşünüyoruz hımmmm iyi fena degilmiş gibi bir hal alıyor yüzlerini geri düşünüyorum...
cokk psıkoljım bozulduu ılkk bebegımm olsunn rabbım nasıpp etttıı dıyorum cokk sukurr ama catlak olacagını hıcc dusunmuordummBen kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...
Hic uzulme hic belli degildi 6 sene olucak kizima dogum yapali simdi tekrar ferildigi icin biraz belli oluyor bebisin gelsin unutturcak sana :)bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm
cokk psıkoljım bozulduu ılkk bebegımm olsunn rabbım nasıpp etttıı dıyorum cokk sukurr ama catlak olacagını hıcc dusunmuordumm
hafta olarak aynıyız galıbaaHic uzulme hic belli degildi 6 sene olucak kizima dogum yapali simdi tekrar ferildigi icin biraz belli oluyor bebisin gelsin unutturcak sana :)
bnde biraz once hacı şakir toz sabunla yıkadım ikinci kez durulama filan yapmadım tortu filan kalmamiş begendim ama dalinin bbk deterjanlarınıda almamak için kndimi zor tutuyorum onlar daha guzel kokusu filan ama toz sabunlar kimyasal olmadıgı için terch ettimKullandım ben 30derecede çift durulama yıkadım tortu. Filan kalmadıı
Selam anniskolar. Bugun dr randevumuz varsi gorustuk oglusumla. Gerci o yuzunu bizden sakladi uzunca bi sure :) hem de ayagiyla kapamis danammmama sonunda gorduk 1600 gr 38 cm. Biraccik zayofmis oglusum ama gayet saglikliymis insallah :) cok ozlemosim ama oglisumu. Bizden bu kadar. Darisi tum anniskolaraaa
Kızlar bugünü kendime ayırdım uzunca bir aradan sonra kuafore gidip sacimi boyattim kısacık kestirdim ohh ne rahatladım üstüne bi de manikür pedikür en son bi de makyaj yaptirdim boyatmicam diyordum ama insallah bi zararı olmaz, bitkisel boya yaptırdım ,hamile psikolojisi de önemli degil mi su an ne kadar moralim iyi mutluyum anlatamam yani o derece:):)
Bugün bayağı gezdik bazı eksikleri tamamlamak için ama yorgunluktan bittim, yerimden kalkacak halim yok, birde kızıma yenidoğan külotlu çorap aldım malum kış bebeği olacak üşümesin, birde elbiselerinin altına giydiririm inşallah.Ay böyle yazınca birden çok heveslendim, Allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersinn
catlak kremı ve bebeyağı surmeme ragmenn catladımm benn napcamm şimdiiiii....
Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?
Ayyy ne guzel burda internet satışı yok ve 149 tl indirim falan da nerdeeeCanım ben almanyadayım benim begendigim indirime girmiş kısa süreligine 49.99 dan 35.99euro ya düşmüş
Ben de catladım hem de harita gıbı :) ama artık takmıyorum kafama cunku aynen elverıslıyse naparsan yap catlıyo demisti dr biz yine de onlemımızi aldık ama napalım oğlusa feda olsunbence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm
cokk psıkoljım bozulduu ılkk bebegımm olsunn rabbım nasıpp etttıı dıyorum cokk sukurr ama catlak olacagını hıcc dusunmuordumm
En sevmedigim şeydir iş bitince yeni bir iş çıkması allahtan halletmissiniz canim:)iyi akşamlar anneler yorucu bir gün geçirdim baya
dün elektriklimi tutmuştum bugünde eşimle sildik, ben toz aldım o yerleri sildi ev mis oldu
sonra bebek odasındaki kalorifer öne gelmiş usta getirelim dedik düzeltsin demez olaydık
usta kaloriferin suyunu boşaltırken duvara sıçrattıkaloriferin içindeki kara suyu sildik çıkmadı
sonra ustayı gönderdik bu sefer kağıtla yapışkan vardı kağıt ustasını aradık batan 2 sırayı tekrar yapsın diye işi varmış
sonra eşimle ikimiz yapalım dedik ve yaptık şükürler olsunçok iyi oldu ama ev battı yine pis yerleri temizledik
sonrada dışarı çıktık bebişe bişiler bakmaya
bu arada akşam da loğusa terliği süslemesi ile uğraştım atarım resmini
Bencede cok hoş biseye benziyor kullanışlı olur mu acaba?Kizlar chicco da 599 tl guzel bence :)
En sevmedigim şeydir iş bitince yeni bir iş çıkması allahtan halletmissiniz canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?