2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy canım benim yaa benimde kalbim ondan yana ama millet soruyor ne koyucaksın diye diyorum zümra düşünüyoruz hımmmm iyi fena degilmiş gibi bir hal alıyor yüzlerini geri düşünüyorum...
bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm

catlak kremı ve bebeyağı surmeme ragmenn catladımm benn napcamm şimdiiiii....
Ben kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...

Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa? zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
aynen canim herkes karisio isim konusunda insan esiyle bile ters düsebilio.bence sen hangisini begeniyorsan onu koy herkes alisir nasil olursa

Ayy canım benim yaa benimde kalbim ondan yana ama millet soruyor ne koyucaksın diye diyorum zümra düşünüyoruz hımmmm iyi fena degilmiş gibi bir hal alıyor yüzlerini geri düşünüyorum...
bence güzell tabii benim fikrim ama bızde göktuğ koyacagız herkezz bzede bu nasıl ısım dıyo ama umrumda degıll benımm ve esımın fıkrı onemlıı dıye dusunuyrumm
Ben kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...
cokk psıkoljım bozulduu ılkk bebegımm olsunn rabbım nasıpp etttıı dıyorum cokk sukurr ama catlak olacagını hıcc dusunmuordumm

Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?

Hic uzulme hic belli degildi 6 sene olucak kizima dogum yapali simdi tekrar ferildigi icin biraz belli oluyor bebisin gelsin unutturcak sana :)

Kullandım ben 30derecede çift durulama yıkadım tortu. Filan kalmadıı
bnde biraz once hacı şakir toz sabunla yıkadım ikinci kez durulama filan yapmadım tortu filan kalmamiş begendim ama dalinin bbk deterjanlarınıda almamak için kndimi zor tutuyorum onlar daha guzel kokusu filan ama toz sabunlar kimyasal olmadıgı için terch ettim

maşşalh canım bebişe :) hasret gidermişsiniz ne güzel :)

en iyisini yapmışsın canım :) sıhhatler olsun:)

minicik dimi canım o kilotlu çoraplar bende almıştım çekmecesini açıp açıp seviyorum :)

catlak kremı ve bebeyağı surmeme ragmenn catladımm benn napcamm şimdiiiii....

rabbim yokluğunu aratmasın çatlak dediğin nedir ki boşveeeer canm

Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?

bende arıyorım bulunduğum yerde etiketçiye gittim hiç güzel basmadı bende bastırmadım

iyi akşamlar anneler yorucu bir gün geçirdim baya

dün elektriklimi tutmuştum bugünde eşimle sildik, ben toz aldım o yerleri sildi ev mis oldu

sonra bebek odasındaki kalorifer öne gelmiş usta getirelim dedik düzeltsin demez olaydık

usta kaloriferin suyunu boşaltırken duvara sıçrattıkaloriferin içindeki kara suyu sildik çıkmadı

sonra ustayı gönderdik bu sefer kağıtla yapışkan vardı kağıt ustasını aradık batan 2 sırayı tekrar yapsın diye işi varmış

sonra eşimle ikimiz yapalım dedik ve yaptık şükürler olsunçok iyi oldu ama ev battı yine pis yerleri temizledik

sonrada dışarı çıktık bebişe bişiler bakmaya

bu arada akşam da loğusa terliği süslemesi ile uğraştım atarım resmini

Ben de catladım hem de harita gıbı :) ama artık takmıyorum kafama cunku aynen elverıslıyse naparsan yap catlıyo demisti dr biz yine de onlemımızi aldık ama napalım oğlusa feda olsun

En sevmedigim şeydir iş bitince yeni bir iş çıkması allahtan halletmissiniz canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…