- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Kizlar istanbulda acibadem fulya hastanesinde dogum fiyatlari nedir bilgisi olan var mi? Ozel sigoryam da var ssk da. Ssk gecmio acibademde
Canım 4000 sezaryan diye Hatırlıyorum sigortan varsa Karşılar zaten.. Çok da tavsiye ediyorlar o hastaneyi. Tlfla da doğum katına bağlayınca cevaplıyorlar..
Ben de hamile kalmadan önce Antep gezisinden bardak sürahi seti almıştım lohusalık niyetine:) sağlıkla kullanırız inş :)Bende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerim
Ben de Çiğ SOĞAN hatta onun suyu diye duymuştum aklım karıştı. Közlenş SOĞAN bulamam hastanede ama Çiğ soğanı deneyeceğim inş :)Canım kozlenmis soğan mi ben çiğ diye duymustum. Anneme söylerim hastaneye giderken getirsin bari.insallah aceleye gelmez ya
Ben de Çiğ diye duymuştumçig degil cnm kozlnmş olacak çok etkili denemeye deger
Ben kız çocuklarının ipek gibi olduklarına inanıyorum o Yüzden ipek ismini çok seviyorum :) duru her Doğan'a bu ismi koyuyorlar artık soğudum.. Bana kalsa ipek koyardım ama sen bize değil kendine sor istediğin ismi koy millet ne der diye Düşünme Bebeğini büyütüp severken onlar hanında olmayacak bile..Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa?zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
Canım doğumhaneden çıktıktan sonra çatlayan bi arkadaşım var.. O Yüzden Dediğin gibi olacaksa çaresi olmuyorBen kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...
Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?
Canım nette çok yer var. Partiavm diye bi yer yapıyor ben oraya yaptırıp sonra kendim çoğaltmıştım ..
İKEA da da benzeri ve daha ucuzu var canım istersen ona da bak.. Çok güzel fikir gerçekten anneyi tormuyor :))Kizlar chicco da 599 tl guzel bence :)
Ergenlikte bış yere çatladım şimdi kızım için çatlıyorum diyoum ben de :) ne yapalım..:Ben de catladım hem de harita gıbı :) ama artık takmıyorum kafama cunku aynen elverıslıyse naparsan yap catlıyo demisti dr biz yine de onlemımızi aldık ama napalım oğlusa feda olsun
Gül'e güle sağlıkla kullan inş canım..çok sağol cnm dün aldık bakalım bizmki de sever inşallah
Güle güle kullan inş canım..
Canım hiç bu kadar ayrıntıya girmesine var mı muhasebenin? Sonuçta sen doğum iznine ayrılmayacaksın ya da Eşinden işverenden doğum parası istemeyeceksin direkt devam ettirsin seni, niye ara veriyorsun ki? Benim muhasebecim öyle yapacak..Slm anneler,calisan anneler bisey sormak istiyorum ben calismiyorum ama esimin isyerinde calisiyo gibi gozukuyorum ssk odeniyor,suan 29. Haftaya girdim,30. Haftamda dr randevum var,isyerinin muhasebecisi aradi dr umdan bir belge alcakmisim ,oylemi oluyor nedir bu isler hic bilmiyorum ,tek bir evrak yeterlimi
Çok geçmiş olsun canım bi aydır ilaç almadan atlatmaya bakıyordum ama en sonunda antibiyotiğe başlattı doktorGunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Ayağına Çorap bol c vitamini ve de bol su sıvı.. Başka çaresi yok canım ben antibiyotiğe başarlarım bi ay sonunda
Ben ablamın cybexini kullanıcam tavsiye ederim hafifçe güvenilir ..Hafif OLMASINA dıkkat edecem cunku beli kırılıyo bebekle taşırken insanın kızımınki yurtdışında kaldı o ağırdı zaten buradakilerinde kalıtesini bilmiyorum bide üçüncü cocugu düşünmediğim için cok parada vermek istemiyorum araştırmadayım suan
tünaydın hanımlar mutlu pazarlar işlerimi bitirdim,eşim mesaide canım çok sıkılıyooo bende doğum yapanları okuyorum hastaneye giderken yanımıza tahin helvası almalıymışız süt yaparmış, hurma, zemzem suyu. Birde doğuma girerken göğüslere soğan sürülünce doğumdan sonra çatlak olmuyormuş ( bebek nasıl emcek soğanlı sütü ıyyy) Doğum çantamızı boool hazırlamalıymışız bebek kusabilir ve ilk kakası çok oluyormuş.Anne nin kanaması çok olabilirmiş.Şimdilik bu kadar.
Soğanı ben de deneyeceğim inş..