2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar istanbulda acibadem fulya hastanesinde dogum fiyatlari nedir bilgisi olan var mi? Ozel sigoryam da var ssk da. Ssk gecmio acibademde

Canım 4000 sezaryan diye Hatırlıyorum sigortan varsa Karşılar zaten.. Çok da tavsiye ediyorlar o hastaneyi. Tlfla da doğum katına bağlayınca cevaplıyorlar..

Bende urfa gezimizde aldim. O zaman hamileymisim daha test yapmamistim :) bir ara foto ceker eklerim
Ben de hamile kalmadan önce Antep gezisinden bardak sürahi seti almıştım lohusalık niyetine:) sağlıkla kullanırız inş :)

Canım kozlenmis soğan mi ben çiğ diye duymustum. Anneme söylerim hastaneye giderken getirsin bari.insallah aceleye gelmez ya
Ben de Çiğ SOĞAN hatta onun suyu diye duymuştum aklım karıştı. Közlenş SOĞAN bulamam hastanede ama Çiğ soğanı deneyeceğim inş :)

çig degil cnm kozlnmş olacak çok etkili denemeye deger
Ben de Çiğ diye duymuştum ( közlenmiş bulamam hastanede

Üff yaa kızlar ben kızımın ismini ne koyucam yaa? zümra, ipek, sedef, duru......kafa allak bullak
Ben kız çocuklarının ipek gibi olduklarına inanıyorum o Yüzden ipek ismini çok seviyorum :) duru her Doğan'a bu ismi koyuyorlar artık soğudum.. Bana kalsa ipek koyardım ama sen bize değil kendine sor istediğin ismi koy millet ne der diye Düşünme Bebeğini büyütüp severken onlar hanında olmayacak bile..

Ben kremlere inanmiyoryn canim kizimda 9. Ayda catlamistim soka girmistim doguma 10 gun kala catlanirmi diye ama doktorumda elverisliyse ne yaparsan yap catliycak demisti oglumda simdiden kasinmaya basladim sanirim simdi dahada erken olucak...
Canım doğumhaneden çıktıktan sonra çatlayan bi arkadaşım var.. O Yüzden Dediğin gibi olacaksa çaresi olmuyor

Hanimlar dogumda dağıtacağım hediye için sticker yaptırmam lazım. Internette önerebileceğiniz bir site var mı? Yada bursada yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir matbaa?

Canım nette çok yer var. Partiavm diye bi yer yapıyor ben oraya yaptırıp sonra kendim çoğaltmıştım ..

Kizlar chicco da 599 tl guzel bence :)
İKEA da da benzeri ve daha ucuzu var canım istersen ona da bak.. Çok güzel fikir gerçekten anneyi tormuyor :))

Ben de catladım hem de harita gıbı :) ama artık takmıyorum kafama cunku aynen elverıslıyse naparsan yap catlıyo demisti dr biz yine de onlemımızi aldık ama napalım oğlusa feda olsun
Ergenlikte bış yere çatladım şimdi kızım için çatlıyorum diyoum ben de :) ne yapalım..:

çok sağol cnm dün aldık bakalım bizmki de sever inşallah
Gül'e güle sağlıkla kullan inş canım..
Güle güle kullan inş canım..
Canım hiç bu kadar ayrıntıya girmesine var mı muhasebenin? Sonuçta sen doğum iznine ayrılmayacaksın ya da Eşinden işverenden doğum parası istemeyeceksin direkt devam ettirsin seni, niye ara veriyorsun ki? Benim muhasebecim öyle yapacak..

Gunaydin kızlar fema gribim boğazlarım çok fena yanıyor kasıklarımda çok fena
Çok geçmiş olsun canım bi aydır ilaç almadan atlatmaya bakıyordum ama en sonunda antibiyotiğe başlattı doktor
Ayağına Çorap bol c vitamini ve de bol su sıvı.. Başka çaresi yok canım ben antibiyotiğe başarlarım bi ay sonunda (
Ben ablamın cybexini kullanıcam tavsiye ederim hafifçe güvenilir ..

Soğanı ben de deneyeceğim inş..

Eklentiler

• 20141026_095750.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 113
Bunuda alınabilir listesine Yazım araştırım cok saol cnm

kızlar şu süsü çok beğendim kendim yapabilirmiyim acaba yazılar keçeden olsa nasıl durur ki Eki Görüntüle 1290214

Bence yaparsın canım hatta keçeden yapma böyle hazır harfler satılıyor onlardan al çünkü altı saten olacak.. Daha güzelini yapıp eklersin bence sen :))

Kızlar anne bebek çantamı aldım internetten şimdi, tekzenden aldım çok uygun diğer sitelere göre wollex in newyork freestyle sırta da takılıyo,

daha hastane çantam yok, bebişimin eksikleri var of geç mi kalıyorum (((

Tek onu yıkadım

Evet cnm daha erken diye düşündüm
bncede erken canim bende yıkamadım sadece oglumdan kalanları yıkadım dun son bir ay kala yıkamayı duşunuyorum zaten tam eksikliklerim bitmedi almam gerekenler var daha kıyafet olarak . Bitiriyim hepsini bir yıkarım çok acelesi yok

Çok güzelmiş bu kapı süsü :) üzerindeki harfler gibi bulabilirsen daha hoş durur bence, çünkü fonu saten. Satenle keçeyi pek yakıştıramadım.

haklısın canım böyle daha güzel duruyor

Bence yaparsın canım hatta keçeden yapma böyle hazır harfler satılıyor onlardan al çünkü altı saten olacak.. Daha güzelini yapıp eklersin bence sen :))

nerden bulurum acaba hiç görmedim ben buralarda nette falan varmı acaba araştırıyım

işveren ödemiyorki,olurmu devletin annelere olan ödemesi bu,süt parası ile birlikte 4 bin liraya yakın para devlet sana tahsis ediyor,iş yeriyle alakası yokki,sigortaya da ara vermiyorsun,doğum izni senin hakkın,işe gitmiyorsun o sürede de ssk yine ödeniyor

Kızlaaar yorgunluktan ölüyorum. Bugün bebişimin kalan eksiklerini tamamladık(nevresimler, bakım ürünleri,göğüs pompası, ateş ölçer,telsiz vs) , baya bi dolanmışız. Hem kararsızlıktan kurtuldum diye seviniyorum hem de bundan sonra canım sıkılırsa diye korkuyorum. Gerçi daha odasına hiç girişmedim. Süs püs işleri var sonra, lohusa gecelikleri filan. Bunlar da beni doğuma kadar oyalar heralde

Merhaba kızlar.. bugun oglumun ilk alışverişini yaptık :) gez gez cok yoruldum yaa.. bacaklarm cok agriyo ama cok mutluyum :) daha hic bisey almamistm yavruma.. hastane cikisi battaniye filan aldik bide kucuk kucuk seyler ya baktikca bakasi geliyo insanin yarin siparis ettigim bebek sabunlarim geliyo insaallah. Siparis verdigm bayan fotosunu gndrrdi. Buraya yukleyeyim bakalm begenicek misiniz :)

Eklentiler

• IMG-20141031-WA0001.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 72
maalesef önceki doğumumda göğüs uçlarım bir yara oldu bunların hepsini ayrıca ne kadar varsa denedim az kalsın kopacaktı emziremiyordum acıdan derisi falan kalmadı yani en son biraz halis zeytinyağı toparlamıştı.şimdi önceden krem sürmeye başlayacağım aynı şeyleri yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…