Çok güzeller canım, sağlıkla mutlulukla dağıt inşallah. Nerden sipariş verdiğini öğrenebilirmiyim? Birde fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?Merhaba kızlar.. bugun oglumun ilk alışverişini yaptık :) gez gez cok yoruldum yaa.. bacaklarm cok agriyo ama cok mutluyum :) daha hic bisey almamistm yavruma.. hastane cikisi battaniye filan aldik bide kucuk kucuk seyler ya baktikca bakasi geliyo insaninyarin siparis ettigim bebek sabunlarim geliyo insaallah. Siparis verdigm bayan fotosunu gndrrdi. Buraya yukleyeyim bakalm begenicek misiniz :)Eki Görüntüle 1290371
Allah razi olsun canim insaallah. Sahibinden.com da gordum cok uygun fiyatlari. Ordaki numaradan whatsaptan iletisime gectim. Tane 2 lira canim bayagi uygun piyasaya gore.Çok güzeller canım, sağlıkla mutlulukla dağıt inşallah. Nerden sipariş verdiğini öğrenebilirmiyim? Birde fiyatı hakkında bilgi verebilir misin?
Evet canım gercekten uygunmuş fiyatları, bende bir bakayım. Çok teşekkürler.Allah razi olsun canim insaallah. Sahibinden.com da gordum cok uygun fiyatlari. Ordaki numaradan whatsaptan iletisime gectim. Tane 2 lira canim bayagi uygun piyasaya gore.
Canım benim allah insallah teyze olmayi nasip eder gercekten cok güzel bi duygu dua edicem sizin icin:)İyi akşamlar kızlar, hepiniz iyisinizdir inşallah.
Sık idrara çıkma yaptıktan sonra bile hala varmış tuvaletim varmış gibi hissetme bende de var. Enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum. @Mrssuperfine ın dediği gibi 3. vedee son trimester alametleriŞimdi bile yataktan zor kalkıyorum, doğuma yakın ne modeller çizeğiz acaba
sezin_uk canımm madagaskar rafyasıymış hee ismi. Çok hoşuma gidiyor o tarz süslemeler. Mesela hediye paketlerinde kese kağıdı gibi samanlı kağıtla sarıp, bu dediğin rafyayla bağlayıp mühür yapıyorlar ya üzerine çok hoşuma gidiyor.
Ben satenli matenli süslüyorum ama bunlara da bayılıyorum. Bebişin cicileri nasıl hayal kurduruyor insana değil mi
babyforwe kapı süsü çok güzelmiş, çok sade çok şık. Ama sezin_uk ve @Mrssuperfine nın da deiği gibi keçe değilde hazır harfler bulabilirsen çok güzel olur gerçekten.
Bu arada biz dün kontrolümüze gittik. Çok güzel geçti elhamdülillah. Her şey yolundaymış. Mustafamız göz kırptı bize videsounu da aldık bu sefer
Oğluşum 1300 gr olmuş, tam boyunu söyleyecekti ki laf karıştı araya, sonra bizde kendisi de unuttuHalbuki ennnn çok onu merak ediyordum nedense
Testisleri inmiş, idrar deliği de penisinin tam ortasındaymış. Eğer bu yanda olursa ameliyat gerekir doğduktan sonra dedi.
Erkek anaları doktorunuza gideceğiniz randevuda testislerinin inip inmediği sorun, önemli bir konuymuş
@eflalim canım sordum doktoruma bebeğin yanımda kalmasını istiyorum doğumdan sonra diye.
Neden dedi karışır diye mi korkuyorsun dedi, Hayır dedim yakınlık kurmak için, alıp giyindirip dışarı çıkarılmasını istemiyorum. Ameliyat sonuna kadar benimle kalmasını istiyorum dedim.
Tamam dedi
Dedim olmaz öyle şey diyorlar amliyathane soğuk vs diyorlar dedim. Doğru tabi ki ameliyathane soğuk normalde ama hallederiz merak etme dedi.
Bebek çıkacak karından, bana gösterecekler, doktor muayenesini yapacak, hemşireler temizleyip giydirecekler ve bir bebek hemşiresi yanımda tutacak ameliyat sonuna kadar inşallah. Böyle anlattı.
Ama bu dediğim dedi; hiçbir sorun olmazsa, bebeğin sağlığı vs her şey yolundaysa olacak bir şey dedi. Tabi ki dedim.
Dedim hastane bir şey demez değil mi? Hastane kim yaa dedi. O kadar ağırlığımız olsun dedi. Bizimki doktor prof ya çok artist kendisi
ama çok üzüldüğüm bir şey daha oldu maalesef çok istiyordum olmadı. Doğuma ablam ve eşim girebilir mi dedim.
Sadece eş girebilir dedi. Ki ablamda onun 10 yıllık kendi hastası. Bu kuralı esnetemeyiz enfeksiyon riskinden dolayı dedi.
Ne kadar az insan ameliyatta o kadar iyi dedi.
Peki dedim doğum fotoğrafçısı? Onlar giriyorlar. Benim ameliyatımda değil dedi. Fotoğraf makinesini hemşireler alıyorlar, onlar çekiyorlar zaten artık profesyonel oldular bu konuda, ameliyatta, annenin yanında babanın kucağında giydirilirken çekiyorlar video çekiyorlar, fotoğrafçının kendisini almıyoruz içeri dedi.
Biz çok üzüldük ablamla. Çünkü beraber tüp bebek yaptırdık, benimki pozitif onun negatif oldu. Her şeyimiz hep beraberdir bizim, çok yakınız ablamla aramızda 6 yaş olmasına rağmen, en iyi arkadaşızdır.
Hiç buna hayır diyeceğini düşünmemiştik
Rica ediyorum kimse bu kadarına ne gerek var demesin olur mu çok hassasım bu konuda
11 yıldır bende teyze olmayı bekliyorum, Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder
Sizlerde dua edin ne olurRabbim kimin duasına icabet eder belli olmaz...
İki dakikada yine açtım çeşmeleri
RIca ederim canim. Sahibinden.coma girip bebek sabunu diye aratirsan 2 tl yazana girersin canimEvet canım gercekten uygunmuş fiyatları, bende bir bakayım. Çok teşekkürler.
çok tatlılar canım bunlar :)Merhaba kızlar.. bugun oglumun ilk alışverişini yaptık :) gez gez cok yoruldum yaa.. bacaklarm cok agriyo ama cok mutluyum :) daha hic bisey almamistm yavruma.. hastane cikisi battaniye filan aldik bide kucuk kucuk seyler ya baktikca bakasi geliyo insaninyarin siparis ettigim bebek sabunlarim geliyo insaallah. Siparis verdigm bayan fotosunu gndrrdi. Buraya yukleyeyim bakalm begenicek misiniz :)Eki Görüntüle 1290371
Kizlar aranizda akintilarindan sikayetci olaniniz varmi benm gibi(( off yaa cok skintidayim bu konuda,belki 3-4 aydir var,hamilelik oncesinden cok farkli,bazen kokulu,bazen koyu renk,bu aralarda cok yogun gunde mecburen 2 defa camasir 3 defa gunluk ped degistiriyorum,gecen ay dr um durumu bildigi icin fitil verdi,ama gecen hafta yine oluyo dedigimde malesef ilac fitil veremem gecen ay kullandin dedi,bu akintilar erken digum habercisi dedi ama rahme baktigimizda oyle bir durum yok dedi,pelvik uzunlugu varmis 3-4 cm altinda ise akinti cok gelirmis erken dogum oluurmus bende 5/6 cm di nerdeyse simdilik yapcak birsey yok takip edicez durumu dedi,sizlerinde basina geldimi boyle bir durum yaa
İyi akşamlar kızlar, hepiniz iyisinizdir inşallah.
Sık idrara çıkma yaptıktan sonra bile hala varmış tuvaletim varmış gibi hissetme bende de var. Enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum. @Mrssuperfine ın dediği gibi 3. vedee son trimester alametleriŞimdi bile yataktan zor kalkıyorum, doğuma yakın ne modeller çizeğiz acaba
sezin_uk canımm madagaskar rafyasıymış hee ismi. Çok hoşuma gidiyor o tarz süslemeler. Mesela hediye paketlerinde kese kağıdı gibi samanlı kağıtla sarıp, bu dediğin rafyayla bağlayıp mühür yapıyorlar ya üzerine çok hoşuma gidiyor.
Ben satenli matenli süslüyorum ama bunlara da bayılıyorum. Bebişin cicileri nasıl hayal kurduruyor insana değil mi
babyforwe kapı süsü çok güzelmiş, çok sade çok şık. Ama sezin_uk ve @Mrssuperfine nın da deiği gibi keçe değilde hazır harfler bulabilirsen çok güzel olur gerçekten.
Bu arada biz dün kontrolümüze gittik. Çok güzel geçti elhamdülillah. Her şey yolundaymış. Mustafamız göz kırptı bize videsounu da aldık bu sefer
Oğluşum 1300 gr olmuş, tam boyunu söyleyecekti ki laf karıştı araya, sonra bizde kendisi de unuttuHalbuki ennnn çok onu merak ediyordum nedense
Testisleri inmiş, idrar deliği de penisinin tam ortasındaymış. Eğer bu yanda olursa ameliyat gerekir doğduktan sonra dedi.
Erkek anaları doktorunuza gideceğiniz randevuda testislerinin inip inmediği sorun, önemli bir konuymuş
@eflalim canım sordum doktoruma bebeğin yanımda kalmasını istiyorum doğumdan sonra diye.
Neden dedi karışır diye mi korkuyorsun dedi, Hayır dedim yakınlık kurmak için, alıp giyindirip dışarı çıkarılmasını istemiyorum. Ameliyat sonuna kadar benimle kalmasını istiyorum dedim.
Tamam dedi
Dedim olmaz öyle şey diyorlar amliyathane soğuk vs diyorlar dedim. Doğru tabi ki ameliyathane soğuk normalde ama hallederiz merak etme dedi.
Bebek çıkacak karından, bana gösterecekler, doktor muayenesini yapacak, hemşireler temizleyip giydirecekler ve bir bebek hemşiresi yanımda tutacak ameliyat sonuna kadar inşallah. Böyle anlattı.
Ama bu dediğim dedi; hiçbir sorun olmazsa, bebeğin sağlığı vs her şey yolundaysa olacak bir şey dedi. Tabi ki dedim.
Dedim hastane bir şey demez değil mi? Hastane kim yaa dedi. O kadar ağırlığımız olsun dedi. Bizimki doktor prof ya çok artist kendisi
ama çok üzüldüğüm bir şey daha oldu maalesef çok istiyordum olmadı. Doğuma ablam ve eşim girebilir mi dedim.
Sadece eş girebilir dedi. Ki ablamda onun 10 yıllık kendi hastası. Bu kuralı esnetemeyiz enfeksiyon riskinden dolayı dedi.
Ne kadar az insan ameliyatta o kadar iyi dedi.
Peki dedim doğum fotoğrafçısı? Onlar giriyorlar. Benim ameliyatımda değil dedi. Fotoğraf makinesini hemşireler alıyorlar, onlar çekiyorlar zaten artık profesyonel oldular bu konuda, ameliyatta, annenin yanında babanın kucağında giydirilirken çekiyorlar video çekiyorlar, fotoğrafçının kendisini almıyoruz içeri dedi.
Biz çok üzüldük ablamla. Çünkü beraber tüp bebek yaptırdık, benimki pozitif onun negatif oldu. Her şeyimiz hep beraberdir bizim, çok yakınız ablamla aramızda 6 yaş olmasına rağmen, en iyi arkadaşızdır.
Hiç buna hayır diyeceğini düşünmemiştik
Rica ediyorum kimse bu kadarına ne gerek var demesin olur mu çok hassasım bu konuda
11 yıldır bende teyze olmayı bekliyorum, Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder
Sizlerde dua edin ne olurRabbim kimin duasına icabet eder belli olmaz...
İki dakikada yine açtım çeşmeleri
canım kaça aldın o çanta benimde hoşuma gitmişti 79 tl ye bir sitede görmüştümKızlar anne bebek çantamı aldım internetten şimdi, tekzenden aldım çok uygun diğer sitelere göre wollex in newyork freestyle sırta da takılıyo,
daha hastane çantam yok, bebişimin eksikleri var of geç mi kalıyorum(((
Annemmmm bende cok özledimm annnemmiikızlar annemden uzakta olmak çok kötü bir duygu hamile olunca daha da anladım bunu çok ihtiyaç duyuyorum aileme eşim benim herşeyim ama çok zor
Seninkide gecer insallah,idrar yollari iltihabida olabilirmi acaba ondan da belki boyle olabilirizçok tatlılar canım bunlar :)
ben şikayetçiyim canım ,son iki haftadır tavan yapmış durumda hatta
iç çamaşırı yetişmiyor resmen
cumartesi gideceğim dr a idrar tahlili yapsın bakalım ne çıkacak
eşim de yanımda olucak dr erkek zor olucak akıntım var demek ama napıyım söylicem mecbur
canım rabbim ablanla birlikte tüm isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın evlat sevgisini :)
maşşalh bu arada bebişe
Biz aldık canım sunny babyden.70x120 sana tavsiyem sen de bu ölçüleri al en büyük ölçü bu zaten hem büyüdükçe de rahat oluyormuş. Çok araştırdık ve bu modele karar verdik kullanışlı olacağını düşünüyorum.kızlar yardım edin lütfenpark yatak arıyorum kararsız kaldım. hangi marka alayım sizce? almış olanlardan ya da bu konuda tavsiyesi olanlardan cevap bekliyorum..
Ya aynen talan olmuş ben alamadımkızlar bugün gratise gittim uni baby yenidoğan ıslak mendilleri için aman yarebbimmmmmne görim heryer talan olmuş hemen koşa koşa başka şubesine gittim neyse ki orda 4-5 tane kalmış hemen 2 tane kaptığım gibi kasaya yöneldim kucağımda sıkı sıkı tutuyorum aman bişe olmasın diye
sorma ya gecen englishhome daki indirimi kaçırdım hiç bişey kalmamış indirimi duyunca sonra giderim diyorum ama aklım başıma geldi indirim olduğu günün sabahından gidecem güzelim şeyleri kaçırdım hepYa aynen talan olmuş ben alamadım((
ben civilden aldım çok memnun kaldım fiyatlarda uygunkızlar yardım edin lütfenpark yatak arıyorum kararsız kaldım. hangi marka alayım sizce? almış olanlardan ya da bu konuda tavsiyesi olanlardan cevap bekliyorum..
Bende 76.120 aldim baya büyük geniş geniş yatsın kyzumBiz aldık canım sunny babyden.70x120 sana tavsiyem sen de bu ölçüleri al en büyük ölçü bu zaten hem büyüdükçe de rahat oluyormuş. Çok araştırdık ve bu modele karar verdik kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Bende 76.120 aldim baya büyük geniş geniş yatsın kyzumBiz aldık canım sunny babyden.70x120 sana tavsiyem sen de bu ölçüleri al en büyük ölçü bu zaten hem büyüdükçe de rahat oluyormuş. Çok araştırdık ve bu modele karar verdik kullanışlı olacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?