2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkeseee yeni bir haftaya merhaba...sorunsuz saglikli bir hafta olur inşallah. ..

kızlar bende de aynı şekilde oluyor.. ama ben akıntı diye düşündüğüm için hiç fark etmedim umrım bebeğin suyu değildir ya

aynı sorun bende de oluyodu resmen kilodum ıslanıyodu ama renk yok koku yok, sonra farkettim de ne zaman cok hareket etsem o zaman oluyo bence hormonlardan dolayı apış aramız terliyo korkucak bişey yok, zaten benim hamileliğin basından beri hep koyu kıvamlı beyaz akıntım geliyo bence kafanıza takmayın suyu azalsa hemen söylerdi doktorlar.

sorunca buraya da yazar mısınız bende merak ettim şimdi bu su olayını

Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla
canım hasta bezini kilona göre seç yandan bantlı olsun, örtü bence şart özellikle evde çok iyi oluyor kullan at çarşaf kirlendi derdi yok
canım bebe yağı al, gaz sorunu olursa masaj yaparken iyi oluyor
canım çiçek bahçesi mi neydi benimki:) farketmez hangi kokuyu seviyorsan onu al
Keske banada biseler yazsaniz kizlar
canım senin sorularına hep yazıyorum ama geçmişe bakmıyorsun sanırım
maşaallah oğluşuna
ohh iyi yapmışsın canım
kızlar dalan roxy i marketlerde bulamadım ya bnde haci şakirin toz sabununu aldım nası olurki acaba kullanan varmi hiç ?
canım ilave durulama yapabilirsin kalıntı olursa gerçi olmasada ben iki kere duruluyorum
aa kötü olmuş canım nazara mı geldi odanız:)
Günaydın kızlar dun hastanedeydik esimle idrar yolu enfeksiyonu olmusim nasil olur hic anlamadm okadar dikkat ettim ama berbat bir şey agrisi..buscopan yapıp gondrrdiler nasil geccek bilmiyorum dr randevuma daha iki hafta vat
bol bol ama gerçekten bol su iç en az 3 litre
canım okuduklarının hepsi doğru, soğanı bende yakınımdan duydum gerek kalmamıştı bana hamdolsun, çanta işide aynen hastanede ne olacağı belli olmuyor
Kızlaefena gribim hee kasıklarım nile sancıyo üff
çok geçmiş olsun
kızlarr bebişlerinizin nevresim takımlarınıda yıkadınızmı
her şeyini yıkadım:)
kızlar şu süsü çok beğendim kendim yapabilirmiyim acaba yazılar keçeden olsa nasıl durur ki Eki Görüntüle 1290214
çok hoş ve sade bende beğendim canım tabi yaparsın
güle güle kullanın canım, dediğin gibi yerleştirme süsü püsü kalan zaman onunla geçer
güle güle kullanın canım
canım benimde oluyor akıntım ama kokulu değil
canım öncelikle kuzuna maşaallah diyorum

dr a sorduğunu yazdığın için teşekkür ederim, eğer özelde yaparsam bende söylüycem bakalım ne diyecekler:) senin adına çok sevindim

ablanın girememesine üzüldüm canım niye ne gerek var diyelim bu senin isteğin en doğal hakkın, inşaallah ablanında sağlıklı bir bebeği olur o anne sende teyze olursun tez zamanda

evlat hasretini bende biliyorum canım ablamdan olmadı onun tüp bebeklede olmadı yani asla olmaz denildi ona, evlat edindi şimdi güzel bir kızımız var, inşaallah senin ablan hamile kalır sağlıkla doğurup büyütür canım

bizde her ay ablamla ağlardık yine olmadı diye
meraba ıyı aksamlar hanımlar.gecen hafta gıttıgım kontrolde doktorum bebegın ters durdugunu soyledı yanı makat durus.varmı bu durumu yasayan.donermı yada degısmezmı 31.haftadaym
döner canım
canım turnusol kağıdı var ped şeklinde sızıntı var mı tespit ediyor dr una mutlaka söyle
yok canım birde gelecek diye bir şey yok yani, sızıntı olabiliyor

maşaallah canım kuzuna, toprak yeme işini sormadın mı canım?

eee resimde görelim ama

Olur sanki :) magzada gormek lazim ama. Bebegimizim elini tutarak uyuyabilcegimizi dusununce hemen alasim gelio :))

canım ilk başta güzelde ben 5 senedir bırakamadım o eli allah ayırmasın o ayrı bir konu ama onlar alışınca çok zor oluyor bizimki alini bıraksam gece gözü kapalı elimi arıyordu :)

kızlar şu süsü çok beğendim kendim yapabilirmiyim acaba yazılar keçeden olsa nasıl durur ki Eki Görüntüle 1290214

neden olmasın yaparsın tabikide

canımcım suyun gelse ılık ve daha çok olurdu anlardın kesin ama sen yinede doktora bir sor tabii

Günaydın annişler. Bugün kendime izin verdim, evde yapılacaklar için. Oğluşumun odasını ütü odası olarak kullanıyorduk, içinde kullanmadığımız dolaplar filan da var onları boşaltiyim diyorum yavaştan, bir de storlar filan var hava güzrl gibi onları yıkatayım diyorum.

hadi bakalım kolay gelsin

Günaydın herkese bugün doktora gidicem 12 de randevum dua edin bize lütfen annisler herşey yolunda olsun çok özledim Alp Tuna mı o ıslaklık idrar kacirmasi kızlar sormuştum ben doktoruma benim öksürükten hapşırmaktan oldu kaç kere kendiliğinden de oldu yürüdukten sonra vc de farkettim :)

ben bebeğimin bütün her şeyini hallettim.. içim çok rahat .. iyi ki erken başlamışım ..ilk başlarda endişelenmiştim çok erken başladım diye ama, şuan acayip bir hafiflik hissediyorum.. onun ve benim doğum çantalarımız, beşiği ve dolabı hazır.. eşyalarını yıkayıp , ütüledim buzdolabı poşetlerine koyarak aylara göre küçük hurçlara yerleştirdim.. şimdi hayırlısıyla sadece bekleyeceğim.. sona bırakmayın kızlar eltim çok stres olmuştu...

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canim..

Ohh ne güzel rahatlamıssın ben daha hic bisey yapmadım bikac parça kiyafet aldim o kadar bi türlü beceremedim islerimi bitirmeyi erken daha diye diye bu vakte kaldım:)

sorunca buraya da yazar mısınız bende merak ettim şimdi bu su olayını
tabiki canım doktoruma sorduğumda kesinlikle paylaşırım. sağlık ocağından ebe çağırmıştı az önce onun yanındaydım ebeyede söyledim böyle böyle bebeğin suyu olur mu ya da idrar mıdır diye o da bebğin baskı yaptığından dolayı idrar olabilir dedi ama doktoruna söylemen gerekir dedi

Günaydın anneler ve bebişleri alıntı yapmaya çalıştm ama yaZamadım bitürlü kızlar 28. Haftada bnmde su mu akıntımı blmdgm bişi geldi cok korktum bide resmen rahmime sancı grdi tuvaletimi yapmadığımdan emindm eve geldim çamaşır tamamen ıslanmış doktora gttm suyum gayet iyiymiş bebeğim doğum pozisyonuna girmiş Sanrm basıyla baskı yapıo oyüzden bu olay yaşandı sizde doktorunuza sorun mutlaka ama korkmayın herkeste yaşanan olay ..

en güzeli canım aynen bende hazırladım kafam rahat şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…