2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bu haftalarda hepimizde aynı sorun var galiba ya bendede olmuş o idrar yolu enfeksiyonu idrar testinde çikti ama saglik ocagı doktoru ilaç yazmadı kendi doktorum yazsın diye ama doktoruma soylemeyi unuttum şimdide sancilanmaya basladım ya off napcm

Ahh Pınarcım aynen aynen aynen...

Güya her şeyimiz hazırdı, bebek arabasından biberon emzik, ateş ölçer, bebek odası, kıyafetleri, lohusa pijamları, gecelikleri bezler süsler hazır ama yinede bitmedi, hala şoklardayım

Daha odanın yatağı yok, uyku seti, nevresim takımı vs yok.
BUrayı okuyunca alınanları, aldığım kıyafetlerin çok eksik olduğunu gördüm.
Yeni doğan için çok az kıyafeti var bebişimin daha almak gerekiyor. Çok kirleniyor çok parça gerekliymiş.

Neyse olacak hepsi Allah'ın izniyle. olmasa da olur zaten. Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sağlık sıhhat afiyet olsun da her şey hallolur aslında. Şunu bir tam olarak idrak edebilsek

Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki şuan bütün kemiklerim agrıyor tekrar grip mi olacagım acaba
Ay Allah korusun. Ben de nezleyim sanırım.
bol su iç canım. Sıcak tut ayağını belini. Doktorunu da ara istersen. Geçmiş olsun.

evet canim en onemlisi o aslinda ama elimizde de degil oydu buydu bir suru eksik çikiyor . Bende senin gbi burda okudukça eksikliklerim oldugunu gordum tamamlamaya çalişiyorum. Havalar soguk oldugu için alişverişe çikamiyorum çarşida uzak zaten . İnternetten halletmeye çalişiyorum. Yeni bir kadife tulum ve uçlu kadife takım siparişi verdim 0 6 ay. İki gun oncede butik bebeden 7 li yedek hastane çikiş seti siparişi verdim kargolanmayı bekliyolar. Dahada var alacaklarım . Evet canim yenidogan kıyafeti fazla olmali biraz. Çunku kusuyo çişi çikiyor sırtına filan surekli degişmk gerekiyor bu yuzden alinmali gerektgi kadarı

Kızlar herkese ıyı geceler..
LARKIN senin yaptıklarını aldıklarını görünce inan ki bn hiç bişi yapmadım gibime gelıyo...
Masallh mustafamızın herseyı cok gusel

SEZINCIM bebegimin ismi rabbımn izniyle mehmet yasin olucak... Nasıl sencce....
KızımbnDa memed daaasi diyo

EFLALİM dr uma sormayı unuttum o heycanla... Suan gectı gercı ama heran hersey olabılır

Bu arad kızm çişini sölerkn anne acıyı dedı.. Hmn dr gıttık ıdrar tahlılı yaptrdım ki şükür bişi çıköadı
Yarın kızıma balgaölı öksürgu için antbyotık baslıcaz..
Dua edın artık bitsin bu hadtalıgımız
Hast kosustrurkn terlemişşm dısaro cıktık arabaya binene kadar şifayıkapyım galib
Suan bogazım acıyo yıtkunMıyorum.. Terlıyorum bı yandan üşüyprum... Burnum alıuo .... Allahım yaaaaaa

Emzirme sütyenleri penye bende istemiyorum ucları füze gibi çıkmazmı Birde istanbul miniço da 25 tl ye gördüm o normal sütyen gibiydi nasip olursa onlardan alıcam.atlete gerek varmı önü dantelli olanlarda kullanışlı olmazmı bnm evde var bayada esniyo onlardan alırım biyere giderken straplez yaparım diye düşünüyorum

Günaydın kızlar. Alakasız ama bişey sorucam. Yeni evli sayılırım da :) ben dün akşam yeşil mercimek pişirmiştim zeytinyağlı. Gece dolaba koymayı unutmuşum. Sabah 8 de koydum dolaba. Bir şey olur mu? Atıyım mı yemeği?

Günaydın kızlar bem hala sanci çekiyorum aman ha dikkat edin idrar yolu enfeksiyonu cok ois biseymis bebegimde hala hareket etmedi uyandigimsan beri..bi oynamaya baslasydi korkuyor insam

313137"]Günaydın kızlar. Alcanımasız ama bişey sorucam. Yeni evli sayılırım da :) ben dün akşam yeşil mercimek pişirmiştim zeytinyağlı. Gece dolaba koymayı unutmuşum. Sabah 8 de koydum dolaba. Bir şey olur mu? Atıyım mı yemeği?[/QUOTE]
Bnde unutrm genelde esimde kizar :) ben gene Atarm ama bilene sor bnce canm

Bnde unutrm genelde esimde kizar :) ben gene Atarm ama bilene sor bnce canm[/QUOTE]
Ben çoğunlukla çoğu yemeği dışarıda unuturum ertesi günde ısıtır yeriz birşeyde olmadı,havalar soğuk zaten atmam ben olsam

Hayırlı Sabahlar tatlı anneler afedersiniz ama arka tarafında basur memesi çıkan var mı ve bunun için ne kullanıyorsunuz? Ben kantaron yağı kullanıyorum zararı olmaz inşALLAH Amin...eskiden yeni çıktığında sürerdim geçerdi,geç kaldım ve son zamanlarda baya büyüdü :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…