Korkma canim hep dua et Allah zamaninda dogmasini nasip etsin benimde ilk sezeryan 5 sene gecmesine ragmen benim bile agri oluyo kesi yerinde bunlar normal hepimize kolaylik versin allahim5aylıktan beri çok ağrılarım kasılmalarım oluyo kızlar. bugün yine varsezeryan yerim çok acıyo gerildikçe 15 ay oldu tabi daha doğum yapalı. erken doğum yapıcam diye stress oluyorum, korkuyorum. dr dinlenerek geçir diyo. ama evde bebek ,ev işi ,e bide çalışıyorum nerde dinlenmek magnezyum , badem ,soda ıyı gelir dedi dr ama nafile off bi dertlendim.. gece güzel bi rüya gördüm oğlumu kucağıma almışım. tombişti çok. dr 4900 doğdu diyordu şaşırıyordum
canım kaça aldın o çanta benimde hoşuma gitmişti 79 tl ye bir sitede görmüştüm
canım hasta bezini kilona göre seç yandan bantlı olsun, örtü bence şart özellikle evde çok iyi oluyor kullan at çarşaf kirlendi derdi yok
canım bebe yağı al, gaz sorunu olursa masaj yaparken iyi oluyor
canım çiçek bahçesi mi neydi benimki:) farketmez hangi kokuyu seviyorsan onu al
canım senin sorularına hep yazıyorum ama geçmişe bakmıyorsun sanırım
maşaallah oğluşuna
ohh iyi yapmışsın canım
canım ilave durulama yapabilirsin kalıntı olursa gerçi olmasada ben iki kere duruluyorum
aa kötü olmuş canım nazara mı geldi odanız:)
bol bol ama gerçekten bol su iç en az 3 litre
canım okuduklarının hepsi doğru, soğanı bende yakınımdan duydum gerek kalmamıştı bana hamdolsun, çanta işide aynen hastanede ne olacağı belli olmuyor
çok geçmiş olsun
her şeyini yıkadım:)
çok hoş ve sade bende beğendim canım tabi yaparsın
güle güle kullanın canım, dediğin gibi yerleştirme süsü püsü kalan zaman onunla geçer
güle güle kullanın canım
canım benimde oluyor akıntım ama kokulu değil
canım öncelikle kuzuna maşaallah diyorum
dr a sorduğunu yazdığın için teşekkür ederim, eğer özelde yaparsam bende söylüycem bakalım ne diyecekler:) senin adına çok sevindim
ablanın girememesine üzüldüm canım niye ne gerek var diyelim bu senin isteğin en doğal hakkın, inşaallah ablanında sağlıklı bir bebeği olur o anne sende teyze olursun tez zamanda
evlat hasretini bende biliyorum canım ablamdan olmadı onun tüp bebeklede olmadı yani asla olmaz denildi ona, evlat edindi şimdi güzel bir kızımız var, inşaallah senin ablan hamile kalır sağlıkla doğurup büyütür canım
bizde her ay ablamla ağlardık yine olmadı diye
döner canım
canım turnusol kağıdı var ped şeklinde sızıntı var mı tespit ediyor dr una mutlaka söyle
yok canım birde gelecek diye bir şey yok yani, sızıntı olabiliyor
maşaallah canım kuzuna, toprak yeme işini sormadın mı canım?
ben bebeğimin bütün her şeyini hallettim.. içim çok rahat .. iyi ki erken başlamışım ..ilk başlarda endişelenmiştim çok erken başladım diye ama, şuan acayip bir hafiflik hissediyorum.. onun ve benim doğum çantalarımız, beşiği ve dolabı hazır.. eşyalarını yıkayıp , ütüledim buzdolabı poşetlerine koyarak aylara göre küçük hurçlara yerleştirdim.. şimdi hayırlısıyla sadece bekleyeceğim.. sona bırakmayın kızlar eltim çok stres olmuştu...
slm güzel anneler ben bu hafta pek fenayımmhareketlerim kısıtlandı daha erken değilmi yawwwww yatamıyorum kalkamıyorum benim gibi olan varmı
Canlar biz bu beşikten sipariş verdik
Özel sigorta geçiyor mu peki acıbademde, bildiğim kadarıyla acıbademin kendi sigortası var ama emin değilim
elektronikmi çıkan yerlerini suda kaynatmalisinKızlar bi tanıdığın 2li göğüs pompası varmışi bana getirdi kullanayım diye, size sormak istediğim ben bu pompayı biberonu falan nasıl temizleyeyim kullanmadan önce biliyosanız yazın bilemedim ben nasıl yapacam böyle kullanamam
Sıcak suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar taharet al az bekle kurulan birdahiki tuvalettede aynısını yap cok eahatlarsınKizlat bu enfeksiyon ilacsiz nasil halledilir kasiklarim cok ağrıyor sicak tutmaya çalışıyorum bol su içiyorum ama kar etmiyor o gün acilde buscopan vurdular onun disinda ilacta vermedi dr ama ben boyle bebegime zarari olacak diye korkuyorum
Sevda sende sadece agrimi var bu bnm bahsettigim iltihapli akintilar geliyormu pekiKizlat bu enfeksiyon ilacsiz nasil halledilir kasiklarim cok ağrıyor sicak tutmaya çalışıyorum bol su içiyorum ama kar etmiyor o gün acilde buscopan vurdular onun disinda ilacta vermedi dr ama ben boyle bebegime zarari olacak diye korkuyorum
Benimkide aynısı cnm mavilisi sadece civilden aldık .Güle güle kullansın miniğin :)Herkese merhabalar teyzoşlari oglusumun alt değiştirme minderi nasil
ben oglumda bu minderleri kullanamadım hiç ya bebegin altı degişecegi zamn aldım yataga yada koltuga oyle degiştrdim boylesi daha kolayıma geldiHerkese merhabalar teyzoşlari oglusumun alt değiştirme minderi nasil
civilin internet sitesindenmi magazasındanmi aldın cnmBenimkide aynısı cnm mavilisi sadece civilden aldık .Güle güle kullansın miniğin :)
aynen cnm ya biri bitiyor biri çikiyor eksikler hiç bitmiyoki . Sutyen işine gelincede gorunuş olarak iyi degil ama çok kullanişli ben oglumda çok kullandım çok pratik. Birde o atletlerin uzunlarından al yoksa gobegi kapatmıolar sonra surekli elin gobeginde atletini çekiştirir durursun açiliyor çunku. Yada zıbın şeklinde emzirme atletlerindende alabilirsin buyuk bedenini bnce onlar daha kullanişli hem zıbın hem emzirme sutyeni birleşik gayet kullanişlialuk çok tatlı canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
@eflalim @Mrssuperfine Allah razı olsun canlarım, içten yazılarınız verdiğiniz moral destek ve en önemlisi de dualarınız için.
İdrar yolu enfeksiyonu iltihabı, sancıları olan arkadaşlarım Allah şifa versin hepinize. İnşallah tez vakitte geçer.
Doğal yolla tedavi olarak, arkadaşlar söylüyorlar zaten, sirkeli suyla taharet gerçekten iyi geliyor.
Ama çok yoğun olursa maalesef ilaçsız geçmiyor.
Bende erkenden başlamıştım hazırlıklara ve ama yinede hala eksik var. Deli olacağım neden bitti hazırım diyemiyorumYeni başlayacak olsam çıldırırım herhalde
Bugün emzirme sütyeni, emzirme atleti, molfix yenidoğan bebek bezi, molfix alt açma örtüsü, canped yandan cırt cırtlı yetişkin bezi, (yatağa sermek için ablamın ameliyatından kalan varmış, benim aldığım canped yetişkin bezinde de 2 tane hediye vardı onlar yeter herhalde) bebeğin altını su ve pamukla temizlemek için kocamaaan bir paket pamuk aldık.
Hayırlı olur inşallah.
Emzirme atletleri ve sütyenleri ne kadar çirkinmiş yahu
Hele atletler düdük gibi kısacık. Doğum yapar yapmaz eski halimize döneceğiz sanki, çok kısa boyları hiç kapatmaz ki karnı.
1 tane aldım, daha çok yere bakacağım.
Emzirme sütyenleri de aşırı çirkin. Ben süngersiz sütyen kullanmadık hiç ondan herhalde çok garip geldi.
Ama internette buldum bebefox marka emzirme sütyeni ince süngerli. Çok şık. Ondanda alacağım. Fiyatı da uygun.
Biraz süsleme çalışmalarımı paylaşayım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?