2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Korkma canim hep dua et Allah zamaninda dogmasini nasip etsin benimde ilk sezeryan 5 sene gecmesine ragmen benim bile agri oluyo kesi yerinde bunlar normal hepimize kolaylik versin allahim

Kızlar bi tanıdığın 2li göğüs pompası varmışi bana getirdi kullanayım diye, size sormak istediğim ben bu pompayı biberonu falan nasıl temizleyeyim kullanmadan önce biliyosanız yazın bilemedim ben nasıl yapacam böyle kullanamam

bilmiyorumcanım yaa valla ama zor bir gündü hallettik hayırlısıyla

en iyisini yapmışsın canım :)huzurla beklemek kalmış sadece

slm güzel anneler ben bu hafta pek fenayımmhareketlerim kısıtlandı daha erken değilmi yawwwww yatamıyorum kalkamıyorum benim gibi olan varmı

aynen canım bende aynı durumdayım akşam yemek yiyorum sığınamıyorum sonra midem altüst her gece sanki karnım çatlıcak bebek çıkacak gibi oluyor nefes alamıyorum yatarken

Canlar biz bu beşikten sipariş verdik

çok güzel canm sağlıcakla kullanın inş

Anneler regl agrisi gibi bir agri girdi 3-4 saat once cok korktum cidden fazlaydi. Doktoru aradim ilik dus al bol su ic ve istirahat et dedi bir de buzcopan plus ic dedi. Korkma erken dogum alarmi dgl bu artik kramplar normal dedi. Smdi iyyim cok sukur. Paylasmak istedim belki yasayan olur korkmayin

iyi akşamlar herkese çok yorucu bir gün geçirdim yine yarında stajım başlıyor hayırlısı olsun artık

bebişimle iletişim kurmak iyi geliyor şükürler olsun rabbim aramızdaki bağları gün geçtikçe artırıyor

elektronikmi çıkan yerlerini suda kaynatmalisin

Kizlat bu enfeksiyon ilacsiz nasil halledilir kasiklarim cok ağrıyor sicak tutmaya çalışıyorum bol su içiyorum ama kar etmiyor o gün acilde buscopan vurdular onun disinda ilacta vermedi dr ama ben boyle bebegime zarari olacak diye korkuyorum

Sıcak suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar taharet al az bekle kurulan birdahiki tuvalettede aynısını yap cok eahatlarsın

Sanirim yrn sabah uyanir uyanmaz dr a gidicem (( cunku az evvel korkunc derecede iltihapli gibi yogun krem gibi koyu sari yesil gibi akintilar gelmis,cok korkuyorum her ay basima geliyor,insallah bebegime zarar vermez ya ((

Se
Sevda sende sadece agrimi var bu bnm bahsettigim iltihapli akintilar geliyormu peki

Herkese merhabalar teyzoşlari oglusumun alt değiştirme minderi nasil
ben oglumda bu minderleri kullanamadım hiç ya bebegin altı degişecegi zamn aldım yataga yada koltuga oyle degiştrdim boylesi daha kolayıma geldi

aluk çok tatlı canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah.

@eflalim @Mrssuperfine Allah razı olsun canlarım, içten yazılarınız verdiğiniz moral destek ve en önemlisi de dualarınız için.

İdrar yolu enfeksiyonu iltihabı, sancıları olan arkadaşlarım Allah şifa versin hepinize. İnşallah tez vakitte geçer.
Doğal yolla tedavi olarak, arkadaşlar söylüyorlar zaten, sirkeli suyla taharet gerçekten iyi geliyor.
Ama çok yoğun olursa maalesef ilaçsız geçmiyor.

Bende erkenden başlamıştım hazırlıklara ve ama yinede hala eksik var. Deli olacağım neden bitti hazırım diyemiyorum Yeni başlayacak olsam çıldırırım herhalde

Bugün emzirme sütyeni, emzirme atleti, molfix yenidoğan bebek bezi, molfix alt açma örtüsü, canped yandan cırt cırtlı yetişkin bezi, (yatağa sermek için ablamın ameliyatından kalan varmış, benim aldığım canped yetişkin bezinde de 2 tane hediye vardı onlar yeter herhalde) bebeğin altını su ve pamukla temizlemek için kocamaaan bir paket pamuk aldık.
Hayırlı olur inşallah.

Emzirme atletleri ve sütyenleri ne kadar çirkinmiş yahu
Hele atletler düdük gibi kısacık. Doğum yapar yapmaz eski halimize döneceğiz sanki, çok kısa boyları hiç kapatmaz ki karnı.
1 tane aldım, daha çok yere bakacağım.
Emzirme sütyenleri de aşırı çirkin. Ben süngersiz sütyen kullanmadık hiç ondan herhalde çok garip geldi.
Ama internette buldum bebefox marka emzirme sütyeni ince süngerli. Çok şık. Ondanda alacağım. Fiyatı da uygun.

Biraz süsleme çalışmalarımı paylaşayım sizlerle

kızlar ne kadar zor ya bebek hazırlıkları birini hallediyosun biri çikiyor giysisiydi kıyafetiydi beşigiydi yatagıydı yorganiydi off bittim bn. Yorucu ama bi o kadarda keyifli . Hiç eksik bitmiyor ya tam giysilerini bitirdim bu seferde sampuanı losyonu emzigi biberonu kremi onlar çikti daha yatak yorganida tam bitmedi yünlerini yıkadım kuruttm dikmesi duruyor birde onlara uygun olçulerde nevresim takımı dikilecek kendi ihtiyaçlarımı hiç saymıyrm bile. Bana kalsa hepsini son aya birakacaktım ama forumda gordumki herkes baslamiş ve çoguda bitirmiş bu sayede bnde basladım hazırlıklara. Boylesi çok iyi oldu yoksa son aya kalsa çokk zorlanirdim çunku gittikçe agırlaşmaya basladım. Ama bebişim için herseye deger.

aynen cnm ya biri bitiyor biri çikiyor eksikler hiç bitmiyoki . Sutyen işine gelincede gorunuş olarak iyi degil ama çok kullanişli ben oglumda çok kullandım çok pratik. Birde o atletlerin uzunlarından al yoksa gobegi kapatmıolar sonra surekli elin gobeginde atletini çekiştirir durursun açiliyor çunku. Yada zıbın şeklinde emzirme atletlerindende alabilirsin buyuk bedenini bnce onlar daha kullanişli hem zıbın hem emzirme sutyeni birleşik gayet kullanişli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…