2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İçinde et yoksa kis ayında olduğumuz için evde çok sicak değildir birşey yoktur canim. Bozulma olduysa kapagini actigin anda eksi kokusu seni rahatsiz eder zaten

canım okuyamadım ben cevabını doktora kahve olayını sordun mu?_ ben hem doktora hem diyetisyene sordum diyetisyenin kendisi de hamileydi o da içiyordu. günde bir tane türk kahvesinin zararı olmaz dedi aynı şekilde doktorumda... acaba senin doktorun ne dedi?

aslında çorap giydirmek ayaklı tulumdan daha sağlıklı canım.. büyük ihtimal ondandır.. sen annene sipariş et her şeyi o zaman..

Canim bana sormamışsın ama bende cevap vereyim dedim benim doktorum dedi ki hayatı kendine kabusa çevirme canın ne istiyorsa ye iç dedi sonuçta bilinçli insanlarız abartmamamız gerektigini biliyoruz dedi fazla kahve icersek hamile olmasak bile kansızlık yapar dedi bunun icin gunde 2 fincana kadar turk kahvesi icebilirsin dedi:)

kızlar akşam markette hasta bezlerine falan bakıyordum mesane bezi diye bir şey gördüm selpak marka belki kanamaların şiddeti azaldığında kullanırım sonuçta büyük ped gibi bir şey ve aldım ama şimdi internette baktım mesane bezi idrar kaçırmada falan kullanılıyormuş şimdi yanlış mı oldu yani birde şu hastanede fln kanamanın çok olduğu dönemde kullanmak üzere alacağımız şeyin tam adı(kilot gibi olan mı) nedir? hangi boy alacağız orta veya büyük ? Ayrıca yatağa sermek içinde bir bez var onun adı nedir? bilen varsa bilgilendirirse sevinirim hatta marka bile yazsanız iyi olur ancak anlarım

hasta bezini hastaneden veriyorlarmış canım..

ben doğumumdan sonra ilk günlerde mesane pedi kullandım sonrasında normal ped hasta bezi sadece sezeryan sonrası takmışlar hastanede.o kadar korkunç ,şiddetli bir kanama olmuyor mesane pedi yeterli.hasta bezi de 1-2. tane ilk gün için bulunsun derim.ben canbebenin mesane pedini almıştım sarı pakette olan.

Günaydın kızlarrrrr

günaydın annişkolar yine gece hiç uyuyamadan işe geldim. gece uyandım sabaha kadar ağlamış olabilirim uyuyamıyorum diye

ben calışabilirimi aldım ama galiba cok sürmiycek doğumdan sorasına kalsın istiyodum halbusiii

Çok mu zorlanıyorsun Bende ne yapacağımı merak ediyorum. Şimdiden işe gelmek işkence gibi. Gece uyuyamadığım için gözlerimi açamıyorum

Dogru almışın canım senin aldıgın normal pedlere göre daha kalın, geniş ve uzun.Hasta bezleride tıpkı bebek bezleri gibi yandan bantlı olanları yada kilot tarzı giyilenleri var sen bilirsin almak istersen

yatağa sermek içinde bebek alt açma örtüsü almıştım 10lu paket onun içinden bi kaç tane yanımda getirdim onu kullandım. dalinin alt açma örtüsüydü memnun kaldım. daha sonra o açma örtülerinden bebeğimi her hastaneye götürdüğümde yanıma alıyordum. malum mikrop çok. onu serip üzerine penye battaniyesini serip öyle kontrollerini yaptırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…