2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cnm bnm çok tşk ederim inan içimi rahatlattın Allah razı olsun

Kızlar bugün aşure günü 10 kişiye slm vermek, gusül almak, sadaka vermek,gülsuyuna bakarak 7 defa hepsinin başında besmele ile fatiha okuyup başımıza ve göğsümüze sürersek bir yıl hastalık gelmezmiş Allah'ın izniyle.1000 ihlas okumakta faydalıymış.

Slm kızlar muğdem çok ağrıyor napsam bilememedim
çok geçmiş olsun cnm o mide ağrılarını bana sor çok zor ilaçla geçiyo bnm tek.Doktoro gidersen yazdır ben gaviscon çiğneme tableti kullanıyorum tadı iğrenç ama napıyım başka türlü geçmiyoki

Çalışırken anne olmak bence daha zor kıyamam ki ben sana benimki biraz keyfiii kendi kendime naz yapıyorum işte

naz yapıcan tabiki nazlanmadan olur mu benim oğluşum birde bugün o kadar harekliki hiç yerinde durmuyor çalışmak için masaya eğilemiyorum şunları yazarken bile kaç defa geri gidiyorum hani işte değilde bende evde olsam şöyle azıcık uzansam oğluşumun her tekmesinde onunla konuşabilsen ne güzel olur du

Şey arkadaşlar ben bu biberonu cam mı alsam plastik mi dr brown alıcam ama seçim yapamadım benimki mama değilde kendi sütümü sağıp vermek için olur gibi yani kızımda öyle olmuştu onun ki plastikti ama bu sefer nasıl yapsam bilemedim

Mrb arkadaslar bende daha cok okuyanlardanım galiba. pek yazamıyorum . ciddi ciddi alışkanlık oldu okumadan günü bitiremiyorum. şimdi bensize aldiklarimi yazayım da bir bakın eksikleri neler olumu:)

* 2 tane ayaklı pijama tak.
* 4 tane ayaklı alt pijama
* 2 tane uzun kollu alttan çıt çıtlı badi
* 3 tane kolsuz çıtlı badi
* 1 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
* 1 tane ayaksız pijama tak.
* 1 tane tulum ( Kadife)
* 3 tane önlük
* 9 tane Çorap
* 4 battaniye, 1 tane kalın peluş battaniye
* 10 ' lu hastane çıkışI
Etrafımda yakınımda pek hamile yok bende sizlere sormak istedim. başka neler alayım?
Birde bu aldıklarımı yıkayacağım dalin granül Sabun aldım. ne kadar ölcü kullanayım. mesela kaç k kaşı k ?

dr brown'ı ben bugün gördm değişik bişiydi araştıracağım bugün kendi sütünü sağıp vermek için en ideali medela calma bizeeğitimde söylemişlerdi

dr brown'ı ben bugün gördm değişik bişiydi araştıracağım bugün kendi sütünü sağıp vermek için en ideali medela calma bizeeğitimde söylemişlerdi

şimdi benim medela süt sağma pompası varda biberon olarak dr brown gazı azaltıyor diye istedim aslında medela plastik mi peki

port bebe almadım ben çok kullanılıyor mu canım bilemedim..

kanguru aldım ama .. yerini tutar mı..
Canım port beb kıs cocukları için bence en güzeli..hast gidersin içinde ytar.. Altını degiştirisin tahatca..
Emzirmek herekirse içindeb almak kolay olur.. Biyere giderken onu korumak aoguktan cok iyi bence..bugun hast giitim kzızm için bir sürü bebek ve ellerde hep port bebeler..
Kanguru ilk dogdugunda kullanamazsın emzirmek gerejirse cıkarıcan okadar ugrasıcan.. Hemde kemik yapısını bozar ilk aylarda.. Bn 6. Ayından sonra kullandım kanguruyu.. Ayrıyeten kanguru yazın iyi oluyo anca 6 ay olurlar

Canım ya inan ki gercekten evde bile zor anlar yasıyorum bazen.. Rabbim çalısanlara sabır güç versin...
Bugun erken kalktı baya uykusuzluk basıma vurduğ

Aynen bizim şer gördügümüzde vardır bi hayırbelki..
Madem annen gelecek annene sipariş et o getirsin sorun yapma canım.. Tek derdin bu olsun

Canım dikkat et... Cok yormussun kendni .. Öle agrır tabi...
Agrının şiddeti giderek artarsa adet sancısını andırısa dr git canım

Deterjan hakkında bi fikirim yok.. Üstünde kullanma takımatı yazıyo ya genelde o ölcünün yarısını kullanıyolar granül kullananlar..

Kendi ihtiyaclarını aldınmı ...

Pijama takımlarımı falan aldım benim ihtiyaçlarda sorun yok bebegiminkini ayarlayayimda.

beşli zıbın takımlarından almadınmı canim ben onu eksik gordum

Bebek bezi ıslak mendil pişik kremi
Agız bezi (mndil diyoz ya)
Kolsuz cıtcıtlı cok daha iyi oluyo bi kaç tane daha alırsın..
Biberon emZik bunları gördüm
Birde penye hırka yelek bi kaçtane bulundur... Örgü mü kullanırsın yoksa bilemedim ama penye hırkalar yeleklerde cok kullanıslı oluyo..
Ateş ölcer bunlar genel eksik olarak anladım bn.. Yoksa hastaneye giderken mi cantanda olmaaı gereknleri soruyosun

rica etsem markasının ve modelinin adını yazabilir misin? civil bize uzak muhtemelen internetten alacağım ben
drago baby nin şuanda kampanyası var civilde cnm çok uygun fiyata ebatlarınada bak hangi modelden alırsan al dar olmasın uzun ve geniş olmasına dikkat et

benim ogluşunda saçları çikmiş renkli ultrasonda gordum :) çok tatlıydı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…