- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
canım iyi çıkmış sonuçların .. kanda wbc ve diğerlerinin yüksek çıkması biraz enfeksiyon varlığını gösteriyor.. kış mevsimi malum hafif bir grip atlatıyor olabilirsin.. şekerin çok iyi çıkmış
çok geçmiş olsun cnm o mide ağrılarını bana sor çok zor ilaçla geçiyo bnm tek.Doktoro gidersen yazdır ben gaviscon çiğneme tableti kullanıyorum tadı iğrenç ama napıyım başka türlü geçmiyokiSlm kızlar muğdem çok ağrıyor napsam bilememedim
Çalışırken anne olmak bence daha zor kıyamam ki ben sana benimki biraz keyfiii kendi kendime naz yapıyorum iştebende işyerindeyim çalışmak değil uyumak istiyorum dün gece sağa sola dönmekten uyuyamadım hiç sabahta kalktım işe geldim
Saçlarınıdepilll teyzesii saç telinin mis kokusunu yicemmmm eeh:) yeme annesi kel kalır kuzun:) mis onlar misssss
Çalışırken anne olmak bence daha zor kıyamam ki ben sana benimki biraz keyfiii kendi kendime naz yapıyorum işte
Ay ne güzel yarışıyolar sankimaşaallah kuzuna, benim kuzumla kafa kafaya gitmişler demek ki o da 1370 gram 40 cm. senin yazını okuyunca tanıdık geldi birden
dr brown'ı ben bugün gördm değişik bişiydi araştıracağım bugün kendi sütünü sağıp vermek için en ideali medela calma bizeeğitimde söylemişlerdiŞey arkadaşlar ben bu biberonu cam mı alsam plastik mi dr brown alıcam ama seçim yapamadım benimki mama değilde kendi sütümü sağıp vermek için olur gibi yani kızımda öyle olmuştu onun ki plastikti ama bu sefer nasıl yapsam bilemedim
dr brown'ı ben bugün gördm değişik bişiydi araştıracağım bugün kendi sütünü sağıp vermek için en ideali medela calma bizeeğitimde söylemişlerdi
port bebe almadım ben çok kullanılıyor mu canım bilemedim..
Canım port beb kıs cocukları için bence en güzeli..hast gidersin içinde ytar.. Altını degiştirisin tahatca..kanguru aldım ama .. yerini tutar mı..
Canım ya inan ki gercekten evde bile zor anlar yasıyorum bazen.. Rabbim çalısanlara sabır güç versin...Bende ayniyim canim, yatmak bir dert kalkmak bir dert. Belimden bacagima vuran bir agri var, oda zorlastiriyor hayatimi. Iyice agirlastim, Allah çalışan arkadaslara yardim etsin, iyi ki ara vermisim. Bebisler iyi saglikli olsunlarda katlanıcaz artik.
Aynen bizim şer gördügümüzde vardır bi hayırbelki..Cok Sagol canim. Turkiyede bildiginiz ortamda olmak inanilmaz bir nimet kiymetini bilin arkadaslar ,gecen hastanede kullanmak uzere ic camasiri alayim dedim 1 saat bakindim magazada neyin ne icin oldugunu zor anladim en sonunda alttan cirtcirtli bir camasir aldim en buyuk beden eve geldim denedim daha simdiden bacakalarimin kenarini kesti darliktan. Ne yapcam bilemiyorum heralde herseyi turkiyeden getirtmek zorunda kalacagim. Ayaklari kapali tulum bile yok bebekler icin. Japonlar yaz kis bebeklerini ciplak ayakla gezdiriyorlar. Anlamiyorum nasil dayaniyor o cocuklar. Herseyleri bir tuhaf adamlarin . Neyse cok sikayetci olmayayim bunada sukur Allah buyuk . Bunlarida yasamamin bir sebebi vardir .
Canım dikkat et... Cok yormussun kendni .. Öle agrır tabi...kızlarr ben bir haftadır temizlikle ve bebegin hazırlıklarıyla ugrasıyorum ( beşik kurma yunden yatak yorgan dikme yıkama kurutma didikleme çirpma ve dikme asamali olarak ) kendimi çok yordum bu aralar. Kasıklarımda agrı ve kasılmalar oldu bugun korkuyorm erken dogum olmasından
Deterjan hakkında bi fikirim yok.. Üstünde kullanma takımatı yazıyo ya genelde o ölcünün yarısını kullanıyolar granül kullananlar..Mrb arkadaslar bende daha cok okuyanlardanım galiba. pek yazamıyorum . ciddi ciddi alışkanlık oldu okumadan günü bitiremiyorum. şimdi bensize aldiklarimi yazayım da bir bakın eksikleri neler olumu:)
* 2 tane ayaklı pijama tak.
* 4 tane ayaklı alt pijama
* 2 tane uzun kollu alttan çıt çıtlı badi
* 3 tane kolsuz çıtlı badi
* 1 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
* 1 tane ayaksız pijama tak.
* 1 tane tulum ( Kadife)
* 3 tane önlük
* 9 tane Çorap
* 4 battaniye, 1 tane kalın peluş battaniye
* 10 ' lu hastane çıkışI
Etrafımda yakınımda pek hamile yok bende sizlere sormak istedim. başka neler alayım?
Birde bu aldıklarımı yıkayacağım dalin granül Sabun aldım. ne kadar ölcü kullanayım. mesela kaç k kaşı k ?
Cook beğendim çok güzelCanlar biz bu beşikten sipariş verdik
Canım port beb kıs cocukları için bence en güzeli..hast gidersin içinde ytar.. Altını degiştirisin tahatca..
Emzirmek herekirse içindeb almak kolay olur.. Biyere giderken onu korumak aoguktan cok iyi bence..bugun hast giitim kzızm için bir sürü bebek ve ellerde hep port bebeler..
Kanguru ilk dogdugunda kullanamazsın emzirmek gerejirse cıkarıcan okadar ugrasıcan.. Hemde kemik yapısını bozar ilk aylarda.. Bn 6. Ayından sonra kullandım kanguruyu.. Ayrıyeten kanguru yazın iyi oluyo anca 6 ay olurlar
Canım ya inan ki gercekten evde bile zor anlar yasıyorum bazen.. Rabbim çalısanlara sabır güç versin...
Bugun erken kalktı baya uykusuzluk basıma vurduğ
Aynen bizim şer gördügümüzde vardır bi hayırbelki..
Madem annen gelecek annene sipariş et o getirsin sorun yapma canım.. Tek derdin bu olsun
Canım dikkat et... Cok yormussun kendni .. Öle agrır tabi...
Agrının şiddeti giderek artarsa adet sancısını andırısa dr git canım
Deterjan hakkında bi fikirim yok.. Üstünde kullanma takımatı yazıyo ya genelde o ölcünün yarısını kullanıyolar granül kullananlar..
Kendi ihtiyaclarını aldınmı ...
Doktorum 50 mg lık yaptırttı bana.Günaydın Kızlar, Şeker yüklemesini kaç mg'lık yaptırdınız hatırlıyor musunuz?
Ben bir poliklinikte yaptıracağım da yanlış şekilde yapmasınlar diye emin olmak istiyorum
beşli zıbın takımlarından almadınmı canim ben onu eksik gordumMrb arkadaslar bende daha cok okuyanlardanım galiba. pek yazamıyorum . ciddi ciddi alışkanlık oldu okumadan günü bitiremiyorum. şimdi bensize aldiklarimi yazayım da bir bakın eksikleri neler olumu:)
* 1 tane tulum ( Kadife)
* 3 tane önlük
* 9 tane Çorap
* 10 ' lu hastane çıkışI
Etrafımda yakınımda pek hamile yok bende sizlere sormak istedim. başka neler alayım?
Birde bu aldıklarımı yıkayacağım dalin granül Sabun aldım. ne kadar ölcü kullanayım. mesela kaç k kaşı k ?
rica etsem markasının ve modelinin adını yazabilir misin? civil bize uzak muhtemelen internetten alacağım benben civilden aldım çok memnun kaldım fiyatlarda uygun
Bebek bezi ıslak mendil pişik kremiMrb arkadaslar bende daha cok okuyanlardanım galiba. pek yazamıyorum . ciddi ciddi alışkanlık oldu okumadan günü bitiremiyorum. şimdi bensize aldiklarimi yazayım da bir bakın eksikleri neler olumu:)
* 1 tane tulum ( Kadife)
* 3 tane önlük
* 9 tane Çorap
* 10 ' lu hastane çıkışI
Kıyamam az daha sabır canım, en azından izin alınca kafan rahat olur. Benim kendi işim olduğundan gitmeyince de aklım kalıyorbande olmak istiyorum artık
drago baby nin şuanda kampanyası var civilde cnm çok uygun fiyata ebatlarınada bak hangi modelden alırsan al dar olmasın uzun ve geniş olmasına dikkat etrica etsem markasının ve modelinin adını yazabilir misin? civil bize uzak muhtemelen internetten alacağım ben
benim ogluşunda saçları çikmiş renkli ultrasonda gordum :) çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilelik takvimimde benim yavrucuğumun saçları çıkmıııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yeriim ben onun her saç telinin misss kokusunuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?