2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarrrrr

Çok mu zorlanıyorsun Bende ne yapacağımı merak ediyorum. Şimdiden işe gelmek işkence gibi. Gece uyuyamadığım için gözlerimi açamıyorum
aynen ben de gece uyuyamıyorum ve iş yerinde de zorlanıyorum. hem bütün gün oturuyorum hem bankada hep insanlarla işim. stresi bi yandan iş arkadaşları bi yandan..

aynen ben de gece uyuyamıyorum ve iş yerinde de zorlanıyorum. hem bütün gün oturuyorum hem bankada hep insanlarla işim. stresi bi yandan iş arkadaşları bi yandan..

Canım stresli iş yerini çok iyi biliyorum. Allah sabır versin bizlere.

ben de vazgececem galiba
canlarım yaa sonrasında ücretsiz izin alabileceksiniz tamam ama alamıcaksanız o bebiş sana ihtiyacı var ve emiyorken bırakmak öyle zor geliyor ki. 36. haftada çıkmıştım ilk bebeğimde. sonradan neden 37 de çıkmadım izne diye o bi haftaya bile üzüldüm. dayanın bence sonrası çok çok daha zor.

Hayırlı güzel günler herkeslere, çalışan anneler Allah yardımcınız olsun, kolaylaştırsın, sizin yazdıklarınızı okuyunca inanın çok üzülüyorum, Söylemesi kolay biliyorum ama az daha dayanın inşallahta doğumdan sonra biraz daha fazla kalın bebeklerinizin yanında. Allah güç kuvvet versin sizlere.

hamileyken çalışmak gerçekten zor sonuçta senin halinden her ne kadar anlıyoruz deselerde cıkkk anlayamazsınız diyesim geliyor...
bir de bu tek kullanımlık loğusa külotları var e bebekte fln satılıyor onlardan alan var mı ?

normal dogumda çok kanama oluyor canim hele ilk gun boşanircasına. O yuzden hasta bezi sart çunku normal pedler idare etmiyor. Ben ilk bir hafta kadar hasta beziyle dolaştım aklınızda bulunsun. Ama sezeryanda kanama fazla olmuyormuş hasta bezinin yaninda pedinizide alin . Yani her iki durumdada ne olur ne olmaz ikisindende alinmalidiye duşunuyorum.

işte ondan da emin değilim :S ücretsiz alırsam şubem değişebilir almazsam da 3,5 aylık cocuğu bırakıp gitmeye içim elvermeyecek biliyorum. ay bi de maddi tarafı var. bi an önce kesin kararımı vermem gerek...

bilenlerden bnde cevap bekliyorum ozellikle o alta serilen ortuyu nerden aliyosunuz ve markası ne ben bktım ama markette yoktu birde o kulotlu hasta bezlerinide yazarsanz çok sevinirim

Günaydinnnn güzel anneler ben nezamandir giremiyordum internete hic takip edemedim sizi
benim oglus cok fazla hareket etmiyor acaba normalmidir?sizinkilerde öylemi? merak etmiyorum degil ayin 10 unda randevu var dörtgözle bekliyorum.
dogumumu almanyada yapicam allah izin verirse. bu ayin 20 sinde almanyaya ucuyorum insallah
sizler nasilsiniz hamişler

pınar hasta bezini orta boy mu alalım canım..

Bnm drumda günde 1 tane cok canın isterse 2 fincana cıkabılırsın en fazla dedi..
Bn evimi toplayıp yapcam hemen:)

Dersim boşaldı öğle arası ile birlestirdim eve geldim yolda markette cips gördüm çooook canım istedi kola da aldım. Arkadaşlar sizce zarar veririmi? bunu sık sık yapmam toplam hamileyim de 5 yada 6 olmuştur.cok Üzgünüm dayanamadım ((

Arada öyle kaçamaklar olur canım, sürekli yenmediği sürece sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…