2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ya ben ne kötü bir anne adayıymışım :)) arada cips de yiyorum çikolatada ... kola da arada sırada bir bardak içmekten bir şey olacağını sanmıyorum... ayda bir yesen nolcakkiii

Kizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.

hayır canimm kumaşi çıkmıyor içindeki yatagını çikartıp yıkadım balkona diktim inş kurur bu arada bebişin degil park yatak 3 yaşindaki oglumun
anladım canım kurur bence, benimde oğlumdan kalan var iki ay oldu kaldıralı
Sanirim yrn sabah uyanir uyanmaz dr a gidicem (( cunku az evvel korkunc derecede iltihapli gibi yogun krem gibi koyu sari yesil gibi akintilar gelmis,cok korkuyorum her ay basima geliyor,insallah bebegime zarar vermez ya ((
inşaallah canım
canım emzirme sütyeni çok kullanışlı ve rahat aslında sünger olayına gelince zaten göğüs pedi kullacağımız için süngerli gibi oluyor merak etme:) emzirme atleti alamdım ben hiç ne gerek var dedim normal atlet aldım ilkinde de kullanmamıştım
oyy bu ne çok güzel olmuş
öyle olmuş gerçekten:)
canım kızına kültür mü yapıldı normal idrar mı çoğu zaman normalde çıkmıyor enfeksiyon
Merhabalar.. bende hastane odasını süslemek için bir şeyler yaptım bu gün. Ikramlarin yanında renk olsun diye..
fikir olur belki sizlere de ..

çok güzel olmuşlar

canım hasta bezi ben l alıyorum anca sıkmasın diye marka ne denk gelirse artık, diğeri hasta alt açma örtüsü olarak geçiyor medikallerde de oluyor

evde bebek bezi tavsiye ederim oğlumla beraber kullandık biz:) yan bantlarını kestim kullandım çok rahat olmuştu tavsiye ederim, bimdeki bebek bezlerinden alabilirsin ucuz olsun dersen

hasta bezi bu marka olabilir
hasta bezini hastaneden veriyorlarmış canım..
yok canım hangi hastaneymiş o ben hiç duymadın ne iyi olurdu yük etmezdik
ben hasta bezinin kilot gibi olanlarından almıştım. 2 tane kullandım. yatak ve giysilere bulaşma olmuyo çok rahat ettim. tavsiye ederim kızlar.
canım sezaryanda zor olmadı mı onu giymek çıkarmak malum eğilmek zor oluyor ya
aynen canım ben sezaryandım ama hasta bezi kullandım kanama kişiye göre değişiyor sanırım
bebişlerin cicileri sayfasına birsürü resim yükledim ama hepsini yan yüklemişim ne kadar da aptalım
niye aptal olasın baktım hepside güzel canım güle güle kullanın
ooo ben çok yedim cips, ilk gebeliğimde hep özen gösterdim oğlum doğdu minnacık şimdi canımın istediğini yiyorum ohh sefam olsun:)
oğlum hıçkırmaya başladı

büyüyor annesi hıçkırması iyidir:)

canım sezaryan demesi için çok erken doğuma kadar çok şekil değiştirir

bebeğin kilosuna gelince bence yapı meselesi canım bazıları her şeyi yiyor bebek almıyor bazıları yemiyor bebek alıyor ama eti sütü yoğurdu muzu meyveyi bol tüket

kızlar, ellerinizde uyuşma oluyor mu? benim geçen hafta başladı önce sabah kalktığımda uyuşmayla uyanıyordum şimdilerde gün içinde de bilgisayarda bir şeyler yazsam uzun veya araba kullanırken özellikle sol elim sabit olduğundan herhalde hemen yani 15 dk bile oluyor. İnternette baktım ödem ve vücudun su tutması gibi sebeplerle damarlara baskısı olarak yazılmış çok ilerlerse ancak müdahale edilebilirmiş. Sizde de oluyor mu?

ya ben ne kötü bir anne adayıymışım :)) arada cips de yiyorum çikolatada ... kola da arada sırada bir bardak içmekten bir şey olacağını sanmıyorum... ayda bir yesen nolcakkiii
ben de yiyorum cips hem de ayda birden fazla zaten onu yemesen kızartma yiyorum
çikolatanın ne zararı var ki

ayy ben bişey bilmiyorum sanırım yaa tırstım şimdi

benimle aynı sorunu yaşadın canım listemi ekliyorum

muz yiyebilirsin faydası oldugu biliniyor. Ters derken nasıl ters ? Bu haftalarda zaten bbk ters durur dogum şeklini genelde en erken 30.haftadan sonra alir. Doktorum banada ters durdugunu soyledi yuzu sırtıma bakıyomuş. Ama doner daha erken dedi . Senin doktor seni kesmekmi istiyor acaba bilemedm şimdi ?

bendede uyuşma başladı ozellikle ellerim ve kollarımda bu aydan sonra olabilecek seyler bunlar tuzu azaltmakta fayda var .

Kızlar biz sabah doktora gittik

çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş

1279 gram olmuşuz Maşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla 19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek

evet tatlım bende kişiye gore degiştigi için her ikisindende alınmali diye yazdım zaten :)

masallah kızına senin haftandayken gitmiştim bnde doktora benim ogluşla hmn hmn aynı kilodalar . Yeme içme gerçkten etkiliyor bebişin kilosunu . Çok fazla aç kalınmaması gerekiyor . Sık sık yenmeli . Ozellkile muzun çok etkisi var diye duşunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…