- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
Dersim boşaldı öğle arası ile birlestirdim eve geldim yolda markette cips gördüm çooook canım istedi kola da aldım. Arkadaşlar sizce zarar veririmi? bunu sık sık yapmam toplam hamileyim de 5 yada 6 olmuştur.cok Üzgünüm dayanamadım((
anladım canım kurur bence, benimde oğlumdan kalan var iki ay oldu kaldıralıhayır canimm kumaşi çıkmıyor içindeki yatagını çikartıp yıkadım balkona diktim inş kurur bu arada bebişin degil park yatak 3 yaşindaki oglumun
inşaallah canımSanirim yrn sabah uyanir uyanmaz dr a gidicem(( cunku az evvel korkunc derecede iltihapli gibi yogun krem gibi koyu sari yesil gibi akintilar gelmis,cok korkuyorum her ay basima geliyor,insallah bebegime zarar vermez ya ((
canım emzirme sütyeni çok kullanışlı ve rahat aslında sünger olayına gelince zaten göğüs pedi kullacağımız için süngerli gibi oluyor merak etme:) emzirme atleti alamdım ben hiç ne gerek var dedim normal atlet aldım ilkinde de kullanmamıştım@aluk çok tatlı canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
Nego @Mrssuperfine Allah razı olsun canlarım, içten yazılarınız verdiğiniz moral destek ve en önemlisi de dualarınız için.
İdrar yolu enfeksiyonu iltihabı, sancıları olan arkadaşlarım Allah şifa versin hepinize. İnşallah tez vakitte geçer.
Doğal yolla tedavi olarak, arkadaşlar söylüyorlar zaten, sirkeli suyla taharet gerçekten iyi geliyor.
Ama çok yoğun olursa maalesef ilaçsız geçmiyor.
Bende erkenden başlamıştım hazırlıklara ve ama yinede hala eksik var. Deli olacağım neden bitti hazırım diyemiyorumYeni başlayacak olsam çıldırırım herhalde
Bugün emzirme sütyeni, emzirme atleti, molfix yenidoğan bebek bezi, molfix alt açma örtüsü, canped yandan cırt cırtlı yetişkin bezi, (yatağa sermek için ablamın ameliyatından kalan varmış, benim aldığım canped yetişkin bezinde de 2 tane hediye vardı onlar yeter herhalde) bebeğin altını su ve pamukla temizlemek için kocamaaan bir paket pamuk aldık.
Hayırlı olur inşallah.
Emzirme atletleri ve sütyenleri ne kadar çirkinmiş yahu
Hele atletler düdük gibi kısacık. Doğum yapar yapmaz eski halimize döneceğiz sanki, çok kısa boyları hiç kapatmaz ki karnı.
1 tane aldım, daha çok yere bakacağım.
Emzirme sütyenleri de aşırı çirkin. Ben süngersiz sütyen kullanmadık hiç ondan herhalde çok garip geldi.
Ama internette buldum bebefox marka emzirme sütyeni ince süngerli. Çok şık. Ondanda alacağım. Fiyatı da uygun.
Biraz süsleme çalışmalarımı paylaşayım sizlerle
oyy bu ne çok güzel olmuşŞehzade Mustafamızın Şehzade kolonyasıEki Görüntüle 1291982
Eki Görüntüle 1291983
öyle olmuş gerçekten:)Bunlarda evimin hali ve elyaf dolgulu bilimum süsleme için kullanacağımız fiyonklarımız.
Evimiz tuhafiyeye döndü resmen
Tuhaf eşyaların olduğu yer
Eki Görüntüle 1291984 Eki Görüntüle 1291985 Eki Görüntüle 1291986 Eki Görüntüle 1291987 Eki Görüntüle 1291988 Eki Görüntüle 1291989 Eki Görüntüle 1291990 Eki Görüntüle 1291991
canım kızına kültür mü yapıldı normal idrar mı çoğu zaman normalde çıkmıyor enfeksiyonKızlar herkese ıyı geceler..
LARKIN senin yaptıklarını aldıklarını görünce inan ki bn hiç bişi yapmadım gibime gelıyo...
Masallh mustafamızın herseyı cok gusel
SEZINCIM bebegimin ismi rabbımn izniyle mehmet yasin olucak... Nasıl sencce....
KızımbnDa memed daaasi diyo
EFLALİM dr uma sormayı unuttum o heycanla... Suan gectı gercı ama heran hersey olabılır
Bu arad kızm çişini sölerkn anne acıyı dedı.. Hmn dr gıttık ıdrar tahlılı yaptrdım ki şükür bişi çıköadı
Yarın kızıma balgaölı öksürgu için antbyotık baslıcaz..
Dua edın artık bitsin bu hadtalıgımız
Hast kosustrurkn terlemişşm dısaro cıktık arabaya binene kadar şifayıkapyım galib
Suan bogazım acıyo yıtkunMıyorum.. Terlıyorum bı yandan üşüyprum... Burnum alıuo .... Allahım yaaaaaa
Merhabalar.. bende hastane odasını süslemek için bir şeyler yaptım bu gün. Ikramlarin yanında renk olsun diye..
fikir olur belki sizlere de ..
canım hasta bezi ben l alıyorum anca sıkmasın diye marka ne denk gelirse artık, diğeri hasta alt açma örtüsü olarak geçiyor medikallerde de oluyorkızlar akşam markette hasta bezlerine falan bakıyordum mesane bezi diye bir şey gördüm selpak marka belki kanamaların şiddeti azaldığında kullanırım sonuçta büyük ped gibi bir şey ve aldım ama şimdi internette baktım mesane bezi idrar kaçırmada falan kullanılıyormuş şimdi yanlış mı oldu yanibirde şu hastanede fln kanamanın çok olduğu dönemde kullanmak üzere alacağımız şeyin tam adı(kilot gibi olan mı) nedir? hangi boy alacağız orta veya büyük ? Ayrıca yatağa sermek içinde bir bez var onun adı nedir? bilen varsa bilgilendirirse sevinirim hatta marka bile yazsanız iyi olur ancak anlarım
yok canım hangi hastaneymiş o ben hiç duymadın ne iyi olurdu yük etmezdikhasta bezini hastaneden veriyorlarmış canım..
canım sezaryanda zor olmadı mı onu giymek çıkarmak malum eğilmek zor oluyor yaben hasta bezinin kilot gibi olanlarından almıştım. 2 tane kullandım. yatak ve giysilere bulaşma olmuyo çok rahat ettim. tavsiye ederim kızlar.
aynen canım ben sezaryandım ama hasta bezi kullandım kanama kişiye göre değişiyor sanırımnormal dogumda çok kanama oluyor canim hele ilk gun boşanircasına. O yuzden hasta bezi sart çunku normal pedler idare etmiyor. Ben ilk bir hafta kadar hasta beziyle dolaştım aklınızda bulunsun. Ama sezeryanda kanama fazla olmuyormuş hasta bezinin yaninda pedinizide alin . Yani her iki durumdada ne olur ne olmaz ikisindende alinmalidiye duşunuyorum.
niye aptal olasın baktım hepside güzel canım güle güle kullanınbebişlerin cicileri sayfasına birsürü resim yükledim ama hepsini yan yüklemişim ne kadar da aptalım
ooo ben çok yedim cips, ilk gebeliğimde hep özen gösterdim oğlum doğdu minnacık şimdi canımın istediğini yiyorum ohh sefam olsun:)Dersim boşaldı öğle arası ile birlestirdim eve geldim yolda markette cips gördüm çooook canım istedi kola da aldım. Arkadaşlar sizce zarar veririmi? bunu sık sık yapmam toplam hamileyim de 5 yada 6 olmuştur.cok Üzgünüm dayanamadım((
oğlum hıçkırmaya başladı
canım sezaryan demesi için çok erken doğuma kadar çok şekil değiştirirKizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.
en geç 38 de alıyorlar diye biliyorum. her ihtimale karşı normal doğum başlamadan olsun diye.Mrb kızlar sezeryan doğumda kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor
ben de yiyorum cips hem de ayda birden fazla zaten onu yemesen kızartma yiyorumya ben ne kötü bir anne adayıymışım :)) arada cips de yiyorum çikolatada ... kola da arada sırada bir bardak içmekten bir şey olacağını sanmıyorum... ayda bir yesen nolcakkiii
Çok çok çok güzelHerkese merhabalar teyzoşlari oglusumun alt değiştirme minderi nasil
orta boy yada buyuk boy olmali kilonuza gore ayarlayınpınar hasta bezini orta boy mu alalım canım..
Kizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.
Çok güzel olmuş masallah ellerine sağlık ve güzel fikirMerhabalar.. bende hastane odasını süslemek için bir şeyler yaptım bu gün. Ikramlarin yanında renk olsun diye..
fikir olur belki sizlere de ..
muz yiyebilirsin faydası oldugu biliniyor. Ters derken nasıl ters ? Bu haftalarda zaten bbk ters durur dogum şeklini genelde en erken 30.haftadan sonra alir. Doktorum banada ters durdugunu soyledi yuzu sırtıma bakıyomuş. Ama doner daha erken dedi . Senin doktor seni kesmekmi istiyor acaba bilemedm şimdi ?Kizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.
Kıyamam az daha sabır canım, en azından izin alınca kafan rahat olur. Benim kendi işim olduğundan gitmeyince de aklım kalıyor
bendede uyuşma başladı ozellikle ellerim ve kollarımda bu aydan sonra olabilecek seyler bunlar tuzu azaltmakta fayda var .kızlar, ellerinizde uyuşma oluyor mu? benim geçen hafta başladı önce sabah kalktığımda uyuşmayla uyanıyordum şimdilerde gün içinde de bilgisayarda bir şeyler yazsam uzun veya araba kullanırken özellikle sol elim sabit olduğundan herhalde hemen yani 15 dk bile oluyor. İnternette baktım ödem ve vücudun su tutması gibi sebeplerle damarlara baskısı olarak yazılmış çok ilerlerse ancak müdahale edilebilirmiş. Sizde de oluyor mu?
evet tatlım bende kişiye gore degiştigi için her ikisindende alınmali diye yazdım zaten :)anladım canım kurur bence, benimde oğlumdan kalan var iki ay oldu kaldıralı
inşaallah canım
canım emzirme sütyeni çok kullanışlı ve rahat aslında sünger olayına gelince zaten göğüs pedi kullacağımız için süngerli gibi oluyor merak etme:) emzirme atleti alamdım ben hiç ne gerek var dedim normal atlet aldım ilkinde de kullanmamıştım
oyy bu ne çok güzel olmuş
öyle olmuş gerçekten:)
canım kızına kültür mü yapıldı normal idrar mı çoğu zaman normalde çıkmıyor enfeksiyon
çok güzel olmuşlar
canım hasta bezi ben l alıyorum anca sıkmasın diye marka ne denk gelirse artık, diğeri hasta alt açma örtüsü olarak geçiyor medikallerde de oluyor
evde bebek bezi tavsiye ederim oğlumla beraber kullandık biz:) yan bantlarını kestim kullandım çok rahat olmuştu tavsiye ederim, bimdeki bebek bezlerinden alabilirsin ucuz olsun dersen
Eki Görüntüle 1292661 hasta bezi bu marka olabilir
yok canım hangi hastaneymiş o ben hiç duymadın ne iyi olurdu yük etmezdik
canım sezaryanda zor olmadı mı onu giymek çıkarmak malum eğilmek zor oluyor ya
aynen canım ben sezaryandım ama hasta bezi kullandım kanama kişiye göre değişiyor sanırım
niye aptal olasın baktım hepside güzel canım güle güle kullanın
ooo ben çok yedim cips, ilk gebeliğimde hep özen gösterdim oğlum doğdu minnacık şimdi canımın istediğini yiyorum ohh sefam olsun:)
büyüyor annesi hıçkırması iyidir:)
Çok güzelmiş ben zaten çıtçıtlı olmayan atlet kullanamıyorum hamilelikte zorlandığım şeylerden biri . Kesin böyle birşey alırım o zaman cok iyiymiş Sağolgünaydınlar...
ben emzirme sütyeni olarak şu alttan çıtçıtlı şekilde olanlardan alayım diyorum kışın daha çok kullanırım.. http://www.trendyol.com/Beyaz-Body-120015-B/UrunDetay/28387/7802758
masallah kızına senin haftandayken gitmiştim bnde doktora benim ogluşla hmn hmn aynı kilodalar . Yeme içme gerçkten etkiliyor bebişin kilosunu . Çok fazla aç kalınmaması gerekiyor . Sık sık yenmeli . Ozellkile muzun çok etkisi var diye duşunuyorumKızlar biz sabah doktora gittik
çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş
1279 gram olmuşuzMaşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek
aynısının tıpkısından bizim de var kih kih çok tatlı bence deeeHerkese merhabalar teyzoşlari oglusumun alt değiştirme minderi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?