dediklerini denicem canim sezeryan zaten demedi direk doner dedi aslinda bende normal dogumdan korkmuyo degilim :) yediklerim benim kizima yaramıyor demekkicanım sezaryan demesi için çok erken doğuma kadar çok şekil değiştirir
bebeğin kilosuna gelince bence yapı meselesi canım bazıları her şeyi yiyor bebek almıyor bazıları yemiyor bebek alıyor ama eti sütü yoğurdu muzu meyveyi bol tüket
Elimden geldigimce uymaya calisayim canım seninki toparlandimibenimle aynı sorunu yaşadın canım listemi ekliyorum Eki Görüntüle 1292704
Canim doktorun beni kesmeye merakli bi durumu olamaz devlet Hastanesinde merakli olamaz zaten sezeryana yeni ters donmus demek söyledi bana.muzu tuketiyorum biraz faydali şeyler tuketmeye baslayayimmuz yiyebilirsin faydası oldugu biliniyor. Ters derken nasıl ters ? Bu haftalarda zaten bbk ters durur dogum şeklini genelde en erken 30.haftadan sonra alir. Doktorum banada ters durdugunu soyledi yuzu sırtıma bakıyomuş. Ama doner daha erken dedi . Senin doktor seni kesmekmi istiyor acaba bilemedm şimdi ?
bende yok canımkızlar, ellerinizde uyuşma oluyor mu? benim geçen hafta başladı önce sabah kalktığımda uyuşmayla uyanıyordum şimdilerde gün içinde de bilgisayarda bir şeyler yazsam uzun veya araba kullanırken özellikle sol elim sabit olduğundan herhalde hemen yani 15 dk bile oluyor. İnternette baktım ödem ve vücudun su tutması gibi sebeplerle damarlara baskısı olarak yazılmış çok ilerlerse ancak müdahale edilebilirmiş. Sizde de oluyor mu?
Kızlar biz sabah doktora gittik
çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş
1279 gram olmuşuzMaşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek
sen faydalı şeyleri ye yinede canım ama çokta üzülme bebeğin yapısıyla alakalı bu durum senle değildediklerini denicem canim sezeryan zaten demedi direk doner dedi aslinda bende normal dogumdan korkmuyo degilim :) yediklerim benim kizima yaramıyor demekki
Elimden geldigimce uymaya calisayim canım seninki toparlandimi
Canim doktorun beni kesmeye merakli bi durumu olamaz devlet Hastanesinde merakli olamaz zaten sezeryana yeni ters donmus demek söyledi bana.muzu tuketiyorum biraz faydali şeyler tuketmeye baslayayim
Dersim boşaldı öğle arası ile birlestirdim eve geldim yolda markette cips gördüm çooook canım istedi kola da aldım. Arkadaşlar sizce zarar veririmi? bunu sık sık yapmam toplam hamileyim de 5 yada 6 olmuştur.cok Üzgünüm dayanamadım((
ben de günde bir tane kahve içmezsem valla başım ağrıyor.... çayı o kadar aramıyorum
ben de yiyorum cips hem de ayda birden fazla zaten onu yemesen kızartma yiyorum
çikolatanın ne zararı var ki
ayy ben bişey bilmiyorum sanırım yaa tırstım şimdi
neden olamz canim ? Senin doktorun için demiyorum bnu ama sezeryan dogum normal dogumdan daha kolay oldugu için bazı doktorların bu yontemi tercih ettikleri biliniyor. Devlet hastanesinde doktorun sezeryandan veya normal dogumdan aldıgı ucret aynı diye bildigin içinmi olamaz dedin canim. Bende doktorların devletten farkını aldıklarını biliyorum ama yanlşmi biliyorumki ?dediklerini denicem canim sezeryan zaten demedi direk doner dedi aslinda bende normal dogumdan korkmuyo degilim :) yediklerim benim kizima yaramıyor demekki
Canim doktorun beni kesmeye merakli bi durumu olamaz devlet Hastanesinde merakli olamaz zaten sezeryana yeni ters donmus demek söyledi bana.muzu tuketiyorum biraz faydali şeyler tuketmeye baslayayim
Benim kızım da çok hıçkırıyor. Geçen gece yattığımda o kadar uzun sürdü ki hıçkırığı ne yapsam diye düşündüm sonra uyumuşum.oğlum hıçkırmaya başladı
Olmaz en fazla bebiş azıcık takla atmıştırAy kendimi hamile düşünmüyorum herhalde. Evde bişey unutmuşum ayakkabının tekini çıkarıp üç kere zıpladım sonra aaa ben ne yapıyorum dedim. Kocam da koca göbeğini de mi farketmiyorsun diyor. :) sonra da hemen evhamlandım. 3 kere zıpladım bişey olur mu diye
Her gün multivitamin içiyor musun? Doktorun ne yorum yaptı? Bi de doğuma iki hafta kala olan pozisyonu önemli demişti benim doktorum. Seninki ne çabuk sezeryan demişKizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.
ben ben.. su bile içsem midem yanıyo. bu aralar o kadar fazla ki yanmalarım yediklerim ya da içtiklerim midemde durmuyoMide yanması bulantı yapar mı kızlar...
Geceden beri çok fenayım midemi mi üşüttüm ne oldu anlamadım bu durumu yaşayanlar var mı...
Yediğim her şey midemi yakıyor . Bu da yeni başladı hadi hayırlısı.
[/QUOTE]Nasıl anlıyorsunuz çok merak ettim acaba bende de oluyormu..E="LadyLeyla, post: 37617642, member: 578608"]Benim kızım da çok hıçkırıyor. Geçen gece yattığımda o kadar uzun sürdü ki hıçkırığı ne yapsam diye düşündüm sonra uyumuşum.
:)) tamam o zaman canım. Annem ne yapıyor böyle demiştirOlmaz en fazla bebiş azıcık takla atmıştır
masallah kızına senin haftandayken gitmiştim bnde doktora benim ogluşla hmn hmn aynı kilodalar . Yeme içme gerçkten etkiliyor bebişin kilosunu . Çok fazla aç kalınmaması gerekiyor . Sık sık yenmeli . Ozellkile muzun çok etkisi var diye duşunuyorum
dediklerini denicem canim sezeryan zaten demedi direk doner dedi aslinda bende normal dogumdan korkmuyo degilim :) yediklerim benim kizima yaramıyor demekki
bende yok canım
maşaallah kuzuna canım bundan sonra bol bol yersin artık zaten kilo almadın sen rahatça ye ohhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?