2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dediklerini denicem canim sezeryan zaten demedi direk doner dedi aslinda bende normal dogumdan korkmuyo degilim :) yediklerim benim kizima yaramıyor demekki

benimle aynı sorunu yaşadın canım listemi ekliyorum Eki Görüntüle 1292704
Elimden geldigimce uymaya calisayim canım seninki toparlandimi
Canim doktorun beni kesmeye merakli bi durumu olamaz devlet Hastanesinde merakli olamaz zaten sezeryana yeni ters donmus demek söyledi bana.muzu tuketiyorum biraz faydali şeyler tuketmeye baslayayim

bende yok canım

maşaallah kuzuna canım bundan sonra bol bol yersin artık zaten kilo almadın sen rahatça ye ohhh:)

sen faydalı şeyleri ye yinede canım ama çokta üzülme bebeğin yapısıyla alakalı bu durum senle değil

canım bende normalden de sezaryandan da çok korkardım ilkte, sonra doğum sancım oldu suni sancıda verildi ne kolaymış dedim en sonunda sezaryan oldum ama doğum gerçekten çok korkulacak bir şey değil önemli olan sancılar sıklaşınca hastaneye yatmak, en ufak sancıda hastaneye gidiliyor erkenden yatırıyorlar sonra iki gün bekle dur doğum hanede anneyi o yıpratıyor aslında

ben de günde bir tane kahve içmezsem valla başım ağrıyor.... çayı o kadar aramıyorum

ben de yiyorum cips hem de ayda birden fazla zaten onu yemesen kızartma yiyorum
çikolatanın ne zararı var ki

ayy ben bişey bilmiyorum sanırım yaa tırstım şimdi

kızlar bende arada yiyorum sorun olacağını sanmıyorum zaten abartmayız ki birde kahveyi bende hergün 1 tane içiyorum takviye olarakta kuru üzüm yiyorum

neden olamz canim ? Senin doktorun için demiyorum bnu ama sezeryan dogum normal dogumdan daha kolay oldugu için bazı doktorların bu yontemi tercih ettikleri biliniyor. Devlet hastanesinde doktorun sezeryandan veya normal dogumdan aldıgı ucret aynı diye bildigin içinmi olamaz dedin canim. Bende doktorların devletten farkını aldıklarını biliyorum ama yanlşmi biliyorumki ?

QUOTE="raindrop26, post: 37614663, member: 367739"]Arada öyle kaçamaklar olur canım, sürekli yenmediği sürece sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz :)

Ay kendimi hamile düşünmüyorum herhalde. Evde bişey unutmuşum ayakkabının tekini çıkarıp üç kere zıpladım sonra aaa ben ne yapıyorum dedim. Kocam da koca göbeğini de mi farketmiyorsun diyor. :) sonra da hemen evhamlandım. 3 kere zıpladım bişey olur mu diye

Mide yanması bulantı yapar mı kızlar...
Geceden beri çok fenayım midemi mi üşüttüm ne oldu anlamadım bu durumu yaşayanlar var mı...
Yediğim her şey midemi yakıyor . Bu da yeni başladı hadi hayırlısı.

Öyle düşünme ya dayanamiyoruz yiyoruz işte :)
OTE="yorgunsavas, post: 37614691, member: 421181"]ya ben ne kötü bir anne adayıymışım :)) arada cips de yiyorum çikolatada ... kola da arada sırada bir bardak içmekten bir şey olacağını sanmıyorum... ayda bir yesen nolcakkiii[/QUOTE]
Oyl

Olmaz en fazla bebiş azıcık takla atmıştır

Nasıl anlıyorsunuz çok merak ettim acaba bende de oluyormu..E="LadyLeyla, post: 37617642, member: 578608"]Benim kızım da çok hıçkırıyor. Geçen gece yattığımda o kadar uzun sürdü ki hıçkırığı ne yapsam diye düşündüm sonra uyumuşum.[/QUOTE]

Her gün multivitamin içiyor musun? Doktorun ne yorum yaptı? Bi de doğuma iki hafta kala olan pozisyonu önemli demişti benim doktorum. Seninki ne çabuk sezeryan demiş

ben ben.. su bile içsem midem yanıyo. bu aralar o kadar fazla ki yanmalarım yediklerim ya da içtiklerim midemde durmuyo çıkarıyorum. mide bulantısı da yapıyo ne yezık ki. sade maden suyu içebiliyosan biraz hafifletiyo. bana yaramıyo ama bazılarına ılık süt de iyi geliyomuş ama yudum yudum atıyorum iki yudum içtin bi saat sora bi iki yudum daha gibi.. beni bu ara gaviscon bile kesmiyo. zaten reflüm vardı benim iyice ilerledi inş oğluşumda reflü falan olmaz bebek reflüsü falan ay allah korusunnn

="ebrubirol, post: 37615884, member: 236938"]Kizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.[/QUOTE]

Canim endişelenme muz ye kilo aldırıyor bebege

[/QUOTE]
Karnımda ritmik pıt pıtlar oluyor pozisyon bile değiştirsem durmuyor.

Karnımda ritmik pıt pıtlar oluyor pozisyon bile değiştirsem durmuyor.[/QUOTE]
Benim de öyle oluyor. 1-2 dk sürüyor. Ritmik şekilde

evet diyetisyenle tekrar görüştüm muza devam muzu yatarken ki öğünde ye dedi sütle birlikte harika bi toparlayıcı dedi

Evet canım toparladık çok şükür

bende yok canım

maşaallah kuzuna canım bundan sonra bol bol yersin artık zaten kilo almadın sen rahatça ye ohhh:)

İnşallah canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…