- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
="ebrubirol, post: 37615884, member: 236938"]Kizlar merhaba.bugun doktora gittik 28 haftaya basladik ama kizim bi hafta geriden geliyomus ve 750 gr olmuş 26 gun once gitmistik 600 gr di ozaman cok az kilo almiss ya ne yemem lazim benim kızımin kilo almasi icin.birde ters dönmüş kizim böyle giderse sezeryan olur dedi donmezse eger.
benimle aynı sorunu yaşadın canım listemi ekliyorum Eki Görüntüle 1292704
canm listen işe yaradı mı diye soracaktım yaramış maşallah kuzunaKızlar biz sabah doktora gittik
çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş
1279 gram olmuşuzMaşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek
ben de fark edemiyorum hiç ama bu ara hiç durmuyor çok hoşuma gidiyor doğunca boşluğa düşcem gb geliyor bide benm hamile kalmam sıkıntılı olduğu için bidaha yaşayamam diye çok korkuyorum :)Benim kızım da çok hıçkırıyor. Geçen gece yattığımda o kadar uzun sürdü ki hıçkırığı ne yapsam diye düşündüm sonra uyumuşum.
canm listen işe yaradı mı diye soracaktım yaramış maşallah kuzuna
aldım listeni ama bende öğle yemeği yok ki geç kalkıyorum ve öğlenin atıştırarak geçiriyorum nasıl yapsam acaba
ben de fark edemiyorum hiç ama bu ara hiç durmuyor çok hoşuma gidiyor doğunca boşluğa düşcem gb geliyor bide benm hamile kalmam sıkıntılı olduğu için bidaha yaşayamam diye çok korkuyorum :)
Kızlar biz sabah doktora gittik
çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş
1279 gram olmuşuzMaşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek
yaa o hıçkırık mıymışKarnımda ritmik pıt pıtlar oluyor pozisyon bile değiştirsem durmuyor.
kuzumun kilosunda sıkıntı yok ama muzun bu kadar faydalı oluşuna üzüldüm kendi adıma. ben haftada bir falan yiyebiliyorum, hemen bağırsaklarımı etkiliyor çünküevet diyetisyenle tekrar görüştüm muza devam muzu yatarken ki öğünde ye dedi sütle birlikte harika bi toparlayıcı dedi
ben de başladım 1 muz bir süt birlikteevet diyetisyenle tekrar görüştüm muza devam muzu yatarken ki öğünde ye dedi sütle birlikte harika bi toparlayıcı dedi
Evet canım toparladık çok şükür
İnşallah canım çok şükür
Ilk bebeğe hamile kalmak sıkıntılı bile olsa doğumdan sonra vücut kendini resetliyor sonrasında çok kolay hamile kalırız. Benim de zor oldu hamile kalmam ama diğerleri kolay olacakcanm listen işe yaradı mı diye soracaktım yaramış maşallah kuzuna
aldım listeni ama bende öğle yemeği yok ki geç kalkıyorum ve öğlenin atıştırarak geçiriyorum nasıl yapsam acaba
ben de fark edemiyorum hiç ama bu ara hiç durmuyor çok hoşuma gidiyor doğunca boşluğa düşcem gb geliyor bide benm hamile kalmam sıkıntılı olduğu için bidaha yaşayamam diye çok korkuyorum :)
eşinin dedgne çk guldumAy kendimi hamile düşünmüyorum herhalde. Evde bişey unutmuşum ayakkabının tekini çıkarıp üç kere zıpladım sonra aaa ben ne yapıyorum dedim. Kocam da koca göbeğini de mi farketmiyorsun diyor. :) sonra da hemen evhamlandım. 3 kere zıpladım bişey olur mu diye
oh maşaallah kuzuna
yaa o hıçkırık mıymışbenim de karnım geçen sefer aynı bu şekildeydi, ben kuzum hareket etmiyor diye babasına baktırıyordum o sırada, ediyor ya işte dedi. ben de saçmalama o onun hareketi değil, benim nabzımdır pıt pıt pıt demiştim hıçkırıyor muymuş kuzum
kuzumun kilosunda sıkıntı yok ama muzun bu kadar faydalı oluşuna üzüldüm kendi adıma. ben haftada bir falan yiyebiliyorum, hemen bağırsaklarımı etkiliyor çünkü
ben de başladım 1 muz bir süt birlikteama mideme çok dokunuyo neyse napalım katlanacaz inş işe yarar.. gerçi gecende denemiştim yaramıştı
aralık annelerinde 2. doğumda olmuş sanırsam kızlar
Esas bizde doğumlar başlayınca beni heyecan saracak. Sanırım ilk üçüzlerimiz dünyaya gelecekaralık annelerinde 2. doğumda olmuş sanırsam kızlar
erken dogummu olmuş ki daha erkn çunku aralıga nerden bksan bir ay vararalık annelerinde 2. doğumda olmuş sanırsam kızlar
ayy ne güzel yaa ben de 12 kilo aldım bile dr 15-17yle kapatırsın dediÇok şükür midem de bi sorun teşkil etmedi yemeye devam
Hamile kaldığım kiloya daha yeni geldim
:)) o an aşağıda taksi bekliyor diye acele ettim herhalde cAnım. Eşim de kızdı tabi banaeşinin dedgne çk guldumgerçkten koca gobeginidemi farketmedin cnm . Saka saka korkma bişey olmaz olsa olurdu şimdiye Allh korusun.:)
ayy ne güzel yaa ben de 12 kilo aldım bile dr 15-17yle kapatırsın dediona bile razıyım
aralık başında doğacaklar 36 dayken doğmuş anlaşılan
Esas bizde doğumlar başlayınca beni heyecan saracak. Sanırım ilk üçüzlerimiz dünyaya gelecek
erken dogummu olmuş ki daha erkn çunku aralıga nerden bksan bir ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?