2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim endişelenme muz ye kilo aldırıyor bebege[/QUOTE]
Muz, balık, et, yumurta

benimle aynı sorunu yaşadın canım listemi ekliyorum Eki Görüntüle 1292704

canm listen işe yaradı mı diye soracaktım yaramış maşallah kuzuna
aldım listeni ama bende öğle yemeği yok ki geç kalkıyorum ve öğlenin atıştırarak geçiriyorum nasıl yapsam acaba

Benim kızım da çok hıçkırıyor. Geçen gece yattığımda o kadar uzun sürdü ki hıçkırığı ne yapsam diye düşündüm sonra uyumuşum.
ben de fark edemiyorum hiç ama bu ara hiç durmuyor çok hoşuma gidiyor doğunca boşluğa düşcem gb geliyor bide benm hamile kalmam sıkıntılı olduğu için bidaha yaşayamam diye çok korkuyorum :)

Bu arada ben diyetisyenle konuşurken annem doktorumla konuşuyormuş zaten akrabamız
Kesinlikle normal doğum öneriyorum sezeryana bebeğin ve kızımızın sağlığı tehlikeye girmediği sürece yönelmeyecez demiş
Annem de evet bizde aynı düşünüyoruz demiş
İnşallah doğurabilirim

Çok şükür canım işe yaradı tabi ordan hariç tatlı falan da yiyorum
Ama almamız gereken minimum liste bu

oh maşaallah kuzuna

Karnımda ritmik pıt pıtlar oluyor pozisyon bile değiştirsem durmuyor.
yaa o hıçkırık mıymış benim de karnım geçen sefer aynı bu şekildeydi, ben kuzum hareket etmiyor diye babasına baktırıyordum o sırada, ediyor ya işte dedi. ben de saçmalama o onun hareketi değil, benim nabzımdır pıt pıt pıt demiştim hıçkırıyor muymuş kuzum

evet diyetisyenle tekrar görüştüm muza devam muzu yatarken ki öğünde ye dedi sütle birlikte harika bi toparlayıcı dedi
kuzumun kilosunda sıkıntı yok ama muzun bu kadar faydalı oluşuna üzüldüm kendi adıma. ben haftada bir falan yiyebiliyorum, hemen bağırsaklarımı etkiliyor çünkü

ben de başladım 1 muz bir süt birlikte ama mideme çok dokunuyo neyse napalım katlanacaz inş işe yarar.. gerçi gecende denemiştim yaramıştı

Ilk bebeğe hamile kalmak sıkıntılı bile olsa doğumdan sonra vücut kendini resetliyor sonrasında çok kolay hamile kalırız. Benim de zor oldu hamile kalmam ama diğerleri kolay olacak

eşinin dedgne çk guldum gerçkten koca gobeginidemi farketmedin cnm . Saka saka korkma bişey olmaz olsa olurdu şimdiye Allh korusun.:)

ne kadar yiyebilirsen o kadar iyi canım hem de gece öğünün de

hayırlı akşamlar sevgili anne adayları kısmet olursa ben de ocak annesi olacağım inşallah. benim hamilelik biraz sorunluydu hiç takip edemedim forumu. sizlere bir şey sormak istiyorum. burada herkes vitamin kullanıyor mu? ben biraz gereksiz olduğunu düşünüyorum. 3 ay kullandım ama içime sinmiyor pek. doktoruma sordum kullanmak zorunda değilsin istersen bırak iyi beslenmen yeter dedi. bir de sizlere danışmak istedim. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. bir de Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuşturur inşallah.

aralık başında doğacaklar 36 dayken doğmuş anlaşılan

Esas bizde doğumlar başlayınca beni heyecan saracak. Sanırım ilk üçüzlerimiz dünyaya gelecek

erken dogummu olmuş ki daha erkn çunku aralıga nerden bksan bir ay var

Evet sanırım acık erkenci bebişler biri 34 ama diğeri kaç haftalık anlayamadım ama sorun yokmuş sanırım kuvezdelermiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…